Design & Developed BY Patira

صفحه 121 از 131 نخستنخست ... 2171111119120121122123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,201 تا 1,210 , از مجموع 1305

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحیه میداوودی

ميداودى: شايد در ۳ بازى دور برگشت به تركيب برگردم

ميلاد ميداودى مهاجم استقلال انگيزه بسيارى دارد تا براى دور دوم مسابقات آسيايى، آماده حضور در ميادين شود و تيم را همراهى كند.او قرار بود پس از ۶ ماه آماده حضور در ميادين شود اما زودتر آماده شد تا تيم را در بازى هاى ليگ و آسيايى همراهى كند. ميداودى گفت: سعى و تلاش فنى و پزشكان تيم نتيجه داد تا دقيقا طبق اعلام كادر پزشكى تيم از اوايل فروردين بتوانم در تمرينات حاضر شوم. ميلاد تاكيد كرد: خيلى ها كه دوست نداشتند من را آماده ببينند مى گفتند قرار نيست به فوتبال باز گردم و تيم را همراهى كنم اما اين اتفاق زودتر از حد تصور افتاد و من آماده مى شوم كه تيم را در بازى هاى ليگ و آسيايى همراهى كنم.سعى دارم براى سه بازى برگشت آسيايى آماده شوم و تيم را همراهى كنم. اين بازى ها بسيار مهم است و من دوست دارم در بازى هاى آسيايى استارت بزنم و همراه تيم باشم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فکری

فكرى: بازيكنان با تمركز مى توانند راه آهن را شكست دهند

محمود فكرى مربى تيم فوتبال استقلال گفت: اگر بازيكنان ما تمركز كافى داشته باشند براى شكست راه آهن مشكل خاصى نداريم.او در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال تصريح كرد: تمرينات خود را پس از شكست برابر تراكتورسازى از سر گرفته ايم و خود را براى ديدار دشوار برابر راه آهن آماده مى كنيم.وى با اشاره به ديدار با تراكتورسازى يادآور شد: به هر حال شرايط به گونه اى بود كه به رغم انجام يك بازى مناسب و تماشاگرپسند شكست خورديم. اين از زيبايى هاى فوتبال است كه گاهى با وجود برترى كامل، حريف با استفاده از تك موقعيتها پيروز مى شود.مربى استقلال بازى مقابل راه آهن را دشوار و حساس دانست و تاكيد كرد: وضعيت ۲ تيم استقلال و راه آهن به گونه اى است كه يكى براى بقا در ليگ و ديگرى براى باقى ماندن در كورس قهرمانى به سه امتياز مسابقه نياز مبرم دارند و همين مسئله براى حساسيت اين مسابقه كافى است.وى در خصوص غيبت چند بازيكن راه آهن و آسانتر شدن كار استقلال خاطرنشان كرد: هر چند تعدادى از بازيكنان راه آهن محروم هستند، اما ساير بازيكنان اين تيم از انگيزه بالايى برخوردارند و بخصوص در برابر استقلال با تمام توان خود ظاهر خواهند شد.مربى استقلال افزود: علاوه بر اين ما هم چند بازيكن اصلى خود را به دليل محروميت و مصدوميت در اختيار نداريم. به عنوان مثال اسماعيل شريفات و كيانوش رحمتى از اين مسابقه محروم هستند و وضعيت فرهاد مجيدى كه در بازى برابر پاختاكور مصدوم شد هنوز مشخص نيست. فكرى گفت: با اين حال ما هم استقلال هستيم و اينگونه نيست كه خود را در برابر انگيزه حريف دست و پا بسته ببينيم. به نظرم اگر بازيكنان ما تمركز كافى داشته باشند از سد راه آهن عبور مى كنيم.وى در پايان درباره ليست بازيكنان مورد نظر كادر فنى براى فصل آينده تصريح كرد: فكر نمى كنم چنين ليستى از سوى مظلومى به باشگاه داده شده باشد. شايد سرپرست باشگاه از سرمربى چنين چيزى را درخواست كرده باشد، اما مظلومى هنوز بازيكنان مورد نظرش را معرفى نكرده و قرار است در موعد مقرر اين كار انجام شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض م

