به نام خدا
هرگونه مصاحبه ی بازیکنان و مربیان تیم آ اس رم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
هرگونه مصاحبه ی بازیکنان و مربیان تیم آ اس رم در این تاپیک قرار می گیرد.
ویرایش توسط feri71 : 11-09-2010 در ساعت 10:34
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاپیتان فرانچسکو توتی اصرار دارد رم با آمدن وینچنزو مونتلا بهتر خواهد شد.جیالوروسی ها بعد از ۴شکست وحشتناک،به بحران عمیقی فرو رفتند و کلودیو رانیه ری نیز استعفای خود را اعلام کرد.گزینه وینچنزومونتلا همه را دچار شک و تردید کرد.رم هنوز از اتفاقاتی که افتاده است،رنج می برد.۱۰روز آینده برای گرگ ها بسیار مهم است.۳بازی مهم.لچه،شاختار و لازیو!در صورتی که در این بازی موفق از میدان خارج شود،می تواند آب از جوی رفته را بازگرداند!فرانچسکو توتی اسطوره و بت شهر رم می گوید:”ما در لحظه حساس و عجیبی قرار داریم. سرمربی به دلیل عدم نتایج مناسب،از اینجا رفت،اما مقصر نتایج نامناسب فرد خاصی نبود!وقتی شما بخشی از گروه هستید،در صورتی که برنده شوید،همه با هم پایکوبی می کنید.اما اکنون ما باید تمام توان خود را بکار بریم تا از این وضعیت موجود خلاص شویم و با پیروزی در بازی های آینده،به لیگ قهرمانان و سری آ بازگردیم.”
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
!!! No Totti No Party
وینچنزو مونتلا سرمربی جدید و موقت رم،از شایعاتی که درباره مورینیو شنیده می شود،هیچ ترسی ندارد.امروز صبح کوریره دلو اسپرت ادعا کرد توماس دی بندتو مالک جدیدالورود،مشتاق است تا شیوه ی جدید برای نقل و انتقالات به نمایش بگذارد.مورینیو چندی پیش گفته بود احتمالآ در تابستان رئال را ترک خواهد کرد و به انگلیس یا ایتالیا بازخواهد گشت.مونتلا نیز درباره این شایعات سخنان جالبی را به زبان آورد:”من خودم با شایعات زیادی روبرو بودم تا بالاخره به اینجا آمدم و اصلآ از کسی هم ناراحت نیستم”.وی افزود:”مورینیو سرمربی بزرگیست و همه از رکورد هایی که او در اختیار دارد صحبت می کنند.من را با تکرار شایعات خسته نکنید!!”
مونتلا درباره بازی فرداشب نیز گفت:”لچه تیم خوبی است.تیمی سازمان یافته.لچه بازیکنان عالی در اختیار دارد و اعتماد به نفس کافی را نیز در خود دارند.اما ما برای کسب نتیجه به آنجا می رویم.نگران نباشید.”
از وینچنزو درباره وضعیت حضور مهندس پرسیده شد:”او بهتر است.دیروز و امروز نیز در تمرینات شرکت کرده است.او هنوز احساس درد دارد و قطعآ برای بازی فردا حضور نخواهد داشت.گرکو کارهای بسیار خوبی انجام داده است و جایگزین احتمالی است”
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط Mehrd@d : 03-03-2011 در ساعت 20:02
وینچنزو مونتلا بعد از برد جمعه شب،خوشحالی خود را اینگونه بیان می کند.
گل دقایق آخر رم،امیدهای این تیم را برای قرار گرفتن در بین ۴تیم(سهمیه لیگ قهرمانان) زنده نگه داشت.وینچنزو مونتلا بعد از بازی به مطبوعات گفت:”ما عملکرد خوبی داشتیم و نیمه اول کاملآ در دست ما بود.حتی گاهی اوقات برای مدت طولانی توپ در دست ما بود”
“ما در نیمه دوم کمی بیش از حد به عقب رفتیم و در خط میانی کمتر فشار می آوردیم که لچه بهره لازم را برد و گل تساوی را زد.واقعیت این است که ما موفق به پیروزی شدیم وسزاوار آن بودیم.ما از نظر کیفیت و عملکرد کلی،از لچه بهتر بودیم”
وی افزود:” ما موقعیت های زیادی داشتیم.در دقیقه ۹۰ نیز توانستیم یک پنالتی بگیریم و به حق خود رسیدیم.،اما ما هنوز می توانیم بسیار بهتر شویم”
!!! No Totti No Party
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir به نقل از سایت گل، مارکو بوریلو، مهاجم رم درباره دعوا با داوید پیزارو، همتیمیاش بر سر پنالتی علیه لچه توضیح داده است.
