به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01
گوتي: رئال قهرمان لاليگا و چمپيونزليگ خواهدشد
گوتي، هافبک سابق رئال مادريد، معتقد است که اين تيم مي تواند در رقابت هاي اين فصل قهرماني لاليگا و چمپيونزليگ و عنوان ال پي چي چي را به دست بياورد.
صدرنشين فعلي لاليگا با پيروزي در ديدار اين هفته مقابل بارسا، اختلاف در صدر جدول را به 7 امتياز افزايش داد. آنها چهارشنبه شب در ديدار برگشت مرحله نيمه نهايي چمپيونزليگ مقابل بايرن قرار خواهند گرفت و براي رسيدن به فينال بايد شکست 2-1 ديدار رفت را جبران کنند.
کريس رونالدو هم با گلي که در ال کلاسيکو به ثمر رساند، 42 گله شد و با يک گل برتري نسبت به مسي در صدر جدول گلزنان لاليگا قرار دارد.
گوتي در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بازيکنان بايرن مي دانند فينال در ورزشگاه خانگي آنها انجام مي شود و به همين دليل ديدار برگشت بسيار پرهيجان خواهد بود.
اين ستاره باتجربه همچنين معتقد است فارغ از هر نتيجه اي که در پايان فصل رقم بخورد، رئالي ها بايد مورينيو را حفظ کنند. او شخصيت و نظم ويژه اي دارد و فکر مي کنم براي او هم بسيار مهم است که روي نيمکت رئال بماند.
REAL MADRID
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فيگو: رئال قهرمان لاليگا ميشود
هافبک پيشين لس بلانکو معتقد است در پايان اين فصل رئال مادريد عنوان قهرماني را بدست خواهد آورد.
رئال مادريد در ديدار حساس خود در لاليگا توانست با نتيجه 2 بر يک بارسلونا را در نيوکمپ شکست داده و اختلافش با اين تيم در صدر جدول را به 7 امتياز برساند. اين در حالي است که تنها 4 ديدار به پايان فصل باقي مانده است.
جوزپه گوارديولا سرمربي بارسلونا پس از شکست برابر رئال مادريد قهرماني را به اين تيم تبريک گفت. فيگو نيز که پيشينه حضور در هر دو تيم را دارد معتقد است بدون شک رئال جام قهرماني را بالاي سر خواهد برد.
لوئيز فيگو در اين مورد گفت: بدون شک رئال مادريد قهرمان خواهد شد. با نتيجهاي که در نيوکمپ گرفته و برتري که نسبت به بارسلونا پيدا کردند، بسيار سخت خواهد بود اگر فکر کنيم آنها قهرماني را از دست ميدهند.
رئال هفته آينده در سانتياگو برنابئو ميزبان سويا خواهد بود در حالي که بارسا ميهمان رايو وايکانو است.
REAL MADRID
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چهارشنبه: رئال - بايرن در سانتياگوبرنابئو
تيمهاي فوتبال رئال مادريد و بايرن مونيخ با فراهم کردن بهترين شرايط روحي و آماده سازي و اتخاذ تدابير تاکتيکي سعي در خارج کردن رقيب از قطار قهرماني قاره سبز دارند.
دومين و آخرين ديدار مرحله برگشت از دور نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا فردا چهارشنبه شب در ورزشگاه سانتياگوبرنابئو در حالي انجام ميشود که دو رقيب اسپانيايي و ژرمني پس از رويارويي در بازي رفت، شرايط مشابهاي به لحاظ کسب نتيجه در ليگهاي خود تجربه کردهاند.
رئال، پيشتاز مسابقات لاليگا شنبه شب حضور در الکلاسيکو با رقيب ديرينه يعني بارسلونا را تجربه کرد. اين تيم توانست در زمين حريف پيروزي ارزشمند 2 بر يک را کسب کند و انتقام ناکاميهاي پرشمار اخيرش را از کاتالانها بگيرد.
به باور تحليلگران با اين نتيجه مورينيو، مربي معروف پرتغالي سفيدپوشان پايتختنشين به چند هدف مورد نظرش رسيد. او ضمن انتقامگيري، تيمش را در اصل در فاصله ناچيز ثبت قهرماني ليگ داخلي قرارداد.
ضمن آنکه به لحاظ روحي مردانش را براي مصاف با باواراييها آماده و مهيا کرد.
