دربازی دیشب بارسا قهرمان نشد بلکه xabi ژاوی بود که قهرمان شد به تمام هواداران بارسا تبریک .... ولی بازم life is football football is manutd so life is manutd
دربازی دیشب بارسا قهرمان نشد بلکه xabi ژاوی بود که قهرمان شد به تمام هواداران بارسا تبریک .... ولی بازم life is football football is manutd so life is manutd
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
messi capità del Barça
ای خدا ما هواداران منچستر و رئال هر چی میکشیم از بارسلونا میکشیم!!
ولی خداییش بازی جذاب و قشنگی و منچستر شانس اورد که به خاطر حضور فان در سار و دفاع خوب منچستر بیش تر از این گل نخورد!!
من خودم از پاس گل ژاوی کیف کردم به این میگند فوتبال !!!
ali
only
karimi
سلام.به همه بارسلوناییهای عزیز قهرمانی شیرین بارسارو تبریک میگم.خود منچستریام اگه ی ذره انصاف داشته باشن میدونن که دیشب منچستر اصلا بازی نکرد و خداییش اگه بارسا قهرما نمی شد اخر ناحقی بود.واقعا خوشحالم که بارسا قهرمان شده و پپ یکبار دیگه ثابت کرد مربی بزرگیه![]()
Fc barcelona is my love
تبریک به بارسایی ها... فوتبال زیبایی بود و حق بارسا هم برد... همون طور که پیش بینی میکردم بارسا سوار بازی شد و وقتی سوار بشه دیگه پیاده بشو نیست و میبره...
فوتبال همینه و بردو باخت زیباییشه... افتخار میکنم به منچستر که با این پتانسیل به فینال رسید و جوانمردانه بازی کرد و ما به بهترین تیم تاریخ باختیم نه هر تیمی.... لرزش دستان فرگوسن که به فوتبال جهان خدمت کرده یکی از تکان دهنده ترین صحنه ها بود واقعا ناراحت شدم... ولی باید بدونه که همیشه اسطوره و افسانه و بت منچستره... به امید روزهای بهتر برای من یو... ون در سار هم رفت ولی ای کاش با قهرمانی بود... به هر حال اون تاثیرشو در فوتبال تاریخ به عنوان ذروازبان گذاشت با 41 سال سن بعد دینوزوف .... viva man u
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی دوست داشتم چیزی ننویسم اما نشد
قبل از هر چیز تبریک میگم به بهترین تیم دنیا
طبیعتا ناراحتم از شکست تیمم اما بهش افتخار میکنم
خیلی ها میگن دستای فرگوسن میلرزید پس یعنی میترسید اما اشتباه میکنن
میلرزید چون میدونست با سوت پایان بازی بهترین دوازهبانش رو از دست میده و تحمل اشکهاشو نداشت
بازم تبریک میگم
وقتی فرگوسن میگه بارسا ستودنی بود و ما از شکست مقابل بهترین تیم دنیا شرمسار نیستیم منم تاییدش میکنم
زنده باد فرگوسن
مهم یک چیز بود که ما برگشتیم به بازی اما جلوی بارسا برای پیروزی به بیش از یکبار برگشت به بازی احتیاج هستش
بازم تبریک میگم
باور کنید اگه منچستر از بارسلونا واهمه نداشت این نتیجه بازی نمی شد
من انتظار بیشتری از منچستر داشتم و فکر نمی کردم این قدر راحت بازی رو ببریم
به نظر من سخت ترین بازی امسال بارسلونا با آرسنال بود و تنها تیمی که تونست بازی خودش رو جلوی بارسا انجام بده تیم آرسن ونجر بود که بدون توجه به اسم حریف خیلی روان بازی کردند
امسال خیلی راحت قهرمان شدیم
حتی راحت تر از سال 2006![]()
آبی و اناری ها
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)