Design & Developed BY Patira

صفحه 116 از 470 نخستنخست ... 1666106114115116117118126166216 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,151 تا 1,160 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

perspolis

استيلي: پرسپوليس نبايد به پيروزي مقابل فجر دلخوش كند / هواداران تیم را حمایت کنند.

مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ما نباید به پیروزی مقابل فجرسپاسی دلخوش کنیم، بلکه باید قدرت به راه خود ادامه دهیم.

حمید استیلی درباره آخرین وضعیت پرسپولیس قبل از دیدار با صبا اظهار داشت: ابتدا باید اعلام کنم که پرسپولیس پس از چند هفته ناکامی و بدشانسی فعلاً فقط یک بازی را برده است، بنابراین هنوز اتفاق خاصی نیفتاده است و نباید زیاد عجله کرد.
    وی افزود: ما باید یاد بگیریم این روند را ادامه بدهیم. با بازیکنان پرسپولیس صحبت کردم و به آنها گفتم هنوز کار زیادی داریم تا به هدف خود برسیم. پرسپولیس نباید حرکت سینوسی داشته باشد. اگر به این هدف برسیم قطعاً موفق‌تر خواهیم شد.

استیلی ادامه داد: نباید یک روز خوب باشیم و یک روز بد. ما باید همیشه اینقدر تلاش کنیم که در حد بالا بمانیم و بازی به بازی بهتر بشویم تا به هدف اصلی خودمان برسیم.

استیلی یادآور شد:‌ ما روز جمعه بازی بسیاری سختی را مقابل صبای قم داریم. صبا یکی از تیم‌های خوب فصل جاری لیگ برتر است و در حال حاضر در رده دوم جدول لیگ برتر است. آنها بازیکنان و کادر فنی مجرب و خوبی دارند. انشاءالله یک بازی خوب را مقابل صبا انجام دهیم و به سه امتیاز لازم در خانه خود برسیم چون برای ما این امتیاز می‌تواند حیاتی باشد.

سرمربی پرسپولیس در پاسخ به سؤالی که چرا اینقدر نوسان دارید، گفت: باید این موضوع را کم کنیم من حرف شما را قبول دارم در بازی مقابل صنعت نفت و ذوب‌آهن شرایط‌ ما خوب شده بود یکدفعه بازی با استقلال همه چیز به هم ریخت و آن اتفاق بد افتاد. شما خودتان می‌دانید در بازی مقابل فجر بازی بسیار سنگینی را انجام دادیم همه چیز مشخص بود اما عملکرد ما موفق بود ما در خطوط مختلف از دفاع، هافبک و خط حمله گرفته خیلی خوب بودیم و باعث امیدواری ما شد تا انشاءالله با خیال راحت به راه خود ادامه دهیم.

استیلی در پاسخ سؤالی که خیالتان در حال حاضر نسبت به قبل راحت‌تر است یا خیر، گفت: قبل از هر بازی فشار روی یک نفر هست. ما می‌دانستیم تا وقتی که یک بازی نبریم این فشارها وجود دارد اما من به این معتقدم که فقط نباید به این یک برد مقابل فجر دل خوش کنیم. باید روند ما ادامه پیدا کند و روز به روز بهتر و موفق‌تر شویم. اگر این حالت باشد که یک بازی خوب باشیم و یک بازی بد قطعاً ما ایراد داریم و باید این مشکل را حل کنیم.

وی افزود: خوشبختانه باید اعلام کنم که ایرادهای خودمان را فهمیده‌ایم و به دنبال این هستیم تا آنها را هرچه سریعتر با کمک کادر فنی و بچه‌ها حل کنیم.

استیلی ضمن انتقاد از برنامه 90 گفت: این برنامه‌ در حال حاضر پخش می‌شود اما خیلی مهم است که ما در این برنامه‌ها خیلی زیاد به فکر مسائل کلی فوتبال باشیم نه مسائل جانبی و حاشیه‌ای.

متأسفانه ما بیشتر به مسائل حاشیه‌ای می‌پردازیم اما در کنارش در کل مسائل جامع‌تری داریم که اگر آنها را حل کنیم فوتبال ما موفق می‌شود. متأسفانه همه چیز به مسائل حاشیه‌ای معطوف شده که این اصلاً خوب نیست.

