با سلام
در این تاپیک آخرین خبرها و مصاحبه های بایرنی ها قرار خواهد گرفت.
موفق یاشید...
با سلام
در این تاپیک آخرین خبرها و مصاحبه های بایرنی ها قرار خواهد گرفت.
موفق یاشید...
EZIO AUDITORE DAFIRENZE
Nothing is TRUE,Everything is PERMITED
The Most Successful Club
*Just Rossoneri*Just AC Milan*
ویرایش توسط *Rossonero* : 07-13-2011 در ساعت 16:59
![]()
هاینکس:دنبال توز نیستیم به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یوپ هاینکس به خاطر مصدومیت اولیچ به دنبال مهاجم جدیدی برای تیم است اما نه گران قیمت!
بایرنی ها پس از مصدومیت 8 هفته ای اولیچ با کمبود مهاجم روی نیمکت مواجه شدند پس به دنبال مهاجم هستند مربی باواریایی ها گفت:قیمت توز خیلی بیشتر از بودجه ماست.اگر ما بخواهیم با بازیکنی قرارداد ببندیم با یک بازیکن حرفه ای صحبت میکنیم اما آیا در حال حاضر میتوان پیدا کرد؟
وی افزود:کسی مثل آگوئرو گزینه مناسبی است اما 40 میلیون ارزش دارد و توز هم 45 میلیون که توانایی پرداختش را باشگاه ندارد.ما میدانیم اگر چنین بازیکنانی جذب کنیم بسیار قوی خواهیم شد ام بودجه باشگاه هم مهم است.ما هرگز برای مهاجم جدید 40 میلیون نخواهیم داد.
EZIO AUDITORE DAFIRENZE
The Most Successful Club
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ بازیکنانی که سالیان پیش بهمراه بایرن قهرمانی در چمپیونزلیگ را تجربه کردند دیروز در نشست برلین گرد هم آمدند و در مورد وضعیت بایرن با بیلد تبادل نظر نمودند.![]()
قهرمانی در چمپیونزلیگ، اوج تصور
اجلاسی که به نشست قهرمانان نام گذاری شد دیروز در برلین برگزار شد. در این نشست قهرمانانی همچون ادو لاتک (قهرمانی در سال 1974 را به عنوان سرمربی بایرن بدست آورده بود) و پل برایتنر (1974) و توماس لینکه (2001) حضور داشتند و در مورد باواریا و لیگ قهرمانان اروپا با بیلد صحبت کردند...
یکی از تیم ها مدعی بایرن است. بایرن می تواند کیفیت لازم را ایجاد کند؟
پل برایتنر- خیر، اگر بازیکنان بتوانند 80 در صد از مهارت خود را در زمین نشان دهند بایرن می تواند در ادامه امیدوار باشد.
و در ادامه؟
برایتنر- اگر تنها یک سوال مطرح کنیم: چه تیمی مقابل بارسلونا در فینال حاضر خواهد شد؟
بایرن؟
برایتنر- از بایرن انتظار می رود و بایرن نیز پتانسیل انجام آن را دارد. تنها نکته این است که ما نباید زودتر از فینال با بارسلون مواجه شویم. در تک بازی فینال شما می توانید از بارسلون بهتر باشید اما در بازی رفت و برگشت در نیوکمپ این گونه نخواهد بود. من فکر می کنم این در حال حاضر کمی غیر واقعی است.
ادو لاتک- من ذهنیت اسپانیایی ها را به خوبی می دانم، بارسلونا در دیداری که هیچ کس انتظار آن را ندارد شکست خواهد خورد. آن برای من به مانند معجزه می ماند که آنها بتوانند در درازمدت در اوج باشند.
آقای لینکه تیم شما در سال 2001 موفق به کسب عنوان قهرمانی شد. آیا بایرن فعلی از آن تیم قدرتمندتر است؟
توماس لینکه- ما سال ها در کنار هم بودیم، همه چیز را نسبت به هم درک می کردیم. ما برای کسب عنوان قهرمانی تمرکز کرده بودیم و قدرت آن را نیز بدست آوردیم. از نظر خصوصیت بازیکنان بایرن در حال حاضر وضعیت بهتری دارد. اگر شما به روبن و ریبری نگاه کنید آن را درک خواهید کرد.
ادو لاتک- برای من تیم 1974 بهترین تیم تمام ادوار بود.
در آن زمان نیز چندین بازیکن شاخص حضور داشت...
برایتنر- لطفا اجازه دهید که ما مقایسه ای نسبت به بازیکنان نداشته باشیم اما من نیز حق را به ادو می دهم. برای من نیز تیم 1974 بهترین تیم تاریخ بود.
و دلیل این انتخاب؟
برایتنر- زیرا ما فکر می کنیم تیم 1974 نسبت به همه تیم های اروپایی بسیار با کیفیت تر بود. و برای من این تنها ملاک برای انتخاب است.
