همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
من 16سالمه قدم ۱۶۹ هستش سرعتم یکم بالاست و پاس هام خیلی خوب هستن اما شوت هام خیلی فوق العاده نیستن بازیم کلا نسبت به دوستانم بالاتره میخواستم نظر شما رک بپرسم کدام قسمت از بازی بازی کنم بهتره واینکه واقعا میتونم با فوتبال به جایی برسم تمامش پارتی بازی نیست و اخر اینکه دست بوستونم باتشکر
کریم
28ساله
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تهران
![]()
ویرایش توسط karim1989 : 08-14-2018 در ساعت 19:14
سلام من اسمم حسنه ١٧ سالمه قد ١٨٠ وزنم ٧۶ عاشق دنیای فوتبالم بنظرتون اگه از الان شروع کنم میتونم فوتبالیست شوم استعداد خوبی هم دارم اما همه جا میشنوم میگن اگه پول وپارتی نداشته باشی وقت تلف کردنه خواهشا نظرتون بگید
عزیزم همیشه امید هست به هدفت فکرکن و تلاش تو برا رسیدن به اون همین
منم دیوانه شیک فامم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][COLOR=inherit !important]
[/COLOR]
شیک فام راز زیبایی تو
travianspeed is one of the most popular browser games in the world. As a player in travian speed, you will build your own empire, recruit a mighty army, and fight with your allies for game world hegemony.
وارین یا تراوین یکی از محبوب ترین بازی های آنلاین ایران و جهان است. به عنوان یک بازیکن در تراوین شما قادر به ساخت امپراطوری خود، تربیت لشکری عظیم و جنگ به همراه متحدين خود می باشید.
http://www.warian.ir/
دیوانه ی استقلالم . کشته مرده ی اینترم . ی تیفوسی هزار آتیشه ام .![]()
عشق ورزیدن خردمندانه و متنفر بودن ابلهانه ست ....
یاد بگیریم همدیگر را تحمل کنیم (برتراند راسل)
سلام به دوستانی که علاقمند به تحصیل در خارج از کشور، بخصوص تحصیل در ترکیه هستند.
دکتر امیرحسین دربندی، از رتبههای برتر کنکور و فارغالتحصیل دانشگاه شریف، با بیش تر از ۲۶ سال سابقه تدریس ریاضیات، بهترین استادی هست که میتونه شما رو در این راه کمک کنه! مهندس دربندی با جدیدترین شیوهها و تکنولوژیهای آموزشی، ریاضیات ،هوش و هندسه آزمون یوس (کنکور ترکیه) رو آموزش میده.
همینطور با کمک موسسه فرهیختگان شریف مهر و اساتید باتجربه ی اون، شما پله پله به قبولی در آزمون یوس و تجربهی مهاجرت به یک کشور خارجی نزدیک میشید. یکی از مزایای موسسه فرهیختگان شریف مهر این است که شما میتوانید از پشتیبانی 24 ساعته آن استفاده کنید.
سایت یوس100
021-47626200
021-284297
09121247864
.
ثبت نام همایش #آزمون_یوس در استانبول
#استاد_دربندی
☎️ 021284297
☎️ 02147626200
09121247864
+905318314476
✅ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بالایی هستم دوستان گرامی روز خوش[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
با کرونا چه می کنید[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)