به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01
رونالدو: شايد مورينيو به ايتاليا برود
مهاجم پرتغالي رئال مادريد آقاي خاص را بهترين مربي جهان اعلام کرد و احتمال انتقالش به ليگ ايتاليا در آينده را نيز رد نکرد.
کريستيانو رونالدو سال 2009 از منچستريونايتد به رئال مادريد پيوست و تاکنون 143 گل در 141 ديدار براي غول اسپانيايي به ثمر رسانده است.
اين بازيکن 27 ساله همواره از حضور در اسپانيا اعلام رضايت کرده ولي بارها نيز 3 تيم بزرگ حاضر در کالچو ايتاليا را ستوده است.
رونالدو در اين خصوص گفت: احترام زيادي براي ليگ ايتاليا قائل هستم. البته بايد بگويم آنها در رتبه سوم بهترين ليگهاي جهان پس از لاليگا و ليگ برتر انگليس قرار دارند ولي هيچ گاه نميگويم هرگز به ايتاليا نميروم. تيمهاي بزرگي مانند اينترميلان، يوونتوس و ميلان در اين ليگ حضور دارند. اکنون از حضور در رئال مادريد و بازي براي اين تيم راضي بوده و به آن افتخار ميکنم. اينجا اوقات خوشي دارم. اگر روزي احساس کنم ديگر نميتوانم در اين تيم روزهاي خوبي داشته باشم، آن وقت زمان ترک رئال براي من فرا رسيده است ولي اکنون خوشحالم و ميدانم رئال بهترين تيم در دنيا است.
رونالدو سپس به تمجيد از سرمربي و هموطن خود خوزه مورينيو پرداخت و وي را بهترين مربي جهان ناميد و گفت: خوزه مربي بسيار خوبي است. جامهايي که او بدست آورده گوياي همه چيز است. او در کشورهايي مانند پرتغال، انگليس و ايتاليا نيز قهرمان شده که اين موضوع او را به بهترين مربي در جهان تبديل کرده است. از نظر من بهترين بودن اين است که شما در کشورهاي مختلف و جامهاي معتبر بتوانيد قهرماني را بدست آوريد. او مانند ديگران نيست و همه قهرمانيها را در کشورهاي مختلف به دست آورده است. به سادگي بايد بگوييم او بهترين است.
REAL MADRID
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زلاتان ايبراهيموويچ پيشنهاد رئال را رد کرد
مهاجم ميلان در پي خبرهاي منتشر شده در خصوص پيوستن به رئال مادريد اعلام کرد از حضور در سن سيرو راضي است.
به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، بسياري از رسانههاي ايتاليايي خبر دادند خوزه مورينيو سرمربي رئال مادريد تمايل دارد زلاتان ايبراهيموويچ، مهاجم ميلان را در پايان فصل به خدمت بگيرد. اين موضوع واکنش مهاجم سوئدي را در پي داشته است.
ايبرا در اين مورد گفت: چالش جديد در زندگي برايم بسيار جالب خواهد بود ولي اين اتفاق بارها در دوران ورزشي من رخ داده است. تمام اين جابهجاييها يک چيز را به من آموخته که اگر از حضور در باشگاهي راضي هستي، بايد بماني. دوست دارم در ميلان بمانم زيرا از بودن در ميلان رضايت دارم. چيزي بيش از اين نميخواهم زيرا در اين باشگاه به بهترين شکل با من رفتار ميکنند. از اين تيم جدا نميشوم چرا که نيازي به آن نميبينم. ميخواهم در ميلان بمانم.
زلاتان 30 ساله سال 2010 به دياوولو پيوست. او در فصل جاري در 29 ديدار توانسته 26 گل به ثمر برساند.
وي ادامه داد: هر چقدر سنم بالاتر ميرود، پختهتر ميشوم. از اکنون به بازي در ترکيب ميلان در فصل آينده فکر ميکنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
طراحي اوليه پيراهن رئال در فصل 13-2012
آدیداس و رئال مادرید به کارشان با یکدیگر برای فصل آینده ادامه می دهند . با این که هنوز فصل تمام نشده ، کمپانی آلمانی اولین طراحی ها از پیراهن اول و دوم رئال در فصل 13-2012 را رو کرد .
با این که این طرح ها هایی هستند اما به نظر می رسد که تغییرات چندانی در آن ایجاد نشوند . هم رئال و هم آدیداس می خواهند به زودی مراسم معارفه رسمی پیراهن را برگزار کنند و فعلا منتظر قطعی شدن قهرمانی در لالیگا هستند .
پیراهن اول از رگه های طلایی به آبی برگشته یقه اش هم ظاهر دیگری پیدا کرده است . رنگ سورمه ای نیز در بخشهایی از آن دیده می شود .
