Design & Developed BY Patira

صفحه 115 از 131 نخستنخست ... 1565105113114115116117125 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,141 تا 1,150 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه عمران زاده

عمران‌زاده: رفت و برگشت خیلی چسبید

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، حنیف عمران‌زاده مدافع مازنی تیم فوتبال استقلال گفت: بازی راحتی با پرسپولیس نداشتیم قبل از بازی فکر می‌کردیم راحت‌تر بازی را می‌بریم. بعد از 20 سال، رفت و برگشت بردن رقیب سنتی خیلی چسبید...
    اگر این پرسپولیس را نمی‌بردیم واقعا مایه تاسف بود، با اینکه می‌گویند استقلال خوب بازی نکرد موافقم چرا که اگر خودمان بودیم باید چند گل به حریف می‌زدیم.
    وی ادامه داد: هواداران استقلال کاملا بیشتر از حریف بودند و این مایه افتخار است. این حالت به مراتب از برخی نظرسنجی‌های تلویزیونی معتبرتر و باارزش‌تر است.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه محمدی

محمدی: به خاطر بی‌اطلاعی اظهارنظر می‌کنند

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، دروازه‌بان تیم فوتبال استقلال که در دربی رفت و برگشت 180 دقیقه سنگر استقلال را حفظ کرده، گفت: پیروزی زیبایی کسب کردیم و با این سه امتیاز به دو هدف مهم نزدیک شدیم. اول اینکه فاصله‌مان با صدر کمتر شد و به آینده امیدوار شدیم و دوم اینکه از دیگر رقبای پایین خود جدا شدیم. با این اوصاف در آینده امیدوارانه‌تر به مسابقات پیش‌رو نگاه خواهیم کرد.
    وی ادامه داد: در مسابقه اخیر از ناحیه کشاله ران درد داشتم و دچار ضعف عضلانی بودم و یکی، دو بار که روی زمین به مداوا پرداختم به این دلیل بود. من اهل تمارض نیستم و عده‌ای از روی بی‌اطلاعی اظهار نظر می‌کنند.
    محمدی در انتها گفت: در برخوردی که با رضایی داشتم خود وی هم می‌داند که قبل از برخورد تعادلش را از دست داد و او به من برخورد کرد،‌در عین حال اگر هم داور به اشتباه پنالتی می‌گرفت چه کسی می‌تواند ادعا کند پنالتی وارد دروازه می‌شد؟

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

عمران زاده: حيدرى در حدى نيست كه راجع به استقلال حرف بزند

حنيف عمران زاده مدافع تيم استقلال گفت: بازى استقلال و پرسپوليس بازى خوبى بود و خدا را شكر كه توانستيم بعد از ۱۸ سال در رفت و برگشت اين تيم را ببريم و تاريخ ساز شويم. وى درباره بازى تيمش مقابل پرسپوليس بيان كرد: بازى خوبى بود و خدا را شكر كه توانستيم در رفت و برگشت پرسپوليس را ببريم و بعد از ۱۸ سال دوباره تاريخ ساز شويم. ما مقابل پرسپوليس خوب بازى كرديم و پس از اينكه گل زديم بازى را كنترل كرديم. او در واكنش به صحبت هاى بازيكنان پرسپوليس كه معتقد بودند استقلال خوب بازى نكرد عنوان كرد: مهم سه امتياز بازى بود كه ما گرفتيم. خوب بازى نكرديم و توانستيم يك بر صفر پرسپوليس را ببريم، حالا اگر خوب بازى مى كرديم چند گل مى زديم! عمران زاده درباره استقبال كم تماشاگران بيان كرد: اين استقبال كم به خاطر قيمت بليت هاست چون تمام كسانى كه به استاديوم مى آيند از فاصله دور مى آيند و بليت ها گران است. انشاالله در بازيهاى آينده استقبال بيشترى شود.بازيكن تيم استقلال در پايان با اشاره به صحبت هاى سپهر حيدرى گفت: سپهر در حدى نيست كه راجع به استقلال حرف بزند. او بايد ببيند كه بازوبند پرسپوليس دست چه كسانى بوده است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مبعلی