لینکه در تیم 2001 و قهرمانی در سن سیرو حضور داشت. در آن زمان کان و افنبرگ در تیم بودند. واقعا اراده آنها در آن زمان چگونه به تیم وارد می شد؟
لینکه- ما در آن زمان یک تیم بسیار با تجربه و بالغ داشتیم. اما اولی کان و افنبرگ و تمامی بزرگان تیم شخصیت های بی نظری داشتند که روی تیم تاثیر گذار بود.
برایتنر- الیور کان تنها به عنوان یک دروازه بان در تیم حضور نداشت! برای یک دروازه بان ممکن است هیچ نیازی نباشد که در طول بازی تیم را راهنمایی کند اما برای اولی کان این غیر ممکن بود.
ادو لاتک- من به خاطر می آورم سال 1974 و آنچه را که با گرد مولر انجام دادیم. او مهمترین بازیکن بود زیرا او در جلوی تیم تمام پاس ها را به خوبی قطع می کرد و گل های حساسی برای ما به ثمر رساند. اما رهبری تیم بر عهده وی نبود او بازیکن مهربانی بود.
لینکه- اما الیور کان بازیکنان را تحت فشار باور نکردنی قرار می داد حتی در داخل رختکن. برای پیروزی و قهرمانی در جام های بزرگ شما به این چنین بازیکنانی نیاز دارید.
چه زمانی یک تیم آلمانی در فینال لیگ قهرمانان اروپا پیروز می شود؟
لینکه- هر زمانی ممکن است این کار رخ دهد.
برایتنر- اگر بارسلونا اجازه این کار را دهد، بایرن و رئال و منچستر و چلسی در پشت سر آن قرار دارند.
EZIO AUDITORE DAFIRENZE
The Most Successful Club
اولی هوینس: هدف ما رسیدن به فینال لیگ قهرمانان نیست به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ رئیس باشگاه بایرن مونیخ معتقد است در شرایط فعلی هدف این تیم رسیدن به فینال لیگ قهرمانان نیست.
بایرن در بازار نقل و انتقالات بازیکنان خوبی را جذب کرده است، مانوئل نویر، جروم بواتنگ و رافینیا. هوینس معتقد است بایرن باید پیشرفت کند و در شرایط فعلی به پیروزی در بازی مقابل زوریخ و در ادامه به مرحله گروهی فکر کند.
هوینس می گوید: "هدف ما در حال حاضر رسیدن به فینال لیگ قهرمانان نیست. اگر به بارسلونا و رئال مادرید نگاه کنیم به این نتیجه می رسیم که رسیدن به فینال لیگ قهرمانان به هیچ وجه آسان نیست. ممکن است قبل از فینال به این دو تیم برخورد کنیم."
EZIO AUDITORE DAFIRENZE
The Most Successful Club
روبن و گومز ، آمادۀ مسابقه در روز شنبه
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، گل زود هنگام ماریو گومز در زوریخ کافی بود تا حکم صعود بایرن مونیخ به مرحلۀ گروهی لیگ قهرمانان امضاء شود. اما احساس ناراحتی گومز در اواخر نیمۀ اول کمی هواداران بایرن را نگران کرده است.
در شروع نیمۀ دوم دیدار تیم های بایرن و زوریخ ، پترسن به جای ماریو گومز وارد زمین شد تا گمان ها بر این باشد که گومز با مصدومیت قابل توجهی روبرو شده باشد. اما کریستین نرلینگر در این مورد گفت: "تعویض گومز یک عمل پیشگیرانه بود." اما خود گومز گفت: "احساس می کنم این ناراحتی عصبی باشد. فکر می کنم که بتوان برای بازی شنبه آماده شوم." یوپ هاینکس هم گفت: "من در بازی روی شنبه روی گومز حساب خواهم کرد."
هاینکس همچنین در مورد عدم استفاده از آرین روبن در دیدار با اف سی زوریخ گفت: "اگر ما نیاز داشتیم که از او استفاده کنیم ، من او را در ترکیب تیم قرار می دادم. این تصمیم هوشمندانه ای بود که به او استراحت دادیم. من فکر می کنم روبن قادر خواهد بود در بازی شنبه به میدان برود."
تیم بایرن مونیخ در روز شنبه و ساعت 18:00 به وقت تهران مهمان تیم کایزرسلاترن می باشد.
