سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
این پست رو کامل بخونید.....احتمالا براتون جذابه......!
یه مشکل خیلی بزرگ تیم ما داره اونم اینه که پپ زیادی با بازیکنا مهربونه.....!شاید تعجب کنید .....اما.......!
چند وقت پیش تلوزیون اخر شب ساعت تقریبا 2 یه برنامه نشون میداد که در مورد تمام ورزش ها بود و تو اون برنامه تحقیقات خیلی خوبی انجام میشد در مورد تمام ورزش ها........
یه بار تحقیقشون این بود:
یکی از برترین بازیکن های بین المللی بسکتبال رو اورده بودن تا روش تحقیق کنن.........
با استفاده از دوتا مربی متفاوت که یکیش مهربون بود و هر توپی که بازیکنه از دست میداد میگفت اشکال نداره و .......و اون یکی مربی مربی خشن و نا ارامی بود به طوری که این بازیکن پرتاب رو از دست میداد سرش داد میزد . صندلی ای که کنارش بود رو پرت میکرد و ............
حال چطوری؟؟؟؟؟
این بازیکن باید با هر مربی 10پرتاب انجام میداد تا مربیا با هم مقایسه بشن......اول با مربی مهربونه پرتاب هاش رو شروع کرد که 7 تا از پرتاب هاش گل شد بعد با مربی خشنه و نا ارامه 9 تا از پرتاب هاش گل شد.....
اما نتیجه....: این که بازیکن از سوی مربی مورد انتقاد قرار بگیره خیلی در بازیش موثره که متاسفانه پپ این انتقاد رو انجام نمیده و همیشه ارامه...همه چیزها رو خودش به گردن میگیره و.....اما مورینیو رو میبینید که از بازیکنا شاکی میشه و انتقاد میکنه و ........... و نتیجه هم گرفته
پس تا زمانی که پپ با همین رفتار بخواد ادامه بده بازیکن ها انگیزه ندارن و میشه این که امسال تیممون با این افت شدید مواجه شده.........!!!!
حالا جالب بود یا نه؟؟؟؟
وبلاگ بارسایی من اینه...منتظرتون هستم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جالب بود . ولی پپ هیچ وقت خشن نمیشه![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
پدرو تو بازی با رئال نیست![]()
10 روز نباید بازی کنه اینقد مصدوم شده بازیش افت کرده![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
ویرایش توسط pedro_17 : 01-14-2012 در ساعت 13:30
پپ خيلي خونسرده يه بار گفته بود از اين كه بازيكنهام اشتباه ميكنن و بعدش ميخندن خيلي عصباني ميشم!بازيكن بايد از اشتباهاتش ناراحت بشه و جبران كنه...
به نظر من پپ ميخواد بازيكنها خودشون باشن واسه همينه كه كاري به كارشون نداره البته مورينيو واقعا بد عصباني ميشه من كه همچين مربي هايي رو قبول ندارم چون آرامش بازيكن رو بهم ميزنن و شايد آمار بازي بهتر بشه البته شايد!ولي كيفيت بازي مطمئنا پايين مياد و من همچين مربي هايي رو دوس ندارم
بابا همون پپ بهتره .....
راستي كسي نميدونه چرا نكونام بازي برگشت بازي نكرد؟از بس به اين بنده خدا گير دادين نيمكت نشينش كردن
خدايش بازيش قشنگه...
حيفش واقعا !!!!!!پدرو تو بازی با رئال نیست![]()
10 روز نباید بازی کنه اینقد مصدوم شده بازیش افت کرده![]()
بازيكن نرماليه !بازيش نتيجه گراست...
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط GOLL : 01-14-2012 در ساعت 13:52
منم نمیگم پپ عصبانی شه و نمیدونم داد و هوار کنه و .........
میگم اینقدر خودشو خونسرد نشون نده تا بازیکنا هم بی خیال شن
باید از بازیکنا ایراد بگیره و انتقاد کنه و.........تا بازیکنا انگیزه شونو از دس ندن........بازیکنا رو نباید بزاره مغرور شن....باید یه جاهایی غرورشونو بشکنهتا به بازیکن بر بخوره و با غیرت کامل بازی کنه........
پپ مربی خیلی تواناییه اما کم تجربه...
حالا جالتر هم اینه که هر بازی داریم یک مصدوم میدیم.......بازی با اوساسونا که دوتا دادیم..........نمیدونم این فصل داره تو بارسا چه اتفاقاتی میفته که این همه مصدوم میدیم؟؟؟؟؟ سر همین خیلی ناراحتم
و آخر یه دعا کنم:
خدایا این مصدومیت هارا از تیم دور بفرماالهی آمین
وبلاگ بارسایی من اینه...منتظرتون هستم
دوستان اصلا جایی ناراحتی و نگرانی نداره.من 100 درصد مطمئنم امسال هم لیگ رو میگیریم.فقط الان یک بحران رو داریم تجربه میکنیم که به زودی تموم میشه.مصدومیت ها هم نمیتونه بهمون اسیب بزنه.بازیکنای اصلی ما مسی و ژاوی و پیکه هستن.بقیه رو اگه از تیم ب هم بیاریم مشکلی نداریم.
منم نمیگم پپ عصبانی شه و نمیدونم داد و هوار کنه و .........
میگم اینقدر خودشو خونسرد نشون نده تا بازیکنا هم بی خیال شن
باید از بازیکنا ایراد بگیره و انتقاد کنه و.........تا بازیکنا انگیزه شونو از دس ندن........بازیکنا رو نباید بزاره مغرور شن....باید یه جاهایی غرورشونو بشکنهتا به بازیکن بر بخوره و با غیرت کامل بازی کنه........
پپ مربی خیلی تواناییه اما کم تجربه...lموافقم .....
در حد معمول كه غيرتي بشن و بازي كنن![]()
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
اتفاقا من سبک مورینیو رو قبول دارم با اینکه از خودش خوشم نمیاد.هر بازیکنی رو که بد بازیکنه میبره زیر سوال فرقی براش نداره.نمونش همین که گفت همه بازیکنام رو عوض میکردم اگه میتونستم.پپ یک بار هم تقصیر رو گردن بازیکنا نمیندازه و همیشه میگه تقصیر منه.خوب اینطوری که نمیشه.باید یکم داد بزنه تا راه بیوفتن.
در حال حاضر 36 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 36 مهمان ها)