Design & Developed BY Patira

صفحه 121 از 142 نخستنخست ... 2171111119120121122123131 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,201 تا 1,210 , از مجموع 1418
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

Jadide | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

با سلام

به یکی از بزرگترین مراجع Top Eleven در ایران خوش اومدید !

این محفل جهت افزایش کیفیت پلیر های ایرانی بازی ایجاد شده تا شاهد هنرنمایی هموطنامون باشیم.

این بازی رو میشه هم روی گوشی موبایل و هم روی دسکتاپ ( فیسبوک ) انجام داد. فیسبوک دردسر های خاص خودشو داره و البته یه سری مزایا، دردسر مثل چیز شکن و داستان هاش و مزایاش هم این که وقتی تیمتون با اکانت فیسبوک ست بشه دیگه تا وقتی اکانت فیسبوک رو داشته باشین تیمتون رو هم دارین.

به عبارتی امنیتش کمی بیشتره !

اما روی گوشی ممکنه هر لحظه اتفاقی بیوفته و تیم از بین بره، یه باگ یا اشتباه خودتون ، یا حتی تعویض گوشی و ... که باعث بشه دیگه تیمتون رو نداشته باشین!

اگر با گوشی موبایل بازی میکنید قبل از هر چیزی آی دی بازی خودتون رو یه جا سیو یا یادداشت کنید واسه مواقع ضروری

چگونه؟ وارد بازی میشید، به آخرین بخش بازی یعنی Setting وارد بشید از زبانه ( تب ) Misc آخرین گزینه یعنی My id رو پیدا کنید و روی View کلیک کنید.

این آی دی شماست ! یه جای مطمئن ذخیرش کنید.

لینک جدید ترین ورژن بازی : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    بازی فوق العاده ای هست.اگر علاقه مند به مدیریت تیم فوتبال آنلاین هستید حتما این بازی رو بهتون پیشنهاد میکنم

از دوستان اینجا هر کسی که بازی میکنه بیاد تا از تجربه هاشون استفاده کنیم

کسانی که میان اینجا لطف کنن بگن که اسم تیمشون چیه،چه لِولی هستند و فصل چندمه که دارن بازی میکنن،میانگین سنی،میانگین قدرت،بودجه فعلی باشگاه، تاریخ ثبت نام،افتخارات باشگاه،ارزش باشگاه،وضعیت استادیوم و ....

میخوایم با وضعیت دوستان بیشتر آشنا شیم

تو بازی چیزی که مهمه به جز پولی که واحدش دلاره یه واحد پولی دیگه هست که اسمش token ـه.برای به دست آوردن توکن شما میتونید با اسپانسر های

مختلف قرارداد امضا کنید و طبق قرارداد بهتون توکن میده.این توکن هارو تو بازی به صورت بسته هایی برای فروش گذاشتن که باید با کارت های بین المللی خرید

کنید که واسه اکثر ایرانیا مقدور نیست....

از توکن برای خرید بازیکن،قرارداد با بازیکن تیم جوانان،تغییر اسم بازیکنان تیم،خرید لباس،خرید لوگو و ..... استفاده میشه

در صورت داشتن توکن شما میتونید بسته های treatment (درمان) ، booster (تقویت کننده) و rest (استراحت) بخرید و برای بازیکنانتون استفاده کنید

شما میتونید روزانه به کسانی که تو لیست دوستانتون هستن جایزه بدین.جایزه شامل همون بسته های کمکی که بالا نام بردم هست به علاوه آیتم تمرینی.(روزانه

فقط یکی)

گزارش زنده به صورت انگلیسی هم داره.هر روز بازی برگزار میشه

هر لیگ شامل 14 تیم میشه

امکان تغییر ترکیب،تعویض حین بازی وجود داره

هر بازی طرفای ده دقیقه یه ذره کمتر بیشتر طول میده

هر لیگ 26 روز طول میکشه

بعد از هر بازی بهتون آیتم تمرین میده که باهاش میتونید بازیکناتونو تمرین بدید

تو بخش اسپانسرینگ دو قسمت وجو داره.یکی Tv Rights حق پخش تلویزیونیه و بابتش بهتون توکن میده و دیگری اسپانسر پیراهن تیم هست که

