Design & Developed BY Patira

صفحه 12 از 15 نخستنخست ... 21011121314 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 147

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

sepahan بنگر: به خاطر رويانيان به پرسپوليس مى روم

استقلالى ها مردانه قهرمانى ما را تبريك بگويند

بنگر: به خاطر رويانيان به پرسپوليس مى روم

محسن بنگر مدافع بلندقامت سپاهان در اكثر بازى هاى تيمش در اين فصل حضور داشت و يكى از بازيكنان تأثيرگذار تيم اصفهانى بود. او سپاهان را مستحق قهرمانى مى داند و معتقد است كه تيمش با شايستگى به اين عنوان رسيد. گفت وگو با وى را بخوانيد:

•از قهرمانى سپاهان چه حسى دارى؟

-حس خيلى خوبى است. واقعا سال سختى براى ما بود و به اندازه تيم هاى سقوط كرده يا آنهايى كه در خطر سقوط بودند سختى كشيديم.

•بازيكنان شما گفته اند كه اگر بوناچيچ سرمربى سپاهان بود وضعيت بدى پيدا مى كرديد؟

-من هم چنين نظرى دارم و معتقدم اگر لوكا مى ماند حتى از رده هفتم هم پايين تر مى رفتيم. او شخصيت سپاهان را پايين آورده بود و تفكر بازيكنان در زمان بوناچيچ اين بود كه فقط در ليگ برتر بمانيم. بعد از آمدن كرانچار اما همه خواستيم كه به بالاى جدول بياييم و او از لحاظ روحى روى بازيكنان كار كرد.

•بازيكنان استقلال معتقدند كه اگر مصدوم نمى دادند به جاى سپاهان قهرمان مى شدند. نظر تو چيست؟

-اين حرف ها اصلا درست نيست. ما هم در خيلى از بازى ها احمد جمشيديان، محرم نويدكيا، سيدجلال حسينى، جانواريو، يانوش و ... را در اختيار نداشتيم. همانطور كه مجتبى جبارى براى استقلال مهم است نويدكيا يا رحمان احمدى هم براى سپاهان مهم است. بهتر است استقلالى ها قهرمانى ما را مردانه تبريك بگويند.

•جشن قهرمانى چطور بود؟

-همه چيز واقعا لذتبخش بود و مردم اصفهان خيلى خوشحال بودند.

•پس احتمال دارد بمانى؟

-تصميم خودم را گرفته ام و احتمالش ضعيف است كه بمانم. من همه چيز را با سپاهان به دست آوردم و هميشه اين تيم را دوست دارم. نمى خواهم يك روزى از سپاهان جدا شوم كه اين تيم افت كرده باشد. وقتى ما برويم جوان ها مى توانند بيايند و جاى امثال من را بگيرند.

•مى گويند با پرسپوليس مذاكره كردى و قرار است به اين تيم بروى؟

-من از چند تيم پيشنهاد دارم كه پرسپوليس، استقلال و سايپا جزو آنها هستند. اگر قصد جدايى از سپاهان را داشته باشم به خاطر رويانيان به پرسپوليس مى روم.

•آيا او با تو حرف زده؟

-ما هميشه با هم حرف مى زنيم.

•به نظر مى رسد كه دوست دارى بازى در يكى از ۲ تيم پرطرفدار فوتبال ايران را تجربه كنى؟

-بله همين طور است. من ۳۲سال سن دارم اما بدنم مثل بازيكن ۲۲ ساله سرحال است. چند روز پيش در جمعى نشسته بوديم كه مجيد بصيرت گفت پيشنهاد جواد زرينچه را براى رفتن به استقلال رد كرد اما بعدها حسرت خورد كه چرا در يكى از اين ۲ تيم بازى نكرده است. من با سپاهان قهرمانى در ليگ، نايب قهرمانى در آسيا و حضور در جام باشگاه هاى جهان را تجربه كردم و دوست دارم بازى در پرسپوليس را هم تجربه كنم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

sepahan رحيمى: سپاهان ليست مازاد ندارد

رحيمى: سپاهان ليست مازاد ندارد

عليرضا رحيمى مديرعامل باشگاه سپاهان گفت كه درست نشدن ورزشگاه نقش جهان توهين به نسل جوان استان اصفهان است.وى در مورد شرايط سپاهان و تصميمات اين تيم براى فصل آينده صحبت هاى زير را مطرح كرد:

• با قهرمانى سپاهان برنامه ها تغيير نمى كند؟

-طبيعى است كه توقعات از تيم بالا رود. بايد همه چيز را سفت و سخت گرفت تا مشكلى پيش نيايد. برنامه ها نوشته شده و چيزى كم و زياد نمى شود.