مبعلى:من جاى جبارى بازى نمى كنم

ايمان مبعلى هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: خوشحالم از اينكه توانستيم با دفاع منطقى از گلمان به پيروزى برسيم و هواداران را خوشحال كنيم.
    وى پس از پيروزى يك بر صفر استقلال مقابل پرسپوليس ضمن بيان اين مطلب افزود: بازى خوبى را از سوى هر دو تيم شاهد بوديم كه خوشبختانه به پيروزى استقلال به پايان رسيد و ما توانستيم همچنان خود را در كورس مدعيان قهرمانى نگه داريم.او در مورد دفاعى بازى كردن تيمش نيز گفت: ما در نيمه اول موقعيت هاى خوبى داشتيم و به گل هم رسيديم و بعد از آن حدود ۵۰ دقيقه ازاين گل دفاع كرديم و به پيروزى رسيديم. طبيعى بود كه پرسپوليس در نيمه دوم براى جبران گل تلاش كند و روى دروازه ما فشار بياورد.ايمان مبعلى در مورد حضورش به عنوان جانشين مجتبى جبارى در مركز زمين گفت: نمى توانم اين را بپذيرم. من جاى كسى بازى نمى كنم. من ايمان مبعلى هستم و به جاى خود باز مى كنم نه مجتبى جبارى.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