بهتون پول پرداخت میکنه

امکان ست کردن قیمت بلیط برای بازی های لیگ، جام حذفی و جام قهرمانان وجود داره

موقع ثبت نام هم که میتونید خودتون لوگو و پیراهن تیم رو طراحی کنید

قسمت خرید و فروش بازیکن باید حتما توکن داشته باشید.برای هر بار پیشنهاد دادن یک توکن ازتون کم میکنه و خودش اتوماتیک پول پیشنهاد خرید بازیکن رو تعیین

میکنه

اگه بخوام از عیب های بازی بگم میشه به عدم امکان جستجوی بازیکن ها بدون استفاده از فیسبوک اشاره کرد

در کل بازی جذابیه که به همه دوستان فوتبال دوست پیشنهادش میکنم

در آخر هم تعدادی عکس از بازی میزارم...

هشدار : اگر از موبایل برای وارد شدن به بازی استفاده میکنید،و اکانت فیسبوک خودتون رو وارد کردید دیگه نمیشه اکانت رو از روی تیم برداشت و شما همیشه مجبور به استفاده از $$$$$شکن برای وارد شدن به بازی میشید.اگر مشکلی در این زمینه ندارید میتونید اکانت فیسبوک خودتونو وصل کنید.

بودن دوستانی که از این طریق میخواستن تیمشون رو به فیسبوک وصل کنن و با یه اشتباه تیمشون رو از دست دادن !

اگر یک بار اکانت فیسبوک رو وارد کنید برای دفعات بعد هم نیاز به چیزشکن دارید. اگر نداشته باشید این به منزله اینه که دیگه هیچوقت نمیتونید وارد بازی بشید

لطفا مواظب باشید!

به امید موفقیت روزافزون ایرانی های عزیز در این بازی!
    ویرایش توسط aliexpress : 11-20-2014 در ساعت 15:34 دلیل: تکمیل پست

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط attta نمایش پست ها
    سلام به همه عزیزان من تازه 24 ساعته این بازی رو نصب کردم و 1 بازی دیشب انجام دادم
    تنها جایی که مفید بود برای این بازی اینجا بود که پیدا کردم 22 صفحه اول رو خوندم + صفحخ 114 تا اینجارو واقعا مطالب مهم وخوبی یاد گرفتم که بی شک به کارم اومد و کلی سوالاتم رو برطرف کرد ممنون از همه شما
    اما گشتن در بین پست ها مخصوصا اینکه هر 8 یا 9 پست شاید 1 نکته خوب توش باشه که در مورد بازی آموزش بده کار سختی بود کاش پستی بود تا تمام بخش های منوی اصلی رو مو به مو توضیح میداد با جزئیات
    به لطف شما و راهنمایی هاتون دیشب برای اولین خریدم موفق بودم با اینکه قالب بازیکنای تیمم با قدرت 10 تا 15 هستن دیشب بازیکن 22 ساله قدرت 23 خریدم با هزینه 1 توکن که محال بود بدون راهنمایی هایی که از دوستان اینجا بود چنین خریدی میتونستم بکنم
    حالا هم چند سوال دارم که منتظر لطف شما عزیزان هستم تا جواب بدین

1. در قسمت تمرین نمیشه همه بازیکنان رو تمرین داد؟؟ اون بازیکنای که میتونن تمرین کنن رو میشه به روشی افزایش داد؟؟؟ int روی کدوم سطح باشه بهتره ، cnd , prg چی هستن ؟؟؟(جواب صفحه 49 تشکر ویژه از
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و alichila)

2.در قسمت squad و بخش order قسمت auto-subs رو توضیح بدید لطفا (جواب صفحه 34 بود خودم خوندم ممنون از نویسندش
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])

3.زمانی که روی اسم بازیکن کلیک میکنید وارد بخشی مربوط به همان بازیکن میشه لطفا قسمت skills و contract رو توضیح بدید بخصوص قیمت گذاشتن برای بازیکن در sell

ممنون از اینکه وقت گذاشتین و برام کامل توضیح میدین

سلام. خوش اومدبن عزیز

بازم شرمنده دیر پاسخ دادم

همونطور که خودتون گفتین واقعا کار سختیه و من سعی میکنم وقت آزاد بیشتری که دارم بزارم واسه تاپیک و پست های مهم رو آرشیو کنم که دسترسی شما بهش راحت تر بشه

