Design & Developed BY Patira

صفحه 113 از 131 نخستنخست ... 1363103111112113114115123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,121 تا 1,130 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه روانخواه

۳ هفته ديگر عصا را كنار مى گذارم

روانخواه: در مورد تمديد قرارداد صحبتى با من نشده است

اميد روانخواه هافبك مصدوم استقلال مدتى پيش زانوى خود را تحت عمل جراحى قرار دارد و حالا در حال انجام مراحل درمانى اش است. او در مورد وضعيت فعلى اش مى گويد: در حال حاضر ۲۵ روز از عمل جراحى من مى گذرد و ۱۰ روز پيش هم بخيه هايم را كشيدم. خدا را شكر همه چيز خوب پيش مى رود و در حال حاضر مراحل درمانى را پشت سر مى گذارم.او ادامه مى دهد: در اين مدت سعى كردم نگذارم عضلاتم ضعيف شود و روى خم كردن زانو هم كار مى كنم. علاوه بر اين فيزيوتراپى هم مى كنم ولى هنوز آب درمانى را شروع نكرده ام چون روى پايم هنوز آتل است، در ضمن هنوز عصا را كنار نگذاشتم و تا سه هفته ديگر بدون عصا مى شوم تا آب درمانى را هم آغاز كنم.بعد از جراحى روانخواه بحث خروج نام او از فهرست استقلال مطرح شد ولى خودش در اين مورد تاكيد مى كند: من اطلاعى از اين مسائل ندارم چون ارتباطى با مسوولان باشگاه نداشته ام.روانخواه همچنين در مورد بحث تمديد قراردادش با استقلال كه از سوى على فتح الله زاده مطرح شد مى گويد: در مورد تمديد قرارداد صحبتى با من نشده و همه چيز به اخبار رسانه ها و شنيده ها برمى گردد. البته آقاى فتح ا... زاده بعد از عمل به ملاقات من آمد و آن زمان اين موضوع را مطرح كرد. در اين مدت بيشتر با او در تماس بودم و مدير باشگاه نسبت به من لطف داشت.هافبك مصدوم استقلال در قسمتى ديگر از حرف هايش مى گويد: در حال حاضر مهمترين هدف من اين است كه برگردم و سلامتى برايم مهمتر از هر چيز ديگر است. اگر قسمت بود باز هم در خدمت استقلال خواهم بود و از هواداران اين تيم هم مى خواهم كه دعايم كنند چون در اين مدت خيلى سختى كشيدم.او در مورد باخت استقلال به النصر و كم شدن شانس صعود اين تيم مى گويد:من هم مثل خيلى از استقلالى ها از اين باخت ناراحت شدم و استقلال متاسفانه شروع بدى داشته است.با اين حال نبايد نااميد شويم چون هنوز استقلال شانس صعود دارد و بايد در ۴ بازى باقى مانده حداكثر امتياز را بگيرد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فتح الله زاده

