Design & Developed BY Patira

صفحه 116 از 129 نخستنخست ... 1666106114115116117118126 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,151 تا 1,160 , از مجموع 1281
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

real ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙

به نام خداوند بخشنده مهربان

به نام خداوند بخشنده مهربان

قوانین بخش رئال مادرید

دوستان به نکات زیر توجه و دقت کنید

1- تاپیک [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] :توجه کنید عزیزان که در این تاپیک فقط به حرف های خودمونی که شامل ( پیروزی مساوی یا شکست- شوخی های مادریدی- شرط بندی سره امضاء و آواتار- دفاع از تیم- گذاشتن عکس و...) خواهد بود انجام خواهید شد. و بحث هایی در مورده تیم-مربی-بازیکنان-اخبار-بازی های رئال و... در این تاپیک انجام نخواهد شد و اسپم به حساب میاد.

توجه کنید که در صورت مشاهده 2بار چنین بحث هایی در تاپیک حرف های خودمونی (یعنی تا 2بار) پست فنی به تاپیک گفتگو حرفه ای منتقل خواهد شد و بار سوم پست حذف می شود.

2-تاپیک
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در این تاپیک با کمک شما می پردازیم به آنالیز تیم-مربی-و بازیکنان و نمره دهی به بازیکنان مربی و تیم و همین بحث و تبادل و نظر

در این تاپیک هر چند مدت یک بار یه نظرسنجی در مورده رئال مادرید قرار می گیرد که نظرسنجی ها شامل ( خرید و فروش بازیکن- رفتن یا آمدن مربی جدید و...) می باشد. مثال:

آیا خرید فلان بازیکن خوبه؟چرا؟به نظرتون می تونه کمک تیم کنه؟

و اخبار: دوستان گذاشتن هر اخباری مجاز نیست و اسپم به حساب میاد.

اخبار های مهم مثلا (اخبارهای تغییر تحولات باشگاه خرید یا فروش فلان بازیکن و...)
    و اخبارهایی که بحث فنی راه بندازه

نکته: توجه داشته باشید در این تاپیک گفتگوی حرفه ای ارسال پست های نیم خطی و 1 خطی ممنوعه چون جنبه فنی بودنش میاد پایین

و نکات مهم در دو تاپیک

1-در هردو تاپیک با زبان گفتاری و با لحن خوب پست خواهیم داد

2-هر گونه دعوا و کل کل بین مادریدی ها ممنوع هست و برخورد خواهد شد.
    3- هر کاربر تازه واردی که آمد هرکدوم از ما آنلاین بودیم از قوانین با خبرش می کنیم که باعث بی نظمی نشه.قوانین هم در بخش رئال به صورت اطلاعیه زده شده
    تصویر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

به امید فصلی پر از موفقیت برای رئال مادید کبیر

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 02-02-2013 در ساعت 06:13

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

پیش فرض پاسخ : ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙

نقل قول نوشته اصلی توسط INDECENT نمایش پست ها
    پست تخصصی نداره ؟! بازیکن آزاد بوده ؟! آخه خدایی این چه حرفیه میزنی .

اولا که پست تخصصیش وینگ چپه که غیر قابل انکاره . بعدش یعنی چی آزاد بوده ؟ مگه فوتبال محلاته که بازیکن آزاد باشه ؟ رونالدو به خاطر توانایی های فردیش تو زمین آزادیه عمل بیشتری داشت ولی باز به عنوان وینگ چپ , همینوجور الا بختکی که تو زمین نمیفرستادنش بگن رونالدو برو هر کاری عشقت میکشه بکن .

حالا این آزادیه عمل در حوضه ی پست بازیکن بستگی به تفکرات مربی داره نه اینکه یه بازیکن بدون پست وارد زمین شه .

مهم این نیست که یه بازیکن تو کجا میتونه بازی کنه , مهم اینه که آیا میتونه تو اون پست ها هم همون قابلیت پست تخصصیش رو داشته باشه که مطمئنا جواب نه هستش .
    عزیز شما از حرف من یه برداشته دیگه داشتی.

من هرگز نگفتم به رونالدو می گن برو تو زمین هرکاری عشقت می کشه انجام بده!!!! منظورم من از آزادی این بود که رونالدو می تونه وینگ چپ راست هافبک وسط مهاجم بازی کنه و در واقعه بازیکنه آزاده و در همه این پست ها عالی عمل می کنه من شاهدش بودمو هستم.پس میشه گفت پست تخصصی خاصی نداره یا همه این پست ها تخصصیش هستن. تا الان که مورینیو تو رئال بوده تیمی ساخت که طی 7-8 ثانیه از دروازه خود به دروازه حریف می رسید و باید بگم انجام حملات سرعتی بخاطر سرعت بالای رونالدو توسط رونالدو صورت می گرفت و بارها شاهد این بودم چه مواقع ضدحمله و چه در حین بازی رونالدو در این پست هایی که گفتم بازی کرده و بارها شده در یک بازی چندین بار پستشو تغییر داده چه در بازی های عادی چه مهم.
    اگه منظور دیگه از آزاد بودن هست من نمی دونم

نمی خوام از رونالدو تعریف کنم اما در تاریخ بازیکنی به کاملی اون ندیدم چرا؟ چون از هر نظر فکر کنی کامله پاچپ پاراست قدرت بدنی سرعت هدزنی شوت و...

و بخاطر اینکه 2 پا عالی حرکت و ضربه میزنه بازیکن آزاده و نباید فراموش کنیم درحال حاظر رونالدو شماره یک تیم در گل زنی هست.

و لازمه بگم نزدیک به 10 ساله بازی های رونالدو رو خوب میبینم و شاهده بازیش بودم و تا اون جایی که یادمه همیشه بازیکن آزاد بوده. یک بار هم گزارشگر شبکه اسکای اسپورت به همین موضوع اشاره کرد.

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 05-30-2013 در ساعت 02:23

3. 5 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک دفاعی
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Steve

GermanyPersepolis

Delpiero

تشکر ها
    1,074
    تشکر شده 1,475 در 337 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AL1reZA نمایش پست ها
    عزیز شما از حرف من یه برداشته دیگه داشتی.

من هرگز نگفتم به رونالدو می گن برو تو زمین هرکاری عشقت می کشه انجام بده!!!! منظورم من از آزادی این بود که رونالدو می تونه وینگ چپ راست هافبک وسط مهاجم بازی کنه و در واقعه بازیکنه آزاده و در همه این پست ها عالی عمل می کنه من شاهدش بودمو هستم.پس میشه گفت پست تخصصی خاصی نداره یا همه این پست ها تخصصیش هستن. تا الان که مورینیو تو رئال بوده تیمی ساخت که طی 7-8 ثانیه از دروازه خود به دروازه حریف می رسید و باید بگم انجام حملات سرعتی بخاطر سرعت بالای رونالدو توسط رونالدو صورت می گرفت و بارها شاهد این بودم چه مواقع ضدحمله و چه در حین بازی رونالدو در این پست هایی که گفتم بازی کرده و بارها شده در یک بازی چندین بار پستشو تغییر داده چه در بازی های عادی چه مهم.
    اگه منظور دیگه از آزاد بودن هست من نمی دونم

نمی خوام از رونالدو تعریف کنم اما در تاریخ بازیکنی به کاملی اون ندیدم چرا؟ چون از هر نظر فکر کنی کامله پاچپ پاراست قدرت بدنی سرعت هدزنی شوت و...

و بخاطر اینکه 2 پا عالی حرکت و ضربه میزنه بازیکن آزاده و نباید فراموش کنیم درحال حاظر رونالدو شماره یک تیم در گل زنی هست.

و لازمه بگم نزدیک به 10 ساله بازی های رونالدو رو خوب میبینم و شاهده بازیش بودم و تا اون جایی که یادمه همیشه بازیکن آزاد بوده. یک بار هم گزارشگر شبکه اسکای اسپورت به همین موضوع اشاره کرد.

خب اینکه یه بازیکن تو چند پست بتونه بازی کنه چیز عجیبی نیست , اینکه یه بازیکن تو یه بازی ممکنه بنا به تغییرات تاکتیکی برای دقایقی جاشو با یه بازیکن دیگه ای عوض کنه بازم عجیب نیست ولی مهم اینه که عملکردش نسبت به تغییر پستش چی جوری باشه . من نگفتم اگه رونالدو بره تو فلان پست میشه کایخون , من میگم تمام قابلیتهاشو نمیتونه به صورت کامل به اجرا بزاره .

رونالدو اینجوری نبوده که 20 دیقه وینگ چپ باشه بعدش بیاد 20 دیقه بره راست 20 دیقه وسطو الا آخر یا یه بازی چپ یه بازی راستو یه بازی وسط باشه , رونالدو برای دقایقی جاشو عوض میکردو بعدش برمیگشت سرجای اصلیش ( وینگ چپ ) .

تو میخوای بگی رونالدو میتونه تو پستای دیگه بازی کنه منم میگم آره میتونه ولی وینگ چپ جای اصلیه رونالدو هستشو پستی هست که میتونه تمام قابلیتهاشو به نحو احسنت به نمایش بزاره . این مورد درباره ی گرت بیل هم صدق میکنه .
    رفاقت ریده

سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل

فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

5. 5 کاربر از پست مفید INDECENT تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

خب اینکه یه بازیکن تو چند پست بتونه بازی کنه چیز عجیبی نیست , اینکه یه بازیکن تو یه بازی ممکنه بنا به تغییرات تاکتیکی برای دقایقی جاشو با یه بازیکن دیگه ای عوض کنه بازم عجیب نیست ولی مهم اینه که عملکردش نسبت به تغییر پستش چی جوری باشه . من نگفتم اگه رونالدو بره تو فلان پست میشه کایخون , من میگم تمام قابلیتهاشو نمیتونه به صورت کامل به اجرا بزاره .

رونالدو اینجوری نبوده که 20 دیقه وینگ چپ باشه بعدش بیاد 20 دیقه بره راست 20 دیقه وسطو الا آخر یا یه بازی چپ یه بازی راستو یه بازی وسط باشه , رونالدو برای دقایقی جاشو عوض میکردو بعدش برمیگشت سرجای اصلیش ( وینگ چپ ) .

تو میخوای بگی رونالدو میتونه تو پستای دیگه بازی کنه منم میگم آره میتونه ولی وینگ چپ جای اصلیه رونالدو هستشو پستی هست که میتونه تمام قابلیتهاشو به نحو احسنت به نمایش بزاره . این مورد درباره ی گرت بیل هم صدق میکنه .
    والا من هرچی می می گم یه چیز دیگه می گید

بابا من که دارم می گم در این چند پستی که گفتم می تونه به راحتی بازی کنه و نتیجش یه جوره فقط بستگی داره کریس آماده باشه!.

عزیز شما چند از بازی های فصله رئالو نگاه می کنید؟ بنده از 38 بازی لیگ 35-36 تاش نگاه می کنم و تیم خودم ، بازیکنانم و چه جاهایی بازی می کنند چرا بازی می کنندو خالاصه خلاصه ریز به ریزه سبک رئالو بازیکنان تقریبا همه چی می دونم و مشخصا شما هم بیشتر از من راجب دورتمندو بازیکنای زردپوش میدانی!این طبیعیه

اصلا پست تخصیصیه رونالدو وینگ چپ! اما در همه این پست ها به اندازه زهر خودشو میریزه. چپ باشه با راست میزنه راست باشه با چپ میزنه

رونالدو اوزیل بنزما به دلیل اینکه مثلث برمودارو تشکیل میدن بازیکن آزادن با همون شرایطی که گفتم اگر بازی های رئالو خوب دنبال کنی می فهمی.مخصوصا اوزیل که هر دقیقه تقریبا یک جا بازی می کنه.

باید بگم این خودش یه سبکه و بیش از 80 درصد گل های رئالو مثلث میزنن.....

سوارز چراغ سبز داد: رئال را نمی شود رد کرد
    لوئيز سوارز براي پيوستن به رئال ابراز تمايل كرد . شايعات زيادي در مورد پرداخت 35 تا 40 ميليون توسط رئال براي آوردن وي از ليورپول مطرح شده است كه خودش در مصاحبه با اسپورت 890 در اين باره توضيح داد .
    مهاجم ليورپول گفت :" از ليورپول و شهر راضي هستم اما امسال براي من ، همسر و دخترم مشكل بود . . از ليورپول خيلي ممنونم . هواداران را دوست دارم . من انسان هستم و اشتباهاتي مي كنم اما خانواده ام اذيت شدند . خودم خسته شدم . همسر و دخترم خيلي اذيت شدند . براي اذيت شدن توسط خبرنگاران انگليسي ديگر آماده نيستم . "
    وي در مورد احتمال پيوستنش به رئال گفت :" هدفم موفقيت است و در تيمهاي بزرگ هميشه همين طور بوده است . با وكيلم صحبت كردم . هيچ چيز جدي نيست . نمي شود رئال را رد كرد . با ليورپول قرارداد دارم اما رد كردن رئال خيلي مشكل است . شايعات در فصل نقل و انتقالات زياد است و نمي شود فهميد كه كدام خبر جدي است و كدام خبر صحت ندارد . مطبوعات انگليس با من ناعادلانه برخورد مي كنند . ارزشهايم به عنوان يك بازيكن را نمي بينند و فقط به خاطر رفتارم در مورد من اظهار نظر مي كنند . با مربي ليورپول صحبت كردم و مي دانم كه مي خواهد بمانم . هم تيمي ها هم شرايطم را درك مي كنند . "
    وي در مورد شايعات پيرامون پيوستن كاواني به رئال گفت :" افتخاري است كه يك هموطن اروگوئه اي شانس پيوستن به رئال را داشته باشد . بايد ديد كه جدي مي شود يا نه . " و در مورد اين كه وكيلش برادر گوارديولاست و ممكن است با رئال صحبت كند نيز گفت :" وقتي تيمي بازيكني را مي خواهد ، به آن بازيكن نگاه مي كند نه اين كه وكيلش چه كسي است . "

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 05-30-2013 در ساعت 07:10

7. 4 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

BrazilPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394
    تشکر شده 1,367 در 523 پست

.
    چیییییییییییی؟

رونالدو تو تیم ملی پرتقال چرخشی جاشو با نانی عوض نمیکرد؟
    20 دیقه نمیومد راست 20 دیقه میرفت چپ؟

چیییییییییییییی میگییییییییییییییییی!!!!!!!!!!
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

9. 2 کاربر از پست مفید ("_") تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    Moriniho
    بازیکن محبوب
    Zidan
    اسم واقعی شما
    جواد

BrazilRealMadridPersepolis

تشکر ها
    156
    تشکر شده 141 در 36 پست

بچه ها یه سوال من از یه جا خوندم که زیدان برای فصل بعد رو نیمکت رئال میشینه...درسته؟!؟!؟!؟؟؟!

11. 3 کاربر از پست مفید zidan-ronaldo تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    کاپلو
    بازیکن محبوب
    CR7 - RAUL
    اسم واقعی شما
    masoud

EnglandPersepolisRealMadrid

Raul

تشکر ها
    856
    تشکر شده 1,005 در 319 پست

زیدان به عنوان مدیر ورزشی رئال انتخاب شد در ضمن گفته میشه اگه آنجلوتی سرمربی بشه کاناوارو مدافع سابق رئالو دستیار خودش میکنه خود کاناوارو هم این خبرو تایید کرده.

13. 4 کاربر از پست مفید sss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک هجومی
    مربی مورد علاقه
    افشین قطبی-مورینیو
    بازیکن محبوب
    کریس رونالدو-کاسیاس-رائول-راموس-کاکا-کاظمیان-کریمی
    اسم واقعی شما
    امیر محمد

SpainPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    9,394
    تشکر شده 5,054 در 1,059 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AL1reZA نمایش پست ها
    امیرجان همچین قیمتی نبوده! این خبرهاتو از کجا می خونی!!!