پورحيدرى: براى بقا در كورس قهرمانى به ۳ امتياز بازى با راه آهن نياز داريم

منصور پورحيدرى سرپرست تيم استقلال در خصوص بازى پيش روى تيم استقلال مقابل راه آهن گفت: بازى سختى پيش رو داريم چرا كه راه آهن نفرات تاثيرگذارى در اختيار دارد، استقلال محكوم به برد است و اگر نتواند، راه آهن را از پيش رو بردارد ديگر حرفى براى گفتن نخواهد داشت و ما براى بقا در كورس قهرمانى به اين ۳ امتياز نياز مبرم داريم. وى در خصوص بازيكنان محروم تيم راه آهن گفت: درست است كه را ه آهن ۴ بازيكن محروم دارد اما اين دليل بر بد بودن تيم آن ها نمى شود چرا كه راه آهن همواره مقابل استقلال بازى خوبى به نمايش گذاشته است. ضمن اينكه استقلال نيز چند بازيكن محروم و مصدوم دارد. پورحيدرى در رابطه با بازى تراكتورسازى افزود: بازى زيبايى مقابل اين تيم به نمايش گذاشتيم و موقعيت هاى فراوانى به روى دروازه اين تيم خلق كرديم اما از موقعيت هايمان استفاده نكرده و بازى را واگذار كرديم ضمن اينكه به شدت معتقدم استقلال در آن بازى مستحق باخت نبود و با بدشانسى مواجه شد به هر حال بازيكنان آن بازى را فراموش كرده و تمام فكرشان معطوف به بازى راه آهن است. تمرينات خوبى پشت سر گذاشتيم با تمام قوا به صماف تيم راه آهن خواهيم رفت.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه پورحیدری

پورحيدرى: براى بقا در كورس قهرمانى به ۳ امتياز بازى با راه آهن نياز داريم

منصور پورحيدرى سرپرست تيم استقلال در خصوص بازى پيش روى تيم استقلال مقابل راه آهن گفت: بازى سختى پيش رو داريم چرا كه راه آهن نفرات تاثيرگذارى در اختيار دارد، استقلال محكوم به برد است و اگر نتواند، راه آهن را از پيش رو بردارد ديگر حرفى براى گفتن نخواهد داشت و ما براى بقا در كورس قهرمانى به اين ۳ امتياز نياز مبرم داريم. وى در خصوص بازيكنان محروم تيم راه آهن گفت: درست است كه را ه آهن ۴ بازيكن محروم دارد اما اين دليل بر بد بودن تيم آن ها نمى شود چرا كه راه آهن همواره مقابل استقلال بازى خوبى به نمايش گذاشته است. ضمن اينكه استقلال نيز چند بازيكن محروم و مصدوم دارد. پورحيدرى در رابطه با بازى تراكتورسازى افزود: بازى زيبايى مقابل اين تيم به نمايش گذاشتيم و موقعيت هاى فراوانى به روى دروازه اين تيم خلق كرديم اما از موقعيت هايمان استفاده نكرده و بازى را واگذار كرديم ضمن اينكه به شدت معتقدم استقلال در آن بازى مستحق باخت نبود و با بدشانسى مواجه شد به هر حال بازيكنان آن بازى را فراموش كرده و تمام فكرشان معطوف به بازى راه آهن است. تمرينات خوبى پشت سر گذاشتيم با تمام قوا به صماف تيم راه آهن خواهيم رفت.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه برهانی

برهانى:تماشاگران بازى زيبايى را خواهند ديد

آرش برهانى مهاجم آماده اين روزهاى استقلال كه بازى هاى خوبى از خود به نمايش گذاشته در خصوص بازى پيش روى تيمش مقابل راه آهن گفت:بازى هاى ۲ تيم استقلال - راه آهن همواره بازى هاى جذاب و ديدنى از آب درآمده چرا كه هر ۲ تيم روى زمين فوتبال بازى كرده و با تفكرات تهاجمى پا به زمين مسابقه مى گذارند. وى در رابطه با محرومان تيم راه آهن گفت: هيچ گاه دوست نداريم بازيكنان راه آهن محروم شوند چرا كه استقلال نيز دوست دارد با يك تيم كامل مسابقه دهد اما به هر حال راه آهن ۴ تن از بازيكنانش را در اختيار ندارد ضمن اينكه عقيده دارم اين اتفاق چيزى از ارزش هاى اين تيم كم نمى كند چرا كه راه آهن بازيكنان جوان و با انگيزه اى را در اختيار دارد.برهانى در خصوص نتيجه اين بازى در آخر خاطر نشان كرد: بازى ۲ تيم بازى زيبايى خواهد بود و تماشاگرانش بازى زيبايى را خواهد ديد ضمن اينكه استقلال در اين بازى با تمام قوا به ميدان خواهد رفت چرا كه احتياج به اين ۳ امتياز دارد پس ما محكوم به برد هستيم تا ضمن فراموش كردن بازى تراكتورسازى در كورس تيم هاى بالاى جدول بمانيم تا بتوانيم يكى از سهميه هاى آسيا را كسب كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مظلومی