فتح الله زاده: بازيكنان بزرگ نيستند، از كادر فنى هم رضايت ندارم

سرپرست باشگاه استقلال تهران گفت: اگر بازيكنان ما بزرگ بودند بعد از خوردن يك گل عقب نمى كشيدند. از عملكرد بازيكنان و كادر فنى راضى نيستم.
    على فتح الله زاده درباره بازى شب گذشته استقلال مقابل النصر اظهار كرد: بازى در سطح آسيا مهم و سخت است. ما يك گل زديم و مى توانستيم به بازى مسلط بشويم ولى در بازى برگشت نتوانستيم از اندوخته خود استفاده كنيم. دربازيهاى ليگ قهرمانان آسيا يك گل حاشيه امنيت مناسبى نيست. بازيكنان ما مى توانستند بهتر از اين عمل كنند. اما در روند بازى كم تجربگى كردند.
    وى افزود: در اين جام شروع خوبى نداشتيم اما اميدوارم بازيكنان در ادامه كار بتوانند جبران كنند.فتح الله زاده درباره تيم فوتبال النصر عنوان كرد: النصر تيمى نبود كه حقش برد باشد. آنها دو تا و نصفى موقعيت بهتر داشتند. يكى از آنها ضربه برهانى بود كه با اختلاف كم از بالاى دروازه به بيرون رفت و موقعيت هاى ديگرى هم داشتيم. او ادامه داد: به نظر من السد از النصر قوى تر بود و مى توانستيم اين بازى را مساوى كنيم. بازيكنان كم تجربگى كردند و نتيجه را از دست داديم.
    سرپرست باشگاه استقلال با اشاره به اينكه بازيكنان استقلال پس از زدن گل به دفاع مى روند گفت: به نظر من كادر فنى بايد تمركز بيشترى داشته باشد. وقتى كه تيم گل مى زند بايد كنار زمين بيايد و فشار وارد كند تا عقب نكشد. فتح الله زاده با بيان اينكه بازيكنان كم تجربگى كردند ادامه داد: همه بايد كار كنيم. بازيكنان ما كم تجربگى مى كنند.
    على فتح الله زاده در پاسخ به اين سوال كه استقلال پس از زدن گل به دفاع مى روند گفت: به نظر من كادر فنى بايد تمركز بيشترى داشته باشد. وقتى كه تيم گل مى زند بايد كنار زمين بيايد و فشار وارد كند تا عقب نكشند.
    وى در پاسخ به اين سوال كه استقلال بازيكنان بزرگى دارد چرا آنها كم تجربگى مى كنند بيان كرد: بزرگى به چيست؟ بزرگى كه به اسم نيست! اگر بازيكنان ما بزرگ بودند بعد از خوردن گل عقب نمى كشيدند. از بازيكنان و كادر فنى راضى نيستم. به آنها هم گفته ام كه بايد جبران كنند. استقلال هوادار دارد و بازيكنان بايد احساس مسووليت كنند. به آنها تذكر داده ايم.
    او ادامه داد: هنوز چيزى تمام نشده است و بازيهاى زيادى را پيش رو داريم.
    سرپرست باشگاه استقلال حضور نداشتن جبارى و اينكه آيا اين موضوع تيم را اذيت نمى كند بيان كرد: به هر حال اگر بازيكنى به درد ما نخورد كه با او قرار داد نمى بنديم. اما نمى شود اصول را زير پا گذاشت. هر كسى در مقابل كارش بايد مسوول باشد.وى در مورد زمان تشكيل كميته انضباطى براى اعلام راى جبارى و كوشكى گفت: وقتى كه به تهران بيايم تشكيل جلسه خواهيم داد. البته يك روز پس از بازگشت با صباى قم بازى داريم اما بعد از آن تا يك يا دوم فروردين كميته انضباطى را تشكيل مى دهيم.فتح الله زاده در مورد بازى با صباى قم درليگ برتر عنوان كرد: بايد سعى كنيم كه در اين بازى نتيجه بگيريم. بايد برنده از زمين بيرون بياييم. وى با اشاره به اعتراض چند وقت اخير تماشاگران استقلال گفت: تيم ما در جدول ليگ برتر جايگاه بدى ندارد. رقيب ما سه گل دريافت مى كند اعتراض نمى كنند اما ما دو بر يك مى بازيم تماشاگران ناراحت مى شوند. به هر حال خودمان بيشتر از همه ناراحت هستيم و از كادر و بازيكنان راضى نيستم.وى افزود: در ليگ برتر و جام حذفى مدعى هستيم و تقاضايم از تماشاگران اين است كه تيم ما را تنها نگذارند. درست است كه بازيكنان ما فهميده اند كه حريف را دست كم گرفته اند اما تماشاگران نبايد ما را تنها بگذارند. هميشه قرارمان تا دقيقه ۹۰ و پايان ليگ است. مطمئنا اگر هواداران حمايت كنند، استقلال از گروه خود عبور خواهد كرد.وى درپايان گفت: ما استقلاليم و هيچ اتفاقى نيفتاده است و هنوز مى توانيم از گروه خود صعود كنيم. درليگ و جام حذفى هم مدعى هستيم. اميدوارم تماشاگران با بزرگوارى شان ما را حمايت كنند

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

6. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه نامجو مطلق

نامجومطلق: با اين وضعيت صعودغيرممكن است

مجيد نامجومطلق بازيكن و مربى سابق استقلال معتقد است كه اين تيم با ادامه اين روند هم در ليگ قهرمانان و هم در ليگ برتر دچار مشكل خواهد شد. او حرف هايش را در مورد بازى با النصر اينگونه آغاز مى كند: استقلال در نيمه اول بد نبود چون توانست تا حدودى بازى را كنترل كند ولى در نيمه دوم كنترل بازى را از دست داد و در فاز دفاعى دچار مشكل شد كه در نهايت شكست اين تيم را به همراه داشت. او ادامه مى دهد: النصر در نيمه دوم چيزى براى از دست ندادن نداشت و خيلى خوب ميانه زمين را در دست گرفت. آنها نبض بازى را در اختيار داشتند به اين دليل كه استقلال در حفظ توپ دچار مشكل شد. وقتى النصر اشتياق به حمله پيدا كرد استقلال بايد بازى تأخيرى و حفظ توپ را انجام مى داد ولى قبلا هم گفته بودم كه اين تيم در بحث مالكيت توپ و ميدان مشكل دارد. نامجومطلق در ادامه حرف هايش به تعويض هاى استقلال اشاره كرده و خاطرنشان مى كند: تعويض هاى انجام شده نتوانست تأثير مثبتى داشته باشد و شايد تمام قابليت تيم همين است يا اينكه بازيكنان تمركزشان را از دست دادند. در ضمن يك مربى هدفش از انجام تعويض بهتر شدن روند تيم است ولى فكر مى كنم فاصله بازيكنان نيمكت نشين و ثابت استقلال با يكديگر زياد است. شما در تيمى مثل سپاهان اين ضعف را نمى بينيد و شاهد هستيد كه آنها چگونه تقسيم نيرو مى كنند و خيلى خوب براى بازى هاى آسيايى بسته شده اند. نامجومطلق در پاسخ به اين سوال كه آيا استقلال مى تواند از اين گروه صعود كند، مى گويد: با اين شرايط سقوط سخت يا غيرممكن خواهد بود و مطمئناً فشردگى مسابقات روى بازى اين تيم تأثير منفى مى گذارد ولى اگر نقاط ضعف برطرف شود مى توان اميدوار بود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه محمدی

