یه سری از بازیکنا کلا طول میکشه که به فرم خوب برسن. من خودم اون اون موقعی که دروازه بان خریدم 5 ستاره 18 ساله ، عملکردش بیشتر بازی ها 5 6 بود ، ولی الانا دیگه 7-8-7-6-8 هست . یعنی فرم خودشو پیدا کرده تقریبا
یه هافبک دیگه که فصل پیش خریدم و زیر نظرش داشتم اون ابتدا کلا عملکردش خیلی ضعیف بود. با اینکه 5 ستاره بود ولی عملکردش بیشتر مواقع 5 6 بود ! ولی جدیدا عملکردش رو 7 ثابته ! تا یه فصل دیگه حدس میزنم خودشو به 8 نزدیک کنه
کلا انگار تو این بازی اینجوریه که بازیکنای زیر 20 سال تقریبا بیشترشون طول میکشه تا بازی دستشون بیاد و عملکرد خوب خودشو پیدا کنن !
بله دقیقا این حرفتون درسته و استراتژی بازیه هم من و هم دوستم اینو تجربه کردیم . همیشه تو این جور بازی ها تجربه هم دخالت داره و هماهنگ شدن با تیم . من کلا اعتقادی به بازیکن 18 ساله ندارم هم خیلی گرونه و هم خوب بازی نمیکنن بیشتر مواقع
بهترین کار رصد بازیکنانه ک چند بازی کردن چند پاس گل دادن چند تا گل زدن و نمرشون چنده
سلام ، دوستان من به شدت مشکل کم بودن توکن دارم ! روزی 1 دونه که اسپانسر میده کمه خیلی ...
راه دیگه ای هم هست که بی دردسر و رایگان باشه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
من میخوام بک تصمیم بگیرم و اونم اینه که این فصل رو بقیه بازیهامو ببازم! تا فصل بعد هم تو همین سطح بازی کنم
الان سطحم 4 هست و قدرت تیمم 38.3 همه بازیکنهای اصلیم قدرتشون 39 یا 40 هست! و تیم خوبی دارم فقط مشکلم اینه که لیگ بدی همش میوفتم و الان سوم جدولم و تیم های اول دوم تمام اسکات هستند!
نظر شما چیه؟ می خوام باهاتون مشورت کنم و ببینم که خوبه تا این فصل رو بی خیال شم و برای فصل بعد تو همین سطح بجنگم؟
این کارو نکن به نظر من. حیفه آخه! یه فصل عقب میوفتی.لیگ هایی که سخت هستن هیجانشونم بیشتره. البته زیاد واسه ما ایرانیا خوب نیس.
بجنگ باهاشون. هیچوقت آدم نباید کم بیاره !
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من الان نمیدونم چندمم...احتمالا چهارم باشم. هنوز تیمم تو یه سری از نقا ضعف داره! از جمله دفاع راست!!! فک کنم نزدیکه 2 فصله میخوام دفاع راست بگیرم و نمیگیرم!!!
یه سری صبح زود پاشدم بازیکن بخرم،از شانس گند ما با یه آدم سمج افتادیم 17 تا توکن هدر دادم آخرشم بازیکنه رو از دست دادم :|
یعنی فحش فقط! امروزم یه 5 تایی از دست دادم ! :|
کلا لول های بالا واسه بازیکن خریدن دهن آدم سرویس میشه :| :| دیگه اعصاب نمونده واسم بخدا![]()
سلام من به يك مشكل برخوردم
ميخواستم ببينم چطور ميتونم اين بازي رو از روي يك گوشي به گوشي جديد انتقال داد، من مي خوام گوشيمو عوض كنم
ممنون ميشم كمكم كنيد
چطور اين مار رو انجام بدم
من تو لول ٧ هستم
الان گوشيمو عوض كردم ولي گير كردم چطور اين كار رو انجام بدم
لطفا كمك كنيد
واقعا گير كردم
فردا بازي دارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)