استیلی در خصوص عملکرد علی کریمی و وحید هاشمیان نیز گفت: خودتان می‌دانید متأسفانه قبل از شروع بازی‌های لیگ برتر به دلیل مصدومیتی که وحید هاشمیان داشت نمی‌توانستیم از او استفاده کنیم اما او پس مدت ها در بازی مقابل فجر به میدان رفت و با توجه به اینکه همیشه بازیکن با انگیزه و فرصت‌طلبی است از تجربه خود استفاده کرد و در کنار کریمی و سایر بازیکنان عاملان خوبی برای پیروزی ما مقابل فجر بودند. امیدوارم این دو بازیکن در بازی مقابل صبا نیز چهره‌ای بسیار بهتر نسبت به بازی قبل داشته باشند.

سرمربی پرسپولیس در پایان خاطرنشان کرد: من فقط امیدوار هستم در دیدار مقابل تیم خوب صبا هواداران ما را حمایت کنند. ما به دنبال این هستیم تا دل هواداران را بعد از اتفاقات دربی به دست بیاوریم. قطعاً به دنبال این هستیم تا نتایجی خوبی بگیریم و شک نکنید از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

3. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

سومديك: راه براي قهرماني پرسپوليس باز است/ نبايد با فراز و نشيب بازي كنيم.

مرجع خبری پرسپولیس : مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: راه برای قهرمانی پرسپولیس باز است،‌ اما برای رسیدن به این هدف نباید با در بازی هایمان فراز و نشیب داشته باشیم.
    سومدیک درباره آخرین شرایط پرسپولیس اظهار داشت: با توجه به اینکه بعد از بازی با استقلال وضعیت ما کمی خوب نبود امیدوار هستیم در بازی مقابل فجر و پیروزی که به دست آوردیم کمی از لحاظ شرایط روحی و روانی بهتر شده باشیم و این موضوع حرکت مثبتی را به تیم ما اضافه کند.

وی افزود: من از بازی مقابل فجر کاملاً‌ راضی نیستم چون ما در این دیدار یک گل دریافت کردیم. بسته بودن یک دروازه در بازی رسمی بسیار مهم است. اگر ما با اعتماد به نفس بیشتری بازی می‌کردیم قطعاً گل نمی‌خوردیم و شاید گل‌های بیشتر می‌توانستیم بزنیم باید بیشتر دقت کنیم.

وی در پاسخ به سؤالی که بعد از هشت هفته فوتبال ایران را چگونه می‌بینید، گفت: فوتبال ایران برای من از لحاظ تکنیکی خیلی قوی است. من در چندین مورد این موضوع را دیده‌ام اما باید از لحاظ تاکتیکی بیشتر در فوتبال ایران کار شود. باید در تیم‌های ایرانی بستری آماده شود که بازیکنان بیشتر با یکدیگر همکاری داشته باشند.

سومدیک یادآور شد:‌ قطعاً‌ راه بسیار سخت و طولانی در انتظار فوتبال ایران است، باید تلاش کنید که به هدف خود برسید و با کمی سخت‌گیری بیشتر در فوتبال می‌توانید موفق‌تر باشید.

وی در پاسخ سؤالی که آیا پرسپولیس می‌تواند قهرمان شود یا خیر نیز گفت: راه باز است، باید طوری حرکت کرد تا به این هدف رسید. مانعی وجود ندارد اما نیاز به تلاش و کارهای تاکتیکی بیشتر است. نباید بازی‌هایمان فرازونشیب داشته باشد و امتیازها را نباید بیهوده از دست بدهیم.

وی درباره علی کریمی نیز گفت: علی کریمی هیچ‌وقت نیاز به تعریف و تمجید ندارد. این بازیکن در فوتبال ایران یک نابغه است. من از حرفه‌ای‌ بودن او در هر بازی بسیار لذت می‌بردم و واقعاً تعجب می‌کنم که اگر او در بدترین روز خود باشد اما تکنیک خوب خود را نشان می‌دهد. امیدوارم بازیکنان جوان پرسپولیس و فوتبال ایران حرکات کریمی را نگاه کنند و قطعاً‌ از آن الگوبرداری کنند البته وحید هاشمیان نیز مثل علی کریمی است.

