به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
والدس: دیگر فرصت اشتباه کردن نداریم
بارسا این هفته مقابل ویارئال به تساوی 0-0 رسید و در حال حاضر 7 امتیاز با رئال فاصله دارد.
ویکتور والدس، دروازه بان بارسا، معتقد است اگر می خواهند در رقابت های این فصل لالیگا به قهرمانی برسند، باید در هر 18 دیدار باقی مانده پیروز شوند.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بارسا این هفته مقابل ویارئال به تساوی 0-0 رسید و در حال حاضر 7 امتیاز با رئال فاصله دارد.
والدس در گفتگو با نشریه اسپورت گفت:" دیگر فرصتی برای اشتباه کردن نداریم. ما مقابل ویارئال دو امتیاز مهم را از دست دادیم و باید همه امتیازات باقی مانده را به دست بیاوریم.
اگر بخواهیم برای قهرمانی بجنگیم، نباید دیگر امتیاز از دست بدهیم زیرا رقیبی پیش روی ماست که بسیار قدرتمند است."
دروازه بان باتجربه براسا همچنین در مورد دلایل فراز و نشیب های تیمش در این فصل گفت:" هرگز نمی توان مصدومیت ها را بهانه کرد.
تیم های کوچک چنین بهانه هایی می آورند. ما از قدرت کافی برخورداریم که بتوانیم در همه بازی های پیروز شویم.
اما فکر می کنم که تیم خسته است. البته رقبای ما هم بازی های زیادی انجام داده اند و کسی نمی تواند بگوید این کار آسان است.
نمی توانم دقیقا بگویم چه اتفاقی افتاده است. مهمترین مسئله این است که تیم به سختی کار می کند و ما باید به راه مان ادامه بدهیم."
بارسا چهارشنبه شب در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری میهمان والنسیا خواهد بود.
بارسا خواهان غلبه بر والنسيا در مستايا
تيم فوتبال بارسلونا يک هفته پس از جدال الکلاسيکو با رقيب کهکشاني خواهان غلبه بر والنسيا در ورزشگاه مستايا است.
پیکارهای دور رفت از مرحله نیمه نهایی جام پادشاهی اسپانیا(کوپا دلری) امروز و فردا انجام خواهد شد. براساس برنامه قرار است تیم دسته سومی میرانداس در خانه امشب به استقبال از آتلتیک بیلبائو بشتابد، اما جدال مهم این مرحله فرداشب در ورزشگاه مستایا انجام خواهد شد. جایی که والنسیا در انتظار بارسلونا خواهد بود.
والنسیا که در رقابتهای لیگ (لالیگا) پس از کاتالانها در رده سوم جدول است، در تکاپو برای استفاده از همه امکانات خود، بویژه میزبانی به منظور افزایش بخت پیروزی بر تیم تحت رهبری گواردیولا است.
در نقطه مقابل یاران لیونل مسی که هفته گذشته در بازی برگشت دور یک چهارم نهایی و الکلاسیکو با رئال مادرید ۲ بر ۲ در خانه متوقف شدند و به لطف پیروزی ۲ بر یک بازی رفت، جواز صعود را به این مرحله دریافت کردند، در جست و جوی برد هستند تا هم خیال خود را برای جدال برگشت در خانه راحت کنند و هم به انتقاداتی که پس از مصاف با مادریدیها نسبت به آنان شد، پاسخ گویند.
دیدارهای برگشت این مرحله چهارشنبه شب آینده انجام خواهد شد.
WWW.varzesh3.COM
نيمار درآينده به عضويت بارسلونا درخواهد آمد
به باور مربي اسبق تيم سانتوس برزيل نيمار در آينده به عضويت بارسلونا اسپانيا درخواهد آمد.
به نقل از اوگلبو، مارینهو پرس در گفتوگویی گفت: شک نباید کرد دیر یا زود نیمار از سانتوس جدا خواهد شد و به عضویت بارسلونا درخواهد آمد.
این اظهارات پس از گزارشهای متعدد رسانههای اسپانیا، برزیل و جهان انعکاس یافت که از انتقال این بازیکن به رئالمادرید تیم کهشکانی لالیگا خبر داده بودند.
