Design & Developed BY Patira

صفحه 12 از 25 نخستنخست ... 2101112131422 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 244
    مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

Jadid آخرین خبرها از بوندس لیگای آلمان

به نام خدا
    در این تاپیک مهمترین و آخرین خبرها از بوندس لیگای آلمان قرار میگیرد.

نکته مهم:تمامی خبر ها را با ذکر منبع قرار دهید.

2. 4 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    دورتمند در اندیشه حفظ بازیکنان

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] باشگاه بوروسيا دورتمند با پيروزي خفيف شنبه شب مقابل بايرلورکوزن و تک گل کاگاوا ستاره آسيايي توانست صدرنشيني خود در بوندسليگا را يک هفته ديگر تمديد کند.

به گزارش fcbayern.ir ، دورتمندي ها که سياستي جديد را در پيش گرفته اند علاوه بر فعال بودن در بازار نقل و انتقالات خواهان حفظ بازيکنان خود نيز هست. طلايي پوشان وستفالن قرارداد سباستين کهل کاپيتان 31 ساله خود را تا سال 2013 تمديد کردند و شينجي کاگاوا ستاره آسيايي و گلزن اين روز هاي زنبورها را نيز با قراردادي جديد تا 2015 در وستفالن حفظ خواهند کرد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

"اگر کلن را ترک کنم به خارج از آلمان خواهم رفت"

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] لوکاس پودولسکی مهاجم 26 ساله و برترین گلزن باشگاه کلن در این فصل که هم اکنون دوران نقاهت مصدومیت خود را سپری می کند از احتمال جدایی خود از باشگاه کلن سخن گفت.

به گزارش fcbayern.ir به نقل از اسکای، پودولسکی در این مورد می گوید:" اگر بخواهم از این جا نقل و مکان کنم با توجه به دلایل بسیار در خارج از آلمان فوتبال خود را ادامه خواهم داد. من می توانم انگلیسی، آلمانی و لهستانی صحبت کنم با این تنوع ربانی من می توانم در هر کشوری فوتبال بازی کنم."

لوکاس اینگونه ادامه می دهد:" من پیشنهاداتی از باشگاه های اروپایی دارم. اما اگر به آن ها علاقه ای داشتم اکنون دیگر اینجا نبودم. حال بدون شوخی باید بگویم که من پیش از تابستان آینده تصمیمی در مورد ادامه همکاری با باشگاه کلن و یا جدایی از این باشگاه نخواهم گرفت."

گفته می شود باشگاه آرسنال شدیدا بدنبال جذب این مهاجم ملی پوش است.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

"بایرن مانع از حضور من در بارسلون شد"

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] صحبت های میشائیل بالاک پیش از دیدار بایرلورکوزن با بارسلونا نیز جالب است. این هافبک با سابقه باشگاه لورکوزن در حالیکه دیدار امشب را از دست داده از حسرت روزهای گذشته صخبت می کند.

به گزارش fcbayern.ir ، میشائیل بالاک اعتراف کرد در زمانی که در بایرن حضور داشت باشگاه بارسلونا برای به خدمت گرفتن وی پیشنهاد داده بود ولی بایرن با این پیشنهاد موافقت نکرد و او از این امر همچنان ناراحت است.

بالاک می گوید:" بلی در سال 2004 از بارسلون پیشنهاد داشتم اما متاسفانه این انتقال انجام نشد. با باشگاه بارسلون نیز توافقات لازم انجام شد با اولی هوینس نیز به توافق رسیده بودیم و قرار شد که در تابستان و پس از یورو 2004 به نیوکمپ منتقل شوم."

او ادامه می دهد:" اما پس از یورو اولی هوینس مانع از این انتقال شد. من از این جهت ناامید و ناراحت شدم. گاهی اوقات فکر می کنم که با این انتقال من می توانستم در کنار مسی، ژاوی، اینیستا و دیگر ستاره های بارسلون بازی کنم. من ایده های بسیار در مورد آینده داشتم و پس از سال 2006 من به صورت بازیکن آزاد به چلسی پیوستم به طوری که بایرن حتی یک یورو نیز از ترانسفر من بدست نیاورد."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

گوتزه دو هفته دیگر به تمرینات باز می گردد

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ماریو گوتزه بازیساز جوان باشگاه بوروسیا دورتمند که بدلیل مصدومیت از ناحیه کمر چند هفته ای از ترکیب طلایی پوشان دور بود تا دو هفته دیگر می تواند شرایط بازگشت را داشته باشد.