يك راز نهفته دارم كه به خدا واگذار كرده ام

مظلومى: يك ماه خواب و خوراك نداشتم

پرويز مظلومى سرمربى استقلال كه تيمش برنده دربى ۷۰ بود گفت: يك ماه خواب و خوراك نداشتم تا استقلال را به شرايط خودش برگردانم.
    وى پس از پيروزى يك بر صفر استقلال مقابل پرسپوليس با حضور در كنفرانس مطبوعاتى اظهار داشت: بازى خوبى را به نمايش گذاشتيم. در فوتبال تيمى كه كمترين اشتباه را داشته باشد پيروز ميدان است. موقعيت هاى ما شايد نسبت به تيم حريف كمتر بود اما ما بهتر استفاده كرديم و من خدا شكر مى كنم كه اين عزت را داده تا مقابل هواداران استقلال روسفيد باشد. او افزود: همه در اين برد سهيم هستند. از مديريت، كادر پزشكى، تداركات و غيره تشكر مى كنم. مهم كسب ۳ امتياز بود كه خوشحالم پيروزى به نفع ما رقم خورد. اگر در اين ديدار شكست مى خورديم همه كنار مى رفتند و من سيبل قرار مى گرفتم. مظلومى عنوان كرد: به پرسپوليس خسته نباشيد مى گويم و خوشحالم كه استقلال از موقعيت هايش به خوبى استفاده كرد. ما براى اين بازى برنامه ريزى داشتيم. پرسپوليس از ابتدا به دنبال بازى انتحارى بود و چيزى براى از دست دادن نداشت. سرمربى استقلال ادامه داد: پيش بينى مى كرديم پرسپوليس فشار زيادى را روى دروازه ما بياورد مانند بازى رفت كه چنين شرايطى را تجربه كرده بوديم. مظلومى در پاسخ به اين سوال كه به نظر مى رسيد هواداران استقلال بيشتر در ورزشگاه حضور داشتند گفت: ما دوست داريم هواداران در ورزشگاه حضور داشته باشند. هم استقلال و هم پرسپوليس به هواداران براى حمايت نياز دارند. هر دو تيم بايد در ليگ قهرمانان آسيا مقابل نمايندگان ازبكستان قرار گيرند و اين تيم ها را شكست دهند. ديدار در ليگ قهرمانان براى نمايندگان ايران بازى ملى محسوب مى شود و اميدوارم بتوانيم در اين ديدارها نتيجه بگيريم و آبروى فوتبال ايران را حفظ كنيم.
    وى افزود: اگر هم تماشاگران استقلال در ورزشگاه بيشتر از پرسپوليس بودند به دليل اين است كه از ابتدا خيالشان نسبت به برد استقلال در دربى راحت بود. مظلومى در پاسخ به اين سوال كه نظرتان درباره كسب ركورد با استقلال و پيروزى در هر ۲ ديدار رفت و برگشت مقابل پرسپوليس چيست، عنوان كرد: در اين ركورد همه سهيم هستند. باخت براى من و برد براى ديگران است. در يك ماه گذشته سختى زيادى كشيدم و فشار زيادى بر من وارد شد. يك ماه خواب و خوراك نداشتم تا استقلال را به شرايط خودش برگردانم. سرمربى استقلال گفت: از روز اول هيچ قولى ندادم و تيمى را كه دست و پا بسته بود به طرز عجيبى جمع كرديم. گاهى اوقات شرايطى به وجود آمد كه مى خواستم بگويم خسته شده ام و ديگر نمى توانم تحمل كنم كه دوستانم به من اجازه اين كار را ندادند. فشار روى من بسيار بى رحمانه بود و نه من آرامش داشتم و نه خانواده ام.
    وى افزود: از افرادى كه نوشته هايشان عدالت را رعايت مى كنم تشكر مى كنم.
    مظلومى در باره اينكه شما در برخورد با حاشيه ها به خوبى شرايط را مديريت مى كنيد گفت: هر فردى بخواهد غير از روش استقلال حركت كند شرمنده آن بازيكن خواهم بود. هر فردى كه در خط ما نباشد از ما نيست و تا زمانى كه من در راس كادر فنى استقلال هستم سر حرفم خواهم بود. بازيكن بايد در اختيار باشگاه باشد و اگر بازيكنى بزرگ شده در كنار استقلال است كه به اين جايگاه رسيده است.وى ادامه داد: جبارى و كوشكى را دوست دارم اما بايد بازيكنان روى قانون حركت كنند.
    مظلومى خاطرنشان كرد: همه خوب مى دانند كه چه افرادى با من مشكل دارند. از فتح الله زاده، حجازى و پورحيدرى تشكر مى كنم. همين كه با حاشيه ها مبارزه مى كنيم و اجازه نمى دهيم تيم زياد تحت تاثير قرار بگيرد خوب است. بارها گفته ام اگر استقلال وارد حاشيه ها نشود آنگاه استقلال واقعى شكل مى گيرد. سرمربى استقلال يادآور شد: مى دانم استقلال چه كمبودهايى براى ارايه بازى زيبا دارد اما خودم را نگه مى دارم و حرفى نمى زنم. بعضى ها مى گويند استقلال زيبا بازى نمى كند اما ما مشكلاتى در گذشته داشتيم. در بازى مقابل ملوان راز نهفته دارم كه آن را به خدا واگذار كردم. اگر كسى در زمين قصور كند آن را به خدا واگذار مى كنم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه محمدی

محمدى: مقابل پرسپوليس منطقى تر و باتجربه تر بوديم

محمد محمدى دروازه بان تيم استقلال گفت: بازى مقابل پرسپوليس زياد جالب نبود اما ما منطقى تر و باتجربه تر عمل كرديم و توانستيم نتيجه بگيريم. وى در مورد بازى استقلال و پرسپوليس بيان كرد: بازى زياد جالبى نبود چرا كه روز، روز استقلال نبود و فكر مى كنم اگر سرحال تر بوديم نتيجه بهترى رقم مى خورد. ولى در كل نسبت به پرسپوليس منطقى تر و باتجربه تر بوديم و توانستيم نتيجه مناسب را كسب كنيم.او در واكنش به اظهارات پرسپوليسى ها كه اعتقاد داشتند او وقت كشى مى كرد عنوان كرد: اين نظر آنهاست. آنها مى توانند از دكتر نوروزى پزشك تيم سوال كنند و او مى تواند شهادت دهد كه ۱۲ سال است عضله من پاره شده و تازه خوب شده است. اواخر بازى كه مى شود اين ناحيه عضله من ضعيف مى شود و ناخودآگاه مجبور هستم با اسپرى به كار ادامه بدهم. دروازه بان تيم استقلال در مورد صحنه مشكوك به پنالتى گفت: اعتقاد من اين است كه آخرين لحظه رضايى سر خورد و بعد به هم برخورد كرديم. اما از كجا معلوم است كه اگر آن صحنه را داور پنالتى مى گرفت گل مى شد. وى ادامه داد: ضربه پنالتى يك اتفاق ۵۰-۵۰ است و نمى شود گفت كه اگر داور پنالتى مى گرفت صددرصد برنده مى شدند. اتفاقات در زمين رقم مى خورد و اميدوار هستم كه پرسپوليس با درايت كاشانى و على دايى از اين شرايط خارج شود. محمدى افزود: بيشتر از برد پرسپوليس از اين خوشحال هستم كه جايگاه مان را در جدول تثبيت كرديم و به سپاهان و ذوب آهن نزديكتر شديم و توانستيم از غفلت ديگر تيمها بيشترين استفاده را بكنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه جویباری