EZIO AUDITORE DAFIRENZE
The Most Successful Club
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- دیدار برگشت پلی آف لیگ قهرمانان اروپا با برتری یک بر صفر باواریایی ها به پایان رسید تا بایرن در مجموع دو دیدار با حساب 3 بر 0 پا به مرحله گروهی گذارد و در انتظار مراسم قرعه کشی در روز جمعه باشد. پس از پیروزی دیشب باواریایی ها در گفتگویی با سایت رسمی یوفا صحبت هایی انجام داده اند که در زیر به آن اشاره می شود:
واکنش باواریایی ها پس از صعود
یوپ هاینکس:" رسیدن به مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا بسیار مهم است. به ثمر رساندن اولین گل کلید بازی دیشب ما بود. ریبری نیز بازی فوق العاده ای را در نیمه دوم به نمایش گذاشت. ما کمی در هدف گیری های خود دچار اشتباه شدیم و فرصت هایی را از دست دادیم. در این دیدار بازی هوشمندانه ای را به نمایش گذاشتیم و کنترل بازی را در دست داشتیم. مدت زمان زیادی توپ را در اختیار داشتیم و به خوبی در کارهای دفاعی ظاهر شدیم. ما در دیدار شنبه در گرمای 30 درجه بازی کردیم و امشب نیز وضعیت به همین صورت بود. بنابراین ضروری نیست که حتما فوتبالی سریع را به نمایش بگزارید. ما در دفاع به خوبی جمع می شویم و کار دفاعی را به خوبی انجام دادیم به طوریکه در پنج دیدار اخیر خود تنها یک گل خوردیم."
فیلیپ لام:" در نیمه اول فشار خاصی را احساس نکردیم. ما به خوبی پرسینگ را در موقعیت های حیاتی انجام ندادیم و آن ها نیز در آن لحظات هجوم هایی نداشتند. اینکه ما اولین گل را بزنیم بسیار مهم بود و پس از گل بازی برای ما آسان تر شد. ما بلند پروازانه بازی کردیم و نمی خواستیم صعود را از دست بدهیم. حالا نیز ما به جای مهمی دست نیافته ایم و باید به فکر حضور قدرت مندانه در ادامه لیگ باشیم و کیفیت بازی خود را بهبود بخشیم."
فرانک ریبری:" بازی برای ما آسان نیود اما بسیار برایمان مهم بود. بسیار بهتر از فصل گذشته بود، جو بسیار بهتر است و من علاقه مند هستم که بخشی از تیم باشم. ما 100% نیستیم و هنوز باید برای بهتر شدن کار کنیم. برای من کار کردن زیر نظر لوئیس فان خال بسیار سخت بود زو من رابطه دوستانه ای با او نداشتم. حالا من احساس بسیار خوبی در وجودم دارم من دریبل می زنم و بسیار می دوم و اعتماد به نفس دارم چیزی که به آن نیاز داشتم."
شواین اشتایگر:" گل اول بسیار مهم بود زیرا پس از آن زوریخ باید چهار گل به ما می زد و ما این مهم را بسیار زود انجام دادیم. متاسفانه ما تمرکز کاملی را در نیمه اول نداشتیم و توپ را در اختیار تیم حریف گذاشتیم. ما شانس هایی نیز در نیمه دوم داشتیم اما کارهایی که برای رسیدن به گل بود را انجام ندادیم."
EZIO AUDITORE DAFIRENZE
The Most Successful Club
نرلینگر: بار سنگینی بر روی دوشمان است به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، کریستین نرلینگر مدیر ورزشی تیم بایرن معتقد است بعد از صعود بایرن به مرحله گروهی لیگ قهرمانان فشار و حاشیه های زیادی دور تیم خواهد بود.
تیم بایرن بعد از پیروزی مقابل اف سی زوریخ با نتیجه ۳-۰ در مجموع دو بازی رفت و برگشت حالا خود را در مرحله گروهی لیگ قهرمانان میبیند.
از همین رو نرلینگر در مصاحبه ای با کیکر میگوید: حضور در لیگ قهرمانان اروپا بار سنگینی بر روی دوش ماست و هرکس در این رقابتها حضور داشته باشد مطمئنا درگیر فشارها و حواشی زیادی خواهد بود.
در خلال این مصاحبه یوپ هاینکس سر مربی تیم بایرن نیز میگوید: برای ما بسیار مهم بود که در لیگ قهرمانان حضور داشته باشیم و حالا با این پیروزی ما در این رقابتها هستیم البته این یک بازی مشکل برای ما نبود و من اطمینان داشتم که این بازی را با برد پشت سر میگذاریم ولی به هر حال از این موفقیت بسیار خوشحالم.
EZIO AUDITORE DAFIRENZE
The Most Successful Club
شواین اشتایگر: گل زودهنگام بایرن سرنوشتساز شد
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ستاره تیم فوتبال بایرن مونیخ گفت با گلی زودهنگام توانستیم سرنوشت بازی با زوریخ را رقم بزنیم.
