Design & Developed BY Patira

صفحه 129 از 141 نخستنخست ... 2979119127128129130131139 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,281 تا 1,290 , از مجموع 1407
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

real نقل و انتقالات و مهمترین خبرها از باشگاه رئال مادرید در فصل 2011-2012

به نام خدا

در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل

2011-2012

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01

2. 8 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    Jose Mourinho, Carlos Queiroz, Afshin Ghotbi, Mustafa Denizli, Jurgen Klopp
    بازیکن محبوب
    Cris Ronaldo, Khalili, Milito, Adriano, Zanetti, Reus, Gotze
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133
    تشکر شده 3,220 در 1,108 پست

real

رونالدو: قهرماني رئال مهم‌تر از آقاي گلي است

ستاره پرتغالي مادريد تاکيد کرد که کسب عنوان آقاي گلي برايش اهميت چنداني ندارد.

با برد 0-3 رئال مقابل اتلتيک بيلبائو در ديدار 4شنبه شب ورزشگاه سن ممس قهرماني کهکشاني ها در رقابتهاي اين فصل لاليگا قطعي شد.

درپايان اين ديدار، کريستيانو رونالدو که به تقسيم کردن شادي هايش با هواداران مادريدي مي انديشيد دراين باره گفت:« اميدواريم که جشن قهرماني مان خوب باشد. »

اين ستاره پرتغالي درادامه به اين نکته اشاره کرد که به کسب جوايز فردي فکر هم نمي کند:« انچه براي من مهمتر از هرچيز ديگري بود، فتح اين جام قهرماني بود. من همين الان دو کفش طلا دارم و برايم مهم نيست که آيا پي چي چي را مال خود کنم يا نه.»

کهکشاني ها براي دستيابي به اين هدف با قدرت فراوان تلاش کردند. اين نظر ستاره پرتغالي رئال بود. او درادامه گفت:« ما خيلي خوشحال و راضي هستيم چون در يک رقابت لاليگاي خيلي سخت به قهرماني رسيديم و بازي کردن مقابل تيمي مثل بارسلونا خيلي سخت است. ما تيم برتر بوديم و اين را 7 امتياز فاصله اي که ميان دو تيم وجود داردف اثبات مي کند.»
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 6 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

real

مورينيو:اين سخت‌ترين جامي است که گرفته‌ام

آقاي خاص در پايان ديدار تيمش مقابل بيلبائو که با مسجل شدن قهرماني رئال همراه بود اين جام را به تمام کساني که به رئال کمک کرده و براي اين تيم سختي کشيدند تقديم کرد.

خوزه مورينيو ديشيب و در پايان ديدار تيمش مقابل اتلتيک بيلبائو، شادترين لحظاتش برروي نيمکت مربيگري رئال را تجربه کرد. درپايان اين مسابقه بود که قهرماني زودهنگام رئال در رقابتهاي لاليگا مسجل شد و آقاي خاص توانست به هفتمين قهرماني در ليگ به عنوان مربي و در 4 کشور متفاوت دست يابد و اين را سخت ترين ليگي که کسب کرده است ناميد.

درپايان ديدار ديشب ورزشگاه سن ممس مورينيو به خبرنگاران گفت:« اين جام را کسي به ما هديه نکرد. ما امتيازات زيادي کسب کرديم و اين قهرماني ديوانگي است. ما فوتبالي با کيفيت بالا ارائه کرديم و بايد اين قهرماني را جشن بگيريم. اين بازيکنان شايستگي اش را دارد. مردم اسپانيا ديند و کسي شکي ندارد که ما فوق العاده شايسته کسب اين جام بوديم. ما آمار و ارقام خوبي را ثبت کرديم ولي درنهايت آنچه مهم است جام قهرماني است.»

مورينيو که با رئال مادريد تي وي صحبت مي کرد ادامه داد:« اين جام را به تمام کساني که کمک کرده اند و براي اين تيم سختي کشيده اند اهدا مي کنم. به همه تبريک مي گويم ولي فراتر ازهمه، خانواده هاي ما هستند که بيشتر از هر کس ديگري سختي کشيده اند. آنها هرروز با ما هستند و مي دانند که دستيابي به اين جام چقدر براي ما گران تمام شده.»

