امروز بارسا به خاطر باخت هفته قبل فوق العاده هجومی کار خواهد کرد تا این نتیجه رو جبران بکنه فکر کنم بالای 4 تا بزنه....
امروز بارسا به خاطر باخت هفته قبل فوق العاده هجومی کار خواهد کرد تا این نتیجه رو جبران بکنه فکر کنم بالای 4 تا بزنه....
عاشق رئال مادرید و طرفداران رئال
نمیدونم بازی درچارچوب لالیگاست یا کوپا دل ری.
ولی اگه درچارچوب کوپا دل ری هست بارسا باید کارو تمام کنه چون دربازی برگشت کارش سخت خواهد شد.رئالم چون خارج از خانه بازی میکنه کارش امشب سخته.بارسا باید از امتیاز میزبانی نهایت استفاده رو ببره.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
بازی لالیگاست.به خاطر جام باشگاه ها زود تر داره برگزار میشه
امشب با انگیزه خاصی بازی میکنیم و میخوایم حیثیت فوتبالیمونو نشون بدیممممممممممممم
زنده باد بارسا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
من فک کنم جام باشگاهها جهان یکم الان تو این شرایط میتونه به بارسا فشار بیاره و این تیمو خسته تر کنه اما علی رقم این نظر معتقدم بارسا با بدست اوردن این جام روحیه مضاعف میگیره و حتی شرایطشم بهتر میشه
چون سال 2009 هم همچین شرایطی داشت اما بعد برگشتش و خستگیش هیچ افتی نشون نداد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
دوستان بازی امشب از شبکه 3 پخش میشه البته طبق گفته ورزش 3، امیدوارم که همینجوری باشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بارسلون میخواد تو این بازی نشون بده که باخت هفته گذشته یه اتفاق بوده
و تو این بازی میخواد نشون بده که بارسلون هنوز هم بارسلونه
(منم امیدوارم بارسا امشب ببره)![]()
برد بارسلونا مقابل رايو والكانو تبریک میگم ... بازی خوبی بود بارسا مثل همیشه بازی رو در دست داشت ... بازیکنان رایو والکانو گاه گاهی حملاتی به دروازه بارسا داشتن که این میتونه در بازی های آینده خطرناک باشه ...
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
سلام
كاملا باهات موافقم توي يكي دو صحنه واقعا خطرناك ظاهر شدن و به نوعي نزديك بود در موقعيت تك به تك قرار بگيرن كه اگه اين شرايط بخواد در برابر تيمي مثل رئال ايجاد بشه اونا ديگه به اين راحتي توپها رو از دست نميدن. بر خلاف خط هافبك و فوروارد، نوع بازي بارسا كه رو به جلو و هجوميه خط دفاع بايد خيلي قوي باشه و عناصري مثل ديواره آتشين تو اون خط ظاهر بشن اما ديشب به هر دليل اريك آبيدال بعضا سردرگم نشون ميداد و ماسكرانو از نظر من كلا در سطح بارسا نيست پيكه هم بعد از آشنايي با سركار خانم شكيرا بيشتر به حواشي و جت اسكي سواري در سواحل LA فكر ميكنه (آقا هاليوودي تشريف دارن) . دوستان دقت كنيد تمام معيارهاي سنجش ما از بارساي رويايي تيمي بود كه با بازي منطقي،روبه جلو و مدرن رئال رو 5-0 برد و همون بازي بود كه نظر دنيا رو به اين تيم بصورت كامل معطوف كرد يه بازي كاملا بي عيب و نقص كه تمامي اركان و مهره هاي سخت افزاري و نرم افزاري تيم كارشون رو به نحو احسن انجام دادن. بنابراين وقتي ميگيم تركيب ايده ال يعني تركيب بازي با رئال 5-0، وقتي ميگيم دفاع يا حمله منطقي و يا خطرناك منظور همدلي، همكاري و نحوه چيدمان مهره ها به مانند بازي با رئال 5-0 است. به نظر من پپ بايد يه فكر اساسي واسه خط دفاعش بكنه كه در شرايط سخت و آسوني، خصوصا زماني كه بازي به مانند ختافه يا بيلبائو گره ميخوره و تيم كاملا در مود حملس بتونه ضد حملات رو با هوشياري خنثي كنه.موفق باشيد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)