به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
منديه تا: گوارديولا به زودي از بارسا جدا مي شود
ملي پوش سابق اسپانيايي معتقد است سرمربي کاتالان ها براي تجربه چالشي جديد، نوکمپ را ترک خواهد کرد.
گایزکا مندیه تا، ملی پوش سابق اسپانیایی، معتقد است دوران حضور پپ گواردیولا در نوکمپ به زودی به پایان می رسد.
گواردیولا که در سال 2008 هدایت بارسا را برعهده گرفت، تاکنون 13 جام مختلف با این تیم کسب کرده اما در حالی که قراردادش با آبی و اناری ها در انتهای فصل به پایان می رسد، هنوز قراردادش را تمدید نکرده است.
مندیه تا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من معتقدم دوران حضور او در بارسا روزی به پایان می رسد. او می داند چه زمانی باید این تصمیم را بگیرد.
فکر می کنم یک حرفه ای مانند او نیاز به یک چالش جدید دارد. این اتفاق می تواند در تابستان رخ دهد؛ این مسئله به این بستگی دارد که فصل جاری چگونه به پایان برسد. ما به زودی گواردیولا را باشگاه دیگری خواهیم دید.
شاید به دلیل تجربه بازی در ایتالیا، رفتن به سری آ برای او آسان تر باشد؛ هرچند او از فوتبال جهان آگاهی دارد و می تواند درجا به افتخار دست پیدا کند."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مسي، رکوردار توپ لو دادن در لاليگا
اين ملي پوش آرژانتيني يکي از تکنيکي ترين بازيکنان تاريخ فوتبال است اما براساس آمار نشريه سوپر دپورته، در رقابت هاي اين فصل لاليگا تاکنون 279 بار توپ از دست داده است.
به گزارش نشریه سوپر دپورته، لیونل مسی، ستاره بارسا، بیش از هر بازیکن دیگری در لالیگا توپ لو داده است.
این ملی پوش آرژانتینی یکی از تکنیکی ترین بازیکنان تاریخ فوتبال است اما براساس آمار این نشریه، در رقابت های این فصل لالیگا تاکنون 279 بار توپ از دست داده است.
بعد از مسی، دیداک ویلا (251) و خوان وردو (241)، بازیکنان اسپانیول، قرار دارند.
البته در اهمیت مسی در موفقیت های بارسا تردیدی وجود ندارد؛ به ویژه اینکه در 89 درصد بازیهایی که او گلزنی کرده، بارسا به پیروزی رسیده است.
این در حالی است که بارسا تنها در 52 درصد دیدارهایی که مسی گلزنی نکرده، پیروز شده است.
مسی که اولین بازی اش برای بارسا را در سال 2004 انجام داد، در 197 دیداری که در لالیگا برای این تیم به میدان رفته، 141 بار گلزنی کرده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مسی در لباس جیمز باند
«من مسی هستم؛ لئو مسی» .این تیتری است که زیر عکس لیونل مسی با لباس جیمز باند روی مجله «اسکوایر» می بینیم
اندکی پیش بود که ستاره آرژآنتینی روی جلد مجله تایم رفت و این بار نوبت آن فرا رسیده تا مجله «اسکوایر» یونان تصویر مسی را روی جلد ببرد. یک مسی متفاوت، با لباس جیمز باند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
گواردیولا فرزندانش را به تماشای مسابقه بسکتبال برد
مربی بارسا برای تماشای بازی بارسا رگال و زالگیریس کائوناس به استادیوم بسکتبال بارسلونا رفت
پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا در 24 ساعت شبانه روز به فوتبال و به تیمش فکر می کند. به ندرت پیش می آید تا او را در رویدادهای ورزشی دیگری ببینیم ولی گواردیولا روز پنجشنبه همراه با فرزندانش به تماشای دیدار بسکتبال دو تیم بارسا رگال و زالگیری کائوناس دریورولیگ بسکتبال رفت.مربی جوان بارسلونا با دو فرزندش در ورزشگاه حاضر بود ودرجایگاه وی آی پی این بازی را تماشا کرد. قبل از آغاز این بازی، گواردیولا این فرصت را یافت تا با بازیکن سابق بارسلونا و مفسر کنونی تی وی 3 و اسپورت، ناچو سولوزابال دیدار کنداین اولین بار در طول رقابتهای این فصل است که گواردیولا برای تماشای بازی بسکتبال به سالن بارسلونا پالائو می آید . البته درسالهای گذشته او برای تشویق تیم بسکتبال بارسلونا به این ورزشگاه آمده بود.