«آقاي خاص» به شاگردان پرخاشگري همچون پهپه، سرخيو راموس، مارسلو و ... فهماند ميتوان «آرامش» خود را حفظ کرد و برنامههاي تاکتيکي خود را با اقتدار تا کسب نتيجه پيش برد.
در مقابل بايرن پس از پيروزي 2 بر يک سهشنبه شب مقابل رئال، در ديدار شنبه شب با وردربرمن با نتيجه مشابه (2 بر يک) پيروز شد.
تيم تحت امر يوپ هاينکس با اين که ميدانست کسب نتيجه در پيکار با بندرنشينان سفيد و سبزپوش باعث نخواهد شد از رده دوم فراتر رفته و از بورسيادورتموند، قهرمان فصل جاري پيشي بگيرد، اما براي حفظ روحيه و اعتبار و نيز استمرار پيروزي، مردانش را به 3 امتياز بازي رساند.
البته در اين ميان او به چند تن از مردان کليدياش استراحت داد تا براي قبولي در کنکور «سانتياگوبرنابئو» کاملا مهيا باشند.
مربي 66 ساله و کاردان سرخپوشان نيک ميداند حتي براي يک لحظه نيز مردانش نبايد تمرکز خود را در ورزشگاهي که لبريز از هواداران مادريدي خواهد بود، از دست دهند. چرا که حتي با کسب پيروزي يک بر صفر ميزبان، مردانش يک ايستگاه مانده به ديدار نهايي در ورزشگاه خانگي (آليانس آرهنا) مجبور به پياده شدن از قطار قهرماني فصل جاري خواهند شد.
اين مصاف چهارشنبه شب در ساعت 23:15 به وقت تهران آغاز ميشود.
REAL MADRID
![]()
رونالدو: مطمئنم که در خانه پيروز خواهيم شد
مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: از هواداران ميخواهم که با حضور خود در سانتياگو برنابئو اولين گل ما را وارد دروازه بايرن مونيخ کنند.
به نقل از سايت رسمي باشگاه رئال مادريد، کريستيانو رونالدو در آستانه بازي برگشت خود مقابل بايرن مونيخ آلمان در مرحله نيمهنهايي ليگ قهرمانان اروپا گفت: هواداران بايد مهمترين نقش خود را به محض ورود ما به زمين مسابقه ايفا کنند، ما با حضور آنها دلگرم ميشويم و اگر متحد باشيم همه چيز به خوبي پيش خواهد رفت.
وي ادامه داد: از جمعيت حاضر در برنابئو انتظار دارم که اولين گل ما را به ثمر برسانند. اين يک مسابقه تعيين کننده خواهد بود و ما بازيکنان وقتي حمايت هواداران را ببينيم اعتماد به نفس بيشتري پيدا ميکنيم و ميتوانيم بهتر هم باشيم.
مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا با بيان اينکه اين مسابقه تا دقيقه آخر يک مبارزه خواهد بود، اظهار داشت: شرکت در رقابتي که در آن محکوم به برد هستيم، بسيار هيجانانگيز است و آدرنالين خون را بالا ميبرد. بايرن تيم بزرگي است و ميدانيم که حريف سختي براي ما است. در بازي رفت با نتيجه 2 بر يک شکست خورديم و بايد در اين بازي حساس خانگي مقابل آنها پيروز شويم. ميدانيم که پيروزي در اين ديدار بليت حضور در فينال را به دست ما خواهد داد.
رونالدو با بيان اينکه آنچه در مونيخ رخ داد، نه مثبت و نه منفي بود، افزود: ما در شرايط خوبي هستيم و مطمئنم که در خانه پيروز خواهيم شد؛ زيرا از حمايت هواداران خود برخوردار هستيم. به پيروزي اميدوارم. آنها در ورزشگاه خود، ما را شکست دادند، اما ما توانستيم خارج از خانه يک گل به ثمر برسانيم. بايرن تلاش خواهد کرد روي ضدحملات به ما گل بزند.
وي با ابراز نگراني از مهاجمان بايرن مونيخ گفت: گومس يکي از بهترين گلزنان ليگ قهرمانان است و ريبري و روبن نيز بسيار خطرناک هستند. آنها در حمله و دفاع محکم هستند.
کريستيانو رونالدو خاطرنشان کرد: هميشه بدون توجه به قدرت حريف، به يک شيوه بازي ميکنم. شايد آدرنالين بيشتري در بازيهاي حساس و دشوار ترشح شود، اما روحيه من مثل هميشه خواهد بود.