آقاي خاص درمورد شرايط فردي خودش گفت:« الان جامهاي قهرماني ام در ليگ هاي داخلي مختلف به عدد 7 رسيد و از اين بابت احساس آرامش مي کنم. الان مي دانم که جشن هاي قهرماني چطور است. بايد در روز پنجشنبه با خوسه آنخل سانچس و پاردسا (مديران رئال) صحبت کنم و از همين الان کارها براي فصل بعد را آغاز کنيم. اميدوارم که هواداران در بازي با مايورکا جايزه اين بازيکنان را بدهند. اين بازيکنان شايسته احساسات و محبتي به مراتب بيشتر از اين هستند. در گرانادا ما براي آينده کسي بازي نخواهيم کرد. ما قهرمان به حق لاليگا هستيم .»

آقاي خاص درمورد بارسلونا هم گفت:« بارسلونا در تمام بازيهايش با پنالتي هاي کم و بيش پنالتي به پيروزي رسيده. مثلا بازي 4شنبه شب. تا آخرين روز کسي به ما هديه اي نداده، حتي اتلتيک بيلبائو که بازي خوبي کرد.»

مورينيو دربخش پاياني صحبتهايش گفت:« من در پرتغال قهرمان شدم؛ درايتاليا و انگليس هم همين طور ولي اينجا در اسپانيا، اين قهرماني سخت تر از تمام قهرماني هاي ديگر بوده. گاهي وقتها قهرماني را در آخرين بازي به دست آورده ايم. کسي چيزي را به ما هديه نکرده؛ همان طوري که نبايد هم هديه کند.»
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 7 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

real

مورینیو :" امیدوارم پپ از مرخصی اش لذت ببرد "

به گزارش خبرگزاری رئال مادرید در ایران مورینیو که پس از غیبت های طولانی مدت در کنفرانس های مطبوعاتی سرانجام در بازی حساس بیلبائو در جمع خبرنگاران حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد .

مورینیو برای مربی تیم رقیبش پپ گواردیولا ارزوی موفیت کرد و پیرامون کنارگیری او از تیم بارسلونا گفت :" مهمترین چیز در مورد پپ خوشحال بودن او از تصمیمش است و من هم برای او ارزوی موفقیت میکنم و امیدوارم از مرخصی اش لذت کافی را ببرد "
    مورینیو در مورد عملکرد خارق العادش در قهرمانی در سه لیگ و گرفتن جشن قهرمانی در صورت برد برابر بیلبائو در بازی امشب گفت :" تا زمانی که قهرمانی تیمی به سرانجام نرسیده است پس در حد یک ادعاست ! و این اخرین لیگ و اخرین فصل من نخواهد بود فرصت جشن های دیگر نیز وجود دارند ولی دروغ نمیگویم که یکی از هدف های من رسیدن به مقام قهرمانی در سه لیگ معتبر اروپایی بود و در صورت قهرمانی در اسپانیا به این هدف رسیده ام و بسیار از این بابت خوشحالم "

او پیرامون بازی امشبش برابر بیلبائو نیز گفت :" من دوست دارم همیشه برابر تیم های سخت کوش و جنگنده ای همانند بیلبائو بازی داشته باشم و امشب شبی است که ما هر سه امتیاز رابرای جشن گرفتن در مادرید وداشتن شبی بزرگ میخواهیم و بیلبائو یک مانع بزرگ برای رسیدن به این هدف هست و این بسیار هیجان انیگز است من بازی در ورزشگا های مملو از هیجان به همراه تیمی پرتعصب همانند بیلبائو را دوست دارم "

8. 7 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

real

اتلتیک بیلبائو صفر – رئال مادرید 3 ، قهرمانی در اسپانیا

خبرگزاری رئال مادرید در ایران – رئال مادرید با پیروزی مقابل اتلتیک بیلبائو در سن‌مامس به سی و دومین قهرمانی خود در لالیگا دست یافت و مانع آن شد که تعداد قهرمانی‌های پیاپی بارسلونا به 4 برسد.
    بحث درباره قهرمانی رئال مادرید پس از ال‌کلاسیکو عملا به پایان رسیده بود و تنها صحبت بر سر این بود که این قهرمانی چه زمانی به دست می‌آید. هنگامی که بارسلونا مالاگا را شکست داد، مشخص شد که سفیدپوشان نیاز به برد در خانه بیلبائو دارند و آنها با وجود آن که کریستیانو رونالدو یک پنالتی را در اوایل بازی از دست داد توانستند بازی را ببرند.