پیراهن بیرون از خانه مشکی خواهد بود و تبلیغ بی وین نیز به رنگ مغز پسته ایست . یقه شکل خاصی دارد و گردتر شده است . این پیراهن شبیه یکی از پیراهن های امسال کاسیاس است .
پیراهن سوم اما همچنان یک راز است هر چند که به نظر می رسد از قرمز به سبز تغییر پیدا کند . همچنین گرمکن بازیکنان نیز قرار است تغییر پیدا کند .
![]()
![]()
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1022x681 and weights 80KB.
مسافر خسته من بار سفر رو بسته بود
تو خلوت آیینه ها به انتظار نشسته بود
میخواست که از اینجا بره اما نمیدونست کجا
دلش پر از گلایه بود ولی نمیدونست چرا
(شادمهر عقیلی
)
آقاي خاص، زيدان را نميخواهد
سرمربي رئال مادريد به دليل عملکرد ضعيف زيدان ممکن است در پايان فصل به همکاري خود با ستاره پيشين اين تيم پايان دهد.
خوزه مورينيو که چندي پيش زين الدين زيدان را به رئال مادريد آورد و خواستار فعاليت او در پست مدير ورزشي اين تيم شد، اکنون ديگر علاقهاي به نگه داشتن وي ندارد.
اسطوره فرانسوي و پيشين باشگاه رئال مادريد 3 سال پيش و با بازگشت فلورنتينو پرز به جمع لس بلانکو، به عنوان مشاور وي مشغول فعاليت شد. زماني که خوره مورينيو در مي 2010 هدايت رئال را به عهده گرفت، از پرز خواست زيدان در سمت مدير ورزشي به کار خود ادامه دهد ولي اکنون همه چيز به شکل ديگري رقم خورده است.
زيدان در ابتداي اين فصل به عنوان مدير ورزشي در رئال مشغول به کار شد ولي عملکرد او به شکلي نبوده که مورينيو را راضي کند.
خوزه رامون دلا مورنا که يکي از روزنامه نگاران پر آوازه در اسپانيا است در مورد اين موضوع به راديو محلي مادريد گفت: گفته ميشود زيدان در رئال کار خاصي انجام نميدهد و در هيچ زمينهاي پيشنهادي ارائه نميکند. مورينيو کسي را ميخواهد که در برابر عملکرد بد داوران اعتراض کند. او يکي بدتر از خودش را ميخواهد!
آقاي خاص به خوبي به اين موضوع واقف است که از حمايت کامل فلورنتينو پرز برخوردار بوده به شکلي که پرز چندي پيش اعلام کرده بود حاضر است پروژههاي خود را با همکاري مورينيو ادامه دهد.
سال گذشته نيز خورخه والدانو به دليل مشکلاتي که با کادر فني رئال به خصوص مورينيو پيدا کرده بود از باشگاه کنار گذاشته شد.
ديدار بعدي لس بلانکو در سن مامس برابر اتلتيکو مادريد خواهد بود که در صورت پيروزي در باسک، عنوان قهرماني اين فصل را بدست خواهد آورد.
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
گالاتاسراي به دنبال شاهين و آلتينتوپ
گالاتاسرای می خواهد دو بازیکن ترکیه ای رئال مادرید را به خدمت بگیرد . به گزارش هابرتورک ، تیم ترکیه ای می خواهد که شاهین و آلتین توپ را در فصل بعد بخرد .
می خواهند شاهین را به طور قرضی و حمید را به طور دائمی به خدمت بگیرند . فاتح تریم که با مورینیو روابط خوبی دارد می تواند در این معامله تاثیرگذار باشد .
![]()
(شادمهر عقیلی
)
آيينده هيگواين در دست پرز
مسئله هیگوائین یکی از جنجالی ترین اتفاقات تابستان خواهد بود . مسئله رفتن عجیب این بازیکن باتعصب می تواند برای باشگاه خیلی گران تمام شود و فعلا چیزی مشخص نیست .
حالا به گزارش تودو مرکادو وب ، خوزه مورینیو و رئال مادرید روی این بازیکن حساب کرده اند اما تصمیم نهایی را فلورنتینو پرز می گیرد . باشگاه فعلا برنامه ای برای گوش دادن به پیشنهادات برای این بازیکن ندارد اما آینده ال پیپیتا در دستان مدیر است تا تلاش کند این مسئله را ختم به خیر کند .
خوزه مورینیو با بازیکن و باشگاه صحبت کرده و به آنها گفته که این مهاجم را می خواهد ، هر چند که قولی نمی دهد این بازیکن با تمام خوبی هایش همچنان نیمکت نشین نماند . حالا باید دید که چه تصمیمی گرفته می شود .
![]()
(شادمهر عقیلی
)
خوزه مورینیو ، مربی رئال مادرید در کنفرانس مطبوعاتی پاسخگوی خبرنگاران بود .
