به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
روسل: کلید موفقیت بارسا این است که بازیکنان، یک گروه دوست هستند
رئیس باشگاه کاتالان از رازهای موفقیت تیمش می گوید
ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که دلیل موفقیت بارسا که به عنوان بهترین تیم سال 2011 در جایزه لاروس انتخاب شد، این است که این تیم متشکل از یک گروه دوستانه استدرجریان مراسم اهدای جوایز بهترین های ورزش یا اسکار ورزش که ملقب به لاروس است، بارسلونا به عنوان بهترین تیم ورزشی سال 2011 شناخته شد . روسل درادامه صحبتهایش دراین باره گفت:« بازیکنان بارسلونا به دنیا نشان دادند که می توان با ارائه بازی تمیز و سالم و با ارتباط دوستانه به قهرمانی رسید.»
صحبتهای روسل به زبانهای انگلیسی، اسپانیایی و کاتالان پخش می شد و او درادامه صحبتهایش گفت:« اگر بارسلونا تیم بزرگی است به این خاطر است که خیلی از بازیکنان این تیم از دوران بچگی درلااسیا ، آکادمی فوتبال باشگاه بارسلونا در کنار هم بوده اند و باهم رشد کرده اند. نتیجه این شد که بازیکنان ما با عمق جانشان باشگاه بارسلونا را حس می کنند؛ از زمانی که متولد شده اند. پدران ما و پدربزرگهای ما همگی هواداران بارسلونا بوده اند و فرزندان و نوادگان ما هم هوادار بارسا خواهند بود.»روسل ادامه داد:« بر پایه پول و ثروت هنگفت نمی توان از خارج ، احساسات را به باشگاه تزریق کرد. ما به تیم خودمان باور داریم و از همین رو نیازی نیست که به این بازیکنان انگیزه بدهیم، یعنی آنها اصلا به انگلیزه نیازی ندارند و انگیزه در خون وقلبهای آنها وجود دارد.بازیکنان بارسا ورزشکاران بزرگی هستند که یک مربی فوق العاده بزرگ هدایت آنها را در دست دارد.»رئیس باشگاه بارسلونا درجریان این مراسم به تمجید از سرالکس فرگوسن پرداخت و گفت:« سرالکس فرگوسن بزرگترین مربی تاریخ دنیای فوتبال است و پپ گواردیولا در سالهای آینده، این عنوان را مال خود خواهد کرد. در مورد تمدید قرارداد پپ هم باید بگویم که او هرزمان که خودش بخواهد، قرارداد جدید را امضا خواهد کرد.پپ می داند که همه چیز آماده است تا هرزمان که او بخواهد، این قرارداد را به امضا برساند. تصمیم گواردیولا برای اینکه علاقه ای به امضای قراردادچندین ساله ندارد، خیلی به آسانی قابل درک است . او با این کار می خواهد تا خودش و بازیکنانش انگیزه هایشان را حفظ کنند. مطمئنم که او در هفته های آتی قراردادش را امضا خواهد کرد و البته می دانیم که روزی فرا می رسد که او دیگر تمدید نخواهد کرد. امیدواریم که این اتفاق در طول ده سال آینده رخ ندهد ؛ اقلا درزمانی که من رئیس باشگاه نیستم. ولی باید دانست که خلاصه این روز فرا می رسد و درآن زمان فرد دیگری هدایت تیم را در دست خواهد گرفت.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برنامه بازیهای دوربرگشت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری؛ نوکمپ ،محل صدور بلیط فینال
دوربرگشت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری در روزهای سه شنبه و 4شنبه برگزار خواهد شد
سه شنبه و چهارشنبه شاهد برگزاری دیدارهای دوربرگشت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری خواهیم بود.سه شنبه شب اتلتیک بیلبائو میزبان میراندس است و این درحالی است که دیدار رفت این دو تیم در خانه میراندس به لطف دو گل فرناندو یورنته درمقابل تک گل کامیلو با نتیجه 1-2 به سود بیلبائو به اتمام رسیده بود.اکنون بیلبائو در خانه این فرصت را خواهد داشت تا با نتیجه مطلوب در دیدار رفت، یکی از فینالیستهای این رقابتها باشد.در دیگر دیدار این مرحله چهارشنبه شب بارسلونا میزبان والنسیاست. تساوی 1-1 در دیدار رفت دو تیم، شانس هر دوی آنها برای رسیدن به فینال را باقی گذاشته ولی نباید فراموش کرد که بارسلونا در بازیهای خانگی به ندرت نتیجه ای به جز برد کسب می کند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا اینجای فصل 25 شوت بازیکنان بارسا به تیرک دروازه تیم های حریف خورده است
مسی 9بار
سسک فابرگاس 4بار
الوز و اینیستا 2بار
بوسکتس،ماسکرانو،الکسیس،پی که،پویول،ژاوی،تیاگو و کوئنکا هر کدام 1 بار
اونای امری: مسی افت نکرده است
ماریو کمپس، مهاجم سابق تیم ملی آرژانتین، روز گذشته اعلام کرد سطح بازی مسی افت کرده اما امری در آستانه دیدار برگشت نیمه نهایی کوپا دل ری این مسئله را رد کرد.