• چه پاداشى براى بازيكنان در نظر گرفته شده؟

-هنوز اين موضوع در هيأت مديره مطرح نشده است.

• چطور امكان دارد باشگاهى مثل سپاهان چنين چيزى را پيش بينى نكرده باشد؟

-چرا نمى شود؟ ما برنامه هايى داريم اما صدايش را در نمى آوريم. باشگاه به بازيكنان پاداشى كه مد نظر دارد را مى دهد.

• تكليف تان با كرانچار چه مى شود؟

- با او قرارداد داريم و كارمان را ادامه مى دهيم.

• پس قضيه پيشنهاد از فدراسيون كرواسى چيست؟

-من چنين چيزى نشنيدم و بهتر است از خودش بپرسيد. اين خبر صحت ندارد.

• ليست مازاد چه زمانى اعلام مى شود؟

-در سپاهان چنين چيزهايى نداريم. همه را حفظ مى كنيم.

• اما ظاهرا برخى از بازيكنان تيم از يكسرى شرايط ناراضى هستند؟

-ما بازيكن ناراضى نداريم و كسى را هم از دست نمى دهيم.

• چه زمانى بازيكن جديد جذب مى كنيد؟

-بايد كرانچار ليست خود را بدهد و هر وقت كه بخواهد كار را شروع مى كنيم. فعلا به فكر ۲ بازى خود در ليگ قهرمانان آسيا هستيم.

• اگر در مرحله بعدى با استقلال برخورد كنيد، كار سخت ترى نداريد؟

-فوتبال اگر و اما ندارد و هنوز چيزى مشخص نيست.

• در مصاحبه اى گفته بوديد اگر ورزشگاه نقش جهان درست نشود در استان ديگرى بازى هاى سپاهان را برگزار مى كنيد. اين حرف تهديد است يا تصميم؟

-درست نشدن ورزشگاه نقش جهان توهين به نسل جوان اصفهان و فوتبال اين استان است. ما در خارج از استان برويم مى توانيم در استاديوم هاى حداقل ۳۰ هزار نفرى بازى كنيم و هم

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

sepahan خوروش: سپاهان دو بازی دیگر دارد، باشگاه‌ها نباید با بازیکنان تماس بگیرند

خوروش: سپاهان دو بازی دیگر دارد، باشگاه‌ها نباید با بازیکنان تماس بگیرند

خبرگزاری فارس: سرپرست تیم فوتبال سپاهان با انتقاد به مذاکره تیم‌ها با بازیکنان گفت: سپاهان دو بازی دیگر دارد و نباید با بازیکنان تماس گرفت.