به فكر شكست پرسپوليس در فصل آينده هستيم

خبرگزاري فارس: معاون اول باشگاه استقلال گفت: اين دربي را بايد به تاريخ سپرد و به فكر پيروزي در دربي فصل بعد بود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال، علي نظري جويباري در خصوص ديدار با پرسپوليس گفت: بردن پرسپوليس در بازي رفت و برگشت حلاوت خاصي دارد و بايد اين ديدار را به تاريخ بسپاريم.
    وي گفت: براي ديدار با پرسپوليس تمام بازيكنان و كادرفني سنگ تمام گذاشتند و در طول هفته تمرينات منظم و با برنامه‌اي را سپري كردند و توانستيم با حمايت تماشاگران كه بايد تشكر ويژه‌اي از آنها داشته باشم پيروزي ارزشمندي را كسب كنيم.

نظري عنوان كرد: بازي پرسپوليس تمام شد و خدا را شكر كه توانستيم در دو بازي رفت و برگشت با غلبه بر حريف ديرين تاريخ ساز شويم و در آغاز سال جديد عيدي خوبي به هوادارانمان بدهيم. از حالا بايد به فكر برد پرسپوليس در فصل بعد باشم.

نظري در خصوص ليگ قهرمانان آسيا و ديدار با پاختاكور اظهار داشت: با توجه به بردي كه مقابل پرسپوليس به دست آورديم از لحاظ روحي، بازيكنان در شرايط خوبي به سر مي‌برند و به نتيجه گرفتن در اين بازي بسيار خوشبين هستيم. اميدوارم با پيروزي در اين ديدار كه دور از دسترس نيست در جدول به شرايط مناسبي برسيم و در بازي بعد كه در ازبكستان انجام خواهد شد با به دست آوردن حداقل امتياز به صعود از گروه اميدوار باشيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه حجازی

داورى نه، اشتباهات دايى باعث باخت پرسپوليس در دربى شد

حجازى: در فوتبال ايران بال عقابها را بسته اند تا كلاغها پرواز كنند!

ناصر حجازى از جمله پيشكسوتان فوتبال است كه همواره دست از بازگو كردن معايب اين فوتبال برنمى دارد. شايعه بازگشت كرش به ايران باعث شد تا مدير فنى استقلال باز هم لب به انتقاد بگشايد.
    گفتگو با ناصر حجازى در مورد حضور كرش در ايران، دربى و برخى مسائل ديگر را در ادامه بخوانيد:

• عملكرد استقلال در دربى چطور بود؟

- شايد استقلال بازى زيبايى را از خود به نمايش نگذاشت اما مهم ۳ امتياز بود كه آبى ها كسب كردند تا از غافله قهرمانى عقب نماند.

• اما پرسپوليسى ها معتقدند استقلال شانس آورد كه دروازه خود را باز شده نديد!

- آنها بايد بدانند كه در فوتبال دنيا ديگر به زيبا بازى كردن امتياز نمى دهند ۵۰ درصد فوتبال شانس است و اگر تيمى نتواند از شانسهايش استفاده كند احتمال شكستش بالا مى رود.

