به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01
رقابت مسي و رونالدو باعث پيشرفت آنها شد
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا گفت: خوشبختانه رقابت مسي و رونالدو باعث پيشرفت آنها شده است.
به نقل از مارکا اسپانیا، جوزپه گواردیولا تصریح کرد: از کسانی بودهام که همیشه از مقایسه رونالدو و مسی جلوگیری کردهام، اما اکنون میبینم که مقایسه این ۲ ستاره توسط رسانهها و کارشناسان باعث ایجاد رقابت شدید شده و همین مسئله پیشرفت آنها را در پی داشته است.
گواردیولا ادامه داد: اگر کارانکا معتقد است که رونالدو بهترین بازیکن دنیا است، لابد درست میگوید اما اگر از من بپرسید هرگز نمیگویم که مسی بهترین بازیکن دنیا است و همچنان دوست دارم از تماشای بازی زیبای رونالدو و مسی لذت ببرم و این مقایسه بی اساس را بر عهده رسانهها و کارشناسان میگذارم.
سرمربی بارسلونا درباره وضعیت آبیدال گفت: متاسفانه حق نداریم اظهارنظر کنیم، به احترام خانواده آبیدال بهترین کار برای او سکوت است و باید منتظر گزارش رسمی پزشکان باشیم. درست نیست اطلاعات محرمانه کادر پزشکی را رسانهای کنم اما همین قدر بگویم که مطمئنا شرایط کلی آبیدال بعد از پیوند کبد مساعد و امیدوارکننده است.
REAL MADRID
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مورينيو: در 70سالگي بازنشسته ميشوم
سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: خيلي زود است که به فکر خانهنشيني باشم، احتمالا در 70سالگي بازنشسته ميشوم.
به نقل از مارکا اسپانیا، خوزه مورینیو که در چند روز گذشته با پسر خود چند مسابقه تنیس، شنا و بسکتبال را تماشا کرده اظهار داشت: ستارگانی در جهان ورزش حضور دارند که برای دنیا یک نعمت بزرگ محسوب میشوند. به عقیده من نادال از جهانی دیگر آمده و فوق العاده زیبا بازی میکند. از تماشای تنیس لذت میبرم و به این ورزش از کودکی علاقه داشتم.
مورینیو ادامه داد: سکوت من برای خود رسانهها هم خوب است و اینگونه هم من و هم خبرنگاران آرامش دارند. این روزها نگران رئال مادرید نیستم و اطمینان دارم که قهرمان میشویم. من برای فصل بعد هم با رئال مادرید پروژه مشترک دارم و قصد اصلی من ماندن در مادرید است، دوست ندارم به این زودی رئال مادرید را ترک کنم و سن بازنشستگی من در فوتبال حداقل ۷۰ سالگی است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط pouria milan & real : 04-14-2012 در ساعت 13:14
يک کارت زرد رونالدو را محروم ميکند
مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا در بازي امشب مقابل خيخون بايد مراقب کارت زرد پنجم خود باشد تا الکلاسيکو را از دست ندهد.
به نقل از آس اسپانیا، کریستیانو رونالدو برای عدم دریافت کارت زرد از پرس مونترو باید مراقب همه چیز باشد و بیهوده دست به اعتراض نزند.
برای رئال مادرید غیبت کریستیانو رونالدو در الکلاسیکو فراتر از یک کابوس است و این احتمال وجود دارد که مورینیو در صورت کسب اطمینان از پیروزی تیمش مقابل خیخون اقدام به بیرون کشیدن رونالدو کند.
این در حالی است که کوئنترائو و دی ماریا نیز باید مراقب کارت زرد شماره ۵ خود باشند تا مجوز حضور در الکلاسیکودربی را از دست ندهند.-
ویرایش توسط pouria milan & real : 04-14-2012 در ساعت 13:13
کار سخت مادريد براي جذب بواتنگ
تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا قصد دارد ستاره غنايي تيم ميلان ايتاليا را به خدمت بگيرد.
به نقل از اینساید فوتبال، کوین پرنس بواتنگ، هافبک هجومی از سال 2010 از پورتسموث انگلیس به روسونری پیوست و خیلی زود به یکی از بازیکنان کلیدی در ترکیب ماسیمیلیانو آلگری تبدیل شد و نمایشی عالی پشت خط حمله این تیم ایفا کرد.
خوزه مورینیو معتقد است که جذب بواتنگ میتواند خرید تابستانی خوبی برای قوهای سفید باشد، گرچه غولهای مادرید میدانند که راضی کردن میلانیها کار آسانی نخواهد بود.
ارزش احتمالی بواتنگ 20 میلیون یورو خواهد بود و با میلان تا سال 2014 قرارداد دارد. این بازیکن 25 ساله سهم بهسزایی در رقابتهای این فصل روسونری در کالچو داشت.
REAL MADRID
![]()
داستان جالب دوستي مورينيو با يک داور فوتبال
داستان دوستي خوزه مورينيو که مغضوب داوران فوتبال است با يک داور ليگ برتر انگليس سوژه گزارش ها و خبرهاي متعددي در رسانه هاي اسپانيايي وانگليسي شده است.
![]()
به گزارش روزنامه های انگلیسی، برای مارک هالسی که به تازگی از جنگ با تومورهای سرطانی بازگشته است یک چیز بیش از همه اهمیت دارد؛ اینکه دوستش پس از مدتها کار درخارج به انگلیس بازگردد، هرچند که ممکن است تا آن زمان دوران حرفه ای او به پایان رسیده باشد. دوست هالسی کسی جز خوزه مورینیو نیست.
شاید ترکیب هالسی - مورینیو به عنوان یک زوج فوتبالی برای همه عجیب باشد. آن هم در شرایطی که سالهاست او از داوران انتقاد و داوران هم او را سرزنش می کنند.
در رقابت های سال 2005 لیگ قهرمانان اروپا و در جریان دیدار چلسی و بارسلونا، مورینیو آندرس فریسک داور بازی را متهم به تبانی با فرانک رایکارد سرمربی کاتالان ها کرد و کمیته داوران یوفا هم او را دشمن فوتبال نامید.
مورینیو در رئال مادرید هم چالش های زیادی با داوران فوتبال دارد. برخلاف او، هالسی همیشه رابطه ای دوستانه با بازیکنان و سرمربیان فوتبال داشته است.
طبیعی است که اگر مورینیو در فصل آینده به لیگ برتر بازگردد به او بسیار نزدیک خواهد بود؛ حتی اگر از فهرست داوران لیگ برتر خارج شده باشد.
داستان آشنایی هالسی و مورینیو به سال 2003 باز می گردد. او دروازه بان یک تیم نیمه حرفه ای بود. در سال 1999 داور لیگ برتر شد و همراه با گراهام پل و دو خط نگهدار برای قضاوت یک دیدار لیگ قهرمانان به پورتو رفت. حریف پورتو در آن مسابقه، مارسی بود.
هالسی در آن زمان تحت تاثیر بازی دروگبا قرار گرفته بود و مورینیو برایش چندان اهمیتی نداشت.
او داستان را چنین تعریف می کند: می داند که او چگونه است. همه او رامی شناسید. وقتی که به چلسی آمد کمتر کسی دست او را فشرد و به او خوش آمد گفت.
در آخرین بازی فصل 7- 2006، اورتون میهمان چلسی بود و هالسی اندکی زودتر به ورزشگاه رسید. او در استمفورد بریج با مورینیو روبرو شد. سرمربی چلسی او را به صرف یک فنجان قهوه دعوت کرد.
هالسی گفت: ما با یکدیگر درباره فوتبال و تصمیمات داوری حرف زدیم و این مکالمه کلا 20 تا 25 دقیقه طول کشید. دیدار بعدی آنها بازی چلسی و منچستریونایتد در جام خیریه بود که مورینیو از او به گرمی استقبال کرد. چند هفته بعد، مورینیو فوتبال انگلیس را ترک کرد.
سال بعد، هالسی یکی از دو ضربه اساسی زندگی خود را دریافت کرد؛ هنگامی که مشخص شد همسرش میشل به سرطان خون مبتلا است. مورینیو وقتی که این خبر را شنید هزینه مسافرت و اقامت هالسی، میشل و دخترشان لوسی برای سفر به آلگارو ، منطقه ای ساحلی در پرتغال و اقامت در یک هتل پنج ستاره را تامین کرد.
هالسی در این باره می گوید: واضح است که من نمی خواستم از منطقه چلسی دور شوم ولی وقتی چنین پیشنهاد و هدیه ای دریافت می کنید چه می توانید بگویید؟ او یک انگیزه مطلق است.
چند ماه بعد مورینیو به اینترمیلان رفت و زمانی که تیم او با منچستریونایتد دیدار داشت با یکدیگر در هتل دیدار کردند.
سال 2009 ، هالسی با بحرانی دیگر روبرو شد.