اونای امری، سرمربی والنسیا، گمانه زنی های اخیر در مورد افت لیونل مسی، ستاره بارسا را رد کرد.
ماریو کمپس، مهاجم سابق تیم ملی آرژانتین، روز گذشته اعلام کرد سطح بازی مسی افت کرده اما امری در آستانه دیدار برگشت نیمه نهایی کوپا دل ری این مسئله را رد کرد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" او بهترین بازیکن دنیاست. من احساس نمی کنم او در حال حاضر دچار افت شده باشد."
امری همچنین از بازیکنانش خواست کاملا روی بازی فردا شب تمرکز کنند.
" این دیدار تنها فصت و امید برای والنسیا برای رسیدن به جام است و ما باید به سختی کار کنیم تا بتوانیم به فینال برسیم.
آماده سازی برای این دیدار برمبانی خنثی کردن همه آن چیزهایی که از بارسا سراغ داریم و استفاده کامل از توانایی های مان، شکل گرفت.
بارسا همیشه برای دیدار مقابل ما به خوبی آماده می شود. جزئیات کوچک می تواند تفاوت زیادی در بازی نهایی ایجاد کند."
دیدار رفت دو تیم با تساوی 1-1 به پایان رسید و گل زده در خانه حریف شرایط بارسا را اندکی مناسب تر کرده است.
زولا: بارسا درهمه ردهها خارق العاده کار مي کند
اسطوره ايتاليايي تيم فوتبال چلسي معتقد است همه فوتبال دوستان در سراسر دنيا علاقمند به بازي بارسلونا هستند.
به نقل از سایت اخبار فوتبال جهان، جیان فرانکو زولا گفت: بارسلونا در چند سال گذشته آنقدر فوتبال زیبایی به معرض نمایش گذاشته که همه مردم دنیا طرفدارش شدهاند.
بازیکن پیشین تیم ملی ایتالیا در سالهای ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۳ برای تیم انگلیسی چلسی ۲۲۹ بازی کرد و ۵۹ گل زد.
وی در دورانی هم که به مربیگری روی آورد، همواره ارتباط خود را با باشگاه بریتانیایی حفظ کرد تا اکنون یکی از چهرههای ماندگار در تاریخ این باشگاه لندنی محسوب شود.
زولا که اکنون سرگرم بازدید از اماکن تمرینی باشگاه بارسلونا است، در بازدیدی از کمپ مخصوص جوانان کاتالانها خطاب به خبرنگاران افزود: من از زیبایی بازی بارسلونا حیرت میکنم. آنها خارق العاده کار میکنند. حتی در ردههای سنی پایین نیز نسبت به همتایان خود در دیگر تیمهای بزرگ کیفیت کار برتری دارند.
زولا ادامه داد: حفظ این سلسله مراتب قدرتی و کیفیتی در باشگاه بارسلونا به تیم اول آن منتهی شده و مردم علاقمند به فوتبال اصیل در سراسر دنیا در چند سال گذشته از آن لذت بردهاند.
