به نظر شما رونالدینو بیارم تو تیمم خوب بازی میکنه
به نظر شما رونالدینو بیارم تو تیمم خوب بازی میکنه
اینم عکس از ترکیب تیم من
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته واسه من معمولا یه 3 فصلی طول میکشه که بتونم کل اون بازیکنایی که نمیخوام رو از تیم بندازم بیرون و کل تیم بشن اونایی که خودم خریدمشون
تیمت خیلی عالیه به جز دروازبانت .چرا leno رو نمی خری قدرتش سال 2018 برای من 90 بود با 25 سال سن البته در 2018 من مربی فرانسه هم بودم و با انتونی مارتیال بازی کردم که اون زمان قدرتش 79 بود و راستش در برابر بنزما اصلا بازیش خوب نبود.
راستش اصلا یادم از برند لنو نبود ! ولی خب حتی اگه میخواستم بخرمشم نمیتونستم! اونجور که شما میگی قدرتش خیلی زیاد بوده و جوون حتما قیمتشم بالا بوده، منم بودجه زیادی واسم باقی نمونده بود که این یورنته ریوس رو گرفتم.
البته 2 تا بازی باهاش کردم که فوق العاده بود ! اولین حمله روی دروازه ش از فاصله 5 متری گل 100 درصد رو گرفت! خودم موندم توش!
کلا یه سری از بازیکنا هستن که تو یه مقطع خاصی یا کلا همیشه نمیتونه باهاشون خوب بازی کنه. حتی اگه خوب باشن. مثلا ذکریا باکالی که تو چلسی بود قدرتشم 87 بود و 23 ساله. اصلا نمیتونستم ازش بازی خوب بگیرم!
یا موراتا که اون اوایل کریر واسه ساوتهمپتون خریدمش حالم ازش به هم میخورد ! از نحوه بازیش! یادمه خواستم یه پست بزارم تو انجمن که کسی نخردش!!! ولی به نظرم منصرف شدم.تا اینکه گذشت بعد 3 4 فصل رفتم چلسی موراتا رو هم داشت
به جرات میتونم بگم یکی از قدرتمند ترین مهاجمای کل فیفا شده بود!!!! هنوز که هنوزه بهتر از اون مهاجم پیدا نکردم!
در کل اینجوری نیست که یه بازیکن قوی باشه پس بهترین بازیکنه! نحوه بازی گرفتن ازش مهمه که خیلی از ماها تجربش کردیم
بچه ها من برگشتم به فیفا 14
تسلطم کم شده![]()
ویرایش توسط mohammad_444_0o : 12-14-2014 در ساعت 19:29
من یه سوال فنی دارم چرا توی فیفا 14 داور موقعیت تک به تک رو اگه وقت سوت پایان باشه سوت رو می زنه و برای ضربه صبر نمی کنه؟همین عامل باعث شد 2 تا از بازی هام مساوی بشه و مربیگری برزیل رو از دست بدم![]()
تو تیم ملی برزیل هالک از همه بهتره من تا حالا کلا تو تمام مجموع سیو هام مربی تیم های سوییس و شیلی و ونزوئلا و کلمبیا و فرانسه و برزیل بودم البته برای مربی فرانسه شدن رکورد 38 بازی پیاپی با برد رو داشتم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)