پرس که خود در گذشته بازیکن بارسلونا بود، افزود: من با مقامات سانتوس کاملا صمیمی هستم. در جریان مذاکرات انجام شده قرار دارم. میتوانم بگویم که انتقال نیمار به بارسلونا برای سانتوسیها از همه جهات سودمند است.
این چهره ۶۴ ساله که با شبکه رادیویی کومه مصاحبه میکرد، افزود: دیر یا زود، نیمار بازیکن بارسلونا خواهد شد و برای کاتالانها بازی خواهد کرد. او از استعداد سرشاری برخوردار است و میتواند به بازیکنی کاملا بزرگی در نیوکمپ تبدیل شود.
WWW.varzesh3.COM
پیش بازی والنسیا- بارسلونا: پیش به سوی فینال
دو تیم با انبوهی بازیکن مصدوم مقابل هم قرار می گیرند
والنسیا
آلوس
بارراگان, رامی, روئیس, متیو
آلبلدا, کاستا
فگولی, یوناس, آلبا
سولدادو
بارسلونا
پینتو
آلوس, پیکه, پویول, آبیدال
ژاوی, بوسکتس, فابرگاس
سانچس, مسی, آدریانو
اونای امری، سرمربی والنسیا، در آستانه دیدار مقابل بارسا در نیمه نهایی کوپا دل ری با بحران مصدومیت روبروست. مهمت توپال مطمئنا این دیدار را از دست خواهد داد و حضور اور بانگا نیز در دیدار امشب به دلیل مصدومیت از ناحیه ران، در هاله ای از ابهام قرار دارد.
میگل و عادل رامی، مدافعان تیم، هر دو دچار مصدومیت هستند؛ هرچند انتظار می رود مدافع فرانسوی به بازی فردا شب برسد. آرتیس آدوریس بعد از مصدومیت در دیدار مقابل راسینگ، بار دیگر شرایط بازی کردن را پیدا کرده است.
البته بارسا نیز شرایط چندان بهتری ندارد. پدرو و اینیستا، دو بازیکن اصلی آبی و اناری ها، به دلیل مصدومیت مطمئنا در دیدار فردا شب غایب خواهند بود.
داوید ویا، ابراهیم آفلای و فونتتاس نیز تا پایان فصل قادر به همراهی آبی و اناری ها نیستند. سیدو کیتا نیز همراه با تیم ملی مالی در رقابت های جام ملت های آفریقا حضور دارد.
خبر خوب برای گواردیولا، بازگشت سریع الکسیس سانچس به میادین است. انتظار می رود او در مستایا از ابتدا به میدان برود.
جرارد پیکه که در دیدار مقابل ویارئال دچار مصدومیتی جزئی شد، در تمرینات روز گذشته بارسا حضور داشت و به نظر نمی رسد مشکلی برای حضور در دیدار فردا شب داشته باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلایلی برای باور بارسای گواردیولا!
پنج دلیل برای باور کردن اینکه این بارسا می تواند چهارمین چهارمین عنوان بارسای گواردیولا را در لیگ کسب کند:
با تساوی مقابل ویارئال، تیم در بهترین موقعیت در لیگ قرار نگرفت. آن ها هفت امتیاز از رئال مادریدی که اشتباهات بسیار اندکی دارد عقب هستند؛ اما اکنون برای قضاوت و اعلام پایان رقابت بسیار زود است. بارسا بهترین تیم جهان است و طرفداران آن دلایل زیادی دارند تا همچنان بر این اعتقاد باشند که جایزه ی لیگ به کاتالونیا خواهد رسید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1- تیم قادر است تا هر مانعی را کنار بزند:
بارسای گواردیولا به عنوان تیمی که تسلیم می شود شناخته نشده است و با رجوع به گذشته این احتمالا جالب ترین رقابتی است که تیم تا به حال با آن روبرو شده است. باشگاه از میان 16 رقابت انجام شده در سه سال و نیم گذشته موفق به برد سیزده رقابت شده است و در هریک از این رقابت ها، تیم پیش از کسب عنوان می بایست به برنابئو سفری داشته باشد. تفاوت هیچ گاه به وسعت اکنون نبوده است اما این بار این مادرید است که باید به نیوکمپ بیاید.
2- سبک بازی در خانه:
بارسا در نیوکمپ فوق العاده بوده است. آن ها در نیوکمپ به 9 برد و یک تساوی دست یافتند و موفق شدند 43 گل به ثمر برسانند، درحالیکه تنها رئال بتیس موفق شده است 2 گل وارد دروازه بارسا کند. این اولین فصلی ست که آن ها برای داشتن آماری فوق العاده در 9 بازی اول لیگ در خانه برنامه ریزی کرده اند.
