[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
همش تقصیر فرگوسنه آخه چرا برباتوف و نانی رو از همون اول نذاشت؟!
پارک که خیلی بد بازی کرد اون هرناندز هم که گند زد هرناندز نصف بیشتر گل هایی رو که این فصل زده دروازه خالی بوده و دیگران واسش کاشتن اما برباتوف چی خودش خیلی خوب می تونه واسه خودش موقعیت سازی کنه گل دوم هم که 100% تقصیر ویدیچ بود.![]()
به همه هواداران منچستر تسلیت میگم خدایی شانس اوردید بیشتر گل نخوردید .معلوم شد بهترین تیم جهان بارسا است وبهترین بازیکن جهان مسی نه رونالدو
لیونل مسی نه تنها در فوتبال بلکه در اخلاق هم بهترین فوتبالیست جهان است ! شک نکنید![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من خیلی ازطرفداران منچستریونایتد عذرمی خوام بابت این حرفی که می خوام الان بزنم ولی کار فرگوسن دراستراتژی احمقانه بود. بارسلونا توپ می خواست و فرگوسن هم دودستی توپ را درمیدان تقدیم بارسلونا کرد تا به عقیده ی خودش درپرس تو زمین خودی بتونه ضد حمله بزنه. همه می دونند که تنها راه شکست دادن بارسلونا اینه که نباید اجازه دهید تیکی تاکای بارسلونا شکل بگیره کاری که رئال مادریدکردو به روی آوردن به بازی ناجوان مردانه توسط بارسایی ها محکوم شدچون کاربرای بارسا سخت شد. منچستر که این کاررا نکردو دو دستی توپ و جام را به بارسایی ها داد وازسوی بارسایی هابه مردونه بازی کردن تشویق شد بارسایی ها انگار ندیدند که تیمشون در مقابل رئال مادرید به دلیل کم آوردن تئاتر بازی کردند نه فوتبال. درفینال با اون بازی روانی که من ازبارسا دیدم و اون تاکتیک بدمنچستر انصافا بارسلونا به حقش نرسید حق بارسلونا بود که حداقل 5گل به منچستر بزنه. بهتریکم دنیا را ازپرده ی واقعیت ببینیم نه تعصب .
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
اره مشخصه که منچستر جنگ تاکتیکی رو به بارسلونا باخت ! ولی جوانمردانه باخت !
فرگوسن اونقدر شجاعت داشته که مثه مورینیو ترسو ضد فوتبال بازی نکنه ! درود بر شیاطین سرخ !
منچستر اگه به بارسلونا باخت با افتخار و سربلند باخت نذاشت که بازی فینال با تاکتیک ضدفوتبال خراب شه !
فرگوسن مرد بزرگی ! مورینیو صدسال دیگه هم به او نمیرسه ! رئال با ذلت و خواری به بارسلونا باخت با اون همه مسائل حاشیه ای که درست کردن ! زنده باد بارسلونا و مرد پیر اولدترافورد !
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)