سیدو کیتا: قبل از بارسا، رئال و یوونتوس به دنبال من بودند
این ستاره مالیایی که درحال حاضر در اردوی تیم ملی کشورش به سر می برد در صحبتهایی اعلام کرد که تیمهای بزرگ اروپا به دنبال جذب او بوده اند
سیدو کیتا، ستاره مالیایی باشگاه بارسلونا این روزها در اردوی تیم ملی کشورش در رقابتهای جام ملتهای آفریقا به سر می برد.او اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که قبل از انتقالش به بارسا پیشنهادات مالی به مراتب بهتری از رئال مادرید و یوونتوس داشته ولی درنهایت تصمیم گرفته تا به تیم کاتالان بپیوندداو در گفت و گو با اکیپ دراین باره گفت:« بارسلونا بعد از سه فصل سخت به سران من آمد و خیلی ها به من توصیه کردند که به بارسا نروم. مذاکرات من با سران یووه و رئال مادرید در مرحله پیشرفته ای بود و تیمهای دیگری به دنبال من بودند که پیشنهادات مالی بهتری داشتند.ولی من درنهایت پاسخ بله را به سران بارسا گفتم»این درحالی است که کیتا با پیوستن به بارسا مبدل به یکی از ستاره های این تیم شد. دراین میان این احتمال وجود دارد که کیتا در پایان رقابتهای این فصل از بارسا جدا شود ولی او در گفت و گو با گل دات کام اعلام کرد که نمی داند که چه آینده ای در انتظار اوستکیتا به گل دات کام گفت:« نمی توانم الان چیزی بگویم. من بارسا را دوست دارم و خانه من است.»او در 108 دیدار برای بارسا به میدان رفته و 13 گل برای این تیم به ثمر رسانده.
تیاگو آلکانتارا: بارسلونا به مسی وابسته نیست
ستاره اسپانیایی در صحبتهایی از امیدواری اش برای قهرمانی بارسا در لالیگا گفته و اعلام کرده که جام قهرمانی لالیگا می تواند در نوکمپ بماند
تیاگو آلکانتارا، بازیکن جوان بارسلونا در صحبتهایی هرگونه وابستگی تیمش به لیونل مسی را تکذیب کرده استآبی اناری ها در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا در ورزشگاه مستایا به تساوی 1-1 مقابل والنسیا دست یافتند ودراین بازی مسی یک ضربه پنالتی را از دست دادتیاگو در کنفرانسی خبری درتمجید از مسی گفت:« مسی یک برنده ذاتی است. در دیدار 4شنبه شب با والنسیا او آنقدر شجاع بود که پشت توپ قرار گرفته و مسئولیت پنالتی را به دوش بگیرد. او گل نزد ولی این مشکلی نیست. ما بهترین بازیکن دنیا را در بینمان داریم ولی به او وابسته نیستیم.»
ستاره جوان بارسا ادامه داد:« ما باید به تلاشمان ادامه دهیم و از قدرت تک تک بازیکنان بهره ببریم و اگر بازیکنانی مثل مسی یا چابی داریم ، سایر بازیکنان تیم می توانند از آنها الهام بگیرند. من تنها در مورد 2 نفر از آنها صحبت می کنم ولی واقعا بازیکنان بزرگ زیادی داریم. ما قطعا به مسی وابسته نیستیم.»بارسا با وجود شکست دادن رئال در مجموع دو دیدار رفت و برگشت ( در مرحله یک چهارم پایانی کوپا دل ری) اکنون 7 امتیاز کمتر از تیم کهکشانی کسب کرده است ولی تیاگو شکست را نمی پذیرد.او درادامه صحبتهایش گفت:« تیم ما در طول فصل گذشته چیزهای زیادی را نشان داد. قطعا می توانیم اوضاع را بروفق مراد کنیم. ما باید اندک اندک جلو برویم و خودمان را برای بازیهای بعدی آماده کنیم.»این مهاجم 20 ساله در ادامه به این نکته اشاره کرد که بارسا خوش شانس بوده که داور بازی 4شنبه شب پینتو را از زمین اخراج نکرد:« داوران همیشه در بازیها حضور دارند؛ آنها گاهی وقتها تصمیمات درستی می گیرند و گاهی وقتها نه. خوشبختانه در بازی 4شنبه شب داور تصمیم درستی نگرفت و البته من هم فرد مناسبی برای قضاوت نیستم. ما می خواهیم در بازی ای حضور داشته باشیم که خوب باشد و 22 بازیکن حاضر در زمین هم خوب باشند و درمورد داوری ها صحبت نشود.»