دادا من از سایت گل و فی*سبوک و ورزش3 بیشتر خبرا رو میخونم

In all circumstances
    I'm always a fan of Real Madrid

15. 2 کاربر از پست مفید amir-97 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    Morinho
    بازیکن محبوب
    CR7-Soltane 7 Posh

PortugalRealMadridSS_Tehran

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    0
    تشکر شده 9 در 3 پست

درود این روز ها اخبار زیادی به گوش میخوره :دی از آمدن لواندوسکی و بیل
    امیدوارم هرجور شده بیل رو جذب کنیم چون با رفتن دیماریا و کونترائو بازیکنان فانتزیمون خیلی کم میشه و آمدن ایسکو و بیل میتونه کمک بزرگی بکنه لوان هم بیاد عالیه دیگه

17. 6 کاربر از پست مفید mood-sports تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

BrazilPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394
    تشکر شده 1,367 در 523 پست

رئال میخواد مطمئن شه که میتونه بیل رو بخره. وقتی مطمئن شد دی ماریا رو به پی ای جی یا موناکو میخواد بفروشه تا پولش دربیاد
    یعنی اگه بیل نیاد رئال احتمال موندن دی ماریا خیلی بالاست

19. 4 کاربر از پست مفید ("_") تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

نقل قول نوشته اصلی توسط ("_") نمایش پست ها
    رئال میخواد مطمئن شه که میتونه بیل رو بخره. وقتی مطمئن شد دی ماریا رو به پی ای جی یا موناکو میخواد بفروشه تا پولش دربیاد
    یعنی اگه بیل نیاد رئال احتمال موندن دی ماریا خیلی بالاست
    تا پول بیل دربیاد؟؟ عزیز تیمی که می خواد بیل رو بگیره رئال مادریده نه سایر تیم ها. رئال مشکل مالی تا به همین امروز نداشته و ثروتمندترین باشگاهه جهانه هر چند امسال درآمدش مثل هر سال نبود!

اگه می خواد چندتا بازیکن بفروشه به 2 دلیله 1.بازیکن ها برتر رو جایگزین بعضی ها کنه 2. از فروش اینا کمترین هزینه رو برای خرید بازیکن های جدید
    انجام بده.منظورم اینه که از خوده باشگاه مقدار کمتری پول برای خرید بدن

مورينيو :"فهميدم كه نبردن هم بخشي از كارم است "

خوزه مورينيو در مصاحبه با " ژورنال نوتيسياس " در مورد شرايط فعلي فوتبال گفت :" در حال حاضر خيلي مشكل تر شده كه يك گروه ، مثل يك گروه عمل كند . ارزشها ، آداب و حرفه اي گري روز به روز از دست مي روند . "
    مربي پرتغالي گفت :" خوب است كه جنگ با رياكاري را بخشي از آداب زندگي خود قرار داده ام چرا كه ارزشش را دارد . چرا كه باعث مي شود حس خوبي راجع به خودم داشته باشم . واقعا از اين بابت تاسف نمي خورم . "
    مورينيو با پذيرش ناكامي خود در رئال گفت :"‌بيست جام در كشورهاي مختلف خيلي است اما فهميدم كه نبردن هم بخشي از فوتبال حرفه ايست . پس شكست را نمي توان غم انگيز دانست ، بلكه نقطه اي براي پيشرفت است . "
    اين مربي در مورد روش همكاري خود با گروه گفت :"‌به نظرم موفقيت بسته به اهداف گروه دارد . براي گروه به تدريج مشكل تر مي شود تا به عنوان يك گروه عمل كند . ارزشها از بين مي روند . "
    وي در مورد جنجال هاي دائمي خود با مطبوعات اسپانيا گفت :" از بدو شروع فوتبال حرفه اي هميشه عادت داشتم كه دوره هايم در باشگاه هاي مختلف را بدون توجه به نكات منفي شروع و تمام كنم . حالا نيز نمي خواهم به مطبوعت اسپانيا توجه داشته باشم . "
    وي در مورد اين كه در پايان كارش كجا زندگي مي كند هم گفت :" خانه ام ستوبال است و خاطراتم را آن جا تشكيل مي دهند . از ستوبال شروع كردم . 50 سال دارم . نمي توانم اين قدر جلو را نگاه كنم . فقط مي خواهم خوشحال باشم . "

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 06-02-2013 در ساعت 19:54

21. 6 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

صفحه 116 از 129 نخستنخست ... 1666106114115116117118126 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)