سوال 1 و 2 که پاسخشو پیدا کردین. اما سوال 3 : بخش skills شامل سه قسمت هست که Learn A New Role , Lean Special Ability و Overview هستن

قسمت Learn A New Role یاد دادن پست جدید به یه بازیکن هست. وقتی روش کلیک کنید یه زمین رو نشون میده که توش یه سری پست های اطراف پست اصلی بازیکن روشن هستن و قابل انتخاب هستن. حداکثر تعداد پست هر بازیکن 3 تاست

قسمت Learn Special Ability که همون استعداد های بازیکنان هست. روی هر نوع استعدادی که میخواید به بازیکنتون یاد بدید کلیک میکنید. تعداد آیتم های تمرینی که برای تکمیل هر استعداد لازم هست نوشته شده.

Overview هم که میانگین قدرت هر بازیکن رو توی هر 3 بخش تمرینی حمله ، دفاع و فیزیکی / ذهنی رو نشون میده.

و اما بخش Contract : شامل سه قسمت هست. Renew و Sell و Sack . قسمت Renew مربوط به تمدید قرارداد بازیکن هست. قسمت Sack حذف یا اخراج کردن بازیکن از تیم هست. که باید به بازیکن غرامت هم پرداخت کنید

Sell هم برای فروش بازیکن هست. قیمت گذاریش خودش یه محدودیتی داره. برای قیمت گذاری بهتره که میانگین قیمت رو بگیرید و بزارید واسه فروش. مخصوصا لول های پایین که بودجه کمتری دارن سعی کنین زیاد قیمت فروش نزارین تا بتونین بفروشینش.

در ضمن باید به زمانی که بازیکن تو لیست فروش میره توجه داشته باشین. یعنی ساعتی بزارین واسه فروش که مردم اروپا یا آسیا خونه باشن و یا تعطیل باشن بیکار باشن و .....

من دقیق نمیدونم بازیکن چند ساعت تو لیست میمونه. متغیر هست اما مثلا حدودای 9 10 شب واسه اروپا خوبه. با توجه به اختلاف زمانی بین ما و اونا ،آخرای شب
    اونا بازیکن آخرین دقایق حضورشو تو لیست تجربه میکنه و چون اکثرا میان واسه خرید احتمال فروش بیشتره.اینو مثال زدم چون مطمئن نیستم

اما واسه لول های بالا فرق داره. چون خیلیا مشکل بودجه ندارن معمولا هر بازیکنی بخوان حاضرن 2 4 برابر قیمت حتی بدن. واسه همین بهتره نهایت قیمت رو انتخاب کرد اما به یه شرط ! اونم اینکه زمان مناسبی برای فروش اقدام کنید

موفق باشی

ویرایش توسط aliexpress : 10-28-2014 در ساعت 23:51

3. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط attta نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز امیدوارم وقت کنی و بیای 57 صفحه اول رو خوندم ولی خدایش خیلی کار سختی بود

اگه شب اومدی یا دوستای دیگه اومدن تو این زمینه به کمک نیاز دارم (توکن رایگان گرفتن )
    من 2 تا تیم دارم فعلا !!! یکی با فیسبوک و روی پی سی که تا الان فقط تونستم چند ویدیو ببینم و 1 یا 2 تا توکن داد و کاری که راحت میشه انجام داد به دست آوردن 10هزار دلار رایج بازی هست که اونم با دیدن فیلمه کسی راهی میدونه که با پی سی و فیس بوک دانلود کنم و توکن بگیرم؟؟؟ و اینکه تبلیغ خواصی سراق دارین که رایگان باشه و بشه به راحتی تکن خوب ازش گرفت ؟؟؟

در تیم دیگم که روی اندروید هست تونستم تا الان 26 توکن با راه فیلم دیدن و دانلود بگیرم اما تقریبا 90% دانلودی ها میگه کشور شمارو پوشش نمیده و نمیشه کاری کرد از طرفی من روی گوشی هم $$$$ شکن ندارم تبلیغ خوب برای گرفتن توکن اگه میدونید به من بگید (واسه خودم بهترین چیز نایک بود تو همون اندروید نارنجی هست و تیک نایک توشه میری به آدرسی مشخصات رو کامل میکنی 9 تا توکن میده به همین سادگی این تنها باری بود که بیشتر از 2 توکن گرفته گفتم اگه کسی استفاده نکرده بره استفاده کنه شمام میدونید چیز خوبی به من بگید)
    من به شخصه زیاد سمت توکن رایگان نمیرم. چون با آی پی ایران بازی میکنم و خیلی آفر ها واسه ما باز نیست و اوناییم که بازن یا کم توکن میدن یا اگه بخوان خوب توکن بدن دردسر داره واسه همین بیخیالش شدم.