هيچ اختلافى با فتح الله زاده نداشته و ندارم

مظلومى: اگر احساس نياز كنم، جبارى را مقابل راه آهن به ميدان مى فرستم

پرويز مظلومى چند هفته اى بود تيمش خوب مى برد و نفس راحتى مى كشيد. او پس از پيروزى در دربى و برد مقابل پاختاكور محبوبيت خاص در بين هواداران آبى كسب كرد؛ تا جايى كه شكست مقابل تراكتورسازى هم باعث نشد هواداران از تشويق دست بكشند؛ البته شكست مقابل تيم پر طرفدار تبريزى از نظر روحى پرويز خان را به هم ريخته تا او اميدوار به آينده باشد. آينده اى كه اولين مصافش با راه آهن است. استقلال مظلومى در ليگ ۵ بازى حساس و سرنوشت ساز در پيش دارد و اگر قهرمانى مى خواهد بايد اين ديدارها را با موفقيت پشت سر بگذارد و چشم به نتايج رقبا بدوزد. گفت وگو با پرويز مظلومى درباره شرايط كنونى استقلال، ديدار با استقلال و برخى مسائل ديگر را در ادامه بخوانيد:

• شرايط استقلال چطور است؟

- خوشبختانه بچه ها باخت به تراكتورسازى را به دست فراموشى سپرده اند و باانگيزه خاصى تمرين مى كنند. شرايط خوب است. تمرينات متنوع و خوبى را هم براى بازيكنان در نظر گرفتيم و همه چيز براى كسب موفقيت مهيا است.

• راه آهن را چقدر مى شناسيد؟

- اين بازى براى استقلال بسيار حساس است. ما به اتفاقاتى كه هفته گذشته براى راه آهن پيش آمد توجهى نداريم و تمام تمركزمان براى موفقيت در اين ديدار معطوف شده است. راه آهن را مى شناسيم، چون بازى هاى اين تيم را آناليز كرده ايم و به نقاط ضعف و قوت اين تيم واقف هستيم. مى دانيم از كدام جبهه به راه آهن حمله كنيم و انشاءالله مشكل خاصى به وجود نمى آيد تا نتيجه لازم را به دست آوريم.

• راه آهن در اين بازى ۴ بازيكن كليدى خود را در اختيار ندارد...

- تيمى مى تواند موفق باشد كه به فرد وابسته نباشد. راه آهن تيم قدرتمندى است اما ما هم استقلال هستيم و هدفمان در بازى امروز كسب ۳ امتياز است.

• شما هم كه از اسماعيل شريفات و كيانوش رحمتى نمى توانيد استفاده كنيد.

- به هر حال نفرات خوبى داريم كه با تلاش مضاعف مى توانند جاى خالى شريفات و رحمتى را پر كنند.

• گفته مى شود قرار است باشگاه با شريفات برخورد كند. صحت دارد؟

- مسئولين باشگاه به دنبال اين هستند كه دليل اين رفتار بچه گانه شريفات را جويا شوند. دليلى نداشت او آن حركت را انجام دهند. به اين حال من در مورد جريمه وى چيزى نمى دانم؛ بهتر است مسئولين باشگاه در اين خصوص پاسخ بدهند.

• وضعيت مجيدى چگونه است؟ به بازى با راه آهن مى رسد؟

- خوشبختانه تست پزشكى از اين بازيكن مثبت بود و به احتمال فراوان مى توانيم از حضور فرهاد در بازى امروز استفاده كنيم.

• جبارى چطور؟ بازى اش مى دهيد؟

- مجتبى يكى از بهترين هافبك هاى ايران است و بايد قدر خودش را بداند، من او را مانند فرزندم دوست دارم و اميدوارم در هر ديدارى كه به ميدان مى رود، موفق باشد.
    روز گذشته هم در صحبت هايم پيش از تمرين استقلال از جبارى به خاطر مصاحبه كاملا حرفه اى اش با تلويزيون، تشكر كردم؛ من به تركيب برنده مقابل پاختاكور دست نزدم اما در صورت نياز قطعاً در اين ديدار از حضور جبارى استفاده مى كنم. همه چيز بستگى به شرايط بازى دارد.