رسول خوروش در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره مصاحبه های اخیر محسن بنگر مبنی بر جدایی اش از سپاهان و پیوستن به پرسپولیس گفت: فعلا حرفی در این خصوص ندارم. سپاهان دو بازی دیگر در لیگ قهرمانان آسیا دارد. درست نیست که باشگاه ها وقتی هنوز سپاهان بازی دارد به بازیکنان زنگ بزنند. بعد از برگزاری این دو بازی این حق برای بازیکنان آزاد محفوظ است که با هر باشگاهی خواستند مذاکره کنند. در ضمن سپاهان بازیکنانی مثل بنگر و سید جلال حسینی را از دست نمی دهد. این بازیکنان سرمایه های باشگاه هستند و می خواهیم آنها را حفظ کنیم.
    وی در خصوص اینکه سپاهان چند بازیکن آزاد دارد، گفت: اکثر بازیکنان تیم آزاد هستند اما به زودی مذاکره با آنها را آغاز می کنیم.
    خوروش در باره اینکه تکلیف سپاهان با عمادرضا چه شد، عنوان کرد: ما با هم قطع همکاری کردیم. او از ایران رفته و دیگر با سپاهان قراردادی ندارد.
    سرپرست تیم سپاهان در این باره که آیا بازیکنان این تیم هم مثل سایر باشگاه ها مبلغ قرارداد خود را نگرفته اند، گفت: بازیکنان سپاهان فقط 20 درصد قرارداد پایانی خود را نگرفته اند، هنوز دو بازی دیگر در پیش است و این پول هم به آنها داده می شود.
    خوروش در مورد مراسم جشن قهرمانی گفت: برای اولین بار بود که مراسم قهرمانی با نظم برگزار و از حضور هر فردی در زمین جلوگیری شد. برای اولین بار هم بود که در طول 365 روز سال رنگ صفحه اول روزنامه ها زرد شد. همیشه صفحات روزنامه ها با قرمز و آبی پر می شود.
    وی با اشاره به اینکه بعد از قهرمانی سپاهان همه چیز تحت الشعاع اتفاقات تمرین استقلال قرار گرفت، با خنده گفت: استقلالی ها زرنگی کردند و این گونه خواستند جلب توجه کنند.
    خوروش در مورد ادامه پیگیری های این باشگاه در پرونده شکایت از توزی مهاجم تراکتورسازی که مورد بخشش کمیته انضباطی قرار گرفت، گفت: این پرونده را ادامه می دهیم. به دنبال امتیاز نبودیم و می خواستیم احقاق حق کنیم و جلوی ظلم و دست های پشت پرده و لابی کردن برای قهرمانی را بگیریم. تیمی که می خواهد قهرمان شود باید در زمین مسابقه مثل سپاهان توانایی خود را نشان دهد.
    وی در پایان در خصوص ورزشگاه نقش جهان گفت: چرا باید شهر معروف اصفهان که در دنیا شناخته شده یک ورزشگاه نداشته باشد؟ هیچ مسئولی به فکر نیست و انگار نه انگار هر بار موتوری های زیادی 35 کیلومتر را در جاده راه می آیند تا به ورزشگاه برسند. همیشه در این جاده تلفاتی داده می شود ولی کسی توجهی ندارد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

sepahan آرزوی‌ ما نرفتن سیدجلال به تیم ملی است

کرانچار: باید نیمه اول کار را تمام می‌کردیم

آرزوی‌ ما نرفتن سیدجلال به تیم ملی است

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: موقعیت‌های خوبی در نیمه اول دیدار مقابل الاهلی داشتیم و باید کار را در همان نیمه تمام می‌‌کردیم.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، زلاتکو کرانچار پس از پیروزی 2 بر یک تیمش مقابل الاهلی عربستان در لیگ قهرمانان آسیا و صعود سپاهان به عنوان تیم اول گروه به مرحله حذفی گفت: باید در نیمه اول کار را تمام می‌کردیم. چندین موقعیت خوب را از دست دادیم، اما در نهایت به پیروزی رسیدیم و به عنوان تیم اول صعود کردیم.
    وی در پاسخ به این سؤال که آیا از عملکرد مهاجمانش در این دیدار راضی بود، گفت: متأسفانه مهاجمان سپاهان در این دیدار و همچنین در بازی مقابل مس سرچشمه عملکرد قابل قبولی نداشتند. البته در مجموع عملکرد بازیکنان قابل قبول بود، اما متأسفانه نمی‌توانم عملکرد مهاجمان را صددرصد تأیید کنم باید بیشتر کار کنیم و مشکلات را برطرف کنیم.
    کرانچار در پاسخ به این سؤال که با توجه به اینکه کی‌روش سرمربی تیم ملی از سیدجلال حسینی برای حضور در تیم ملی دعوت کرده است و آیا امکان حضور او با توجه به صعود سپاهان به مرحله حذفی در تیم ملی وجود دارد، گفت: سعی می‌کنیم قبل از پلی‌آف این اتفاق نیفتد. به غیر از ما تیم‌های استقلال و پرسپولیس هم این درخواست را دارند تا بعد از بازی پلی‌آف بازیکنان‌شان را به تیم ملی تحویل دهند و تا پایان مرحله حذفی در اختیار داشته باشند؛ آرزوی ماست که سیدجلال به تیم ملی نرود.
    وی در پاسخ به این سؤال که وقت‌کشی عرب‌ها بازی را به ضرر سپاهان پیش می‌برد گفت: البته مطمئن نیستم که این اتفاق عمدی بوده باشد اما بعضی اوقات روی زمین می‌افتادند.
    کرانچار درباره حضور بنگر در دقایق پایانی در خط حمله سپاهان گفت: با توجه به اینکه مهاجمان ما در زدن ضربات سر توفیقی نداشتند بنگر را به خط حمله منتقل کردیم که خوشبختانه نتیجه خوبی داشت.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