برخی هواداران اتلتیکو می خواهند پیش از اتمام بازی بروند و قهرمانی رئال را نبینند ، نظرتان چیست ؟
برای بردن در آن جا هیجان زده ایم . بازی کردن در بیلبائو را دوست دارم ، یک مکان فوتبالی که تا سر حد مرگ با تیشمان هستند و استادیومی است که با حریفانش خشونتی ندارد . فوتبال احیا می شود و دوست دارم کل دنیا از دیدنش لذت ببرند . همین طور تیم من . ما در بازیهای اخیرمان در استادیوم ها با جوهای فوق العاده ای حضور داشته ایم و تیم حس خوبی داشت . اتلتیک خیلی خوب بازی می کند ، ما هم خیلی خوب بازی می کنیم . ما می خواهیم قهرمان شویم ، آنها نمی خواهند ما ببریم . فوتبال همین است . خرسند هستیم ...
بردن چهار لالیگا در چهار کشور چه حسی دارد ؟
تا این که رسما قهرمان نشویم ، این موضوع بیهوده است . طبیعتا می دانیم که نزدیک هستیم و سعی می کنیم به آن برسیم چرا که به خودمان مطمئن هستیم اما وقتی موعدش برسد حسش می کنیم . در این لحظات من آرام هستم و با خود فکر می کنم که شاید آخرین لالیگایم باشد . من هیچ گاه در جشن ها و قهرمانی ها شرکت نمی کنم . یکی از قولهایم بردن لیگ در سه کشور بزرگ بود و به آن دارم می رسم . می دانم که زمان برای تبریک گفتن زیاد است .
نبود ایتوراسپه و آندر به سودتان است ؟
نمی دانم . تیمهای دیگری هستند که در لالیگا مقابل اتلتیک که فیکس هایش را نداشت بازی کردند . ما چنین شانسی نداریم . ما مقابل اتلتیکی بازی می کنیم که بیشتر فیکس هایش مقابل ساراگوسا روی نیمکت خواهند بود . فردا بازی بزرگی برای آنهاست . دو بازیکن محروم دارند اما ما هم دی ماریا را نداریم . به هر حال فوتبال باکیفیتی دارند.
راست است که زیدان را نمی خواهید ؟
دروغ است . سیاست باشگاه این نیست که اخبار کذب را رد کند چرا که در آن صورت باید هر روز اخبار را تکذیب کنیم .
بدنه ی تیم را حفظ می کنید ؟
من می خواهم همه بمانند . فصلی که ما داشتیم توسط همه این ها رقم زده شد . هر کسی دو زاری خودش را داشت . بازیکنان و مربیان کار خودشان را کردند . از نظر من ، با توجه به قدرتی که به من شده ، از تمام کسانی که با من کار کردند ، شامل بازیکنانی که نامشان در مطبوعات مطرح می شود راضی هستم . من این فرصت را دارم تا بگویم که ما یک خانواده چهار نفره بودیم اما حالا پنج نفره هستیم چرا که حالا کارانکا هم ملحق به ماست . اگر بروم ، دوست دارم او جانشین من باشد . اگر نشد دوست دارم هر جا که می روم با من باشد .
می توانید لالیگا را ببرید و چندین رکورد را بشکنید ...
ما تیمی را بردیم که سه لالیگای پیاپی را برده بود . رکوردها جالب هستند اما مهم جامها هستند . اما این نشان از کاری دارد که ما می کنیم . پارسال ، وقتی که تورنمنت برایمان تمام شد به فکر رکورد ها و چالش های شخصی افتادیوم . اما حالا چالش تیمی مهم است . در مورد کریستیانو یک چیز مهم است . هدف اصلیش بردن جامهای بزرگ است . او اگر لالیگا را ببرد ، هدف بعدیش توپ طلا خواهد بود . در بهترین حالت این برای آقای گل کافی نیست . کسی توپ طلا را می برد که یک جام بزرگ برده باشد .
این بهترین روزهایتان در رئال مادرید است ؟
اگر لالیگا را نبریم ، این طور نخواهد بود . اگر ببریم به یک فصل بزرگ می رسیم . اگر بارسلونا شایسته صفات زیادی است ، ما بالای آنها هستیم . این ارزش کار ما را بیشتر می کند .
در مورد گواردیولا حرفی ندارید ؟
نظری ندارم چرا که به خودش مربوط است . وقتی مربیان برود ، مورد تمجید واقع می شوند و حتی آنهایی که قبلا انتقاد می کردند هم از او حمایت می کنند . در مورد گواردیولا مسئله فرق دارد . این شخصی است . خودش می داند که که چرا نمی توان حسی در موردش ایجاد کرد . مهم این است که خوشحال باشیم . دوازده سال است که مربی هستم و در ژوئن همه چیز برایم صفر می شود و از نو شروع می شد
(شادمهر عقیلی
)
جشن قهرماني احتمالي رئال
به گزارش مرجع خبري رئال مادريد، اين باشگاه اعلام کرد حتي اگر قهرماني در رقابت هاي اين فصل لاليگا در پايان ديدار امشب مقابل اتلتيک بيلبائو قطعي شود، جشن قهرماني برگزار نخواهد کرد.
