سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
آيا شما ميدونيد ونگر علي كريمي رو ميخاست ..من یه رئالی ام . اینجا تقریبا همه منو میشناسن . قصد ندارم از ژاوی حمایت کنم ولی
خداییش مسخرست که بیایم هافبک خوب و خلاقی مثل ژاوی رو با یه بازیکن معمولی مقایسه کنیم
نمیگم کریمی خوب نیست علی کریمی هم در حد خودش عالیه ولی با ژاوی خداییش زمین
تا آسمون فرقشه . این مقایسه اصلا درست نیست.
همون آرسنالي كه فابرگاسش داره الان كنار ژاي بازي ميكنه..
اين مقايسه هايي رو كه من ميگم كارشناسان جهان ميگن نه من، بزرگترين كارشناسان فوتبال جهان از بازي يه ايراني به نام علي كريمي حيرت زده شدند و بهش لقب مارادوناي آسيا رو دادند..
اين شماييد كه بازيكناي ايراني رو هيچي حساب نميكنيد ..
شما چند سالته كه در مورد كريمي اينجوري حرف ميزني..
رويا خانوم كه 15 سالشه توقعي نيست ، نديده كريمي چه طوري بازيكن درو ميكنه...
ali
only
karimi
اصلا نمیخوام و دوست ندارم که باهات کل بندازم ولی :
1 _خودت جواب خودتو دادی : (( مارادوناي آسيا )) علی کریمی اگه چیزی باشه فقط تو آسیا نه جهان
2 _ ما هیچوقت بازیکنای ایرانی رو هیچی حساب نمیکنیم . ایران بازیکن خوب زیاد داره........ ولی این مقایسه یکم احمقانست
3_ شما چکار به سن و سال من دارید . شما خودت چند سالته که همچین مقایسه ای رو راه انداختی ؟ به نظرم این مقایسه واسه کودکان زیر 10 ساله
در ضمن من بازیهای کریمی رو هم زیاد دیدم درسته بازیکن درو میکنه ولی به قول خودت فقط مارادونای آسیاست.
موفق باشید
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
احمقانه چيزيه كه وجود نداشته باشه..مقایسه یکم احمقانست
من 22 سالمه ولي بازي علي كريمي رو از سال 1997 يادمه مو به مو...
واقعا به سن و سال ربط داره كه كريمي رو بشناسي كسايي كه يكي دو سال از من كوچيكترند به پايين هيچي از كريمي نمي دونند..
من ديگه حوصله شماها رو ندارم ..
ali
only
karimi
دوست عزیز کریمی مال موقعی هست که ما رابطمون با غرب به این بدی نبود یعنی امکانش خیلی بود که بازیکنای ایرانی برن خارج مخصوصا المان و بدرخشن.کریمی توی اون موقع هیچی نبود.بابا به خدا ما هم ایرانی هستیم ولی کریمی همون موقع هم هیچی نبود.ناراحت نشین ولی دریپل زدنش هم مثل الان رونالدو به درد کار تیم نمیخورد.صحنه های تک به تکی که خراب کرده خیلی خیلی بیشتر از تک به تکایی هست که خراب نکرده و این یعنی روحیه حرفه ای بودن رو نداره و نداشته.حالا اگه شما طرفدار پرسپولیس نبودی بازم میگفتی کریمی فلانه.من چون اصلا بازی های ایران رو نگاه نمیکنم و اصلا بازیکنای تیم ملی رو هم نمیشناسم و تعصبی رو تیما و بازیکنای داخلی ندارم میگم کریمی در مقایسه با اونوریا حتی در مقایسه با کره ای ها هم چیزی برای گفتن نداشت و نداره.
بابا بسه دیگه بحث علی کریمی تو تاپیک بارسا چیکار میکنه
داداش من به عنوان یه رئالی می گم.
ژاوی همتا نداره. ژاوی تو دنیا تکه.
قصد توهین ندارم ولی این مقایسه خیلی بی خوده!
اگه این جور که شما می گید کریمی باید همیشه جزء نامزد های توپ طلا باشه.
بابا کریمی در حد اروپا نیست.
هیچ بازیکن ما در حد اروپا نیستن.بازیکن های ما پاس های صحیحشون به 5تا نمی رسه.
اوزیل به این خوبی در حد ژاوی نیست.چه برسه به کریمی.
علی کریمی دریبل های خوبی می زنه ولی در حد آسیا نه در حد اروپا.
HALA MADRID
امیرجان قیاس کریمی با این بازیکنا قیاس مع الفارغه !
علی کریمی خوب بود ، خوب هست و ایشالله خوب هم خواهد ماندولی اینکه ما بیایم تو این مقطع این نوع مقایسه رو انجام بدیم یه کم مغرضانه به نظر میاد !
بحث کریمی رو می تونید توی تایپیک خودش دنبال کنید !
با تشکر
به جای این بحث های الکی به بارسلونا بپردازید
گواردیولا و پوچتینو مربیان دو تیم همشهری :
![]()
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
فردا شب یعنی 19 دی ماه بهترین بازیکن جهان مشخص میشه
Only Leo Messi
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
دیگه مشخص شدن نمی خوادهمین الان به طرفداران بارسا و مسی تبریک میگم
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
در حال حاضر 36 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 36 مهمان ها)