ژولی: بارسلونا قهرمان لیگ قهرمانان اروپا خواهد شد
ستاره سابق باشگاه کاتالان معتقد است که قهرمانی تیمش در لالیگا خیلی بعید است
لوودویک ژولی، بازیکن سابق باشگاه بارسلونا در گفت و گو با اسپورتس کوپه به آنالیز شرایط کنونی تیم سابقش پرداخته است.ژولی دراین باره گفت:« سیستم بارسلونا استفاده از بالهای خیلی سریع است. دراین سیستم، هیچ تیم دیگری به اندازه بارسا جا نیفتاده.»این ستاره فرانسوی درمورد تمایل بازیکنان دنیای فوتبال برای پیوستن به باشگاه کاتالان گفت:« همه دوست دارند تا در بارسا توپ بزنند و هیچ تیم دیگری مثل بارسا نیست. قهرمانی در لالیگا برای بارسا سخت خواهد بود ولی این تیم در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی خواهد رسید.»ستاره فرانسوی درمورد گواردیولا گفت:« مربی بارسا کار فوق العاده ای را انجام می دهد و سطحی دارد که به سختی می توان از آن پیشی گرفت.»جمله پایانی ژولی هم بدین ترتیب بود:« بازی کردن در بارسلونا، حداکثر شادی و خوشحالی ام در دنیای فوتبال بود.»ژولی در طول سالهای 2004 تا 2007 پیراهن بارسلونا را برتن می کرد
خط تولید نوشیدنی در آرژانتین با مارک «لئو»
از ماه آوریل توزیع نوشیدنی با مارک «لئو » در آرژانتین آغاز می شود و منافع آن صرف امور خیریه خواهد شد
شاید تا به امروز اسم لیونل مسی را در ورزشگاه ها و کمپ های فوتبال می شنیدید ولی به زودی نام لیونل مسی در رستوران ها وفروشگاه های مواد غذایی هم به گوش می رسد ؛ چرا که یک کارخانه تولید نوشیدنی در آرژانتین اعلام کرده که نوشیدنی ای با مارک «لئو» را روانه بازار خواهد کردکمپانی والنتین بیانچی که در ایالت مندوزای آرژانتین قرار دارد، روز دوشنبه اعلام کرد تا درنظر دارد کهیکی از محصولاتش را به نام «لئو» روانه بازارها کند.طبق گزارش منتشره در رسانه های آرژانتینی مبالغ سود حاصل از فروش این نوشیدنی، به حساب بنیاد لئو مسی واریز می شود و سود ناشی از آن برای امور خیریه هزینه می شوددربیانیه منتشره دراین باره می خوانیم:«کمپانی بیانچی با همکاری بنیاد لئو مسی ، در نظر دارد تا پروژه هایی را برپایه سلامت کودکان و تحصیل آنها و فعالیتهای ورزشی شان از پیش ببرد و بدین ترتیب با فقر مبارزه کند.»
ویرایش توسط fcb10 : 02-08-2012 در ساعت 12:34
مسي: هيچگاه آن روز فرا نخواهد رسيد
ستاره آرژانتيني بارسلونا گفت که تا ابد پيراهني به جز بارسلونا را بر تن نخواهد کرد.
ليونل مسي ستاره آبي ـ اناريها احتمال پيوستنش به رئال مادريد را در حد صفر دانست و گفت که هيچ گاه به سرنوشت لوييس فيگو دچار نخواهد شد.
مسي در گفتوگو با روزنامه دون بالون اسپانيا گفت: هيچگاه روز فرا نخواهد رسيد که به فکر ترک بارسلونا و پوشيدن پيراهن تيم ديگري از جمله رئال مادريد باشيم. مطمئنا به سرنوشتي همچون لوييس فيگو دچار نخواهم شد. رئال مادريد تيم بزرگي است و بازيکنان خوبي در ترکيب اين تيم بازي ميکنند، اما من مراحل رشد و نمو خود را در بارسلونا و مدرسه لاماسيا سپري کردهام. بنابراين هيچگاه به ترک اين تيم فکر نخواهم کرد. من در بهترين تيم حال حاضر جهان بازي ميکنم و تا ابد در اين تيم باقي خواهم ماند.
مسي که بعد از رونالدينيو و نيمار به عنوان محبوبترين بازيکن در برزيل انتخاب شده، درباره اين سوال که هنوز جام جهاني را به دست نياورده است و اين ميتواند نوعي نقص در کارنامه ورزشي او به شمار آيد، گفت: من اين را قبول ندارم، چرا که دي استفانو با وجود اين که يک اسطوره در جهان فوتبال به شمار ميآيد و همه به ستايش از او ميپردازند، اما هيچ گاه جام جهاني را بالا سر نبرده است. گذشته از اين من هنوز جوان هستم و زمان زيادي براي شرکت در بازيهاي جام جهاني را دارم.