به گزارش fcbayern.ir به نقل از بیلد، گوتزه که از ناحیه کمر دچار مصدومیت شده بود مدت ده روز را در دبی به استراحت پرداخت میشائیل سورگ مدیر ورزشی دورتمند در مورد آن گفت:" ماریو در استراحت مطلق بود."

ماریو گوتزه در حال حاضر سه هفته از هر گونه فعالیت بدور بود دکتر مارک برون پزشک باشگاه بوروسیا مدت دو ماه را برای بازگشت ستاره جوان وستفالن به ترکیب طلایی پوشان تخمین زده بود.

به نظر گوتزه می تواند در نیمه نهایی جام حذفی دورتمند در مقابل گروتر همراهی کند نیمه نهایی در یکی از تاریخ های 20 یا 21 مارس انجام خواهد یافت.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

ناراحتی فولر از عملکرد غیر حرفه ای بازیکنان

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رودی فولر از رفتار دو بازیکن بایرلورکوزن پس از دیدار مقابل بایرلورکوزن به شدت انتقاد کرد. او که بسیار از این بابت عصبانی بود مانوئل فردریش و میشال کادلچ را اسیر پیراهن لیونل مسی خواند.

به گزارش fcbayern.ir به نقل از بیلد، مدیر ورزشی باشگاه لورکوزن که از این عملکرد بازیکنان بسیار ناراحت بود به بیلد گفت:" من تضمین می کنم که فردریش و کادلچ پیراهن مسی را به یک قیمت خوب برای موسسه خیریه به حراج بگذارند."

بایر در اولین دیدار دور رفت مرحله حذفی لیگ قهرمانان در سه شنبه شب گذشته مقابل بارسلونا قرار گرفتند و با نتیجه 3 بر 1 نتیجه را به حریف واگذار کردند. مانوئل فردریش پس از پایان نیمه نخست و در حین حرکت به سمت رختکن درخواست تعویض پیراهن با مسی را داشت و کادلچ نیز در پایان بازی این کار را انجام داد. فولر این حرکت را آماتوری خواند و موجب از بین رفتن تمرکز این بازیکنان در حین بازی دانست.

فولر که بسیار از این عمل ناراحت بود خطاب به فردریش و کادلچ اعلام کرد:" مطمئنا کاری که شما کردید حتی ذره ای نیز در آن جنبه مثبت وجود نداشت."

قهرمان جهان در سال 1990 کاملا از این جهت متعجب شده است که چگونه دو بازیکن حرفه ای باشگاه بایرلورکوزن در دیدار به این حساسی تحت تاثیر علاقه خود به این ستاره آرژانتینی بارسلونا قرار داشتند.

فولر انتقادات خود را به این دو بازیکن محدود کرد و نسبت به عملکرد سایر بازیکنان تیم راضی به نظر می رسید او در پایان گفت:" 90 در صد از بازیکنان تیم به طور کامل روی بازی متمرکز بودند و مشکلی نداشتند."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

آدلر به تمرینات باز می گردد

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رنه آدلر دروازه بان اول بایرلورکوزن که دچار مصدومیت از ناجیه زانو شده بود پس از بهبود به تمرینات لورکوزنی ها باز می گردد.

به گزارش fcbayern.ir به نقل از اشپیگل، این دروازه بان 27 ساله در گفتگویی با اشپیگل گفت:" تا دو الی سه هفته دیگر شرایط حضور در تمرینات را به همراه تیم بدست می آورم."

پس از مصدومیت های مکرر از ناحیه زانو، آدلر زانوی مصدوم خود را به تیغ جراحان سپرد. او ادامه می دهد:" مصدومیت هایم باعث می شد همیشه با استرس واکنش نشان دهم ولی دیگر تصمیم دارم آخرین مراحل بازتوانی بعد از عمل را نیز سپری کنم و بعد به تمرینات بازگردم."

آدلر که 10 بازی ملی در کارنامه دارد پس از اتمام فصل به هامبورگ خواهد پیوست او در پایان گفت:" اگر اینبار سلامتی ام را بدست آورم دیگر از آن مراقبت خواهم کرد."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

ترس گلادباخ از مصدومیت رویس

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]بوروسیا مونشن گلادباخ پیش از دیدار شنبه مقابل کایزرسلاترن از غیبت مارکو رویس نگران است.