بخش فیسبوک بازی خیلی وسیع تر از آندرویدش هست. و خیلی جذابیت های بیشتری داره. اما من چون با فیسبوک بازی کار نکردم اطلاع زیادی ازش ندارم. بقیه دوستان میتونن کمکت کنن

در ضمن بابت راهنمایی گرفتن توکن هم ازت ممنونیم

5. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

عضو Derby

EnglandSS_TehranAtleticoMadrid

Farhad Majidi

تشکر ها
    20
    تشکر شده 6 در 6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aliexpress نمایش پست ها
    من به شخصه زیاد سمت توکن رایگان نمیرم. چون با آی پی ایران بازی میکنم و خیلی آفر ها واسه ما باز نیست و اوناییم که بازن یا کم توکن میدن یا اگه بخوان خوب توکن بدن دردسر داره واسه همین بیخیالش شدم.

بخش فیسبوک بازی خیلی وسیع تر از آندرویدش هست. و خیلی جذابیت های بیشتری داره. اما من چون با فیسبوک بازی کار نکردم اطلاع زیادی ازش ندارم. بقیه دوستان میتونن کمکت کنن

در ضمن بابت راهنمایی گرفتن توکن هم ازت ممنونیم

از اینکه وقت گذاشتی و برام توضیح دادی خیلی ممنون علی جان مرسی

7. کاربر روبرو از پست مفید attta تشکر کرده است .

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 1 در 1 پست

سلام . من چند وقت پیش این بازی رونصب کردم چون چیزی ازش نفهمدم بازی رو پاک کردم.دو روز پیش اومدم نصب کردم حالا اول لیگم هستم و کاپ هم حذف شدم قدرتم ۱۳.۳هست ولی خیلی چیزی از این بازی نمی فهمم امیدوارم کمکم کنین.ممنون

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 1 در 1 پست

سلام یه سوال . امروز تو لیگ میخواست بازیا شروع بشهنشون می داد که بوت هستند همشون.مگه نباید ادم باشن؟یکی توضیح بده لطفا

عضو Derby

EnglandSS_TehranAtleticoMadrid

Farhad Majidi

تشکر ها
    20
    تشکر شده 6 در 6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط meysampaydar نمایش پست ها
    سلام یه سوال . امروز تو لیگ میخواست بازیا شروع بشهنشون می داد که بوت هستند همشون.مگه نباید ادم باشن؟یکی توضیح بده لطفا

سلام از اونجایی که اینجا ظاهرا دوستان کلا زیاد حرف نمیزنن البته جدیدن چون قبلا خیلی بوده
    فکر کنم منظورتون این بود که توقع داشتین 1 بازی فوتبال ببینید درسته !!! ؟
    به نظر توقع به جایی نیست که انتظار بره بازی با این حجم کم و این همه گستردگی مثلا نمایش یک فوتبال داشته باشه اونم بشه کل خیلی حرفه ای
    اگه هم منظورت اینه که پلیرهای حریفت روبات هستن فکر کنم اکثرا اینطوره چون لیگ خیلی پایینه فکر کنم از لیگ بعد که بری بالا به انسان میخوری
    من خودم انواع بازی های مدیریت تیم رو بازی کردم از فوتبال منیجر و فیفا منیجر یا fx eleven و بازی های تحت وب مثل مای اف سی ، مستر کاپ یا مستر 90 خصوصیات این سبک بازی فوتبال به چالش کشیدن فکر و قدرت مدیریت تیم و باشگاه داری شماست و در ضمینه بازی کردن و بازیکنان زیاد به جزعیات مثل پارامترها و قد وزن و پا و اینا توجه کردن نه شکل فرد ساخت آدم و غیره
    در کل این بازی از نظر من یکی از کامل ترین ها تو ضمینه مدیریت فوتبال بود به طوری که 3 روزه دارم در مورد تو جاهای مختلف مطلب میخونم و هنوزم شاید حدود 70% بازی رو یاد گرفتم شمام اگه میخواین به صورت خوب و جدی بازی کنید حتما کمی در موردش بخونید و اینجا سوال کنید و اگه خوش شانس باشین و کسانی مثل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و ali.chila جواب شمارو بدن کاملا متوجه میشید
    ویرایش توسط attta : 10-29-2014 در ساعت 17:37