رمیها در دقیقه 90 صاحب ضربه پنالتی شدند و بوریلو در ابتدا قصد داشت آن را بزند. اما پیزارو او را به کنار زد و دانیله دروسی هم گفت که پیزارو قرار بوده ضربه را بزند.
این بازیکن شیلیایی سرانجام پنالتی را گل کرد و برد دو بر یک رم را رقم زد تا امیدهای رم برای رسیدن به لیگ قهرمانان زنده بماند.
بوریلو گفت: «پیزارو پنالتیزن اصلی ماست و مربی او را برگزیده. او به من توپ را داد و پرسید آیا به جایش میتوانم ضربه بزنم.
خوشحال بودم که این کار را میتوانم انجام دهم و یک مهاجم همیشه میخواهد گلهای بیشتری بزند. پس آماده شدم، اما ناگهان نظرش برگشت و احساس کرد آماده زدن ضربه است. در هر حال مهم این است که بردیم.»
این مهاجم 28 ساله افزود: «این پیروزی بسیار بامعنی است. در دیگر دیدارها ما در 20 دقیقه آخر بیشتر میباختیم، اما این بار مبارزه کردیم و سه امتیاز را گرفتیم. این رشد ما را نشان میدهد.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
!!! No Totti No Party
وکیل مارکو بوریلو در پاسخ به صحبت های رانیری، عصر دیروز مصاحبه با شبکه اسکای اسپرت انجام داد و گفت: "من وقتی صحبت های رانیری را شنیدم بسیار نا امید شدم. مارکو از وقتی به رم آمده، همیشه در دسترس مربی بوده است. او حتی زمانی که 100% هم آماده نبوده برای تیم بازی کرده است. این طبیعی است زمانی که او در ترکیب اصلی قرار نمی گرفت، کمی ناراحت شود. اما هیچوقت عکس العملی که باعث ایجاد مشکل شود انجام نداده است."
وکیل بوریلو همچنین درباره مشکل موکلش با توتی و ده روسی گفت: "من می خواهم به این اتهامات پاسخ دهم. هیچ مشکلی بین مارکو و دیگر بازیکنان وجود ندارد. ممکن است در زمین بازی سوء تفاهماتی به وجود بیاید اما در خارج از زمین مسابقه مارکو با کسی مشکلی ندارد."
وی درباره آینده بوریلو نیز توضیحاتی داد. "من همه اینها را گفتم تا تایید کنم مارکو رم را ترک نخواهد کرد. او در پایان فصل، یک قرارداد بلندمدت با باشگاه به امضا خواهد رساند. کوچکترین احتمالی مبنی بر جدایی او از رم وجود ندارد."
البته وکیل بوریلو درحالی این صحبت ها را انجام می دهد که دیشب، مارکو برای زدن ضربه پنالتی و افزایش تعداد گل هایش در سری آ، نزدیک بود با پیزارو درگیر شود! و همچنین کسی اعتراضات و سخنان او هنگام تعویض در بازی مقابل شاختار و ناپولی را از یاد نبرده است. همینطور دیوید پیزارو که به طور معجزه آسایی بعد از رفتن رانیری، از بند مصدومیت رها شد! به هر حال، به نظر می رسد در طول یک سال و نیم گذشته، تینکرمن با مشکلات زیادی را به رو بوده است و به گفته خودش "من در رم تنها بودم."
باید منتظر ماند و دید که رم، با حضور نسل جدیدی از بازیکنان خودخواه که منافع خود را بر باشگاه ترجیح می دهند به کدام سو خواهد رفت.
!!! No Totti No Party
عصر امروز وینچنزو مونتلا و فرانچسکو توتی، در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی شرکت کردند و درباره شرایط تیم توضیحاتی دادند.
سرمربی رم معتقد است تیمش می تواند به رکورد شکست ناپذیری شاختار در ورزشگاه اختصاصی خودش پایان دهد. تیم اوکراینی از سال 2009 که ورزشگاه "دانباس آرنا" افتتاح شده در مقابل هیچ حریفی شکست نخورده است اما مونتلا امیدوار است تیمش تاریخ ساز شود.