sepahan گذشت نداريم به هم تيمي خود در دهانه دروازه پاس دهيم

گذشت نداريم به هم تيمي خود در دهانه دروازه پاس دهيم

هافبک تيم فوتبال سپاهان گفت: ما در نيمه اول با يک گل از حريف جلو بوديم و با توجه به فرصت‌هايي که داشتيم مي‌توانستيم نيمه اول را با نتيجه 5 بر صفر به رختکن برويم اما وقتي گذشت نباشد و همه مي‌خواهند براي خودشان گل بزنند نتيجه‌اش اين مي‌شود که روي يک غفلت گل تساوي را دريافت کنيم.
    مهدي کريميان در گفتگو با ايمنا، پيرامون ديدار شب گذشته سپاهان برابر الاهلي که با برتري سپاهان به پايان رسيد اظهار داشت: بازي در اختيار ما بود اما از فرصت‌هاي زيادي که بدست مي‌آورديم استفاده نکرديم و شکم سيري فوتبال بازي مي‌کرديم.
    وي در حالي که چندان از عملکرد هم تيمي‌هاي خود راضي به نظر نمي‌رسيد ادامه داد: در اين بازي هرکس دوست داشت خودش گلزني کند و براي خودش بازي مي‌کرد.
    هافبک سپاهان خاطرنشان کرد: ما در نيمه اول با يک گل از حريف جلو بوديم و با توجه به فرصت‌هايي که داشتيم مي‌توانستيم نيمه اول را با نتيجه 5بر صفر به رختکن برويم اما وقتي گذشت نباشد وقتي همه مي‌خواهند براي خودشان گل بزنند نتيجه‌اش اين مي‌شود که روي يک غفلت گل تساوي را دريافت کنيم و در ادامه بازي براي به گل رسيدن فشار بيشتري روي بدن‌هايمان بيايد در حالي که چند روز ديگر دوباره بايد بازي کنيم و اين امر به ضرر ما شد.
    کريميان تصريح کرد: به هر حال بايد خدا را شکر کنيم که در اين بازي پيروز شديم و به عنوان تيم صدرنشين صعود کرديم. حالا ما خودمان را براي بازي بعد که در خانه و مقابل تماشاگران خود است آماده مي‌کنيم.
    هافبک بوشهري سپاهان در مورد وقت تلف کردن بازيکنان الاهلي گفت: ما اگر نيمه اول 3 گل به آنها مي‌زديم ديگر آنها خودشان را زمين نمي‌زدند تا وقت بازي را بگيرند. وقتي گل‌ها را نمي‌زنيم وقتي گذشت نداريم وقتي به هم تيمي‌خود در دهانه دروازه پاس نمي‌دهيم تا گل بزند و بازي 3-0 شود آنها ديگر اين کارها را نمي‌کنند و مي‌روند توپ را از دروازه بيرون مي‌آورند تا زودتر بازي را آغاز کنند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

sepahan سيد صالحي: در بازي بعدي بايد تمرکز بيشتري داشته باشيم

سيد صالحي: در بازي بعدي بايد تمرکز بيشتري داشته باشيم

مهاجم تيم فوتبال سپاهان گفت: در بازي با الاهلي موقعيت‌هاي زيادي داشتيم و بي دقتي مهاجمان باعث شد که کارمان سخت شود
    مهدي سيد صالحي در گفتگو با ايمنا پيرامون ديدار شب گذشته سپاهان برابر الاهلي عربستان که با برتري سپاهان به پايان رسيد اظهار داشت: به نظر من در بازي با الاهلي ما مهاجمان بي دقت بوديم و بايد در بازي‌هاي بعدي با تمرکز بيشتري وارد زمين شويم و از موقعيت‌‌ها بهتر استفاده کنيم.
    وي ادامه داد: در بازي با مس سرچشمه، اين تيم کاملا دفاعي بازي مي‌کرد و اصلا جلو نمي‌آند به همين دليل بازيکنان ما راه نفوذي نداشتند و موقعيت‌هاي کمي روي دروازه مس به وجود آوردند اما در بازي با الاهلي موقعيت‌هاي زيادي داشتيم و بي دقتي مهاجمان باعث شد که کارمان سخت شود.
    مهاجم تيم فوتبال سپاهان در مورد تک روي برخي بازيکنان در بازي با الاهلي تصريح کرد: تک روي نکرديم و به دليل اينکه الاهلي فضاهاي زيادي به بازيکنان ما مي‌داد باعث مي‌شد موقعيت‌هاي زيادي روي دروازه الاهلي به وجود آوريم.
    سيدصالحي در مورد عصبانيت مهدي کريميان از خراب کردن موقعيت‌ها گفت: مسئله مهمي نيست و مهدي از بازيکنان خوش اخلاق تيم ما است و فکر نکنم مشکل خاصي به وجود آمده باشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

sepahan استقلال بردن در بازی‌های حذفی را بلد است

نمی‌دانستم باید در تمرین تیم ملی باشم

استقلال بردن در بازی‌های حذفی را بلد است

خبرگزاری فارس: مدافع تیم فوتبال سپاهان می‌گوید که اطلاع نداشته باید در تمرین تیم ملی شرکت می‌کرده است.

