بنام خدا
با سلام به دوستان عزیز
دوستان عزیز ، در این تاپیک میتونید حرف های خودمونی خودتون رو درباره ی تیم محبوبتون ، اینتر با بقیه ی دوستان در میان بگذارید.
با تشکر از همکاری شما دوستان عزیز
بنام خدا
با سلام به دوستان عزیز
دوستان عزیز ، در این تاپیک میتونید حرف های خودمونی خودتون رو درباره ی تیم محبوبتون ، اینتر با بقیه ی دوستان در میان بگذارید.
با تشکر از همکاری شما دوستان عزیز
چون اینتری ، چون عجیب غریبی دمت گرم!
از بهترین سایت هوادران اینتر در ایران دیدن کنید
(به زودی در اینتر دات آی ار هیجان زده خواهید شد)
ٌ[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط MohaZalla : 08-31-2011 در ساعت 00:23
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من مطمئنم که اینتر به روزای خوبش میرسه .ولی به نظر من چندتا از بازیکونای اینتر دلشون با اینتر نیست برای همین اینترمثل سالهای قبل محکم و مقتدر بازی نمیکونه با وجود اون همه ستاره خداییش باید از این بهتر باشه.
وضع واقعا خرابه.
باز هم یه باخت دیگه.
دیگه داره اشکم درمیاد.اینتر 17 جدوله
خدا کنه بازیه امشبو نبازیم
HALA MADRID
خدا رو شکر حداقل تونستیم تو لیگ قهرمانان برد بیاریم به نظر من اینتر یواش یواش به روزای خوبش بر میگرده،هر چند تو لیگ اوضاع بد افتضاحه که اونم به نظر من درست شدنیه ولی تو اروپا فعلا که به غیر از بازی اول که تو خونه به ترابوزان باختیم دو بازی بعدی خارج از خونه رو خوب کار کردیم
فکر کنم این برد خیلی واسه خارج شدن اینتر از بحران مفید باشه
اگه دوتابرد پشت سرهم تو لیگم بیاره اینتر به روزای اوجش بر میگرده
چه عجب اینتر یه برد آورد بابا دلمون تنگ شده بود واسه برد های اینتر به تمام هوادارای این تیم این برد با ارزش رو تبریک میگم ...
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
دم ایتالیا ها گرم دیشب حال کردم حیف که یووه تو این دوره نیست
اولا برد اينتر رو به همه اينتري هاي عزيز تبريك ميگم البته يه خورده ديره!
به نظر من مهم تر از مسائل روحي رواني يعني اينكه دوتا برد بياره و اين حرفها مسائل فنيه!
يعني بايد ببينيم رانيري چه قدر ميتونه به پيشرفت اينتر كمك كنه و اينتر ميتونه به سطحي برسه كه تو جام باشگاه ها و ليگ يه مدعي باشه يا نه!
من زياد بازي هاي اينتر رو با مربيگري رانيري نديدم فقط همون بازي با ناپولي رو ديدم كه اينتر زياد خوب نبود!
اگه اينتر تا 5 بازي آينده يه روند رو به پيشرفتي داشت ميشه گفت كه اينتر تو مسير درستي قرار گرفته و با رانيري به روزهاي اوجش برميگرده!
ولي اگه اينطور نشد مطمئنا اشكال تو كار مربيه و بايد عوض شه! البته رانيري هم مربي بزرگيه و اين توانايي رو داره!
خلاصه حرفم ابنه كه اينتر از لحاظ بازيكون كامله و بازيكونهاش خيلي خوبن پس ديگه بهانه اي واسه نتايج بد نداره و اگه هم نتونه نتيجه بگيره مشكل از مربيه!
واسه اينتر آرزوي موفقيت ميكنم
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
من گفتم وضعیت ارسنال خرابه
وضعیت اینتر از ارسنال هم که بدتره
امیدوارم ارسنال و اینتر به روز های خوبشون برگردن
البته هر تیمی یه دوران اوج خاصی و دوران پسرفتی داره
به نظر من الان اینتر دوران اوجش تموم شده و تا 5 یا 6 سال دیگه دوباره به اوج برمیگرده
یه روز خوب میاد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)