وي ادامه داد: در رئال مادريد احساس ميکنم که در خانه هستم. اين سومين فصل حضور من در تيم است و تلاش ميکنم تا هر سال بهترين عملکردم را براي رئال به کار ببندم. همه چيز خوب پيش ميرود و ميخواهم همينطور ادامه داشته باشد. مهمتر از همه ميخواهم که به فينال برسيم و حريف بارسا يا چلسي شويم. اميدوارم که فيناليست شويم زيرا براي ما بازيکنان، رئال مارديد و هوادارانمان در سراسر جهان بسيار مهم است. به همين دليل از بازي در اين مسابقه هيجانزده و خوشحال هستم.
REAL MADRID
![]()
چک: یک گل می تواند تفاوتها را رقم بزند؛مورینیو جزوه ای درمورد نحوه غلبه بربارسا را به ما داده
دروازه بان چلسی به تحلیل شرایط دیدار امشب تیمش مقابل بارسا پرداخته
Getty
سایت گل- پتر چک، دروازه بان باتجربه چلسی در کنفرانسی خبری قبل از بازی تیمش مقابل بارسلونا در دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا که امشب در نوکمپ برگزار می شود شرکت کرد. چک معتقد است که با وجود برتری چلسی در دیدار رفت، رسیدن به دیدار فینال کار سختی است. چک با اشاره به اینکه دیدار ال کلاسیکو فشار زیادی را برروی بارسا متحمل شد، گفت:« بارسلونا تجربه زیادی درباره مدیریت شکست ها دارد و آنها آنچه در بازی با رئال برایشان به وجود آمده را به گوشه ای خواهند گذاشت.» او با لحن طنزآلودی به این نکته اشاره کرد که مورینیو برای آنها جزوه ای در باره نحوه شکست دادن بارسلونا ، کنار گذاشته.
چک درمورد دیدار رفت دو تیم چلسی و بارسا در استمفورد بریج گفت:« ما در بازی رفت خیلی خوش شانس بودیم. البته چلسی خیلی خوب بازی کرد و با برنامه ریزی تاکتیکی خوبی روانه این بازی خیلی سخت شده بودیم.»چک درمورد بارسلونا هم گفت:« بارسا تیم بزرگی است . همیشه سعی می کنیم تا مقابل آنها بهترین بازی ممکن را به نمایش بگذاریم. الان به لطف برد 0-1 دردیدار رفت، در جایگاه خوبی برای رسیدن به فینال هستیم و باید ببینیم که چه خواهد شد.»درآخرین مصاف دو تیم در لیگ قهرمانان اروپا، چلسی موفق نشد تا به دور بعد راه یابد ، اما چک این بار شرایط را متفاوت می بیند:« ما دررویارویی قبل هم شرایط صعود را داشتیم. اما در این دوره از مصافمان با بارسا، یک گل می تواند تفاوتها را رقم بزند. در مصاف پیشین ما، در لیگ قهرمانان اروپا، گل اینیستا، کلید بازی بود.»چک درمورد شرایط امسال چلسی گفت:« امیدواریم که اگر بتوانیم خوب بازی کنیم، درنهایت به فینال برسیم.هرچند که خیلی زود است که دراین باره صحبت کنیم.»دروازه بان چلسی درمورد نقش داوری در بازیها هم گفت:« داور می تواند تاثیرگذار باشد. امیدوارم که داور بازی 3شنبه عملکردی حرفه ای داشته باشد.»او درمورد بازی نوکمپ هم صحبت کرد:« بازی نوکمپ باسایر بازیها متفاوت است. »بخش پایانی صحبتهای چک یک شوخی درمورد بازیکنان ذخیره تیم گواردیولا بود:« امیدوارم که گواردیولا اگر می خواهد، مسی را روی نیمکت ذخیره ها قرار دهد. هر بازیکنی که درترکیب بارسا قرار بگیرد، عملکرد خوبی خواهد داشت.»
HALA MADRID
رونالدو: دلم براي منچستر تنگ شده است
مهاجم رئال مادريد که پس از پيروزي در ال کلاسيکو در آستانه نخستين قهرماني در لاليگا قرار گرفته اعلام کرد دلش براي باشگاه و مربي پيشينش تنگ شده است.