سید جلال حسینی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در پاسخ به این سؤال که چرا در اردوی تیم ملی شرکت نکرده عنوان کرد: نمی دانستم باید در تمرینات شرکت کنم و از مسئولان باشگاه کسی به من چیزی نگفته بود. اگر می دانستم در اردو حاضر می شدم.
    وی درباره ناراحتی سرمربی تیم ملی بابت این موضوع خاطرنشان کرد: حق با کی‌روش است، باید همه چیز برای او مهیا باشد تا بتواند به تیم ملی کمک کند. نمی دانم شرایط ملی پوشان استقلال و پرسپولیس چطور بوده اما من ایران بودم و فاصله بازی ما با استقلال 7 روز بود و می توانستم در تمرین تیم ملی شرکت کنم.
    حسینی در خصوص بازی روز سه شنبه با استقلال در چارچوب مرحله یک هشم نهایی لیگ قهرمانان آسیا گفت: تا به حال برای هیچ تیمی کری نخوانده ام. این مسابقه یکی از سخت ترین بازی های سپاهان است چون استقلال از ما شناخت خوبی دارد. من از اینکه در اصفهان بازی داریم و میزبان هستیم خوشحالم اما از اینکه یک تیم ایرانی باید حذف شود ناراحتم.
    مدافع سپاهان تاکید کرد: استقلال همه بازی های حذفی خود را برده و قهرمان جام حذفی هم شده است. استقلالی ها در بازی های حذفی فوق العاده هستند و در این مسابقات تمرکز بالایی دارند. روز سه شنبه کار دشواری داریم. هواداران باید بیایند و ما را حمایت کنند. استقلال راه بردن در دیدارهای حذفی را بلد است اما ما در جام حذفی در همان مسابقه اول شکست خوردیم و حذف شدیم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

sepahan سيدصالحى: تا حالا ۵ بار به استقلال گل زده ام

بايد در زمين قدرت خودمان را به آنها ثابت كنيم

سيدصالحى: تا حالا ۵ بار به استقلال گل زده ام

سيدمهدى سيدصالحى مهاجم بلندقامت تيم فوتبال سپاهان معتقد است كه بازى يك هشتم نهايى ليگ قهرمانان آسيا مقابل استقلال براى تيمش ساده نيست. وى گفت: اگر استقلال اول مى شد با الاهلى عربستان بازى مى كرد و ما هم با الجزيره بازى مى كرديم ولى حالا دو تيم پرقدرت فوتبال ايران با يكديگر روبه رو شده اند و شرايط طورى است كه يك تيم صعود مى كند و ديگرى بايد حذف شود. او ادامه داد: ما تا اينجا زحمت كشيده ايم و حالا از امتياز ميزبانى بهره مى بريم. اميدوارم برنده شويم و به جمع ۸ تيم برتر آسيا راه پيدا كنيم. استقلال هم تيم بزرگى است ولى ما بايد در زمين مسابقه قدرت خودمان را به آنها نشان دهيم و برنده از زمين بيرون بياييم. به نظر من اين بازى مثل يك فينال است و هر تيمى كمتر اشتباه كند برنده خواهد شد. سيدصالحى خاطرنشان كرد: اگر اشتباه نكنم تا حالا ۵ بار به استقلال گل زده ام. ۲ گل من در فينال جام حذفى بود كه قهرمان شديم و آن بازى يكى از خاطراتى است كه از ذهنم بيرون نمى رود. اميدوارم اگر مقابل استقلال به ميدان رفتم بازى تأثيرگذارى را به نمايش بگذارم. من براى هر تيمى كه بازى مى كنم تعصب دارم و اين را هم بگويم با اينكه از استقلال طلب دارم اما از اين باشگاه شكايت نكرده ام. سيدصالحى در مورد شايعه حضورش در استقلال براى فصل آينده تأكيد كرد: هنوز هيچ صحبتى با من انجام نشده و ما درگير بازى هاى آسيايى هستيم در ضمن سر نخواستن من دعوا است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