گواردیولا: می خواهیم به یک فینال دیگر برسیم
سرمربی آبی و اناری ها اعلام کرد حضور سرخیو بوسکتس در دیدار امشب در هاله ای از ابهام قرار دارد
پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، اعلام کرد حضور سرخیو بوسکتس، هافبک دفاعی تیمش در دیدار امشب مقابل والنسیا در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری در هاله ای از ابهام قرار دارد.
این ملی پوش اسپانیایی در دیدار این هفته تیمش مقابل سوسیه داد در برخورد با کارلوس مارتینس دچار آسیب دیدگی شد و گواردیولا اعلام کرد ممکن است این بازیکن در دیدار امشب حضور نداشته باشد.
گواردیولا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ژاوی شرایط خوبی دارد، الکسیس سانچس خوب کار کرده و باید پیش از دیدار ببینیم وضعیف پدرو و اینیستا چگونه است."
دیدار رفت دو تیم در ورزشگاه مستایا با تساوی 1-1 به پایان رسید و سرمربی آبی و اناری ها معتقد است تیم باتجربه حریف می تواند شرایط دشواری برای آنها رقم بزند.
" والنسیا همیشه از سطح بالایی برخوردار بوده و به نظر من، آنها هنوز هم چنین شرایطی دارند. فکر می کنم مانند دیدار مقابل رئال، سرنوشت بازی تا دقیقه پایانی مشخص نیست."
او همچنین با ستایش از اور بانگا، هافبک آرژانتینی حریف گفت:" بانگا بازیکن فوق العاده ای است. ما باید به نحوی بازی کنیم که او را از کار بیندازیم.
اگر آنها از ما عقب بیفتند، مشکلی برای کنترل بانگا خواهیم داشت اما اگر ما عقب بیفتیم، حضور بانگا کلیدی خواهد بود."
گواردیولا در پایان در مورد اشتهای سیری ناپذیر تیمش برای کسب قهرمانی های بیشتر صحبت کرد.
" می دانیم که قهرمانی های زیادی به دست آورده ایم اما این بازیکنان می خواهند به یک فینال دیگر برسند. فینال جام حذفی یکی از زیباترین فینال هاست. به همین دلیل دیدار امشب حیاتی است. شما نمی توانیم هر روز به یک فینال راه پیدا کنید."
ویرایش توسط fcb10 : 02-08-2012 در ساعت 17:17
داوید ویا: هر روز به حضور در یورو 2012 خوش بین تر می شوم
این ملی پوش اسپانیایی در رقابت های جام باشگاه های جهان دچار آسیب دیدگی شد و از آن زمان دور از میادین به سر می برد.
داوید ویا، مهاجم بارسا، که به دلیل مصدومیت در دو ماه اخیر نتوانسته برای آبی و اناری ها به میدان برود، در مورد بازگشتش به میادین پیش از پایان فصل و خوش بین است.
این ملی پوش اسپانیایی در رقابت های جام باشگاه های جهان دچار آسیب دیدگی شد و از آن زمان دور از میادین به سر می برد.
در ابتدا اعلام شد این مصدومیت این فصل را برای ویا به پایان رسانده اما او امیدوار است پیش از پایان فصل به میادین برگردد و بتواند تیم ملی اسپانیا را در یورو 2012 همراهی کند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من جمعه گذشته به کلینیک رفتم و دو پیچ را از پایم خارج کردم. همه چیز خیلی خوب پیش رفت و من بدون مشکل به خانه برگشتم. این یک مرحله مهم دیگر در ریکاوری من است.
وقتی مصدوم شدم، گفتم هدف من حضور در یورو 2012 است و کمک کردن به بارسا در انتهای فصل است. هر روز به این مسئله خوش بین تر می شوم چون همه چیز خوب پیش می رود."
این ستاره اسپانیایی در رقابت های این فصل 15 بار برای بارسا به میدان رفت و 5 گل نیز برای تیمش به ثمر رساند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)