سومدیک در پایان تأکید کرد:‌ پرسپولیس تازه استارت زده است و ما می‌دانیم روز جمعه دیدار سختی را مقابل تیم صبای قم داریم. درست است کار را بد شروع کرده‌ایم اما در مسیر طولانی هدف ما قهرمانی است. در لیگ برتر تیم‌های بسیار خوبی حضور دارند که مقابل پرسپولیس بسیار باانگیزه هستند. ما باید سعی کنیم زودتر به بالای جدول برویم تا راحت‌تر به هدف خود برسیم ما این شانس را داریم که قهرمان شویم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

5. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

اولادی برای بازی با صبا آماده است.

مرجع خبری پرسپولیس : پزشک تیم فوتبال پرسپولیس آخرین شرایط مصدومان این تیم را تشریح کرد.
    وجیه‌اله چشمه‌سری درباره آخرین وضعیت مصدومان پرسپولیس اظهار داشت: پس از بازی مقابل فجر وضعیت کلیه بازیکنان را بررسی کردیم. میثاق معمارزاده با توجه به دردی که از ناحیه پا داشت تمرینات اختصاصی را انجام داد و مشکلی برای بازی با صبا ندارد.
    وی افزود: همچنین علی کریمی وضعیت خوبی دارد و در تمرینات گروهی اگر اتفاق خاصی پیش نیاید از امروز شرکت خواهد کرد. تنها مصدوم تیم علیرضا محمد است که فعلا چند هفته کار دارد تا به شرایط ایده‌آل برسد.

وی همچنین در خصوص وضعیت اولادی و منصوری نیز گفت: اولادی پس از حضور در تمرینات گروهی مشکل خاصی نداشت و در بازی مقابل صبا اگر اتفاق خاصی پیش نیاید، می‌تواند به میدان برود. همچنین محمد منصوری نیز شرایط مطلوبی دارد و مشکلی برای حضور در ترکیب اصلی ندارد.

7. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

حقیقی: پیروزی مقابل فجر را به هواداران تقدیم می کنیم.

مرجع خبری پرسپولیس : دروازه بان خوش قامت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خدا را شکر در شیراز، فجر را شکست دادیم. این برد را به هواداران پرسپولیس تقدیم می کنیم.
    علیرضا حقیقی دروازه بان جوان و ملی پوش سرخپوشان پس از کسب 3 امتیاز این تیم برابر فجر اظهار داشت: بعد از چند ناکامی، برای شروع دوباره، خوب بودیم و امیدوارم بازی به بازی بهتر شویم.
    وی افزود: ترکیب خط دفاعی، جدید بود و من دوباره به چارچوب بازگشته بودم و به نظرم کمی ناهماهنگ بودیم اما توانستیم عملکرد قابل قبولی داشته باشیم و این دیدار را با برد به پایان برسانیم.

حقیقی در مورد گل تیم فجر گفت: بازیکن تیم فجر ضربه محکمی را به سمت دروازه شلیک کرد که باد هم پشت توپ افتاد و با خوش شانسی آنها وارد دروازه ما شد. ضمن اینکه تعداد بازیکنان دیوار دفاعی مشخص و درست بود اما آن ضربه به شکلی نواخته شد که توپ از کنار خط دفاعی با شدت زیاد وارد دروازه شد.

دروازه بان ملی پوش سرخپوشان در پایان گفت: تیم ما عالی کار کرد و توانست به 3 امتیاز این دیدار دست یابد و امیدوارم روز جمعه با حضور هواداران یک بازی زیبا را به نمایش بگذاریم.

9. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

عزیزیان: حقیقی روی گل استثنایی فجر تقصیری نداشت.

مرجع خبری پرسپولیس : مربی دروازه بان های پرسپولیس با ابراز رضایت از عملکرد علیرضا حقیقی مقابل فجرسپاسی شیراز گفت: حقیقی روی گل استثنایی فجری ها تقصیری نداشت.
    سعید عزیزیان مربی دروازه بان های پرسپولیس اعتقاد دارد این تیم برای قهرمانی بسته شده و خیلی زود به جمع مدعیان لیگ خواهد پیوست. گفت و گو با سعید عزیزیان را با هم می خوانیم:
    *از شرایط پرسپولیس در حال حاضر راضی هستید؟

- بچه‌ها از نظر روحی و روانی شرایط خوبی دارند. با بردی که مقابل فجرسپاسی داشتیم دلهره و ترس از باخت بین بچه‌ها کم شد و انشاءالله صبای قم را هم می‌بریم و در جدول بالاتر می‌آییم و به قهرمانی فکر می‌کنیم.

