سلام
نوع کشوری که واسه باشگاه تعیین میکنی در ساعت بازی هات تاثیر میذاره؟
نوع پرسینگ و مارکینگ ایا تغییر میدین؟
تو بخش referral من که تو fb هستم اصلا پر نمیشه بعضی از ایتم ها شرایطش دارم مثلا فروش بازیکن یا ...
داشتن لوگو یا پیراهن اصلی واسه تیم منفعتی هم داره؟
مدیر با top eleven مذاکراتی کن که کارت های شتاب قبول کنند....
ویرایش توسط dahar : 01-09-2015 در ساعت 18:18
به نظر من نداره. یکی از تیمام ایران و اون دوتای دیگه آمریکا ولی اکثرا همزمان بازی می کنند.
رفرال مربوط میشه به دوستات که از طریق فیسبوک دعوت می کنی و دوستات باید با دعوت نامه شما وارد بازی شن که رفرال شما باشن. بعد از اون با فعالیتهای اونا شما توکن میگیری.
در مورد سوال دیگت بسته به توانایی تیمت داره و البته تیم مقابل
نوع کشور کاملا تاثیر گذاره و اصلا به خاطر همونه که ازتون میخواد کشورتون رو بگید
نوع دفاع و این چیزا هم بستگی داره به تیمی که باهاش بازی داریم واسه هر بازی میشه سیستم خاص خودش رو بزاریم یا اینکه اگه با یه سیستم خاصی خوب نتیجه میگیریم میتونیم ثابت بزاریمش
اون بخشی که میگی چرا پر نمیشه دست ما نیست.شما باید اول دوستات رو دعوت کنی و اونا با دعوت تو ثبت نام کنن تو بازی و اون کارایی که بازی میخواد رو اون دوستامون که دعوت کردیم انجام بدن تا واسه ما پر بشه و درآخر توکن بگیریم
داشتن لوگو و این چیزا اختیاری هستش و تاثیری نداره
البته یه تجربه شخصی دیگه
به نظرم بازی واسه کشور ما تیم های ضعیفتری میده
درخرید بازیکن، کشورهای دیگه مخصوصا ترکیه ایها جسورتر عمل می کنن چون می دونن شرایط مارو
نه بهیچ وجه به این مسئله ربطی نداره!
من همیشه تو لیگ های فوق سخت می افتادم! و پدرم در میومد!
تو سطح 6 که رسیده بودم با تیم خودم تو لیگی بودم که 8فت تیم اولش تمام اسکات بودند! و بسته به قدرت تیمها سیستم معمولا تیمهارو میچینه.
تیمای قوی باهم و ضعیفا با هم تا همه تحریک به حرید بازیکن بیشتر و توکن بیشتر بشوند. و همه اینا رو ول کنیم تازه الان به یک تجربه جدید دست یافتم که البته تلخ هم هست!
منکه تیممو عوض کردمو رفتم سطح دو تو همون هفته های ابتدایی لیگم (هفته 6) با رفتم تیمم به سطح بالاتر دیگه سطخ من بالاتر نرفت و همون 7 موند! اینم گفتم تا اگر کسی خواست ازین کارا بکنه این مسئله رو هم درنظر بگیره! و امیدوارم که این فقط برای این فصل باشه و تو فصل های بعدی سطح کلی خودمم بالا بره
خب امروز هم پرونده لیگ بسته شد واسه من و کارم رو با پنجمی به پایان رسوندم.البته اگه بازی امروزمو میبردم چهارم میشدم ولی متاسفانه مساوی شد![]()
پرونده تیم دومم رو هم الان بستم. بدون هیچ خریدی تیمی که 11 جدول تحویل گرفتم و اکثر بازی هاشم با تیمای بالای جدولی بود رو چهارم کردم !
جبران تیم اولم شد که نتونست چهارم بشه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)