11. کاربر روبرو از پست مفید attta تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

سلام.تو لیگ های پایین بیشتر این اتفاق میوفته. دلیلشم اینه که خیلی از کسانی که بازیو نصب میکنن یه مدت بازی میکنن بعد ولش میکنن. همین باعث میشه بعد از مدتی سیستم اون تیمارو حذف کنه و جاشون Bot بزاره

یه حالت دیگه هم هست. اونم اینه که تعداد تیم های موجود در هر لیگ به حد نصاب نمیرسه و سیستم مجبور میشه تیم هایی که خودش اونارو کنترل میکنه تحت عنوان Bot وارد لیگ ها کنه.

اما لول های بالا چنین چیزی به ندرت اتفاق میوفته

13. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 1 در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aliexpress نمایش پست ها
    سلام.تو لیگ های پایین بیشتر این اتفاق میوفته. دلیلشم اینه که خیلی از کسانی که بازیو نصب میکنن یه مدت بازی میکنن بعد ولش میکنن. همین باعث میشه بعد از مدتی سیستم اون تیمارو حذف کنه و جاشون Bot بزاره

یه حالت دیگه هم هست. اونم اینه که تعداد تیم های موجود در هر لیگ به حد نصاب نمیرسه و سیستم مجبور میشه تیم هایی که خودش اونارو کنترل میکنه تحت عنوان Bot وارد لیگ ها کنه.

اما لول های بالا چنین چیزی به ندرت اتفاق میوفته
    خیلی ممنون . دو سوال دیگر . از هر لیگ چند تیم به لیگ بعدی صعود می کنن ؟؟و وقتی بازیکن رو تمرین میدیم چند تا پارامتر باید تمرین بدیم تا یه ستاره دیگه اضافه بشه

15. کاربر روبرو از پست مفید meysampaydar تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

خیلی ممنون . دو سوال دیگر . از هر لیگ چند تیم به لیگ بعدی صعود می کنن ؟؟و وقتی بازیکن رو تمرین میدیم چند تا پارامتر باید تمرین بدیم تا یه ستاره دیگه اضافه بشه

خواهش میشه

از هر لیگ 7 تیم به لیگ بعد صعود میکنن. بقیه تو لیگ خودشون میمونن.تیم های اول تا چهارم علاوه بر لیگ و جام حذفی تو جام قهرمانان هم حضور پیدا میکنن.تیمای پنجم تا هفتم فقط صعود میکنن و به لیگ قهرمانان صعود نمیکنن

تعداد آیتم هایی که باید به هر بازیکن بدیم رو هنوز به طور دقیق نشمردم ولی در حال آزمایش این نکته هستم. تموم شد و وقتی مطمئن شدم همینجا میگم

17. 2 کاربر از پست مفید aliexpress تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK
    بازیکن محبوب
    Jose Luis Chilavert

BrazilMilanNaft

Maldini

تشکر ها
    110
    تشکر شده 277 در 170 پست

برای هر لول بالاتر رفتن باید 15 تمرین داده بشه.یعنی اگر بازیکن با قدرت 15 داشته باشیم بخوایم به 16 برسه به 15 بسته تمرینی احتیاج داره.برای هر ستاره گرفتن باید 5 لول بره بالاتره.
    5x15=75
    پس یه بازیکی که تازه یه ستاره گرفته برای رسیدن به ستاره بعدی باید 75 تا بسته تمرینی بگیره.

19. 2 کاربر از پست مفید ali.chila تشکر کرده اند .

صفحه 121 از 142 نخستنخست ... 2171111119120121122123131 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع