اقا من تو گیر کردم یکی راهنمایی کنه من فعلا خسه و واران و چمبرز رو خریدم
--------ژسنی-------
گیپس-------کوشیلینی--------واران-----چمبرز
--------------ویلشر----------
پودولسکی----------------ولکات
------------کازورلا-------
------------مهاجم دوم --------خسه---------
موندم با سیستم بالا بازم کنم یا با یک مهاجم بازی کنم
----------------ارتتا------
پودولسکی-------ویلشر------کازورلا-------ولکات
----------------خسه-----------
و اخرین سوال این بروما که میگید هم نسل زکریا باکالی هست کدوم تیمه چند سالشه پستش چیه راستی این مونیر حدادی مهاجم خوب این روزای بارسا کجا میشه پیداش کردم تو بارسای بی نیست
we are the gunners عشق است توپچی های لندنی
داداش اکه نظر من میخوای سیستم 1 بهتره هافبکات بیشتر تو جربان بازی هست
بروما 2014 شروع کنی 17 سالشه اورالش 75 هست تا 93 هم میرسه یه بازیکن عالیه حتی از نیمار با رونالدوهم بهتره
ازکیل زیاد خوشم نیماد خاصیت نوک بودنو نداره قدرت بدنیش کمه بعدش ریزست به نظرم از بالوتلی استفاده کنی عالیه
بعد توی دفاع ماکینیوسم بگیر که اورالش تا 90 میره اگه با جک خودتم خوب بازی کنی تا 90 میره
ماکینیوسم کجا بازی میکنه چند سالشه
وEzekiel مهاجم نکه تعریفشو زیاد شنیدم تو کدوم تیمه؟؟اورال اولش چنده؟
سیستم اولی رو من بیشتر میپسندم به چند دلیل :
1- به دلیل اینکه زیاد با سیستم تک مهاجمه حال نمیکنم!البته نظر شخصیه! و تک مهاجم خیلی باید سر باشه بتونه راحت مدافع های حریف رو حا بزاره خودش تک و تنها !
2- به خاطر اینکه فاصله خط هافبک تو سیستم اول نسبت به سیستم دوم به مراتب کمتره و این یه امتیاز محسوب میشه. تو سیستم دومی فاصله هافبک تا مهاجم زیاد تره
بروما وینگر چپ هست البته راستم بازی میکنه. 20 سالشه و تو اسپورتینگ لیسبون پرتغال بازی میکنه. اورالش هم 75 هست.
مونیر هم باید تو بارسای بی باشه اگه نیست پس فکر کنم وجود خارجی نداره ! بهتره یه سرچی کنی تو کریر
ایموه ازکیل باهاش بازی کردم یکی از بهترین هاست تو پست خودش. 21 سالشه و تو استاندارد لیژ بلژیک بازی میکنه. اورالش هم 72 هست
ویرایش توسط aliexpress : 11-22-2014 در ساعت 01:28
سلام دوستان
میشه یک آموزش مختصری بدید برای فیفا 14 اندروید.میخوام باشگاه داری کنم اما بلد نیستم
اقا راهنمایی کنید برم با چه تیمی گزینه که میخوام برم
۱-سیتی
۲-ارسنال
۳-رئال
۴-اتلتیکو مادرید
کدومش بهتره اخرین کریکر ارسنال بود پاک شد نظر شما چیه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)