خداحافظی کرده یا نه رو نمیدونم.چون الان وسط جام ملت های اروپا هستم نمیتونم ببینم لیست بازیکنای پرتغالی رو. حالا مسابقات که تموم شد.نگاه میکنم ببینم هستش یا نه.ولی احتمال اینکه خداحافظی کرده باشه خیلی بیشتره.
در مورد اون بازیکنه که میگی ندیدم تا حالا.اگه بود دعوتش میکردن.الان تو ترکیب تیم من فقط دو تا مهاجم نوک هست.که قوی تره 80 قدرتشه و اون یکی 76.حالا بزار تا یه فرصت پیش بیاد لیست بازیکنای پرتغالی رو ببینم بهت میگم
بنده سرمربی تیم ملی اسپانیا شدم
** رحلت پیامبر گرامی اسلام و امام حسن مجتبی رو تسلیت می گم
سلام. seal out تو پلیر کریر چیه؟
در ضمن چجوری ضربه آزاد هامو تبدیل به گل کنم؟هرچی میزنم 1 درصدشون میره توگل. حتی با بازیکنایی مثل مسی و رونالدو از هر فاصله ای. اگه میشه ویدئوشو بگذارین.
آقا وضعیت ما تو لیگ قهرمانان بحرانی شدهبا اودینزه ، سویا و کلاب بروژ همگروه هستم. از سویا و اودینزه 4-1 خوردم :| و اون تیمه رو فقط بردم.الانم سومم. بچه ها از نظر ذهنی هنوز واسه این مسابقات آماده نشدن
راستی دروازه بانم با عملکرد خیره کننده ای که داشت عنوان بهترین بازیکن ماه رو کسب کرد! کاری ست بسی سخت !
تو بازی های جام ملت های اروپا هم بلژیک رو با اون تیم پر مهره ش شکست دادیم 3-0 . بهترین بازیکنم بروما شد تو زمین ! چه سبک بازیش جالبه! سرعتش بیش از حد زیاده
ولی انصافا بلژیک از نظر من یکی از بهترین تیم ملی های فیفا میشه تو کریر. بازیکنای جوون و فوق العاده قدرتمندی توش پیدا میشن!
من فصل اول با رئال مادرید هستم و تا نزدیکی های نیم فصل رسیدم و خریدهام اصلا خوب کار نکردن و فقط و فقط به خاطر بازیکنای خود رئاله که الان صدر لالیگا و گروهم تو چمپیونز رو دارم وگرنه خریدهام اصلا خوب کار نکردن با اینکه بازیکنان فوق العاده مطرحی هستن کسی میدونه دلیلش چیه ؟
خریدهام اینا بودن: لواندووسکی ، مانوئل نویر ، مت هوملز ، ممدو ساخو
فروش هام : کاکا ، کاسیاس ، په په ، آربلوا ، موراتا ، ژابی آلونسو
لواندووسکی زیاد بهش بازی دادم اما فقط 3 گل زده و دو پاس گل داده اما بنزما با اینکه کمترش بازی کرده 12 گل و 7پاس گل داده . ممدو ساخو هم که اصلا فکرشو نمیکردم انقدر افتضاح باشه تکل هاش اصلا روی توپ نمیرن و 3 تا کارت قرمز تا حالا داشته ، هوملز هم زیاد تعریفی نداشته و واران ازش بهتر بازی کرده . نویر هم که سر جمع با وجود اینکه دروازه بان اولم بوده فقط دو کلین شیت داشته و راحت گل میخوره و تا حالا سیو آنچنان استثنایی ازش ندیدم.
من یه بازیکن آلمانی از آکادمیم به اسم ماتیاس لیس آوردم که نسبتا خوب بوده چون که ناچو مصدوم شد رفتم از آکادمی این بازیکن رو آوردم و نسبتا خوب بوده.
من هم ستاره میخرم هم از آکادمیم بازیکن میگیرم و هم بازیکنان جوون از تیم های دیگه میارم. اما لطفا بگید چرا این ستاره ها خوب کار نکردن؟
بایرن پیشنهاد 15 میلیونی برای موراتا داد وسوسه شدم فروختمش ( فک نکنم تا حالا کسی تو فصل اول تونسته باشه موراتا رو به این قیمت بفروشه) و به جاش با 63 میلیون لواندووسکی رو آوردم که اصلا خوب نبوده.
اون دوستمون که ازم پرسیده بود رونالدو تو کریر من خداحافظی کرده یا نه باید بگم که آره خداحافظی کرده و هیچ اسمی ازش تو لیست بازیکنای پرتغالی نیست
یه سری بازیکنا هستن که اورالشون خیلی خوبه ولی بازیشون چنگی به دل نمیزنه. البته یه سری هاشونم قلق دارن که آدم بتونه ازشون خوب بازی بگیره. وگرنه اگه نتونستی خوب ازشون بازی بگیری باید ردشون کنی برن
خودم یه دفاع دارم به اسم Diaz که گرون بود واقعا.23 سالشه فک کنم قدرتش 83.به زور 20 میلیون جور کردم یه بازیکنمم که یه 10 میلیونی میارزید دادم بهشون تا این مدافعو بگیرم. به جرات میتونم بگم تیم این فصل منو همین بازیکن به باد داده!!! یعنی به معنای واقعی کلمه افتضاح به تمام معناست !!! 3 بازی پشت سر هم اخراج شده که 4-1 و 4-1 و 5-1 به ترتیب باختم !!!! کمر تیم رو شونده!!! خیلی منصرف شدم از خریدش! میخوام ردش کنم بره
شما هم اگه میبینی بازیکنی اصلا در حد خودش نیست سعی کن با کمترین ضرر ممکن بفروشیش. اگه رو فروشش سود هم کنی که دیگه عالیه !
من سال 2022 لاتزیو دستمه
نیم فصل مربی اش شدم
اگه بازی با جنوا با بدشانسی نمی باختم الان می رفتم واسه یوفا!!!
-------
آقا این فصل توی نقل و انتقالات خیلی حال کردم......بگو چی شد.
یه دروازه بان داشتم overall: 81 آرسنال ازم خرید 28 میلیون دلار
یه هافبک هم داشتم overall: 82 لیورپول خرید 30 میلیون دلار
به جاش دروازه بان( Mark Andre ter stgen) و (Gareth Bale) رو خریدم
* اونم با قیمت هایی به مراتب کمتر(فکر کنم 19 و 29 میلیون دلار)
این میشه سود خالص![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)