جشن قهرماني احتمالي رئال پنجشنبه شب ساعت 21:30 خواهد بود .
با اين که رئال مي تواند مقابل اتلتيک قهرمان شود ، اما جشن تا پنجشنبه برگزار نمي شود . باشگاه در تماسي که با پليس داشته اعلام کرده که براي جلوگيري از جنجال هاي احتمالي بهتر است که جشن قهرماني روز پنجشنبه برگزار شود .
رئال در حال حاضر با 7 امتياز اختلاف نسبت به بارسا در صدر قرار دارد و در صورتي که در ديدار امشب مقابل بيلبائو به پيروزي برسد، قهرماني اش را قطعي خواهد کرد. اين اولين قهرماني رئال از سال 2007 است.
REAL MADRID
![]()
بيلسا: رئال شايسته قهرماني است
اين مربي آرژانتيني همچنين تاکيد کرد که در انتظار اين است که ببيند شاگردانش در ديدار مقابل رئال در سن مامس چه نمايشي ارائه خواهند داد.
مارسلو بيلسا، سرمربي اتلتيک بيلبائو، در آستانه ديدار تيمش مقابل رئال، تيم حريف را بهترين تيم اين فصل لاليگا معرفي و آنها را شايسته قهرماني دانست اما از مقايسه اين تيم با بارسا خودداري کرد.
اين مربي آرژانتيني رابطه نزديکي با گوارديولا دارد و يکي از طرفداران فلسفه فوتبال باشگاه کاتالاني است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در مورد اينکه رئال بهتر است يا بارسا، بايد يگويم که بازي هاي اين دو تيم جنبه هاي زيادي دارد و هرکس مي تواند تفسير متفاوتي داشته باشد. البته رئال در اين فصل با شايستگي و در عين عدالت قهرمان مي شود."
بيلسا همچنين تاکيد کرد که در انتظار اين است که ببيند شاگردانش در ديدار مقابل رئال در سن مامس چه نمايشي ارائه خواهند داد.
" قرار گرفتن مقابل بهترين تيم ليگ هميشه يک چالش خوب است. ما نمي توانيم برتري رقيب مان را ناديده بگيريم اما هيجان زده هستيم و مي خواهيم خودمان ر ا مقابل حريفي که مطمئنا قهرمان خواهد شد، امتحان کنيم."
REAL MADRID
![]()
يوونتوس مقصد احتمالي مهاجم رئال
به نظر مي رسد اين بازيکن که اخيرا مدنظر سران يوونتوس قرار گرفته، تصميم خود را گرفته و در پايان فصل قصد جدايي از تيم مادريدي را دارد.
![]()
گونسالو ايگواين، مهاجم آرژانتيني و 24 ساله تيم رئال مادريد، اين روز ها از اينکه جاي خود را در ترکيب ثابت رئال مادريد به بنزما داده ،به شدت ناراحت است و از اين مسئله راضي به نظر نمي رسد .
به نظر مي رسد اين بازيکن که اخيرا مد نظر سران يوونتوس قرار گرفته، تصميم خود را گرفته و در پايان فصل قصد جدايي از تيم مادريدي را دارد . خبرگزاري ABC اسپانيا درگزارشي به اين نکته اشاره کرده که سران دو باشگاه يوونتوس و رئال مادريد به زودي پاي ميز مذاکره خواهند نشست .اما مشخص نيست يوونتوس مبلغ درخواستي بالاي پيشنهادي رئال مادريد را قبول مي کند يا نه.
خورخه ايگواين پدر و مديربرنامه هاي اين مهاجم جوان در اين باره مي گويد :« با مسئولين سويا نيز صحبت هايي کرده ايم اما پاري سن ژرمن و يوونتوس نيز به دنبال او هستند . با پسرم صحبت کردم و او به من گفته که در صورت دريافت پيشنهادي مناسب از سوي يووه ، ايتاليا را براي ادامه فوتبال خود انتخاب خواهد کرد .»
گفتني است فلورنتينو پرس، مالک باشگاه رئال مادريد قيمت اين بازيکن را 40 ميليون يورو اعلام کرده ،حال بايد منتظر ماند و ديد آيا يووه حاضر به پرداخت چنين هزينه اي سنگيني مي شود يا نه.
ايگواين از سال 2007 عضو تيم رئال مادريد است و در اين مدت 163 بازي براي اين تيم انجام داده و موفق به زدن 91 گل شده است .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)