3- در مسیر پیشرفت:
اما تیم در بازی های خارج از خانه به 5 مساوی دست یافته و یک بازی را نیز از دست داده است (17 امتیاز از 30 امتیاز موجود). این می تواند دومین رکورد بازی های خارج از خانه در کورس قهرمانی باشد؛ اما از این جهت که از بارسا انتظار اشتباه نمی رود، این اجرایی بسیار ضعیف تر از فصول گذشته است. اگر بارسا هر 9 بازی پیش رو خارج از خانه را ببرد می تواند به رکورد 13 در سه فصل گذشته برسد.
4- بهبودی بازیکنان:
تیم در سفر های اخیرش چندین بازیکن کلیدی را از دست داده است؛ جراحی های کوتاه مدت اینیستا (3 هفته) و پدرو (بازگشت او به چگونگی پیشرفت فرآیند درمان بستگی دارد)، کیتا نیز به دلیل شرکت در جام ملت های آفریقا در تیم حضور ندارد، همه ی آن ها به زودی به تیم باز خواهند گشت، همچنین ویا و آفلای ممکن است پیش از پایان فصل به تیم بپیوندند.
5- تاریخ بسیار واضح است:
بارسا تحت هدایت گواردیولا به موقعیت های شگفت آوری رسیده است، اما پیش از ورود او نیز تیم گذشتن از موانع بسیار و بازگشت های دوباره شگفت آوری را تجربه کرده است. برای مثال می توان به بازگشت تیم برای برد عنوان های متوالی به کمک تنریف (1991/92 و 1992/93) و همچنین لیگ 1993/94 که به ثانیه های آخر کشیده شد، مانند 2003/04، که بسیار می گویند بازگشتی برای رسیدن به بارسای امروز بوده است اشاره کرد.
fcbarcelona.ir
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
فانپرسي هم به بارسا ميرود
بنابه نوشته يک روزنامه اسپانيايي کاپيتان تيم آرسنال انگليس در پايان فصل جاري راه سسک فابرگاس را خواهد پيمود و به بارسلونا ملحق خواهد شد.
به نقل از روزنامه الموندو دیپورتیو، روبین فان پرسی در آرسنال از راحتی عمل برخوردار است و امسال بیشترین تعداد گل زده را برای ابن تیم به ثمر رسانده، اما در مورد آینده خویش در تعمق است. این گلزن ۲۸ ساله که با ۱۹ گل زده در فصل جاری اکنون بهترین گلزن لیگ برتر محسوب میشود، از طریق مدیر برنامههایش در مورد حضور احتمالی در بارسلونا تحقیقاتی را انجام داده است.
بر اساس شواهد موجود به نظر میرسد مهاجم هلندی توپچیها از سسک فابرگاس، بازیکن تیم ملی اسپانیا که تا تابستان گذشته همتیمیاش نزد لندنیها به شمار میرفت و اکنون عضو بارسا است شرایط حضور نزد کاتالانها را مورد بررسی قرارداده است.
از این رو احتمال دارد تابستان سال آینده یکی از نقل و انتقالات بزرگ در سطح تیمهای ممتاز اروپایی، حضور وی در تیم تحت رهبری گواردیولا باشد.
بر اساس این گزارش مقامات بارسا نیز از چندی قبل وضعیت فان پرسی را زیر نظر دارند و منتظرند تا عملکرد این بازیکن را در جام ملتهای اروپا مشاهده کنند تا تصمیم نهایی را برای شروع رایزنیهای جدی به منظور استخدام این مهاجم آغاز کنند.
WWW.varzesh3.COM
ستارگان بارسلونا در لانه خفاش ها
ستارگان تيم فوتبال بارسلونا براي راهيابي به ديدار پاياني مسابقات فوتبال جام حذفي باشگاه هاي اسپانيا (جام پادشاهي) بايد در لانه خفاش ها حضور يابند.
تیم بارسلونا در ورزشگاه ''مستایا'' میهمان تیم والنسیا که به خفاش ها معروف است، خواهد بود.
قضاوت این دیدار حساس را ''خوزه لوییس گونزالس'' بر عهده خواهد داشت.
