آقا یه سوال !
این یارو سختش نیس با شلوار بازی میکنه؟!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا یه سوال !
این یارو سختش نیس با شلوار بازی میکنه؟!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش میتونی لینک اخرین کرکشو واسم بزاری؟![]()
سلام بچه ها کسی فیفا 15 اورجینال نسخه pc نمیخاد؟
من دارم و با تخفیف زیاد اکانتمو میدم
فقط بخاطر اینکه سیستمم بازیو نمیکشه...
من الان ده فصله دارم کریرمود بازی میکنم همشم برای یک تیم و کلا عاشق فیفام
برعکس شما از دسته 3 انگلیس شروع کردم با صبرو حوصله و بعداز 9 فصل قهرمان لیگ برتر شدم...
حس غیرقابل توصیفی بود قهرمانی بعداز 9فصل تلاش...
سلام میشه سه چهار تا بازیکن جوون بهم معرفی کنید ؟؟؟
آقا من الان وارد سال 2022 شدم ! یعنی همون پنجره نقل و انتقالات نبم فصل هستم.
یه مشکلی که تو چلسی داشتم بازیکنان کناریم تو خط هافبک بودن. با اینکه بازیکنای قدرتمندی هم بودن، ادن هازارد و ذکریا باکالی ، من کلا کناره هام تعطیل بود!!! دیگه مشکل از من بوده که نمیتونستم ازشون بازی بگیرم. در نتیجه به بازی عمقی روی می آوردم. استفاده از هافبک تهاجمی پاسور و شوتزن + مهاجمین سرعتی / قدرتی. تاکتیکم اکثرا همین بود.
اما الان تو موناکو اوضاع فرق کرده. 2-4-4 هولدینگ بازی میکنم.سمت چپ و راست حریف رو کردم اتوبان!!! سمت چپ که آدریان Adryan هست و عاشق این بشر شدم!!! لامصب عجب بازیکنیه!!!!!! توپ رو بهش میدی میندازه میره
یا سانتر میکنه رو سر مهاجمین یا خودش میزنه تو ، شوت میزنه. تکنیکی و سرعتی هم هست. راجت میشه باهاش جولان داد. خیلی باحاله این بشر. تازه من تو پست اصلیش که هافبک تهاجمی هست بازیش نمیدم! یه چیز باحالی که ازش دیدم تو بازی خودم اینه که به شدت علاقه داره بزنه تو تیر!!! یعنی حداقل تو هر بازی یه دونه تیر رو دارم من! تو این 3 4 بازی اخیر فک کنم 7 8 بار شوت کرده خورده تو تیر دروازه! صد برابر بهتر از هازارده از نظر من
سمت راست هم که یه بازیکن دارم به اسم Irven Ramos اینم عالی کار کرده واسم. سمت راست میندازه میره سانتر میکنه در حد دیوید بکهام!![]()
من خیلی کم پیش اومده بازیکن پیشنهاد بدم که حتما بگیرین.اما این یکی دیگه فرق میکنه! این آدریان رو واقعا پیشنهاد میکنم بگیرینش! از اون دست بازیکنایی هست که وقتی باهاش بازی میکنین جیگرتون حال میاد
نیم فصل 19 تا بازی انجام دادم 17 تا برد و 2 تا مساوی! 2 تا مهاجمای اصلیم یعنی مارتیال و کلوک هر کدوم دقیق 18 تا گل زدن واسم! رقابتشون منو کشته ! صدر جدولم فکر کنم اختلافم با تیم دوم جدول 17 تایی باشه!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)