"آنها تیم با کیفیتی دارند که 60 بازی در زمین خودش بدون شکست مانده است. اما ما می توانیم این روند را متوقف کنیم. من از رم انتظار دارم مانند همان چیزی که در مقابل لچه انجام داد را تکرار کند. تا لحظه پایان بازی بجنگد و تمرکز خود را حفظ کند. من خوشبین هستم زیرا ما در این مدت پیشرفت داشته ایم و ترکیب قوی تری نسبت به آنها داریم."
مونتلا در مورد بازی اول دو تیم گفت: "من دیدار رفت را از تلویزیون دیدم. رم بازی را بسیار خوب شروع کرد. اما ده دقیقه دیوانگی کافی بود تا همه چیز از دست برود. رم دوباره به بازی برگشت و حتی می توانست از حریف، یک تساوی بگیرد اما چنین نشد."
کاپیتان رم نیز درباره سرمربی جدید و بازی در مقابل تیم اوکراینی گفت: "هنگامی که مونتلا سرمربی رم شد و کارش را شروع کرد، طوری عمل می کرد که به نظر می رسید 20 سال تجربه مربیگری دارد! ما رابطه بسیار خوبی با مربی جدید داریم و من امیدوارم او برای مدت ها در کنارمان بماند."
توتی ادامه داد: "ما به فرم اصلی خودمان بازگشته ایم. دربی یکشنبه مقابل لاتزیو بسیار مهم است اما ما در حال حاضر به ادامه کار در لیگ قهرمانان فکر می کنیم. شاختار را به خوبی می شناسیم و آماده ایم تا این تیم را شکست دهیم."
سر مربی شاختار هم در مصاحبه ای با شبکه اسکای اسپرت گفت: مربی جدید به بازیکنان رم انگیزه داده است. بازی امشب بسیار متفاوت با دیدار دو تیم در الیمپیکو خواهد بود. این بازی برای ما بسیار دشوار خواهد بود و من به بازیکنانم گفته ام که باید بسیار مراقب باشند"
رم درحالی به مصاف نماینده اوکراین می رود که جرمی منز و مارکو کاستی را به دلیل محرومیت و آدریانو را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت.
ترکیب احتمالی رم در دیدار فرداشب بدین صورت است:
(4-2-3-1): دونی ؛ ن.بوردیسو ، مکسز، ژوان ، ریسه ؛ ده روسی ، پیزارو ؛ تاده ی ، پروتا ، ووچینیچ ؛ توتی.
!!! No Totti No Party
او اسطوره می ماند!
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir،فرانچسکو توتی بعد از دربی شهر رم که با پیروزی 2-0 رم همراه بود به شبکه ی اسکای گفت:"بازی دربی همیشه هیجان انگیز بوده است.بازی دربی همیشه خاص بوده و طعم دیگری داشته است."
او همچنین در ادامه درباره سوال خبرنگار که پرسید 2 گل در یک دربی ؟ پاسخ داد:"همه از این پیروزی خوشحالیم. امروز به خواسته ام رسیدم."
در حال حاضر چهارمی نزدیک شماست؟
"بله!ما این هدف را تا پایان ادامه خواهیم داد."
تی شرت؟:
"به همسرم تقدیم کردم.به دلیل این که دیروز سالگرد 9 سال ازدواج ما بود.این سرنوشت بود که دیروز سالگرد و امروز 2 گل از من."
توتی در مصاحبه با مدیاست
توتی همچنین به مدیاست گفت:"ما یک شنبه به فلورانس می رویم.بعد از حذف از لیگ قهرمانان ما دوباره از نو شروع کردیم.ما ذهنیت خودمان را تغییر دادیم.من همیشه سعی می کردم که بهترین نمایش را از خودم بگذارم و در این مدت همیشه هواداران من را به بهترین شکل حمایت می کردند.از تمام آنها ممنونم."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]محسن
!!! No Totti No Party
توتی انسانی کامل و بازیکنی باورنکردنی است!
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir، پس از برد شیرین رم با دو گل زیبای فرانچسکو توتی، یان آرنه ریسه با RomaChannel به مصاحبه پرداخت.
:: عملکرد فوق العاده رم!!
" با این دو گل زیبا تمام خاطرات بدی این فصل از بین رفت! خیلی خشنودیم که هواداران رم از این برد شیرین خوشحال هستند. تیم خوبی داریم. با مربی جدید 10 12 امتیاز به دست آورده ایم! بنابراین ما هنوز می توانیم و این راه را ادامه خواهیم داد! در حال حاضر ما به فیورنتینا فکر می کنیم. "
:: امروز تو مانند انگلسی ها بازی کردی!!