شاگردان ''پپ گواردیولا'' پس از اینکه شرایط رسیدن به قهرمانی در لالیگا را دشوار دیدند، تمرکز خود را در این فصل روی جام حذفی گذاشته و با قدرت حریفان را شکست دادند.
بارسلونا در مرحله یک چهارم نهایی نیز در دیداری حساس و در مجموعه دو دیدار رفت و برگشت مقابل رئال مادرید پیروز شد تا جواز حضور در جمع چهار تیم پایانی را به دست آورد.
بر این اساس، بارسلونا که پرافتخارترین تیم جام حذفی اسپانیا محسوب می شود، چهارشنبه شب به مصاف والنسیا یکی از تیم های مطرح فوتبال اسپانیا می رود.
گواردیولا که تیمش نسبت به سال گذشته، شادابی لازم را نداشته و بازی های خوبی را به نمایش نمی گذارد، در این بازی ''آندرس اینیستا'' و ''پدرو'' را در اختیار نخواهد داشت.
از سوی دیگر، والنسیا که در این فصل با هدایت ''یونای امری'' در لالیگا، جام حذفی و لیگ قهرمانان با ارایه بازی های زیبا تحسین کارشناسان را برانگیخته است، به دنبال کسب نتیجه مناسب در ورزشگاه 55 هزار نفری ''مستایا'' است تا خود را آماده دیدار برگشت در نیوکمپ کند.
گفتنی است، در دیگر دیدار این مرحله، ساعت 30 بامداد چهارشنبه، تیم شگفتی ساز و دسته دومی ''میراندس'' میزبان ''آتلتیکو بیلبائو'' خواهد بود.
تمدید قرار داد کوئنکا: به پای مهارتهای مایکل جردن نمی رسم ولی قول می دهم مثل او حرفه ای باشم
ستاره جوان باشگاه بارسلونا قراردادش را با این تیم تمدید کرد
ایساک کوئنکا با امضای قرارداد جدیدی تا 30 ژوئن سال 2015 در رختکن تیم کاتالان خواهد ماند این بازیکن جوان روز سه شنبه قبل از جلسه تمرینی تیمش ، قراردادش را با بارسا تمدید کرد و بدین ترتیب قرارداد قبلی اش که به عنوان بازیکن تیم پایه ای بارسا بود را بهبود بخشید. طبق اعلام پپ گواردیولا در کنفرانس خبری روز سه شنبه، کوئنکا از امروز به بعد بازیکن تیم پایه ای بارسلونا نیست و بازیکن جدید تیم اصلی کاتالان خواهد بود. کوئنکا بعد از تمدید قراردادش با بارسا در صفحه توئیترش نوشت:« پیراهن شماره 23 مایکل جردن را برتن خواهم کرد. حتی در رویاهایم هم نمی توانم تصور کنم که به مهارتهای او دست بیابم ولی قول می دهم که از نظر حرفه ای به سطح او برسم.» در جریان مراسم تمدید قرارداد کوئنکا، والدین او و جوزپ ماریا اوروبیتگ هم حضور داشتند و ساندرو روسل، جوزپ ماریا بارتومئو و آندونی سوبی سارتا هم حاضر بودند
گواردیولا:داوران را تحت فشار نمی گذارم؛ آدم دورو و ریاکاری هم نیستم
مربی بارسا اعلام کرد که این جنجالها او را ناراحت می کند و با این شک و شبهات به دنیای فوتبال لطمه وارد می شود
گلایه های ساندرو روسل نسبت به عملکرد داوران پپ گواردیولا، مربی جوان بارسا را وادار کرد تا دراین باره به صحبت بپردازد. او در بخش اول صحبتهایش به دفاع از رئیس باشگاهش پرداخت و گفت:« روسل یک سمبل است و از زمانی که به این پست انتخاب شده، عملکرد فوق العاده ای داشته.»
مربی بارسا در ادامه صحبتهایش گفت:« در طول این 4 سالی که من در بارسلونا هستم، هیچ وقت درمورد داوران صحبت نکردیم. اگر گفتن اینکه فلان برخورد پنالتی بوده یا نه، غر زدن محسوب می شود، خب پس ما غر می زنیم و از داوران گلایه می کنیم. اگر می خواهند به زور بگویند که ما غر می زنیم، این یک بازی از پیش باخته است. سخنگوهای آنها واقعا قدرتمند هستند. چهار سال است می گویند که به نفع ما کار می کنند و الان می گویند که ما غر می زنیم.»