وی گفت: در ماه آوریل فهمیدم که مشکلی وجود دارد ولی به هیچ کس در این باره حرفی نزدم. به رغم آن که اوضاع خوبی نداشتم، خودم را برای فصل بعد آمده می کردم. در پایان تابستان وقتی که از اسپانیا بازگشتم تا دیدار بارسلونا و تاتنهام را در ویمبلی قضاوت کنم، احساس ناراحتی کردم. نتایج یک اسکن در بیمارستان نشان داد که در گلویم، سمت راست لوزه ام یک تومور است.
هالسی از شنیدن این مطلب وحشت زده شد. او گفت: فکر می کردم رو به مرگ هستم. وقتی از خواب بیدار شدم میشل را گریان دیدم. او گفت پزشک می خواهد با من صحبت کند. از چهره میشل متوجه مساله شدم. پزشک گفت آنچه که در اسکن دیده اند بیش از آن بود که تصور می کردند. پس از چند روز می توانستم وجود تومور را احساس کنم. به بیمارستان کریستی رفتم. وقتی که از پروفسور لیج پرسیدم آیا می توانم باز هم به داوری درفوتبال ادامه دهم؛ پاسخ داد: خوش شانس هستی. باید مبارزه برای نجات جانت را شروع کنیم.
هالسی افزود: چند روز بعد شیمی درمانی آغاز شد. در تمام طول درمان خوزه با ما در ارتباط بودم . نمی دانم چگونه مطلع شد ولی در اسرع وقت به من تلفن زد.
بعد از سه ماه 10 کیلو وزن کم کردم و موهایم را از دست دادم. برایش از طریق پیام تصویری، آخرین عکس خودم را فرستادم. او هم بلافاصله پاسخ داد : هنوز از رای ویلکینز خوش تیپ تری!!
در مارس 2010 پس از چندین تزریق، او توانست در آزمون داوری موفق شود. نخستین مسابقه ای که قضاوت کرد دیدار تیم های ب لیسستر و اسکونتروپ بود. او سپس به قضاوت در لیگ برتر رسید و دیدار بلک پول و ویگان را داوری کرد. در آن دیدار جمعیتی از بازیکنان و هواداران فوتبال از او به گرمی استقبال کردند.
آن زمان فقط لازم بود که هر سه ماه یک بار معاینه شود. میشل هم بهبود یافته بود. چند روز پیش لوسی که تا آستانه یتیم شدن پیش رفته بود، ششمین سال تولدش را جشن گرفت.
هالسی اکنون بیش از هر وقت دیگر شکرگزار است. او به ملاقات فابریس موآمبا در بیمارستان رفت و از استیلیان پتروف که مبتلا به سرطان خون است دلجویی کرد.
او اکنون سخت تر از هر زمان دیگر کار می کند و می داند که پس از بیماری بیش از گذشته زیر ذره بین افکار عمومی است. تنها نشانه ای که از بیماری در او مانده تاکید پزشکان برای مرطوب نگهداشتن دهانش است. به همین خاطر در میان بازی ناچار می شود گلویی تر کند.
او در پنجاه سالگی بهترین فصل کاری خود را می گذراند و قرار است داور دیدار نیمه نهایی جام حذفی باشد و یکی از گزینه های قضاوت در دیدار نهایی نیز هست.
زمانی که او بیمار بود مورینیو گفت: من فقط با یک داور دوست هستم که او هم بیمار است. شاید زمانی که من به انگلیس بازگردم دوران حرفه ای او پایان یافته باشد ولی در هر حال او دوست من خواهد ماند.
هالسی و خانواده اش در مادرید میهمان خانواده مورینیو و میهمان ویژه آنها در سانتیاگو برنابئو بوده اند.
او در دوران بیماری صدها پیام همدردی از سوی مربیان و بازیکنان فوتبال در سراسر اروپا دریافت کرد ولی بیش از همه قدردان پیام های مورینیو و ابراز همدردی او است.
مارادونا:بايرن با شکست رئال فيناليست ميشود
اسطوره فوتبال آرژانتين بر اين باور است که مردان "يوپ هاينکس" با برتري مقابل رئال مادريد در دو ديدار رفت و برگشت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا، فيناليست اين مسابقات خواهند شد.
سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال آرژانتین که با تایمز آو ایندیا گفتگو می کرد، اظهار داشت: 9 درصد از سهام باشگاه بایرن مونیخ در اختیار آدیداس و 9 درصد دیگر از سهام این باشگاه تحت تملک آئودی قرار دارد. 82 درصد باقیمانده هم در اختیار شرکا و سهامداران است. بایرن مونیخ باشگاهی است که هواداران رئیس واقعی آن هستند.
وی افزود: این یک مصداق بارز از باشگاهی دموکراتیک و مردم سالار است و من به شخصه فکر میکنم این تیم میتواند رئال مادرید را شکست داده و به مرحله پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا برسد. این تیم در دیدار پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا با بارسلونا دیدار خواهد کرد.