به گزارش fcbayern.ir ، مارکو رویس ملی پوش 22 ساله باشگاه گلادباخ در تمرینات چهارشنبه این باشگاه از ناحیه کشاله ران دچار کشیدگی شد و تمرین دیروز را از دست داد. بهترین گلزن گلادباخ که نقش موثری در پیروزی 3 بر 0 هفته گذشته مقابل شالکه داشت به نظر در تمرینات امروز نیز غایب خواهد بود.

اینکه آیا گلادباخی ها ستاره جوان خود را در دیدار هفته 22ام در اختیار خواهند داشت به روزهای آینده باز می گردد.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

"گلادباخ می تواند قهرمان بوندسلیگا شود"

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اشتفان افنبرگ هابک اسبق بوروسیا مونشن گلادباخ و باشگاه بایرن موینخ نسبت به کسب رتبه خوب برای گلادباخی ها در این فصل ابراز اطمینان کرد.

به گزارش fcbayern.ir به نقل از بیلد، اشتفان افنبرگ که کاملا تحت تاثر عملکرد خوب مونشن گلادباخ در این فصل شده به بیلد گفت:" همچنان بایرن تیم محبوب و مورد علاقه من است اما نباید عملکرد عالی گلادباخ را پنهان کرد آن ها می توانند برای عنوان قهرمانی مبارزه کنند."

افنبرگ ادامه می دهد:" اما نباید این واقعیت را کتمان کرد که گلادباخ می داند که می تواند عنوان قهرمانی را بدست آورد اما آنها برای این تحت فشار رسانه و هواداران خود قرار ندارند در حالی که بایرن مونیخ به عنوان تنها مدعی عنوان قهرمانی از سوی رسانه ها شناخته می شود و برای کسب قهرمانی بسیار تحت فشار قرار دارد."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

کاگاوا سه هفته دور از میادین

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]-ملی پوش ژاپنی دورتمند که این روزها در اوج آمادگی به سر میبرد روز چهارشنبه در جریان تمرینات دورتمند از ناحیه لیگامنت مچ پا دچار آسیب دیدگی شد.

به گزارش fcbayern.ir به نقل از سایت رسمی بورسیا دورتمند 24 ساعت پس از این مصدومیت مشخص شد که این مهاجم ژاپنی و ستاره این روزهای باشگاه دورتمند که نقش بسزایی در پیروزی های اخیر مدافع عنوان قهرمانی ایفا کرده است در برابر هرتابرلین و هانوفر غایب خواهد بود.

12. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

ماکسیمیلیان بایستر جانشین مارکو رویس؟

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بورسیا مونشن گلادباخ در تابستان آینده خلا بزرگی را در تیم خود احساس خواهند کرد مارکو رویس ستاره ملی پوش این تیم از فصل آینده پیراهن دورتمند را خواهد پوشید.

به گزارش fcbayern.ir به نقل از bild مدیران گلادباخ قصد دارند ماکسیمیلیان بایستر مهاجم تیم هامبورگ که به صورت قرضی در دوسلدورف توپ میزند را جانشین رویس کنند.
    فرانک آنسن مدیر ورزشی هامبورگ قصد دارد بایستر را بار دیگر به هامبورگ بازگرداند البته قرار داد این مهاج 21 ساله با هامبورگ سال 2013 به پایان میرسد و این امر میتواند شایعات مبنی بر جدایی او از هامبورگ را تقویت کند.

گلادباخ قصد دارد بخش قابل توجهی از درآمد حاصل از فروش رویس را در نقل و انتقالات هزینه کند،هرچند که مکس البر مدیر ورزش گلادباخ میگوید:"ما هنوز هیچ گزینه مشخصی را زیر نظر نگرفته ایم نه بایستر و نه هیچکس دیگر."

بیستر مانند رویس میتواند در نقش بال چپ و راست و حتی مهاجم دوم به میدان رود. و در 21 مسابقه این فصل 8 گل به ثمر رسانده و 11 پاس گل برای هم تیمی هایش فرهم کرده است.

صفحه 12 از 25 نخستنخست ... 2101112131422 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)