گواردیولا درادامه صحبتهایش درمورد رفتارهایش درمورد عملکرد داوران گفت:« بحث مربوط به داوران، مرا ناراحت می کند. ما با این تردیدها در حال آسیب رساندن به فوتبال هستیم.اگر رئال باید در لالیگا به قهرمانی برسد، خوب می رسد. ما در مساوی و در شکست هم تیم الگو و نمونه ای بوده ایم. در برد خیلی خوب رفتار کردیم و در شکست هایمان هم بی عیب و نقص رفتار کرده ایم. باید برای بچه ها الگو بود. پنج میلیون برخورد هستند که می توانیم به داوران گلایه کنیم.»
گواردیولا به این نکته اشاره کرد که وارد این بازی نمی شود:« چه به من می رسد؟ اگر من این کار را بکنم، چه ببازیم و چه مساوی کنیم فرقی نمی کند. من باید به داوران فشار بیاورم تا بهتر برای ما سوت بزنند؟ من این کار را نخواهد کرد. بحث دیگر آنالیز کردن عملکردهاست. قطعازمانی که داوران اشتباه می کنند، من هم عصبانی می شوم.ولی در همان لحظه باخودم فکر می کنم که همان طور که من هم اشتباه می کنم، داور هم اشتباه کرده. من داوران را تحت فشار نمی گذارم و برخی ها فکر می کنند که من آدم ریاکار و دورویی هستم ولی من خودم خیالم راحت است.»
گواردیولا در ادامه درمورد شک و شبهات درمورد تمدید قراردادش گفت:« تا زمانی که متقاعد نشده باشم، نمی توانم تمدید کنم. این بحث شخصی و فردی خودم است و باید متقاعد شوم. هرزمانی که این تصمیم را بگیرم، رئیس باشگاه اولین فردی است که درجریان قرار خواهد گرفت. هواداران باید نگران این باشند که تیم ما درصدر جدول نیست و نه اینکه نگران تمدید قرار داد من باشند. ما امتیازاتی را از دست دادیم ولی هیچ کسی بهتر از ما نیست.»
ساندرو روسل: داوری ها؟ امسال اوضاع خوب پیش نمی رود
روسل در صحبتهایی اعلام کرد که داوری ها در رقابتهای این فصل لالیگا به تیمش آسیبهای زیادی وارد کرده است
ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا در صحبتهایی به عملکرد داوران در رقابتهای این فصل لالیگا پرداخت:« دوست دارم تا درپایان فصل به ارزیابی بپردازم ولی دراین فصل اوضاع خوب پیش نمی رود.»روزنامه مارکا در بازتاب صحبتهای رئیس باشگاه کاتالان، از قول او نوشت:« رقابتهای این فصل تا اینجا خیلی خوب است. ما از شش جام ممکن به سه جا قهرمانی رسیده ایم و هنوز هم می توانیم سه جام دیگر به دست بیاوریم. هر اتفاقی هم که بیفتد فصل خیلی خوبی را پشت سرگذاشته ایم. برای آنکه این فصل، فوق العاده شود، باید جامهای بیشتری کسب کرد.»
رئیس باشگاه کاتالان که قصد انتقاد ازعملکرد موریینیو و باشگاه رئال مادرید بعد از حذف از گردونه جام حذفی را نداشت در این باره گفت:«ما باید نگران تیم خودمان باشیم و نه مربی تیم حریف و بازیکنان آنها»روسل در ادامه درمورد کمیته داوران درمورد محروم نکردن په په بعد از برخورد خشنش با مسی گفت:«اگر اوضاع خوب پیش نمی رود، بارسلونا باید چیزی بگوید، چون فوتبال برپایه «فیرپلی» بنا می شود.»روسل در بخش پایانی صحبتهایش درمورد تمدید قرارداد گواردیولا گفت:« اگر پاسخ مثبت است، هرچه زودتر داده شود بهتر است و اگر منفی است، هرچه دیرتر گفته شود، بهتر خواهد بود. می خواهم سوبی سارتا با پپ صحبت کند تا ماجرای تمدید قرارداد او انجام شود.»
www.GOAL.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)