• استقلال در پايان ليگ چه جايگاهى كسب مى كند؟

- ما تلاش مى كنيم امسال ابتدا سهميه ليگ قهرمانان آسيا را كسب كنيم؛ با توجه به اينكه مشخص نيست سال آينده چند نماينده از ايران در اين مسابقات شركت مى كنند، به دنبال رسيدن به جايگاه بالاتر هستيم. از ابتداى فصل هم اعلام كرده بوديم دنبال كسب قهرمانى نيستيم اما به دليل كسب نتايج قابل قبول انتظارات از ما بالا رفت.

• از قول شما عنوان شده تغييرات اساسى در فصل آينده در استقلال خواهيد داد. درست است؟

- متاسفانه در چند روز گذشته مصاحبه هاى دروغين از قول من در روزنامه ها به چاپ رسيده بود، من در هر تيمى كه هستم كارنامه اى انضباطى براى بازيكنان درست و تمام مسائل فنى و انضباطى آنها را ثبت مى كنم اما تمام تلاشم حفظ اسكلت بندى استقلال و جذب چند مهره قوى براى حضور پر قدرت تر در ليگ يازدهم هستم. با همين نفرات نقاط ضعف تيم را برطرف و تيمى را ببندم كه با تكيه بر آن قول قهرمانى در مسابقات داخلى و آسيايى را بدهم.

• گفته مى شود اختلافاتى را با على فتح الله زاده داريد.

- هيچ اختلافى با فتح الله زاده ندارم. آخر فصل فوتبال براى خودش يكسرى ويژگى ها دارد. حاشيه سازى در اين مقطع زمانى بيشتر مى شود. رقباى ما كوشش مى كنند دردسرسازى كنند. حريفان با زيركى، يك سلسله كارهاى خاصى دارند. ما حواسمان جمع است. هواداران و طرفداران هم بايد حواسشان جمع باشد.

• حرف پايانى؟

- از هواداران واقعى استقلال انتظار دارم روز پنجشنبه در منزل باقى نمانده و براى تشويق تيم خود به ورزشگاه آزادى بيايند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه صادقی

هر وقت مجيدى نبوده، به مشكل خورده ايم

اميرحسين صادقى: به خاطر توهين از تيموريان شكايت مى كنم

آبى پوشان پايتخت پس از شكست مقابل تراكتورسازى تبريز رودروى راه آهن شهررى صف آرايى خواهند كرد. اميرحسين صادقى كه در ديدار با تراكتورسازى با حواشى زيادى دست و پنجه نرم كرد و با آندرانيك تيموريان درگيرى نسبتاً شديدى داشت، هنوز هم دل پرى از «آندو» دارد و قصد كرده از هافبك ملى پوش تراكتورسازى شكايت كند. گفت وگو با صادقى را در ادامه مى خوانيد:

• از شرايط استقلال صحبت كن.

- خوشبختانه اوضاع بر وفق مراد است و نفرات با تمام وجود تمرينات را دنبال مى كنند. شكست مقابل تراكتورسازى را به دست فراموشى سپرده ايم و با دل و جان تمرين مى كنيم تا بتوانيم مقابل راه آهن ۳ امتياز را كسب كنيم.

•حاشيه هايى كه در ديدار با تراكتورسازى پيش آمد، تاثيرى روى روند استقلال نگذاشته است؟

- من كه مشكلى نمى بنيم. متاسفانه عده اى از بيرون مى خواهند براى تيم ما حاشيه بسازند و باخت با تراكتورسازى هم بهانه خوبى شد تا به هدفشان برسند. استقلال در حال حاضر شرايط خوبى دارد و بازيكنان باخت در ديدار قبلى را فراموش كرده اند.

• گزارش درگيرى ات با آندرانيك تيموريان به كميته انضباطى ارسال شده است. در اين خصوص صحبت كن.

- از اين كه ماجراى درگيرى من و تيموريان در كميته انضباطى بررسى شود، استقبال مى كنم، زيرا از اين بازيكن كه به من توهين كرده است، شكايت دارم!

