دستور پايين آوردن بنر طالب لو در شأن من نيست
فتح الله زاده: دعا براى شكست سپاهان كه بد نيست!
استقلال با پيروزى مقابل نفت آبادان خود را به صدر جدول نزديك كرد. اين موضوع براى على فتح الله زاده سرپرست باشگاه مى تواند اتفاق شيرينى باشد. استقلال كه با مشقت فراوان توانست اين فصل، خود را جمع وجور كند اكنون مى تواند با لغزش سپاهان به قهرمانى هم فكر كند اگر چه اين اتفاق بعيد به نظر مى رسد.
على فتح الله زاده درباره بازى با صنعت نفت صحبت هاى زير را انجام داد:
• بازى چطور بود؟
- هم استقلال و هم نفت بازى خوبى انجام دادند. نفت آبادان تيم ضعيفى نيست و مقابل تيم هاى بزرگ خوب بازى كرده است. اين مسئله را نبايد فراموش كنيم كه ديروز غلامحسين پيروانى و بازيكنانش بازى جوانمردانه اى انجام دادند. آنها مى توانستند زير توپ بزنند اما مردانه بازى كردند.
• داورى ها ديگر گله اى نداريد؟
- وقتى داورى مشكلى نداشته باشد، گله اى هم در كار نيست.
• خبر داريد كه به دليل مصاحبه بعد از بازى تراكتورسازى به كميته انضباطى احضار شديد؟
- خبر ندارم اما حتما به كميته انضباطى مى روم. داور هم بايد پاسخگو باشد. همه ديدند كه در اين مسابقه داور عليه ما سوت زد. اينكه نمى شود داور اشتباه كند و ما مصاحبه كنيم و فقط ما را احضار كنند.
• در جريان بازى با نفت اتفاقى در بين تماشاگران افتاد و گفته شد شما خواسته ايد بنر وحيد طالب لو جمع شود تا تمركز محمدى به هم نخورد.
- من اصلا بنر وحيد طالب لو را نديدم تا بخواهم چنين حرفى بزنم. همين الان از زبان شما مى شنوم كه چنين اتفاقاتى افتاده است. من حتما اين موضوع را پيگيرى مى كنم. از نظر من آوردن بنر بازيكنان هيچ مشكلى ندارد. اتفاقا پس از پايان مسابقه وحيد تشويق شد. چه آنهايى كه بازى مى كند و چه آنهايى كه بازى نمى كنند بايد تشويق شوند. آنها هم جزو تيم هستند. همه در موفقيت يك تيم نقش دارند. اگر بنر وحيد طالب لو ديروز پائين كشيده شده كار خوبى نبوده است و من حتما اين مورد را پيگيرى مى كنم بخصوص اينكه گفتند من چنين چيزى خواستم. در شأن من به عنوان سرپرست باشگاه نيست كه چنين چيزى بخواهم. ساير بازيكنان هم از اينكه عكس رفيقشان روى سكو قرار بگيرد نبايد ناراحت شوند. ما همه يك خانواده ايم.
• براى فصل آينده چه اقداماتى انجام داده ايد. هنوز پرويز مظلومى ليست خودش را نداده است؟
- استقلال از مهره هاى خوبى برخوردار است. يكى از اهدافمان اين است كه با حفظ تيم و اضافه كردن سه چهار مهره تيم را براى قهرمانى ببريم. پرويز مظلومى هنوز ليستى به ما نداده است. او فعلا درگير مسابقات داخلى و ليگ قهرمانان آسيا است اما ما ۲ بازيكن داخلى و ۳ بازيكن خارجى جذب مى كنيم.
• مساله اين است كه اصلا قصد داريد با پرويز مظلومى براى فصل آينده ادامه دهيد يا خير؟
- اينكه شايد پرويزخان نخواهد با استقلال كار كند را نمى دانم اما ما نمى خواهيم برخلاف قرارداد عمل كنيم. با او قرارداد ۲ ساله بستيم و به آن پايبنديم.
• پس اين شايعات كه در مورد امير قلعه نويى و حضورش در استقلال چيست؟
- من چيزى نمى دانم. امير قلعه نويى مى خواهد در سپاهان كارش را ادامه دهد. انشاءالله براى فصل آينده تيم خوبى مى بنديم.
• آيا با عمران زاده برخورد كرديد؟
- در زمان خودش با اين بازيكن برخورد مى شود.
• ناظران afc دو روز ديگر وارد ايران مى شوند و هنوز هيأت مديره استقلال اعلام نشده، مى خواهيد چه كسانى را به عنوان عضو هيأت مديره به afc معرفى كنيد؟
- على فتح الله زاده، على فتح الله زاده خوئى به هر حال بايد همين طورى ساخت. اينقدر سرمان شلوغ است كه به چيزهاى ديگر نپردازيم. آقاى سعيدلو هر موقع كه احساس كند لازم است اعضا را معرفى مى كند. اكنون هم آقاى اميدوار رضايى به من كمك مى كند. از قول من بنويسيد عنقريب هيأت مديره استقلال معرفى مى شود.
• با پيروزى كه ديروز بدست آورديد به فكر قهرمانى هم هستيد؟
- ما كارى به ساير نتايج تيم ها نداريم و از بچه ها هم خواستم به كار خود بپردازند. همين كه با آن شرايط توانستيم در چنين جايگاهى قرار بگيريم كار بزرگى را انجام داده ايم. ما نيم نگاهى هم به اول شدن داريم.
• پس دعا مى كنيد كه فردا سپاهان ببازد.
- دعاى بدى نمى تواند باشد.
• در سال ۹۰ هستيم و هنوز مبلغ حق پخش تلويزيونى مشخص نشده است. با اين حال سازمان ليگ پيشنهاد ۱۰۰ ميليارد تومان را به صدا و سيما داده است.
- قطعا ما در پايان فصل از اين مبلغ دفاع مى كنيم و پيگير هستيم تا حق پخش تلويزيونى افزايش پيدا كند. من حتى شايد موافق پيشنهاد بيشتر از ۱۰۰ ميليارد تومان باشم. صدا و سيما هم بايد منابع پرداختى خود را مشخص كند. همه بايد به هم كمك كنيم تا باشگاه ها بتوانند به حق خود برسند.