*از عملکرد تیم مقابل فجرسپاسی راضی هستید؟
    - بچه‌ها خیلی خوب دویدند و در دفاع و حمله عالی کار کردند و یکدل بودند و توانستیم فجر را ببریم. برد در دقایق پایانی لذت‌بخش بود تا دل هواداران هم شاد شود.

*تغییرات در بخش مدیریتی چه تأثیری روی تیم داشته است؟
    - من راجع به این مسائل نمی‌توانم صحبت کنم. بالاخره یک شوک بود و باید ببینم در آینده چه می‌شود.

*در مورد حضور علی پروین در پرسپولیس چه صحبتی دارید؟
    - علی آقا در پرسپولیس هم بازیکن و هم مربی بوده و می‌تواند روحیه بالایی به بچه‌ها بدهد. من شاگرد ایشان بوده ام و می‌دانم می‌تواند به تیم خیلی کمک کند چون پرسپولیس را از قدیم می‌شناسد.

*این هفته میزبان صبای قم هستید، در مورد این دیدار صحبت می کنید؟
    - بازی خیلی سختی داریم. صبا تیم جوان و دونده است که بازیکنانش با توجه به انگیزه‌ای که دارند خیلی خوب می‌دوند و می‌جنگند درست مثل فجرسپاسی اما بچه‌های ما پا به پای جوانان فجر دویدند و روی تجربه‌ای که داشتند در دقایق آخر گل زدیم و بردیم. بازی با صبا هم برای برد به میدان می‌رویم تا از قافله عقب نمانیم.

*اما صبای قم با فجرسپاسی تفاوتهای زیادی دارد؟
    - هر 2 تیم دونده هستند. فجر در خانه خودش بازی می‌کرد و با توجه به بردی که مقابل سپاهان داشت روحیه بالایی داشتند اما با دوندگی بالا فرصتی به آنها ندادیم و دقایق آخر بازی را بردیم.

*قبول دارید گل فجرسپاسی خیلی استثنایی بود؟
    - بله، خیلی استثنایی بود اما علیرضا حقیقی می‌توانست عملکرد بهتری داشته باشد. شاید بازیکن حریف حتی بدون دیوار دفاعی 100 بار دیگر هم بزند آن توپ گل نشود اما نکته مهم این بود که بعد از گل حریف بازگشت خوبی داشتیم و در دقایق پایانی گل زدیم و 3 امتیاز را گرفتیم.

*علیرضا حقیقی روی این گل چقدر مقصر بود؟
    - وقتی می گل می‌خورد همه مقصر هستند. بازیکن حریف ضربه خیلی خوبی زد و شاید حقیقی می‌توانست عملکرد بهتری داشته باشد. من 5 تا 10 درصد علیرضا را مقصر می‌دانم چون معتقدم می‌توانست سریعتر عکس‌العمل نشان دهد اما مقصر آنچنانی نبود.

*پرسپولیس در این فصل واقعا مدعی قهرمانی است؟
    - بله، ما از اول فصل هم مدعی بودیم اما یک مقدار بدشانسی آوردیم و توپ های ما گل نمی‌شد اما الان فرصتهای زیادی بدست می‌آوریم و گل هم می‌زنیم. مطمئنا ما برای قهرمانی کار می‌کنیم و دنبال جام هستیم.

11. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

نشست خبری استیلی و ویسی فردا برگزار می شود.

مرجع خبری پرسپولیس : نشست خبری سرمبیان 4 تیم لیگ برتری فردا برگزار می شود.
    نشست خبری علی دایی و غلامحسین پیروانی سرمربیان تیم‌های راه‌آهن و نفت آبادان روز پنجشنبه ساعت 14 در سالن روابط عمومی سازمان لیگ برگزار می‌شود. همچنین نشست خبری حمید استیلی و عبدالله ویسی سرمربیان پرسپولیس و صبای قم نیز در همین روز و همین مکان در ساعت 15 برگزار خواهد شد.
    برگزاری نشست‌های خبری سرمربیان تیم‌ها یک روز پیش از مسابقه یکی از قوانین کنفدراسیون آسیا که سازمان لیگ سعی می‌کند در مسابقاتی که در تهران برگزار می‌شود این نشست‌ها را برگزار کند.

13. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

شرايط مصدومان پرسپوليس به نقل از پزشک تيم

پزشک تيم فوتبال پرسپوليس آخرين شرايط مصدومان اين تيم را تشريح کرد.

وجیه‌اله چشمه‌سری درباره آخرین وضعیت مصدومان پرسپولیس اظهار داشت: پس از بازی مقابل فجر وضعیت کلیه بازیکنان را بررسی کردیم. میثاق معمارزاده با توجه به دردی که از ناحیه پا داشت تمرینات اختصاصی را انجام داد و مشکلی برای بازی با صبا ندارد.
    وی افزود: همچنین علی کریمی وضعیت خوبی دارد و در تمرینات گروهی اگر اتفاق خاصی پیش نیاید از امروز شرکت خواهد کرد.
    چشمه‌سری ادامه داد: تنها مصدوم تیم علی رضا محمد است که فعلا چند هفته کار دارد تا به شرایط ایده‌آل برسد.
    وی همچنین در خصوص وضعیت اولادی و منصوری نیز گفت: اولادی پس از حضور در تمرینات گروهی مشکل خاصی نداشت و در بازی مقابل صبا اگر اتفاق خاصی پیش نیاید، می‌تواند به میدان برود. همچنین محمد منصوری نیز شرایط مطلوبی دارد و مشکلی برای حضور در ترکیب اصلی ندارد.

پرسپولیس در چارچوب هفته هفتم لیگ برتر ساعت 18:30 روز جمعه در ورزشگاه آزادی به مصاف صبای قم خواهد رفت.

varzesh3

HALA MADRID

15. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

استيلي: نبايد به پيروزي مقابل فجر دلخوش کنيم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ما نبايد به پيروزي مقابل فجرسپاسي دلخوش کنيم، بلکه بايد قدرت به راه خود ادامه دهيم.

حمید استیلی درباره آخرین وضعیت پرسپولیس قبل از دیدار با صبا اظهار داشت: ابتدا باید اعلام کنم که پرسپولیس پس از چند هفته ناکامی و بدشانسی فعلاً فقط یک بازی را برده است،بنابراین هنوز اتفاق خاصی نیفتاده است و نباید زیاد عجله کرد.
    وی افزود: ما باید یاد بگیریم این روند را ادامه بدهیم. با بازیکنان پرسپولیس صحبت کردم و به آنها گفتم هنوز کار زیادی داریم تا به هدف خود برسیم. پرسپولیس نباید حرکت سینوسی داشته باشد. اگر به این هدف برسیم قطعاً موفق‌تر خواهیم شد.

استیلی ادامه داد: نباید یک روز خوب باشیم و یک روز بد. ما باید همیشه اینقدر تلاش کنیم که در حد بالا بمانیم و بازی به بازی بهتر بشویم تا به هدف اصلی خودمان برسیم.
    استیلی یادآور شد:‌ ما روز جمعه بازی بسیاری سختی را مقابل صبای قم داریم. صبا یکی از تیم‌های خوب فصل جاری لیگ برتر است و در حال حاضر در رده دوم جدول لیگ برتر است. آنها بازیکنان و کادر فنی مجرب و خوبی دارند. انشاءالله یک بازی خوب را مقابل صبا انجام دهیم و به سه امتیاز لازم در خانه خود برسیم چون برای ما این امتیاز می‌تواند حیاتی باشد.