• عملكرد پرسپوليس را چطور ديديد؟

- آنها حملات بدون نقشه اى داشتند. پرسپوليس بازيكنان خوبى دارد و لى به نحو احسن از آنها استفاده نمى كند. من نمى دانم چرا آرفى و هاشميان بايد روى نيمكت بنشينند و در ۲۰ دقيقه پايانى بازى به ميدان بيايند. همه اين اشتباهات به نفع استقلال شد.

• پس معتقديد اشتباهات دايى باعث باخت پرسپوليس شد؟

- هر آدمى اشتباه دارد و دايى نيز از اين قاعده مستثنى نيست.

• سرخپوشان اعتقاد داشتند استقلال بيش از حد وقت تلف مى كرد. نظر شما چيست؟

- من نمى دانم اين چه استدلالى است كه پرسپوليسيها مدام روى آن مانور مى كنند. ما نبايد وقت تلف مى كرديم كه گل مى خورديم؟! استقلال بازى را برده بود و طبيعى اين است كه به كنترل بازى بپردازد. اين را هم در نظر بگيريد كه اگر هوار محمد بيرون نمى كفت ما ۳ گل به پرسپوليس مى زديم.

• قبل از دربى اولتيماتومى به مظلومى داده شده بود؟

- به هيچ عنوان. به جرأت مى گويم كه مظلومى اگر دربى را مى باخت هم بركنار نمى شد.

• استقلال در دربى سيستم دفاعى مستحكمى داشت.

- همينطور است. اگر سيستم دفاعى خوبى نداشتيم دروازه استقلال در ۲ ديدار رفت و برگشت بسته نمى ماند.

• زمزمه بازگشت كرش به ايران هم به سر زبانها افتاده است.

- در فوتبال ما رسم شده كه سراغ يك مشت آدم بى كار مى روند و از آنها براى حضور در تيم ملى دعوت به عمل بياورند.

• شما قبلا هم يكى از منتقدان جدى كرش بوديد؟

- در فوتبال ياران بال عقابها را بسته اند تا كلا غها پرواز كنند. مى دانيد ناراحتى عقابها از چيست؟! آنها از بودن در قفس رنج نمى برند بلكه وقتى مى بينند كلاغها در پرواز هستند آزرده خاطر مى شوند. فكر مى كنم اين جمله خود گوياى بسيارى از مسائل باشد و بيشتر نمى شود در اين رابطه صحبت كرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

كاش در جام حذفى هم به پرسپوليس بخوريم

عمران زاده:وقتم را براى شنيدن حرفهاى پرسپوليسى ها تلف نمى كنم

حنيف عمران زاده مدافع تيم فوتبال استقلال تهران اميدوار است اين تيم با قرار گرفتن مقابل پرسپوليس در جام حذفى باز هم اين تيم را شكست دهد.او اظهارداشت: خيلى دوست دارم شرايط در جام حذفى هم به گونه اى رقم بخورد كه مقابل پرسپوليس قرار بگيريم و اين تيم را شكست دهيم.وى ادامه داد: شكست دادن پرسپوليس در ۲ بازى رفت و برگشت افتخار بزرگى براى تيم فعلى استقلال است. به جرأت مى گويم در هر ۲ بازى شايسته پيروزى بوديم زيرا حرفه اى تر از پرسپوليس عمل كرديم و برعكس اين تيم را به جاى بازى احساسى فوتبال منطقى ارائه داديم.عمران زاده درباره صحبتهاى بازيكنان پرسپوليس بعد از دربى هفتادم گفت: وقتم را براى شنيدن و خواندن اين حرفها تلف نمى كنم. آنها فقط بلدند كرى بخوانند و اگر واقعا اين همه ادعا دارند در زمين حرفهايشان را ثابت كنند. اطمينان دارم اگر بازى استقلال و پرسپوليس تا صبح روز بعد هم طول مى كشيد آنها نمى توانستند به ما گل بزنند.وى با اشاره به سومين ديدار آسيايى تيم استقلال كه روز سه شنبه هفته جارى در ورزشگاه آزادى برگزار شد، افزود: شناخت خوبى از تيم پاختاكور داريم. ازبكستانى ها فوتبال قدرتى بازى مى كنند و براى كسب حداقل امتياز به تهران مى آيند اما اميدوارم بچه ها از دقيقه يك حمله كنند و اولين پيروزى آسيايى را بدست بياوريم. به دليل محروميت نمى توانم استقلال را همراهى كنم اما حتما به استاديوم مى روم و از تيم حمايت مى كنم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مظلومی