بارسا و مورينيو بيشترينگزينهجستجو در گوگل
بر اساس يک تحقيق رسمي و تاييد گوگل، بارسلونا و مورينيو بيشترين موارد جستجو در موتور سايت گوگل را به خود اختصاص دادهاند.
به نقل از آس اسپانیا، گزارش منتشر شده از سوی گوگل و رسانههای اسپانیایی نشان از شهرت بارسلونا و مورینیو در فضای مجازی دارد.
بر این اساس، بارسلونا در بین شهرهای دنیا بیشترین مورد جستجو را به خود اختصاص داده و پس از آن مردم دنیا به دنبال نام کاتالونیا بودهاند.
در این موارد بیشتر جستجوها با دو نام مورینیو بعلاوه کاتالونیا همراه بوده و مردم به دنبال مقالاتی بودهاند که در آن مورینیو علیه کاتالونیا سخن گفته است.
بیش از ۸۶ میلیون بار نام مورینیو در سال ۲۰۱۱ جستجو شده و نام گواردیولا ۵۱ میلیون بار ثبت شده است.
نام کریستیانو رونالدو از رئال مادرید و ماریا ژوآئو پیرس (پیانیست مشهور) بیشترین موارد جستجو را در سال ۲۰۱۱ به خود اختصاص داده است.
بر اساس همین گزارش پس از نام NBA لیگ بسکتبال حرفهای آمریکا، نام لالیگا اسپانیا بیشترین مورد جستجوی اینترنتی را به خود اختصاص داده است.
بنیاد قطر، اسپانسر بارسا؛ مشهورترین اسپانسر فوتبال سال 2011 اسپانیا
بنیاد قطری در سال 2010، با 4% آرا، هشتمین اسپانسر مشهور فوتبال اسپانیا بود ودر سال 2011 توانست با کسب 16.5% آرا مشهورترین اسپانسر لالیگا لقب بگیرد
تصویر «بنیاد قطر» برروی پیراهن بارسلونا، سود مالی و عواید زیادی را برای این بنیاد قطری به همراه داشته، تا جایی که این بنیاد توانست تا در سال 2011 عنوان مشهورترین اسپانسر فوتبالی سال اسپانیا را مال خود کند.
طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت دراین رنکینگ که برای معرفی مشهورترین اسپانسرهای فوتبال در سال 2011 در اسپانیا اعلام شد، یونیسف هم با حفظ جایگاهش در رده سوم قرار گرفت و کمپانی «بی وین»، اسپانسر باشگاه رئال مادرید ، دومین اسپانسر برتر فوتبال اسپانیا در سال گذشته میلادی شد.
در مطالعه به عمل آمده از سوی IMG ، نظرسنجی درمورد میزان شهرت 191 کمپانی که اسپانسرینگ رشته های مختلف ورزشی در کشور اسپانیا را برعهده دارند به عمل آمد. در این میان، بانکو سانتاندر (که یکی از بانکهای مشهور اسپانیاست)، با 18.8% آرا به عنوان مشهورترین اسپانسر ورزشی برگزیده شد. کوکاکولا با 18.1% آرا دومین اسپانسر مشهور ورزشی اسپانیا بود و بی .بی .وی .ی ، 13.1% آرا را به خود اختصاص داد.
«بنیاد قطری » هم درمیان تمام اسپانسرهایی که در عرصه ورزش اسپانیا به فعالیت می پردازند، با 5.6% آرا در رده هفتم قرار گرفت و این درحالی است که سال گذشته در رده چهل و چهارم بود و این نشان از رشد و پیشرفت فراوان اعتبار و نام این بنیاد در طول یک سال و نیم همکاری مشترکش با بارسا، در اسپانیا دارد.
یونیسف، دیگر اسپانسر بارسلونا بارسلونا هم با 5.3% آرا در رده هشتم قرار گرفت. البته اوضاع در میان اسپانسرهای فوتبالی لالیگا در سال 201 به نحو دیگری بود. در مطالعه اختصاصی به عمل آمده در میان اسپانسرهای رشته فوتبال، بنیاد قطری با 16.5% آرا در صدر قرار گرفت، بی وین با 15.7 آرا دوم شد و یونیسف با 14.5% مجموع آرا سومین اسپانسر موفق فوتبال در سال 2011 اسپانیا لقب گرفت
شاید مقایسه میان آمار این کمپانی ها در دو سال اخیر برایتان جالب توجه باشد
بنیاد قطری در سال 2010، با 4% آرا، هشتمین اسپانسر مشهور فوتبال اسپانیا بود ودر سال 2011 توانست با کسب 16.5% آرا مشهورترین اسپانسر لالیگا لقب بگیرد
بی وین در سال 2010 با 12.8% آرا سوم بود و امسال با کسب 15.7% مجموع رای ها یک پله بالاتر قرار گرفت. یونیسف هم که در سال 2010، 14.5% رای ها را مال خود کرده بود، امسال با افت حدود یک درصدی در مجموع آرائش به رده سوم مشهورترین اسپانسرهای فوتبال اسپانیا تنزل کرد.