• يعنى مى خواهى شكايت كنى؟

- بله، من از بازيكن تراكتورسازى به دليل اينكه بدترين اهانت ها را به من نسبت داد شاكى هستم و اين موضوع راحتى در كميته انضباطى هم مطرح مى كنم. من هيچ توهينى به او نكردم اما او حرفهاى ناشايستى را به من نسبت داد.

• بازى با را ه آهن را چطور ارزيابى مى كنى؟

- بازى سختى در انتظار تيم ماست. راه آهن چيزى براى از دست دادن ندارد و انتحارى بازى مى كند. باور كنيد اين بازى براى استقلال از دربى هم سخت تر است و بايد تلاش زيادى كنيم تا در آزادى راه آهن را مغلوب كنيم.

• راه آهن ۴ بازيكن كليدى خود را در اين بازى در اختيار ندارد...

- ما توجهى به اين مسائل نمى كنيم. گفتم كه راه آهن براى اعاده حيثيت و كسب ۳ امتياز به ميدان مى آيد و ما بايد مراقب اين تيم جوان و خوب باشيم. اميدوارم اتفاقات بازى با تراكتورسازى تكرار نشود.

• گفته مى شود استقلال در نبود فرهاد مجيدى با مشكل مواجه است؟

- صد در صد، فرهاد بازيكن بزرگى است كه همواره نقش موثرى در عملكرد استقلال داشته است. اميدوارم او بتواند مقابل راه آهن ما را همراهى كند تا با تمام قوا به مصاف اين تيم برويم و انشاءالله ۳ امتياز را مال خود كنيم.

• هنوز به قهرمانى اميدواريد؟

- اينكه بخواهم بگويم استقلال در پايان فصل در چه جايگاهى قرار مى گيرد، سخت است. فاصله تيم ها با هم زياد نيست و بايد از اين به بعد به بازى ها به چشم ديدارهاى حذفى نگاه كنيم. ما در هفته هاى گذشته موقعيت هاى خوبى را از دست داديم و بايد تمركز خود را در خط دفاع هم بالا ببريم و از ۵ بازى باقى مانده ۱۵ امتياز كسب كنيم؛ انشاءالله ...

• حرف آخر...

- از هواداران مى خواهم مقابل راه آهن هم به ورزشگاه بيايند و حمايتمان كنند تا بتوانيم با انجام بازى خوب و كسب ۳ امتياز آنها را خوشحال كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه برهانی

برهاني: به آينده استقلال خيلي اميدوارم

خبرگزاري فارس: مهاجم استقلال پس از برتري برابر راه‌‌آهن گفت: به هفته‌هاي آينده خيلي اميدوارم.

به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني پس از پيروزي يك بر صفر استقلال مقابل راه‌آهن خاطرنشان كرد: قبول دارم كه ضعيف‌تر از ديدار مقابل تراكتورسازي بازي كرديم اما در مسابقه با راه‌آهن هم عملكرد بدي نداشتيم و به خصوص در نيمه دوم روند رو به جلويي را سپري كرديم. مهم 3 امتياز بود كه به آن رسيديم.

وي ادامه داد: با توجه به شكست ناباورانه هفته قبل مقابل تراكتورسازي متحد شده بوديم تا در بازي راه‌آهن با كسب 3 امتياز دل هواداران را شاد كنيم.

برهاني تأكيد كرد: به هفته‌هاي بعدي خيلي اميدوارم و حتي اميدوارم بتوانيم رتبه خيلي خوبي در جدول كسب كنيم. شرايط استقلال با حمايت هواداران بهتر از اين هم خواهد شد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مظلومی

مظلومي: زور راه‌آهني‌ها زياد بود كه كميته انضباطي دو بازيكن‌شان را بخشيد

خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: زور راه‌آهني‌ها زورشان زياد بود و توانستند دو بازيكن تيم‌شان را ببخشند.

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از پيروزي يك بر صفر استقلال مقابل راه‌آهن از هفته سي‌ام ليگ برتر در نشست مطبوعاتي اظهار داشت: بازيكنانم شادابي لازم را نداشتند اما مهم 3 امتياز بود كه به آن رسيديم. قبول دارم فوتبال دلچسبي نبود.

وي ادامه داد: شريفات، محروم و مجيدي، مصدوم بودند و اين موضوع باعث شد روي نيمكت بازيكن تهاجمي نداشته باشم. به همين خاطر تغيير تاكتيكي در تيم ايجاد نكردم.