رئال بازی را تهاجمی آغاز کرد و در دقیقه 12 به پنالتی رسید. خاوی مارتینس دستش را بی‌دلیل در محوطه جریمه بلند کرد و توپ را زد. پنالتی حاصل را رونالدو به سمت وسط دروازه زد اما گورکا ایرایسوس واکنشی سریع داشت و توپ را از بالای دروازه به بیرون فرستاد.
    رئال تنها 4 دقیقه بعد بود که به گل رسید. رئال با سامی خدیرا، رونالدو و مسعود اوزیل ضدحمله‌ای سریع ترتیب داد و اوزیل توپ را به گونسالو ایگواین سپرد. او توپ را با بدن کنترل کرد و سپس با شوتی مهارنشدنی به گوشه بالای دروازه گل‌زنی کرد.
    باسکی‌ها چند دقیقه بعد به داور متعرض بودند. ضربه مارکل سوسائتا به دستان باز خدیرا برخورد کرد اما داور اعتقادی به پنالتی نداشت.
    رئال در دقیقه 20 به گل دوم رسید. ژابی آلونسو با بیرون پای راست توپ را به رونالدو سپرد و سانتر زمینی عایل او را هم اوزیل به سمت دورتر دروازه زد و فاصله را دوبرابر کرد.
    دو تیم در اواخر نیمه اول توپ را به تیر دروازه هم زدند. شوت منحرف‌شده میکل سان‌خوسه به تیر دروازه ایکر کاسیاس برخورد کرد و سپس ضربه اوزیل هم به تیر دروازه خورد.
    مادرید نیمه دوم را هم پر از انرژی آغاز کرد و در دقیقه 50 به گل رسید. ایگواین با حرکتی تماشایی چهار بازیکن را پشت سر گذاشت اما ضربه او به کرنر رفت. کرنر حاصل را آلونسو به محوطه شش‌قدم فرستاد و رونالدو با ضربه سر در گل‌زنی تیمش سهیم شد.

باسکی‌ها که پنجاه و نهمین دیدار خود در این فصل را انجام می‌دادند خسته شده بودند و رئال به دنبال زدن گل‌های بیشتر بود. با این حال بیلبائو یک بار دیگر توپ را به تیر رئال زد و این بار شوت اسکار دمارکوس به تیر برخورد کرد.
    خاوی مارتینس که به دلیل پنالتی رئال کارت زرد دریافت کرده بود در دقیقه 73 باز هم خطای هند انجام داد و باز هم اخطار گرفت و این بار اخراج شد.
    بازی در حالی به پایان رسید که طرفداران کم‌تعداد رئال که به سن‌مامس رفته بودند به زمین حمله بردند و اولین قهرمانی خود در طول چهار فصل گذشته را جشن گرفتند.
    ژوزه مورینیو اکنون با چهار تیم متفاوت قهرمان لیگ شده: پورتو، چلسی، اینتر و البته رئال، و رئال مادرید می‌تواند با پیروزی در دو دیدار آخر خود به 100 امتیاز برسد.

10. 7 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

real

ايگواين: به خاطر قهرماني به خود مي‌باليم

مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال رئال مادريد گفت: بابت کسب قهرماني لاليگا به خود مي‌باليم.

به نقل از مارکا، گونزالو ايگواين پس از آنکه شب گذشته در پيروزي 3 بر صفر در خانه اتلتيک بيلبائو گل نخست کهشکاني‌ها را زد و در جشن قهرماني فصل جاري تيمش سهيم شد، اظهار داشت: بسيار خوشحاليم و به خود افتخار مي‌کنيم که قهرماني لاليگا را کسب کرديم. اين موفقيت براي من ارزش و اهميت فراواني دارد که بابت آن بسيار خرسند هستم.

وي در مورد وضعيت آينده خود نزد کهشکاني‌ها و شايعات انتشار يافته پيرامون پايان همکاري در اين فصل و انتقال به تيم‌هاي ديگر نيز عنوان کرد: اکنون فرصت مناسبي نيست که بخواهم در اين باره حرف بزنم. به هر حال با مادريد قرارداد دارم و خوشحال مي‌شوم بتوانم آن را به انجام رسانم. اکنون فقط مي‌خواهم به قهرماني فکر کنم و با دوستانم در جشن قهرماني حضور يابم.

12. 7 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

real

کارانکا: رئال پاداش کار سخت خود را گرفت

کمک مربي تيم فوتبال رئال مادريد گفت: ما پاداش کار سخت و طاقت فرساي خود را با قهرماني در لاليگا گرفتيم.

به نقل از مارکا، آيتور کارانکا شب گذشته پس از پيروزي 3 بر صفر کهکشاني ها در خانه اتلتيک بيلبائو و رسيدن به مقام قهرماني لاليگا در کنفرانس مطبوعاتي به جاي خوزه مورينيو، سرمربي پرتغالي تيم شرکت کرد.