مربی حال حاضر الوصل ادامه داد: دیدار پایانی در ورزشگاه زیبای آلیانتس آرنا، خانه بایرن مونیخ با حمایت طرفداران این تیم برگزار میشود.
REAL MADRID
![]()
REAL MADRID
![]()
رئال
کاسیاس
آربلوا, په په, راموس, کوئنترائو
خدیرا, شاهین
ایگواین, اوزیل, کایه خون
بنزما
خیخون
خوان پابلو
ارفیلا, بوتیا, ارناندز, کانه یا
لورا, کاسس
ترخو, کولونا, د لاس کوئواس
بارراس
رئالی ها در میانه هفته در چمپیونزلیگ مقابل بایرن قرار خواهند گرفت و به همین دلیل ممکن است مورینیو در دیدار فردا شب مقابل خیخون به چند بازیکن تیمش استراحت بدهد.
ریکاردو کاروالیو همچنان به دلیل مصدومیت غایب است ؛ در حالی که نوری شاهین می تواند به جای ژابی آلونسوی محروم در ترکیب اصلی قرار بگیرد.
کریس رونالدو احتمالا از روی نیمکت بازی را آغاز خواهد کرد زیرا در صورتی که کارت زرد بگیرد، بازی بعدی رئال مقابل بارسا را از دست خواهد داد.
در سمت مقابل، گرگوری، سباستین اگورن و کارملو به دلیل مصدومیت در ترکیب خیخون غایب هستند.
پدرو ارفیلا، روبرتو کانیا و اسکار ترخو در دیدار مقابل لوانته دچار مصدومیتی جزئی شدند اما بعید است برای دیدار مقابل رئال مشکلی داشته باشند.
آیا می دانستید؟
- رئال در 17 بازی اخیرش در لالیگا شکست نخورده است (14 پیروزی و 3 تساوی)
- رئالی ها با چهار گل دیگر رکورد گلزنی شان در یک فصل لالیگا را پشت سر خواهند گذاشت (107 گل در فصل 90-1989)
- در صورتی که کریس رونالدو در این دیدار گلزنی کند، رکورد گلزنی در یک فصل لالیگا که خود فصل گذاشته به جا گذاشت را پست سر می گذارد. (40 گل)
خیخون در 15 دیدار اخیر در لالیگا تنها 3 پیروزی به دست آورد.
- میانگین گل های خورده خیخون در این فصل 1.9 گل در هر بازی است که باعث شده ضعیف ترین خط دفاعی لا لیگا برای آنها ثبت شود.
- خیخون در دیدار فصل گذشته مقابل رئال در برنابئو با تک گل میگل دلا کوئباس به پیروزی رسید.
REAL MADRID
![]()
کد خبر : 70256 زمان ارسال : شنبه 26/01/1391 20:12
ونگر: فينال چمپيونزليگ تمام اسپانيايي است
آرسن ونگر، سرمربي آرسنال، معتقد است ديدار فينال اين فصل چمپيونزليگ بين بارسا و رئال مادريد برگزار خواهد شد.
این دو تیم اسپانیایی این هفته در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان مقابل چلسی و بایرن مونیخ قرار خواهند گرفت.
سرمربی فرانسوی توپچی ها در گفتگو با یورو اسپورت گفت:" در زمین، رئال از نظر تکنیکی و فیزیکی برتر از بایرن است.
از نظر من، شانس دو تیم 60-40 به نفع رئال است. از آغاز رقابت های چمپیونزلیگ، رئال با ثابت ترین تیم بود و نمایش های تاثیرگذاری ارائه داده است."
ونگر همچنین در مورد دیدار چلسی- بارسا گفت:" شانس بارسا 65-35 است. اما بازیکنانی مانند دروگبا، لمپارد و تری بسیار باتجربه هستند و به همین دلیل بارسا کار آسانی نخواهد داشت."
سرمربی توپچی ها همچنین معتقد است در لیگ اروپا هم دو تیم اسپانیایی به فینال می رسند.
" بیلبائو با توجه به فلسفه فوتبال فوق العاده اش، در این فصل عالی کار کرده است. آنچه باعث تعجب من شده این است که آنها در این فصل در لالیگا تنها 10 امتیاز به دست آورده است.
یکی از دو تیم اتلتیکو مادرید یا والنسیا قهرمان لیگ اروپا می شود. آنها بسیار نزدیک به هم هستند و نمی توان قهرمانی هیچ یک را پیش بینی کرد."
REAL MADRID
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)