استقلالى ها مردانه قهرمانى ما را تبريك بگويند
بنگر: به خاطر رويانيان به پرسپوليس مى روم
محسن بنگر مدافع بلندقامت سپاهان در اكثر بازى هاى تيمش در اين فصل حضور داشت و يكى از بازيكنان تأثيرگذار تيم اصفهانى بود. او سپاهان را مستحق قهرمانى مى داند و معتقد است كه تيمش با شايستگى به اين عنوان رسيد. گفت وگو با وى را بخوانيد:
•از قهرمانى سپاهان چه حسى دارى؟
-حس خيلى خوبى است. واقعا سال سختى براى ما بود و به اندازه تيم هاى سقوط كرده يا آنهايى كه در خطر سقوط بودند سختى كشيديم.
•بازيكنان شما گفته اند كه اگر بوناچيچ سرمربى سپاهان بود وضعيت بدى پيدا مى كرديد؟
-من هم چنين نظرى دارم و معتقدم اگر لوكا مى ماند حتى از رده هفتم هم پايين تر مى رفتيم. او شخصيت سپاهان را پايين آورده بود و تفكر بازيكنان در زمان بوناچيچ اين بود كه فقط در ليگ برتر بمانيم. بعد از آمدن كرانچار اما همه خواستيم كه به بالاى جدول بياييم و او از لحاظ روحى روى بازيكنان كار كرد.
•بازيكنان استقلال معتقدند كه اگر مصدوم نمى دادند به جاى سپاهان قهرمان مى شدند. نظر تو چيست؟
-اين حرف ها اصلا درست نيست. ما هم در خيلى از بازى ها احمد جمشيديان، محرم نويدكيا، سيدجلال حسينى، جانواريو، يانوش و ... را در اختيار نداشتيم. همانطور كه مجتبى جبارى براى استقلال مهم است نويدكيا يا رحمان احمدى هم براى سپاهان مهم است. بهتر است استقلالى ها قهرمانى ما را مردانه تبريك بگويند.
•جشن قهرمانى چطور بود؟
-همه چيز واقعا لذتبخش بود و مردم اصفهان خيلى خوشحال بودند.
•پس احتمال دارد بمانى؟
-تصميم خودم را گرفته ام و احتمالش ضعيف است كه بمانم. من همه چيز را با سپاهان به دست آوردم و هميشه اين تيم را دوست دارم. نمى خواهم يك روزى از سپاهان جدا شوم كه اين تيم افت كرده باشد. وقتى ما برويم جوان ها مى توانند بيايند و جاى امثال من را بگيرند.
•مى گويند با پرسپوليس مذاكره كردى و قرار است به اين تيم بروى؟
-من از چند تيم پيشنهاد دارم كه پرسپوليس، استقلال و سايپا جزو آنها هستند. اگر قصد جدايى از سپاهان را داشته باشم به خاطر رويانيان به پرسپوليس مى روم.
•آيا او با تو حرف زده؟
-ما هميشه با هم حرف مى زنيم.
•به نظر مى رسد كه دوست دارى بازى در يكى از ۲ تيم پرطرفدار فوتبال ايران را تجربه كنى؟
-بله همين طور است. من ۳۲سال سن دارم اما بدنم مثل بازيكن ۲۲ ساله سرحال است. چند روز پيش در جمعى نشسته بوديم كه مجيد بصيرت گفت پيشنهاد جواد زرينچه را براى رفتن به استقلال رد كرد اما بعدها حسرت خورد كه چرا در يكى از اين ۲ تيم بازى نكرده است. من با سپاهان قهرمانى در ليگ، نايب قهرمانى در آسيا و حضور در جام باشگاه هاى جهان را تجربه كردم و دوست دارم بازى در پرسپوليس را هم تجربه كنم.