وي گفت: بسيار خوشحاليم که عاقبت به مقام قهرماني رسيديم. دست يابي به اين عنوان کار راحتي نبود. براي اين مهم کار طاقت فرسا و طولاني انجام شد. اما بازيکنان بسيار مصمم به کسب مقام نخست بودند و عاقبت پاداش زحمات فراوان خود را گرفتند و باعث شادي همه بخصوص هواداران شدند.

وي ادامه داد: رئال بخاطر نمايش توانمندي بسيار خود همچنين شخصيت والايي که در حين مسابقات نشان داد، به آنچه که استحقاقش را داشت، رسيد. خوشحاليم اين اتفاق خوش يمن افتاد و اکنون همه دوستداران در کنار بازيکنان درجشن قهرماني حضور دارند.

وي افزود: من اکنون دو سال است که در رئال حضور دارم. طي اين مدت بخاطر قهرماني‌هاي بارسا ، موفق نشدم به مقام قهرماني لاليگا برسم. ما از دو سال قبل براي اين مهم تلاش کرديم تا توانستيم به دوران يکه تازي بارسلونايي‌ها خاتمه دهيم. براي اين منظور قبلا صاحب جام حذفي شديم و اکنون قهرماني لاليگا را در دست داريم.

کارانکا اضافه کرد: رئال همچنان به کار خود با قدرت ادامه خواهد داد. ما براي کسب افتخارات بعدي برنامه ريزي خواهيم کرد. علاقمندان مطمئن باشند سال بعد با توان بيشتري براي کسب مقام‌هاي ديگر تلاش خواهيم کرد.

14. 6 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    ژوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کریستیانو رونالدو
    اسم واقعی شما
    محمد

PortugalRealMadridRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,600
    تشکر شده 3,163 در 827 پست

رومنيگه: رئال و بارسا به هم احترام نمي‌گذارند

مديراجرايي بايرن مونيخ نارضايتي اش را از رابطه موجود ميان سران دو باشگاه برتر اسپانيايي ابراز کرده ويادآوري کرده که تيمش باوجود رقابت شديد با دورتموند به اين تيم احترام مي گذارد.

کارل هاينتس رومنيگه، مدير اجرايي باشگاه بايرن مونيخ در صحبتهايي اعلام کرده که دو باشگاه رئال مادريد و بارسلونا به يکديگر احترام نمي گذارند و در ادامه يادآوري کرده که تمايلي ندارد که چنين رابطه ناخوشايندي ميان تيم او و بوروسيادورتموند حاکم باشد

ديدار اخير دو تيم رئال و بارسا در ال کلاسيکو، باعث شد تا خاطرات جنجالها ميان اين دو تيم تازه شود ؛ همچنان سران و مربيان اين دو تيم به جنگهاي لفظي شان درخارج از زمين ادامه مي دهند.

البته رومنيگه از پيش زمينه رقابت شديد ميان آبي اناري ها و کهکشاني ها مطلع است ولي رابطه تيمش با دورتموند را ترجيح مي دهد.

رومنيگه در صحبتهايي به بيلد گفت:«ما نبايد همان مسيري که در اسپانيا طي مي شود را دنبال کنيم. اصلا اين شيوه برخوردي را نمي پسندم. به رئال و بارسلونا نگاه کنيد؛ آنها ديگر احترامي براي هم قائل نيستند.»

REAL MADRID

16. 4 کاربر از پست مفید mamaly7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    Lionel Messi
    اسم واقعی شما
    shahraam

ArgentinaPersepolisBarcelona

تشکر ها
    0
    تشکر شده 14 در 4 پست

ولی چه حیف که همیشه زیر سایه لیو مسیه

18. 2 کاربر از پست مفید persian815 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063
    تشکر شده 2,462 در 769 پست

سي و دومين قهرماني رئال در لاليگا

رئال مادريد با پيروزي مقابل اتلتيک بيلبائو در سن‌مامس به سي و دومين قهرماني خود در لاليگا دست يافت و مانع آن شد که تعداد قهرماني‌هاي پياپي بارسلونا به 4 برسد.

بحث درباره قهرماني رئال مادريد پس از ال‌کلاسيکو عملا به پايان رسيده بود و تنها صحبت بر سر اين بود که اين قهرماني چه زماني به دست مي‌آيد. هنگامي که بارسلونا مالاگا را شکست داد، مشخص شد که سفيدپوشان نياز به برد در خانه بيلبائو دارند و آنها با وجود آن که کريستيانو رونالدو يک پنالتي را در اوايل بازي از دست داد توانستند بازي را ببرند.

