سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
مورينيو كه خيلي عصبي نيست دلش برا تيم ميسوزه كه سر بازيكنها داد ميزنه وگرنه خيلي هم بد نيست
ماشال.. تو ايران بيشتر مربي ها اخلاقشون حرف نداره!!!!!!!!!!!!!
يه نظر سنجي بذاريم بد اخلاق ترين مربي هاي جهان!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
دیدی بالاخره قبول کردی؟؟؟؟؟؟؟؟
بازیکن چیزی رو انجام میده کذ مربی کیخواد.....و و قتی پپ اینقدر بی تفاوت رفتار کنه همین میشه دیگه....
منم اصلا از مورینیو خوشم نمیاد به نوعی ازش بدم هم میاد.....اما خداییش تیم رو خوب جمع و جور کرده.....همین کاراشه که باعث شده رئال اینقدر هماهنگ بشه و نتیجه هم بگیره دیگه......!
اینکه پپ به داوری هم اعتراض نمیکنه خیلی بده....چون:
داور وقتی تو بازی شک کنه که به نفع بارسا سوت بزنه یا به ضررش قطعا به ضررش رو انتخاب میکنه....چون میدونه بعد بازی از طرف پپ مورد انتقاد قرار نمیگیره....درست نمیگم؟؟؟؟
اما مورینیو چون اعتراض میکنه داور ها سعی میکنن که به ضررش نگیرن و تا حدی هم به نفعش کار میکنن....این خوب نیست؟؟
وبلاگ بارسایی من اینه...منتظرتون هستم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاریکاتور روز
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
دوستان چهار روز دیگه تا الکلاسیکو مونده.واقعا دیگه حوصلم سر رفت از بس این رئالی ها رو زدیم
ایشالله 5 تایی نزدیک است .امشب هم که دوباره رئال شانسید با استفاده از پاس گل های مدافعان مایورکا و داور الاغپیروز شد /
گل سالم مایورکا رو داور آفساید گرفتاگه این اشتباهو نمیکرد مایورکا 2 - 0 رئالو میبرد ........ حالا بذار این بازی و با شانس ببرند ولی باز هم ما قهرمان میشیم
![]()
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
ابر و باد و مه خورشید و فلک در کارند تا رئال امتیاز از دست نده.خیلی باحاله.داور گل کاملا سالم و پنالتی مایورکا رو نمیگیره بعد جزو قوانینش اینه که دست زدن به راموس خطا هست.اشکال نداره.حالا این بازی رو هم ببرید.قدرت مندای لالیگا کم نیستن.والنسیا اتلتیکو بیلبائو زاراگوزا اینا تیمایی هستن که حداقل جلوی دوتاشون رئال امتیاز از دست میده.حاظرم شرط ببندم.
بچه ها من از داورای لالیگا متنفررررررررم
چرا همیشه به نفع رئال به ضرر ما؟؟؟؟؟
من از همین الآن دارم دعا میکنم تو ال کلاسیکو به حرکات...ادامه بدن>تا چندتا پنالتی و... بگیریم
البته منصفانه،ما رئالی نیستیم![]()
من خوشبختانه بازیه رئال رو ندیدم ولی شنیدم شانسکَی برده ! از صبح اعصابم خورده ! نزدیک بود حتی امتحانمم رو خراب کنم
شانس ما دقیقه نود هَند 100% رو داور کور نمیبینه , بعدش سر بازی های رئال خر شانسی میارن !!!
ویرایش توسط fcb10 : 01-15-2012 در ساعت 17:42
خب 2 . 0 مسی و ژاوی .......... بارسلونا قهرمان است شک نکنید![]()
بعضی ها باید بدوند اگه گل 100% سالم مایورکا مردود نمیشد دیگه نتیجه 3 -1 یا 2-1 به وجود نمی امد
رئال حالا فهمید بارسلونا چی میکشه ........ ای کاش همه تیم های لالیگا مربی باهوشی مثل کاپاروش داشتند تا اینجوری جلوی رئال بازی کنه و مستحق پیروزی باشه ......
این بازی رو که رئالی ها به زور و شانس بردند ما از این بازی ها هر هفته داریم و میبریم اونم روی تکنیک و تاکتیک تیممون نه شانس و داور .......
حالا مورینیو فهمید 11 نفره دفاع کردن یعنی چی .......... قیافه و فشار های عصبی که بهش وارد شد دیدنی بود
ما به خودمون افتخار میکنیم که هر هفته تیم هایی رو میبریم که از مایورکا هم دفاعی تر بازی میکنند
راستی چرا وحشتناک ترین خط حمله لالیگا به بارسا فقط 1 گل زد ؟؟؟![]()
در حال حاضر 39 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 39 مهمان ها)