همتون انگار خواب تشريف دارين.
بهترين ضربه ايستگاهي زن آندرا پيرلوئه![]()
همتون انگار خواب تشريف دارين.
بهترين ضربه ايستگاهي زن آندرا پيرلوئه![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کسی تشنه تشکر کردن نیست ، ما متعجب از دزدی فرهنگی هستیم.
کسی که از سایت Azzurri.ir متن کپی میکنه ، نشونه ی فرهنگشه که اون متن رو به اسم خودش انتشار میده.
برادر دزد من ، بابت اون متنی که به اسم خودت زدی ، ساعت ها وقت گذاشته شده
اولین و بزرگترین سایت هواداران ایتالیا در ایران
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سرور تمام ایستگاهی زنای دنیا در طول تمام تاریخ استاد بکام کبیر
![]()
ویرایش توسط m723 : 06-06-2011 در ساعت 00:20
بهترین ضربه آزاد زن بکهام![]()
ضربات آزاد اریک کانتونا بذارین با تشکر
من عاشق سبک بکام برای زدن ضربه ی ایستگاهی ام. اول انحنا و چرخش بدن و بعد با کنار شست پا نرم به توپ ضربه زدن حرکت دست هم رو به بالا مهمه. من خودم از همین سبک برای زدن ضربات آزاد استفاده میکنم تقریبا هر 5 تا ضربه ای کهم میزنم یکیش گل میشه. تقریبا مسلط شدم.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
خداییش همشون خوب ایستگاهی می زنن ولی سلطان کاشته ها این جاست
در ضمن کلیپای رونالدو باحال بود مرسی
Alex DEL PIERO
حالا که بحث بکام شد باید بگم بکام باید بیاد جلو استادش دل پیرو لنگ بندازه بکام فقط واسه مانکنی خوبه نه چیز دیگه!!! اگه حتی ضربه ایتگاهی هم خوب میزد تنها هنرش بود تورو خدا بیخودی این بکامو گندش نکنین. اما الکس این همه تکنیک و کلاس و ... اصلا همه فن حریفه این پسر!!
اینم کلیپ مقایسه جونینیو و دل پیرو
فرمت avi
فرمت 3gp
مقایسه دل پیرو و بکام هم اینجاست خودتون قضاوت کنید:
فرمت avi:
فرمت 3gp:
لینکا یه مشکلی داشتن الان درستشون کردم
ویرایش توسط ale10forever : 07-14-2011 در ساعت 16:31
دیوید بکهام، رونالدینیو، دلپیرو، جونینیو و خییییییییییییلیهای دیگه از ک.رونالدو بهتر ضربه ایستگاهی میزنند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ضربات دیویدبکام عالیه باسبک رونالدو نمیشه زاویه بسته گل زد اما باسبک بکام میشه.من خودم چند بار دیدم که دیوید زاویه بسته گل زد.البته خودم هم یه بار از زاویه ای نزدیک به زاویه ی نقطه ی کرنرباسبک بکام ضربه آزادمو گل کردم. توپ کاد 90 درجه گرفت. هرچند شانسی بوداما قشنگ بود.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
پس چرا من نمیتونم دانلود کنم؟
لعنت به باعث و بانی این بغض
خداوند ضربات آزاد دیوید بکهام
هواداران دیوید بکهام
ویرایش توسط Beckham7 : 09-10-2011 در ساعت 01:08
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)