سرمربی پرسپولیس در پاسخ به سؤالی که چرا اینقدر نوسان دارید، گفت: باید این موضوع را کم کنیم من حرف شما را قبول دارم در بازی مقابل صنعت نفت و ذوب‌آهن شرایط‌ ما خوب شده بود یکدفعه بازی با استقلال همه چیز به هم ریخت و آن اتفاق بد افتاد. شما خودتان می‌دانید در بازی مقابل فجر بازی بسیار سنگینی را انجام دادیم همه چیز مشخص بود اما عملکرد ما موفق بود ما در خطوط مختلف از دفاع، هافبک و خط حمله گرفته خیلی خوب بودیم و باعث امیدواری ما شد تا انشاءالله با خیال راحت به راه خود ادامه دهیم.
    استیلی در پاسخ سؤالی که خیالتان در حال حاضر نسبت به قبل راحت‌تر است یا خیر، گفت: قبل از هر بازی فشار روی یک نفر هست. ما می‌دانستیم تا وقتی که یک بازی نبریم این فشارها وجود دارد اما من به این معتقدم که فقط نباید به این یک برد مقابل فجر دل خوش کنیم. باید روند ما ادامه پیدا کند و روز به روز بهتر و موفق‌تر شویم. اگر این حالت باشد که یک بازی خوب باشیم و یک بازی بد قطعاً ما ایراد داریم و باید این مشکل را حل کنیم.
    وی افزود: خوشبختانه باید اعلام کنم که ایرادهای خودمان را فهمیده‌ایم و به دنبال این هستیم تا آنها را هرچه سریعتر با کمک کادر فنی و بچه‌ها حل کنیم.
    استیلی در خصوص عملکرد علی کریمی و وحید هاشمیان نیز گفت: خودتان می‌دانید متأسفانه قبل از شروع بازی‌های لیگ برتر به دلیل مصدومیتی که وحید هاشمیان داشت نمی‌توانستیم از او استفاده کنیم اما او پس مدت ها در بازی مقابل فجر به میدان رفت و با توجه به اینکه همیشه بازیکن با انگیزه و فرصت‌طلبی است از تجربه خود استفاده کرد و در کنار کریمی و سایر بازیکنان عاملان خوبی برای پیروزی ما مقابل فجر بودند. امیدوارم این دو بازیکن در بازی مقابل صبا نیز چهره‌ای بسیار بهتر نسبت به بازی قبل داشته باشند.
    سرمربی پرسپولیس در پایان خاطرنشان کرد: من فقط امیدوار هستم در دیدار مقابل تیم خوب صبا هواداران ما را حمایت کنند. ما به دنبال این هستیم تا دل هواداران را بعد از اتفاقات دربی به دست بیاوریم. قطعاً به دنبال این هستیم تا نتایجی خوبی بگیریم و شک نکنید از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.
    vrzesh3

HALA MADRID

17. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

کادرفنی پرسپولیس خبر بازگشت مهدوی کیا را تکذیب کرد .
    مرجع خبری پرسپولیس : کادر فنی تیم پرسپولیس حضور مهدوی مهدوی کیا را در این فصل در این تیم تکذیب کرد.
    برخی از رسانه‌ها در یکی دو روز گذشته خبرهایی مبنی بر پیوستن مهدی مهدوی کیا در نیم فصل به پرسپولیس خبر داده بودند. از همین رو یکی از اعضای کادر فنی که نمی خواست به دلیل تنش بین مهدوی‌کیا و باشگاه پرسپولیس ایجاد شود این خبر را کاملا تکذیب کرد.
    وی اعلام نمود علی‌رغم اینکه مهدی مهدوی‌کیا یکی از با ارزش‌ترین فوتبالیست‌های ایران است و با تیم داماش قرارداد دارد ما هیچ مذاکره‌ای با وی نکرده‌ایم. گفتنی است برخی از رسانه‌ها اعلام کرده بودند که مهدی مهدوی کیا این فصل به پرسپولیس می‌پیوندد.

19. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

تمرین پنجشنبه سرخپوشان پشت درهای بسته برگزار می شود.

طی درخواست کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس، آخرین جلسه تمرینی این تیم قبل از دیدار برابر صبای قم، پشت درهای بسته برگزار می شود.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، تمرین روز پنجشنبه (هفتم مهر ماه) پشت درهای بسته و بدون حضور هواداران، خبرنگاران، عکاسان و فیلمبرداران برگزار خواهد شد.
    گفتنی است؛ سرخپوشان پس از تمرین عصر فردا (پنجشنبه) عازم هتل اوین می شوند و اردوی یک روزه خود را در این هتل برگزار می کنند و روز جمعه از هفته نهم مسابقات لیگ برتر در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم صبای قم می روند.

21. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

صفحه 116 از 470 نخستنخست ... 1666106114115116117118126166216 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)