باستین شواین اشتایگر که به کمک همتیمیهایش شب گذشته در بازی برگشت مرحله پلیاف لیگ قهرمانان اروپا یک بر صفر اف سی زوریخ سوئیس را شکست دادند و به مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا صعود کردند، اظهار داشت: ما می دانستیم زوریخیها برای نتیجهگیری دست به هر امتحانی میزنند. ولی به باورم همینکه توانستیم گل برتری را زود بزنیم، نقش تعیینکنندهای داشت. چون در این حالت ما در مجموع 3 بر صفر برنده بودیم و آنها باید 4 گل به ما میزدند.
وی ادامه داد: در فاز اول بازی، از تمرکز کافی برخوردار نبودیم و بیش از حد شتابزده عمل کردیم. باید این اشکال را برای آینده برطرف کنیم.
هافبک 25 ساله باوراییها افزود: این نکته که از حریف در دو بازی رفت و برگشت گلی دریافت نکردیم، برای ما بسیار مهم است.
EZIO AUDITORE DAFIRENZE
The Most Successful Club
لام: بایرن بازهم پیشرفت خواهد کرد
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ به اعتقاد کاپیتان بایرن مونیخ، باوراییها با حذف نماینده سوئیس به رشد و تکامل خود ادامه خواهند داد.
فیلیپ لام که یارانش شب گذشته در بازی برگشت مرحله پلیاف لیگ قهرمانان اروپا یک بر صفر اف سی زوریخ را شکست دادند و به خاطر برد در بازی رفت، صعود کردند، اظهار داشت: باعث خرسندی است که صعود کردیم، در نیمه اول در جنگهای تن به تن خیلی خوب عمل نکردیم، تازه فشار کمی نیز بر حریف وارد کردیم و باید برای بازیهای آینده کیفیت کار را بهبود ببخشیم.
این بازیکن 26 ساله ادامه داد: حتم دارم به تکامل خود ادامه میدهیم و پیشرفت خواهیم کرد. به باورم بازی به بازی بهتر خواهیم شد. به این نحو به تیمی کامل تبدیل خواهیم شد.
EZIO AUDITORE DAFIRENZE
The Most Successful Club
پترسن: در مرحله گروهی باید هر حریفی را شکست دهیم به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مهاجم جوان تیم فوتبال بایرن مونیخ گفت به وظیفه اصلی خود یعنی غلبه بر اف سی زوریخ عمل کردیم. نیلس پترسن بازیکن جدید بایرن که به کمک همتیمیهایش شب گذشته در بازی برگشت مرحله پلیاف لیگ قهرمانان اروپا یک بر صفر اف سی زوریخ سوئیس را شکست دادند و به خاطر برد بازی در رفت صعود کردند، اظهار داشت: خوشحالم برنده بازی با سوئیسیها شدیم. توانستیم به آنچه وظیفه اصلیمان بود یعنی غلبه بر حریف، عمل کنیم. این موضوع مهمترین دستاورد ما از رویارویی با زوریخیها است. مهاجم تیم ملی جوانان آلمان که تابستان سال جاری به عضویت باوارییها در آمد، افزود: در مورد قرعهکشی مرحله گروهی این پیکارها، خواب و خیالی برای رویارویی با حریفی خاص نداریم. چون به باور ما در هر گروهی که باشیم، موظفیم رقبا را شکست دهیم.
EZIO AUDITORE DAFIRENZE
The Most Successful Club
بایرن ، هیچ برنامه ای برای خرید در این تابستان ندارد به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پس از آسیب دیدگی ایویکا اولیچ در دیدار با هامبورگ ، گفته می شد که بایرن به دنبال خرید مهاجم جدیدی می باشد ، اما سایت رسمی بایرن مونیخ اعلام کرد که بایرن مونیخ هیچ خریدی در تابستان انجام نخواهد داد. پس از بازگشت کاروان تیم بایرن مونیخ از زوریخ و کسب جواز حضور در مرحلۀ گروهی لیگ قهرمانان ، رئیس هئیت مدیره ، و سرمربی باشگاه اعلام کردند که تیم بایرن مونیخ قصد ندارد با وجود مصدومیت اولیچ هیچ خرید دیگری را در این تابستان انجام دهد. تیم بایرن قبل از 31 آگوست ، که پنجرۀ نقل و انتقالات بسته خواهد شد ، هیچ خریدی انجام نخواهد داد. یوپ هاینکس ، سرمربی بایرن اظهار داشت: "من ایمان کاملی نسبت به تیم مان دارم. علاوه بر این ، تیم پزشکی ما ، در حال مداوای ایویکا اولیچ می باشند ، و او به زودی وظایف خود را از سر خواهد گرفت." کارل هانز رومنیگه هم در این خصوص گفت: "همۀ ما ، هئیت مدیر ، مدیر ورزشی و سرمربی تیم این اعتقاد را داریم که می توانیم با تیم فعلی به اهدافمان برسیم."
EZIO AUDITORE DAFIRENZE
The Most Successful Club
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)