![]()
کريستيانو رونالدو که 6 سال در اولدترافورد بازي کرده و هنوز هم روابط خوبي با الکس فرگوسن سرمربي شياطين سرخ دارد، سال 2009 با رکورد 80 ميليون پوند از منچستريونايتد به رئال مادريد پيوست.
رونالدو در اين باره گفت: هنوز هم با الکس فرگوسن صحبت ميکنم و بايد بگويم دلم براي منچستر تنگ شده است. زماني که به رئال آمدم، احساس کردم خانوادهام را در منچستر ترک کردهام زيرا 6 سال در اين تيم بودم و رابطه خوبي با همه بازيکنان به خصوص فرگوسن داشتم. با ريو فرديناند، ناني، اندرسون و پاتريس اورا دوستي نزديکي دارم. آنها يک خانواده بزرگ هستند و به همين خاطر است که دلم برايشان تنگ ميشود. دلم براي پاي سيب و شيرينيهايي که آنها پس از جلسات تمريني در کرينگتن سرو ميکردند لک زده است.
وي که با يونايتدها به قهرماني در اروپا رسيده در مورد اينکه آيا دلش براي کار کردن زير نظر فرگوسن تنگ شده با خنده گفت: دلم براي اخلاقهاي خوب فرگوسن تنگ شده. هميشه ميخنديد و خوشحال بود. او همواره کنار بازيکنان بود و به آنها انرژي ميداد. دلم براي اين چيزها تنگ شده است.
قيمت بليت بازي رئال – بايرن در بازار سياه
يک روزنامه چاپ اسپانيا نوشت برگزاري مسابقه برگشت ليگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه سانتياگو برنابئو باعث رونق دلالان فروش بليت در بازار سياه شده است.
به نقل از مارکا، در شرايطي که چهارشنبه شب (فردا) ديدار برگشت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا به ميزباني رئال مادريد مقابل بايرن انجام مي شود، برخي سودجويان اسپانيايي اقدام به فروش بليت اين مسابقه در ورزشگاه خانگي کهکشانيها کردهاند.
براساس اين گزارش در شرايطي که روز دوشنبه(ديروز) عرضه بليت مسابقه به مبلغ 100 تا 120 يورو آغاز شد و پس از مدت کوتاهي به فروش رسيد، در روز سه شنبه (امروز) پس از ناياب شدن بليتها، به 800 يورو در بازار سياه افزايش يافت. اين گزارش مي افزايد مقامات محلي پيش بيني مي کنند بليت هاي به فروش رسيده فردا (چهارشنبه ) حتي تا هزار يورو (دوميليون و چهارصد هزار تومان) افزايش يابد.
مصاف رئال و بايرن مقارن ساعت 23:15 فردا شب آغاز خواهد شد. در ديدار رفت بايرن 2 بر يک در آليانس آرهنا به برتري رسيد.
مسافر خسته من بار سفر رو بسته بود
تو خلوت آیینه ها به انتظار نشسته بود
میخواست که از اینجا بره اما نمیدونست کجا
دلش پر از گلایه بود ولی نمیدونست چرا
(شادمهر عقیلی
)
مورينيو: ترجيح ميدهم چلسي به فينال برسد:
خوزه مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با بایرن در مورد حضور تیمش در فینال چمپیونزلیگ گفت :"ما خودمان برای خودمان کافی هستیم .اما بدون ریاکاری ، اگر بارسا مقابل میلان یا ارسنال بازی کند دوست دارم تیمی که بهتر است بازی کند . اما در مورد چلسی متفاوت است . برای بازیکنان سابقم آرزوی موفقیت می کنم." وی افزود :" فلسفه ما این است که هر بازی مهم است و نیاز به احساس مسئولیت دارد . نمی دانم که چمپیونزلیگ مهمتر است یا لالیگا چرا که اولی را تیمی می برد که برتر است و در اروپا همیشه این اتفاق نمی افتد . اما فینال چمپیونزلیگ در فینال مهمترین است . فردا هم یک فینال زودهنگام برگزار می شود اما بازیکنانم را آرام می بینم . افراط و تفریط در انگیزه دادن را دوست ندارم . "