sepahan كرانچار: مى خواهيم در ۹۰ دقيقه كار استقلال را تمام كنيم

كرانچار: مى خواهيم در ۹۰ دقيقه كار استقلال را تمام كنيم

زلاتكو كرانچار سرمربى كروات سپاهان بعد از قهرمان كردن اين تيم در ليگ برتر حالا ماموريت سختى در ليگ قهرمانان آسيا در پيش دارد. او بايد تيمش را آماده بازى با استقلال كند اما نكته مهم اين است كه كرانچار با انگيزه خاصى در مورد اين بازى صحبت مى كند و اميدوار است تيمش در نهايت پيروز شود. گفت و گو با وى را بخوانيد:

• شرايط فعلى سپاهان را چطور ارزيابى مى كنيد؟

- همه چيز خوب پيش مى رود. ما خيلى خوب تمرين مى كنيم و خيلى هم براى اين بازى انگيزه داريم. خوشبختانه بازيكنان هم وضعيت خوبى دارند و فقط حسن اشجارى به دليل مصدوميت در كنار ما نيست.

• نظر شما در مورد تقابل ۲ تيم ايرانى در اين مرحله چيست؟

- اين يك بازى بزرگ و ويژه است چرا كه دو تيم پرافتخار ايران مقابل هم قرار خواهند گرفت. با اين حال تاسف آور است كه يك تيم ايرانى بايد در اين مرحله حذف شود. من دوست دارم دو تيم ايرانى فينال ليگ قهرمانان آسيا را برگزار كنند ولى حالا متاسفانه يكى از دو تيم سپاهان يا استقلال بايد حذف شود.

• تيم شما قهرمان ليگ شد. فكر نمى كنيد استقلال در اين رويارويى دنبال انتقام باشد و بيش از حد انگيزه داشته باشد؟

- فوتبال بيشتر از يك بازى نيست و انگيزه داشتن هم فقط يكى از فاكتورهاى موفقيت است. در فوتبال خيلى مسائل ديگر وجود دارد كه مى تواند در موفقيت يك تيم نقش داشته باشد.

• شما در ليگ برتر استقلال را شكست نداديد. فكر مى كنيد اين بار آنها را شكست بدهيد؟

- آنها هم ما را شكست ندادند و هر دو بازى مساوى شد. استقلال حريف سرسختى است و ما احترام خاصى براى آنها قائل هستيم. با اين حال ما مى خواهيم در ۹۰ دقيقه كار را تمام كنيم تا سرنوشت بازى به وقت هاى تلف شده يا پنالتى نكشد.

• كمى در مورد استقلال صحبت كنيد. آيا آنها مى توانند براى سپاهان دردسرساز باشند؟

- استقلال تيم پرافتخار و پرتماشاگرى است. آنها بازيكنان باتجربه و خطرناكى دارند كه بايد به مجتبى جبارى، آندرانيك تيموريان، فريدون زندى، پژمان منتظرى و آرش برهانى اشاره كنيم. با اين حال تيم ما هم آماده است تا بتوانيم دوباره هواداران را خوشحال كنيم. اميدوارم با انجام يك بازى خوب در نهايت به آنچه كه مى خواهيم برسيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

sepahan سوكاى: ۸۰ درصد ما برنده ايم

سوكاى: ۸۰ درصد ما برنده ايم

جواهر سوكاى مهاجم آلبانيايى تيم سپاهان در اواخر فصل براى تيمش بسيار مفيد واقع شد. شايد يكى از مهم ترين گل هاى او مقابل فولاد و زمانى كه سپاهان ۱۰ نفره بود به ثمر رسيد. در ليگ قهرمانان نيز گل اول را براى سپاهان در مقابل الاهلى به ثمر رساند. سوكاى در مورد بازى با استقلال گفت: بازى با استقلال داربى ايران است و حساسيت زيادى دارد اما بازى روبه روى سپاهان در اصفهان براى هر تيمى سخت است. وى در مورد نتيجه بازى گفت: ۸۰ درصد برنده اين ديدار هستيم. سوكاى همچنين در مورد قراردادش گفت: يك سال ديگر قرارداد دارم و از اين كه در اصفهان هستم خوشحالم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 12 از 15 نخستنخست ... 21011121314 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)