رئال بازي را تهاجمي آغاز کرد و در دقيقه 12 به پنالتي رسيد. خاوي مارتينس دستش را بي‌دليل در محوطه جريمه بلند کرد و توپ را زد. پنالتي حاصل را رونالدو به سمت وسط دروازه زد اما گورکا ايرايسوس واکنشي سريع داشت و توپ را از بالاي دروازه به بيرون فرستاد.

رئال تنها 4 دقيقه بعد بود که به گل رسيد. رئال با سامي خديرا، رونالدو و مسعود اوزيل ضدحمله‌اي سريع ترتيب داد و اوزيل توپ را به گونسالو ايگواين سپرد. او توپ را با بدن کنترل کرد و سپس با شوتي مهارنشدني به گوشه بالاي دروازه گل‌زني کرد.

باسکي‌ها چند دقيقه بعد به داور متعرض بودند. ضربه مارکل سوسائتا به دستان باز خديرا برخورد کرد اما داور اعتقادي به پنالتي نداشت.

رئال در دقيقه 20 به گل دوم رسيد. ژابي آلونسو با بيرون پاي راست توپ را به رونالدو سپرد و سانتر زميني عايل او را هم اوزيل به سمت دورتر دروازه زد و فاصله را دوبرابر کرد.

دو تيم در اواخر نيمه اول توپ را به تير دروازه هم زدند. شوت منحرف‌شده ميکل سان‌خوسه به تير دروازه ايکر کاسياس برخورد کرد و سپس ضربه اوزيل هم به تير دروازه خورد.

مادريد نيمه دوم را هم پر از انرژي آغاز کرد و در دقيقه 50 به گل رسيد. ايگواين با حرکتي تماشايي چهار بازيکن را پشت سر گذاشت اما ضربه او به کرنر رفت. کرنر حاصل را آلونسو به محوطه شش‌قدم فرستاد و رونالدو با ضربه سر در گل‌زني تيمش سهيم شد.

باسکي‌ها که پنجاه و نهمين ديدار خود در اين فصل را انجام مي‌دادند خسته شده بودند و رئال به دنبال زدن گل‌هاي بيشتر بود. با اين حال بيلبائو يک بار ديگر توپ را به تير رئال زد و اين بار شوت اسکار دمارکوس به تير برخورد کرد.

خاوي مارتينس که به دليل پنالتي رئال کارت زرد دريافت کرده بود در دقيقه 73 باز هم خطاي هند انجام داد و باز هم اخطار گرفت و اين بار اخراج شد.

بازي در حالي به پايان رسيد که طرفداران کم‌تعداد رئال که به سن‌مامس رفته بودند به زمين حمله بردند و اولين قهرماني خود در طول چهار فصل گذشته را جشن گرفتند.

ژوزه مورينيو اکنون با چهار تيم متفاوت قهرمان ليگ شده: پورتو، چلسي، اينتر و البته رئال، و رئال مادريد مي‌تواند با پيروزي در دو ديدار آخر خود به 100 امتياز برسد.

این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم

20. 4 کاربر از پست مفید ALEX-ss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

پیش فرض راموس: مراقبم جام از دستم نيفتد.

ملي پوش اسپانيايي قول داد که اتفاق سال گذشته بعد از قهرماني در کوپا دل ري تکرار نشود.

سرخيو راموس، مدافع رئال، از اينکه يک قهرماني ديگر با رئال مادريد به دست آورده، ابراز خوشحالي کرد و تاکيد کرد اين بار جام قهرماني را محکم تر نگه خواهد داشت.
    رئالي ها شب گذشته با پيروزي 3-0 مقابل بيلبائو، براي سي و دومين بار قهرمان لاليگا شدند و ملي پوش اسپانيايي قول داد که اتفاق سال گذشته بعد از قهرماني در کوپا دل ري تکرار نشود.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" منتظر رفتن به ميدان سيبلس و بلند کردن جام هستم اما مراقبم که اين بار جام نيفتد.
    فوتبال همين است و ما بعد از رقابت سختي که با بارسا داشتيم، از کسب اين قهرماني خيلي خوشحاليم. اين هدفي بود که ما در تمام فصل در ذهن داشتيم.
    قهرماني حق رئال بود و ما اين قهرماني را به همه هواداران رئال تقديم مي کنيم. ما کاملا شايسته بوديم زيرا فصلي طولاني داشتيم و در رقابت هاي زيادي حضور پيدا کرديم. اين سومين قهرماني من در لاليگاست و بسيار خوشحالم."

Just Real Madrid & Man Utdl

22. 4 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

صفحه 129 از 141 نخستنخست ... 2979119127128129130131139 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)