سرمربي استقلال تأكيد كرد: بازيكنانم تلاش خود را كردند اما اگر دستم روي نيمكت پر بود فوتبال بهتري ارائه مي‌كرديم. از نتيجه راضي‌ام و اگر امتياز بازي‌هاي بعدي را هم بگيريم به صدر جدول صعود مي‌كنيم و بين دو تيم اول قرار مي‌گيريم. قبول دارم در حد ديدار با تراكتورسازي نبوديم اما از بازيكنانم تشكر مي‌كنم.

مظلومي در مورد اينكه راه‌آهني‌ها داوري را عليه تيم‌شان مي‌دانستند گفت:‌ از اين صحبت‌ها خسته‌ شديم. آن‌طور كه آنها صادقي را زدند، اين بازيكن يك ماه خانه‌نشين شد. نمي‌دانم چرا هركس بازي را واگذار مي‌كند اين حرف‌ها را مي‌زند. داوري را همه ديديم. بايد با داوري‌ها كنار بياييم. ما هميشه احترام داور را نگه مي‌داريم.

وي در مورد بخشش دو بازيكن راه‌آهن و اعتراض پورحيدري به اين موضوع گفت: آنها زورشان زياد بود و توانستند دو بازيكن تيم‌شان را ببخشند. اين در حالي بود كه ما فكر نمي‌كرديم اين دو بازيكن بخشيده شوند و در آخرين لحظات از اين موضوع اطلاع پيدا كرديم. كميته انضباطي قرار بود يكشنبه در اين مورد تصميم بگيرد اما نمي‌دانم چه اتفاقي افتاد.

به گزارش فارس، پرويز مظلومي در اين لحظه با تعجب از خبرنگاران سؤال كرد پس چه افرادي پس از سوت پايان بازي پاس همدان و راه‌آهن داور را دنبال كردند؟ اين همه اعتراض و جار و جنجال را چه كساني به پا كردند و امروز مي‌بينيم كه بازيكنان راه‌آهن بخشيده مي‌شوند. اگر خلاف مي‌كنيم بايد سر خلاف‌مان بايستيم.
    سرمربي استقلال ادامه داد: دنبال اين موضوع نيستيم كه از محروميت ديگر بازيكنان استفاده كنيم.

وي در پاسخ به سؤال ديگري كه مسئولان كميته انضباطي اعلام كردند بخشش بازيكنان راه‌آهن به كسي ربطي ندارد، گفت: به ما هم ربطي ندارد و من تنها نظرم را گفتم. آنها گفتند تا اطلاع ثانوني محروم، ما هم در اين زمينه ذي‌نفع نبوديم. معتقدم كميته انضباطي بايد در اينگونه مسائل جدي‌تر باشد.

مظلومي تأكيد كرد: انصاري‌فرد آدم فرهنگي محسوب مي‌شود و من تلاش او را مي‌بينم اما بايد مقابل اشتباه بازيكنان جوان سخت‌گيري كرد تا در اين فوتبال آبروريزي نشود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه محمدی

محمدي: مهم كسب 3 امتياز بود

خبرگزاري فارس: دروازه‌بان استقلال گفت: در ديدار برابر راه‌آهن مهم اين بود كه 3 امتياز را كسب كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمد محمدي پس از پيروزي يك بر صفر استقلال مقابل راه‌آهن در جمع خبرنگاران عنوان كرد: مهم كسب هر 3 امتياز بود كه با يك بازي ايده‌آل توانستيم اين امر را محقق كنيم.

وي ادامه داد:‌ راه‌آهن از تيم‌هاي خوب ليگ برتر است كه به خاطر شرايطش در جدول مجبور بود اينگونه بازي كند. آنها استرس داشتند و نتوانستند تمام توانشان را در اين مسابقه به نمايش بگذارند.

محمدي در مورد صحنه مشكوكي كه در خارج از محوطه جريمه استقلال توپ را دفع كرد و در پاسخ به اين سؤال كه آيا اين كار را با دست انجام نداد، گفت: به هيچ‌وجه توپ به دستم برخورد نكرد و با شكمم آن را دفع كردم.
    دروازه‌بان استقلال اظهار داشت: خداوند كمك كرد تا با اين پيروزي شرمنده هواداران نشويم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 121 از 131 نخستنخست ... 2171111119120121122123 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)