در مورد برد شنبه گفت :" برد برابر بارسا به معنی قهرمان نبود . این یک ماراتن سرعت است که 1500 متر باید آن را پیمود . فقط سه امتیاز ارزش دارد . "
پیغامی هم به هواداران فرستاد :"به عنوان یک ناظر بیرونی ، می خواهم که طوری از بازیکنان حمایت کنند که لایقش هستند . من بازیکنان را سختکوش ، متواضع و متعصب بودند باید حمایت شوند . "
در مورد بازی چهارشنبه گفت :" فردا می دانیم که چه کار کنیم و باید تلاش کنیم که چه کار کنیم . بایرن می داند که اگر اگر گل نزد ، اوت می شود و به همین علت انتظار یک بازی یکطرفه را ندارم . بایرن تیمی است که شایسته احترام است . مربی و ترکیب خیلی خوبی دارند . درست نیست که از حالا خود را در فینال بدانیم . "
در مورد ماندنش در مادرید گفت :" مهم نیست اما فکر می کنم که فصل بعد در این جا خواهم بود . من قرارداد دارم و وقتی به بازی آخر برسیم ، فرصتی وجود دارد تا با بازیکنان و بدنه مدیریت صحبت کنیم و بهترین تصمیم ممکن را در مورد من ، باشگاه و تیم بگیریم . بهترین کار این است که چهار ، پنج سال در یک باشگاه باشی . "
در مورد ژابی ، راموس ، هیگوائین و کوئنت رائو که یک کارت زرد تا محرومیت فاصله دارند گفت :" یک بازیکن نمی تواند خودخواه باشد . مهم رسیدن رئال مادرید به فینال است . حاضرم خودم در مونیخ نباشم و تیم حاضر باشد . امیدوارم داور خوب کار کند و از دادن کارت های بی مورد خودداری کند . داور بازی داور بزرگی است و می داند که چطور قوانین را اجرا کند . "
مورینیو در مورد سه نیمه نهایی که با تیمهایش به آنها رسیده بود و اوت شد گفت :" در یکی توسط گلی که وارد دروازه نشد اوت شدیم (با چلسی مقابل لیورپول) . جالب بود . داور اشتباه کرد ، من هم می کنم . در دیگری پنالتی ها تعیین کردند و شانس همیشه در آن دخیل هستند و دوباره (رئال مادرید – بارسلونا در سال گذشته) طوری باختیم که همه می دانند . امیدوارم که در این یکی برنده باشیم . بازیکنان شایسته رسیدن به فینال هستند . "
در مورد نیمه نهایی با اینتر که بارسا را اوت کرد هم گفت :" این آخرین فرصت برخی از بازیکنان آن نسل اینتر بود . یا باید آن موقع می رسیدند یا هرگز . این یک نیمه نهایی هیجان انگیز بود و با هم جشن گرفتیم . اما در مورد بازیکنانی که حالا دارم هم به همان اندازه انگیزه دارم . برایم این مسئله نیست که چند سال طول کشیده که چمپیونزلیگ کسب نشده است . این دو سال برایم تجربه ای غنی بود . می توانستم بهتر باشم اما نا امید هم نیستم . می توانیم دو ، یک یا هیچ جام ببریم . هیجان فوتبال همین است . "
با وجود حضور گرانرو در کنفرانس مطبوعاتی نگفت که او مقابل بایرن فیکس می شود یا نه :" نمی توانم بگویم که فیکس می شود اما بازی می کند . او سمبلی برای گروه و مادریدیسموهاست . استفاده از سه هافبک دفاعی ؟ بایرن مونیخ هم از آن استفاده کرد . توماس مولر را که یادتان نرفته است ؟ "
(شادمهر عقیلی
)
تمجيد مطبوعات بين المللي از عملكرد رونالدو در الكلاسيكوها
پیروزی رئال مادرید در الکلاسیکوی اخیر ، واکنش وسیعی در مطبوعات مختلف داشت .