سولدادو:صحبتهای ساندرو روسل،روی داور والنسیا-بارسا تاثیرگذاشته بود
ستاره اسپانیایی در صحبتهایی اعلام کرد که پینتو باید از زمین مسابقه اخراج می شد و داور مسابقه را متهم کرد که شجاعت لازم برای سوت زدن این بازی را نداشته است
روبرتو سولدادو، فوروارد اسپانیایی والنسیا معتقد است که صحبتهای اخیر ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا برروی عملکرد داور دیدار بارسا مقابل والنسیا که 4شنبه شب درورزشگاه مستایا برگزار شد تاثیر گذاشته استروسل اخیرا در صحبتهایی گفته بود که تا به اینجای رقابتهای لالیگا،تصمیمات متعدد داوری برعلیه بارسابوده و ابراز امیدواری کرد که اوضاع بعد از این به نحو دیگری پیش برودبعد از این صحبتها،بارسلونادر روز 4شنبه و در ورزشگاه مستایا در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری مقابل والنسیا قرار گرفت. در دقیقه 18 این بازی که با تساوی 1-1 به اتمام رسید، خوسه لوئیس گونسالس، داور مسابقه می بایست خوسه مانوئل پینتو دروازه بان بارسا را اخراج می کرد که این اتفاق نیفتاد. پینتو در خارج از محوطه جریمه توپ را با دست لمس کرد و باید از زمین مسابقه اخراج می شد.
سولدادو اکنون و در پایان این بازی اعلام کرد که خطای پینتو واضح بود و به این نکته اشاره کرد که تصمیم داور مسابقه برای ادامه حضور پینتو در زمین، احتمالا تحت تاثیر حرفهای ساندرو روسل بوده استسولدادو در صحبتهایی به مارکا گفت:« زمانی که رئیس باشگاه ما درمورد داوری ها صحبت می کند، این اصلا درنظر گرفته نمی شود.ولی اصلا تعجب نمی کنم که صحبتهای روسل روی تصمیمات داوری تاثیر بگذارد تا اینکه داور در این صحنه خطا توپ نزند.»او در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« خطای هند کاملا واضح بود و روی جریان بازی تاثیرگذاشت. این اتفاق مقابل چشمان داور افتاد و او شهامت سوت زدن نداشت.»سرنوشت یکی از دو فینالیست کوپا دل ری در دیدار برگشت دو تیم که 4شنبه هفته آینده در نوکمپ برگزار می شود، مشخص خواهد شد.
آبيدال: هيچ وقت به جدايي از بارسا فکر نکردم
اين مدافع فرانسوي بعد از تمديد قرارداد اعلام کرد هيچ گاه به طور جدي به جدايي از بارسا فکر نکرد.
اریک آبیدال، مدافع بارسا، امروز سرانجام قراردادش را با این باشگاه تمدید کرد و بلافاصله تاکید کرد احتمالا جدایی اش از بارسا خیلی کم بود.
بعد از انجام مذاکراتی نسبتا طولانی، آبیدال سرانجام قراردادش را برای یک فصل دیگر تمدید کرد و در صورت توافق دو طرف، این قرارداد می تواند برای دو سال دیگر نیز تمدید شود.
این مدافع فرانسوی بعد از تمدید قرارداد اعلام کرد هیچ گاه به طور جدی به جدایی از بارسا فکر نکرد.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا گفت:" من همیشه گفته ام که دوست دارم در بارسا بمانم و اینجا زندگی کنم و از فوتبال لذت ببرم.
بارسلونا خانواده دوم من است. من اعضای این باشگاه را بیشتر از خانواده ام می بینم."
آبیدال همچنین اعلام کرد که می خواست در جایی که بهترین تیم دنیا در آن بازی می کند، بماند و تاکید کرد که اولین فصل حضور در بارسا، خاطره انگیز ترین فصل حضورش در نیوکمپ بود زیرا من از فرانسه به اینجا آمدم و با یک دنیای جدید، کشور جدید و زبان جدید آشنا شدم."
با این وجود او اعلام کرد دومین فصل حضورش در بارسا نیز بسیار لذت بخش بود زیرا گواردیولا به بارسا آمد و ما به همه افتخارات ممکن رسیدیم.
آبیدال تاکنون 116 بازی برای بارسا در لالیگا انجام داده است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)