" امیدوارم که خوب بوده باشم! یکشنبه شما را خواهم دید! "
:: توتی؟
" تنها یک کاپیتان وجود دارد و دیگر هیچ! او مرد و بازیکن باورنکردنی است! وقتی من با توتی بازی می کنم بزرگی او را کاملا احساس می کنم! من امروز توتی واقعی را مشاهده کردم و خوشحالم که او روز فوق العاده ای را پشت سر گذاشت! "
:: شما می دانید که طرفداران همیشه شما را دوست دارند؟
" من همیشه برای تیم و طرفداران بازی می کنم. می دانم که امسال بسیار ضعیف بوده ام. اما امروز فکر می کنم متفاوت بودم! امیدوارم که این عملکرد دوباره تکرار شود. "
نوشته شده توسط الیاس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
!!! No Totti No Party
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir،پروتا بعد از بازی نه چندان خوبش در دربی به مصاحبه با دو شبکه پرداخت.
پروتا در میکس زون
اظهار نظر درباره ی دربی؟
"5 پیروزی متوالی.این فوق العاده است.من خوشحالم. ما در تمامی جهات در حال پیشرفت هستیم."
کلمه ی فرانچسکو؟
"آن یک قهرمان بزرگ است.او نیاز به حمایت معنوی ندارد."
سفر به سوی چمپیوز لیگ؟
"ما باید به نتایج خود ادامه دهیم.حالا باید تمرکزمان را برای فلورانس جمع کنیم."
چه چیزی بامونتلا عوض شده؟
"ما با نشاط تر بازی می کنیم.و البته با نشاط تر تمرین می کنیم.شما می توانید این را ببینید."
لاتزیو عصبی بود؟
"بله! ولی ما در تمامی جهات پیروز شدیم."
پروتا در رما کانال
تفکر شما درباره ی لاتزیو؟
"ما با مونتلا به رشد فکری رسیده ایم.و من نگرشی درباره ی آنها ندارم."
مسابقه ی بزرگ؟
"بله! ما امروز بازی سختی داشتیم.اما بهتر از آنها بازی کردیم."
امروز آنها شکست سختی خودند؟
"شما می دانید که مسابقات دربی باخت کوچک وجود ندارد.آنها تمرکزشان را از دست دادند.و استرس بر آنها غلبه کرده است."
چه چیزی با مونتلا عوض شده است؟
"تفکر ما تغییر کرده است.ما از لحاظ فکری بزرگ شده ایم."
!!! No Totti No Party
رم توانست برای پنجمین بار متوالی در دربی دلاکاپیتاله به پیروزی برسد.ده روسی بعد از بازی مصاحبه ای انجام داده است که در این جا صحبت های کلی ده روسی را می توانید مشاهده کنید.
این یک ظهور دوباره از کل تیم بود.برد در دربی یک معنای خاصی دارد!خوشحالم که در این بازی بودم و سهمی داشتم.امروز ما بازی بهتری انجام دادیم.پس از تلاش در دقایق آغازین نیمه دوم،ما کمی فشار آوردیم و توانستیم لازیو را زیر فشار خود محبوس کنیم.به غیر از پیروزی در دربی،این پیروزی فوق العاده بود.ما سازمان یافته تر بودیم.این یکی از بهترین بازی های اخیر ما بود.من از توتی تشکر می کنم،کسی که از من دفاع کرد.توتی بزرگترین قهرمان تاریخ رم است.ما بازی دربی را بردیم.بازی با فیورنتینا و یوونتوس باقیست.در صورتی که آنها را نیز با موفقیت به پایان برسانیم،بازگشت خوبی خواهیم داشت!”ده روسی در جواب درباره اتفاقات افتاده در بازی با شاختار و محرومیت نیز گفت:”من از این اقدامات هیچ ترسی ندارم.ارتباطم با پراندلی خوب و البته صادقانه است،حتی اگ مرا نیز احضار نکند،با ایمیلی از او تشکر می کنم.من باید درباره
بعضی از قسمت های بازی صحبت کنم.کمی صبر کنید!
از نظر جسمی در چه شرایطی هستید؟
“ما در حال بهبود هستیم.ما با مونتلا پنجمین دربی متوالی را بردیم و اعتماد به نفس ما نیز بیشتر شد”
!!! No Totti No Party
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)