کلارین :" کریستیانو پاسخ گل استادانه مسی را داد "
کریستیانو روی پاس استادانه اوزیل ، توانست که سرنوشت بازی را مقابل یک والدس سر در گم حل کند که یک دریبل بلند خورد . روی نیمه اول یک ضربه سر زد و می توانست گل سوم را هم بزند تا شب بزرگش را تکمیل کند . "
گاتزتا دلوا اسپورت:" قطعا باید گفت "مو کمپ ""
"پس از مدتها می توان به ضرس قاطع گفت که نام استادیوم بارسا " موکمپ " است . رئال مادرید لالیگا را برد و مورینیو از نظر تاکتیکی ، گواردیولا را شکست داد . کریستیانو هم در موقع درستی بازی را حل کرد "
لانسنت :" کریستیانو ، بارسا را به هفت امتیازی رساند "
"رئال مادرید کاری کرد که کمتر کسی در این چند ساله توانسته انجام دهد . بردن در خانه یک تیم بزرگ . گل کریستیانو فاصله با بارسا را دوباره به هفت امتیازی رساند تا سفیدها لالیگا را در دستانشان داشته باشند . "
بیلد :" اوزیل و خدیرا ، بارسا را جارو کردند "
"ژرمن ها در غلبه به بارسا در نیوکمپ در هفته 34 ام نقشی کلیدی داشتند . خدیرا گل شماره 108 رئال را زد اوزیل یک پاس هنرمندانه روی گل دوم رونالدو داد . "
کوریره دلوا اسپورت :" پیروزی مورینیو در کمپ نیو "
"مورینیو بالاخره کارش را کرد . یک پیروزی بزرگ از رئال مادریدش ، بارسا را با گلهای رونالدو و خدیرا به هفت امتیازی رساند . مربی سابق اینتر ، در چهار کشور لیگ را برده ، هر چند که هنوز مانده در اسپانیا رسمی شود . "
اوجوگو :" این بازی کریستیانو رونالدو بود "
"مورینیو و رئال مادرید یک جشن را تجربه کردند اما این بازی منحصر به کریستیانو رونالدو بود که گل شماره 42 خود در لالیگا را زد . کریستیانو فراتر از حد انتظارات بود . "
ژاپن تایمز :" سلطه اسپانیا به رئال مادرید برگشت "
"مدتها بود که رئال مادرید نمی توانست از همه نظر بهتر از بارسلونا باشد . حالا خبر از دوره جدیدی می رسد . سلطه اسپانیا به رئال مادرید برگشته است . "
رکورد :" دم و گوش برای کریستیانو رونالدو "
"دم و گوش برای کریستیان رونالدو در نیوکمپ . ماشینی است که همه رکوردها را می شکند . در لالیگای امسال تا کنون 42 گل زده و حالا در جدول گلزنان روی سوپرپاس مسی ، صدرنشین شده است . "
ابولا :" آرام ، من این جا هستم "
"کریستیانو رونالدو ، لالیگا را وارد جیب رئال مادرید کرد ، آن هم در حالی که وضع بازی داشت خراب می شد . او پس از گلش که نیوکمپ را ساکت کرد گفت :" آرام ، من این جا هستم . " مورینیو برای اولین بار در این استادیوم پیروز شد و خدیرا نیز گل مشهور شماره 108 را زد تا رکورد تاریخ لالیگا را بشکند . "
گاردین :" گواردیولا جام را به رئال مادرید داد "
"گواردیولا جام را به رئال داد . در ابتدا با تاکتیکش و سپس به صحبت هایش . این اولین پیروزی مورینیو در الکلاسیکو در نیوکمپ بود و حالا به لالیگا رسیده است . "
نیویورک تایمز :" کریستیانو حکم داد و مسی را شکست داد "
"این اولین پیروزی رئال مادرید در نیوکمپ از سال 2007 بود . رونالدو با گلی که زد ، دوئل شخصی خود با مسی را برد چرا که بازیکن آرژانتینی در مقابل خط دفاع رئال خاکستری بود "
اکیپ :" کریستیانو نا امید نمی کند "
"مورینیو ، پنج تایی 2010 را پاک کرد . حتی کوئنت رائو هم دوباره متولد شد . اما ستاره بازی کریستیانو بود که کسی را نا امید نمی کند . روی پاس اوزیل ، گل شماره 42خود ا زد و می توانست سومی را هم بزند . "
(شادمهر عقیلی
)
بايرن وارد مادريد شد
بایرن مونیخ راهی مادرید شده است . ژرمن ها با کمی تاخیر راهی پایتخت اسپانیا شده اند و به نظر می رسد تا ساعاتی دیگر وارد مادرید شوند .
این هواپیما ، 290 مسافر شامل بازیکنان ، مربیان ، مدیران و برخی اسپانسرها را حمل می کند . کارل هاینز رومنینگه ، مدیر اجرایی باشگاه پیش از سفر ، پیروزی برابر رئال را " یک وظیفه مشکل " خواند و افزود :" با گل ماریو گومز ، شانسمان کمی بیشتر شده است . باید بهترین بازی بایرن را ارائه دهیم . "
(شادمهر عقیلی
)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)