به خاطر نحسى ،۱۳ تمرين را تعطيل كرديم

مظلومى: لبه پرتگاه هستيم

پرويز مظلومى حالا در بين هواداران استقلال محبوبيت خاصى دارد. او پس از چند دهه كارى را كرد كه چند سال پيش على پروين - كه آن زمان سرمربى پرسپوليس بود - بر زبان مى آورد. پروين مى گفت كل فصل را ببازى اما ۲ دربى را ببرى هواداران راضى مى شوند. مظلومى حالا خواسته هواداران آبى را محقق كرده است. گفت و گو با مظلومى را بخوانيد:

• هنوز در باد پيروزى در دربى خوابيده ايد؟

- اصلاً؛ دربى هم مثل بقيه بازى ها ۳ امتياز داشت كه آن را گرفتيم. آن بازى تمام شد. به اعتقاد من بچه ها بايد برترى در دربى را از ياد ببرند. من بارها گفته ام كه بردها را بايد زود فراموش كنيم تا در بازى هاى بعد غافلگير نشويم. در ليگ قهرمانان آسيا لب پرتگاه هستيم و شرايط بسيار سختى داريم. بايد با شكست دادن پاختاكور شانس خود را براى صعود در اين گروه حفظ كنيم. من معتقدم بازى بسيار سختى داريم اما اگر مثل دربى هوشيار باشيم و عاقلانه بازى كنيم پيروز مى شويم. به برترى در اين ميدان خيلى اميدوارم و معتقدم اگر جدى باشيم در ليگ قهرمانان آسيا هم موفق خواهيم شد اما اين منوط بر آن است كه برد دربى را فراموش كنيم.

• برنامه استقلال براى بازى با پاختاكور چيست؟

- تمرينات خود را مثل بازى هاى قبل پى مى گيريم، اشكال هايى در بازى با پرسپوليس داشتيم كه بايد از بين برود. طى روزهاى اخير روى اشكال ها كار كرديم اما باز هم بايد روز اين مشكلات زوم كنيم. به اعتقاد من هيچ وقت نبايد فكر كنيم كه تيم كامل و بدون نقصى هستيم.

• چرا تمرين سيزدهم فروردين را تعطيل كرديد؟

- (با خنده) تمرين را تعطيل كرديم تا نحسى ۱۳ ما را نگيرد! از شوخى گذشته مى خواستم بچه ها قدرى آرامش داشته و كنار خانواده هاى خود باشند. فكر مى كنم در كنار كارهاى فنى بايد در بخش هاى روحى - روانى هم فعاليت داشته باشيم. به هر حال تمرين امروز تعطيل شد تا اندكى خستگى روزهاى گذشته از تن نفرات خارج شود.

• استقلال در آسيا به دنبال چيست؟

- ببينيد، تماشاگران حالا توقع شان از ما بالا رفته است. بعد از پيروزى در دربى حالا هواداران با ما آشتى كرده اند. آنها مى خواهند استقلال در ليگ قهرمانان آسيا حداقل از گروهش صعود كند. ما بايد به خاطر هواداران پاختاكور را شكست بدهيم و در ليگ قهرمانان هم پر اميد به كار خود ادامه دهيم.

• چه درخواستى از هواداران داريد؟

- به حضور هواداران در بازى با پاختاكور نيازمنديم. آنها بايد مثل بازى با پرسپوليس ما را حمايت كنند. حضور هواداران مى تواند منجر به پر روحيه شدن ما بشود. به همين دليل از هواداران مى خواهم مثل دربى ما را مورد حمايت خود قرار دهند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 115 از 131 نخستنخست ... 1565105113114115116117125 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)