محمدي‌: دروازه‌بان استقلال براي دربي 70 مشخص نيست

خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال گفت: هنوز يك سال تا دربي مانده است و معلوم نيست چه كسي از در آن ديدار از دروازه استقلال محافظت خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمد محمدي كه به نظر مي‌رسد اواخر بازي با مصدوميت در درون دوازه استقلال قرار گرفته است پس از اينكه از منصور پورحيدري براي مصاحبه با خبرنگاران اجازه گرفت‌، گفت: مصدوم نبودم ناحيه‌اي كه آسيب‌ديدگي داشتم خوب تقويت نكردم اما مشكلي ندارم.
    وي در پاسخ به اين سؤال كه در دربي 70 كه در دهم فروردين سال آينده او بازي مي‌كند يا وحيد طالب‌لو با خنده گفت: حالا يك سال تا دربي مانده است و معلوم نيست چه كسي دروازه بان استقلال خواهد بود.

*استقلال از فرصت‌هاي كم خود استفاده كرد
    محسن بياتي‌نيا، مهاجم تيم صباي قم گفت: بازي خوبي انجام داديم. به نظرم استقلال از فرصت‌هاي كم خود استفاده كرد به هر حال در فوتبال برد و باخت وجود دارد. اميدواريم در تعطيلات تمرينات خوبي انجام بدهيم تا به شرايط خوبي برسيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مظلومی

مظلومي: پرسپوليس 5 مسابقه را باخت، اما عليه من مقاله نوشته شد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: با وجود شكست پرسپوليس در 5 مسابقه، هيچ مقاله‌اي در مورد آنها منتشر نشد، اما مغرضانه عليه من مقاله روي مقاله نوشتند.

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي در نشست خبري پس از پيروزي 2 بر صفر مقابل صباي قم اظهار داشت: بي نهايت از بازيكنانم تشكر مي كنم. آنها با تعصب بودند و با وجود آنكه اين هفته خسته بوديم و در 2 روزي كه در تهران بوديم فقط ريكاوري كرديم، پيروز شديم و از اين برد خيلي خوشحالم. صبا تيم قابل احترامي بود، اما در نيمه دوم برتر از حريف بوديم.
    وي افزود: با جابجايي‌هايي كه در نيمه دوم انجام داديم فرهاد مجيدي را يك خط عقب‌تر آورديم. آرش برهاني فرصت‌هاي ما را به گل تبديل كرد. اين باخت چيزي از ارزش‌هاي صبا كم نمي‌كند و من به سرمربي اين تيم هم تبريگ مي‌گويم.

وي در مورد اينكه پرسپوليس امروز مقابل ملوان بازي را واگذار كرد، گفت: ما به نتيجه بازي پرسپوليس كاري نداشتيم تمركز روي تيم خودمان بود. به خودمان فكر مي‌كرديم، بايد به هواداران عيدي مي‌داديم و با انگيزه براي دربي تمرينات را دنبال مي‌كرديم.
    مظلومي درباره اينكه استقلال همواره در نيمه دوم كه نيمه مربيان است بازي‌هايش را واگذار يا مساوي كرده، اما در اين بازي به پيروزي رسيد، عنوان كرد: متأسفانه تيم ما دچار اشكالاتي است،‌اما باور كنيد من دستور عقب‌نشيني به استقلال نمي‌دهم. بازيكنانم به من مي گويند كه عده اي از بيرون معتقدند تيم ترسو است. بازيكنان ما هر وقت تيم گل مي زند، بي‌جهت عقب مي‌كشند مثل بازي السد و النصر.

مظلومي تصريح كرد: ما حتي در بازي با سپاهان گل مساوي را زديم پس اينطور هم نيست كه در نيمه دوم بازي‌ها را به حريفان داده باشيم. البته قبول دارم كه نتوانستيم از اندوخته‌هاي خود مراقبت كنيم اما اين مسئله با تيم مربوط مي شود.
    سرمربي استقلال اضافه كرد: به بازيكنان گفته‌ام بعد از گل مي‌توانند گل‌هاي ديگري هم بزنند بهترين دفاع حمله است در بازي با السد اگر 5 دقيقه ضدفوتبال انجام داده بوديم برنده مي‌شديم اما من از بچه‌ها چنين چيزي نخواستم. البته ما بايد تفكرمان را عوض كنيم گاهي مهاجمان خوبي در زمين هستند اما پاسي به آنها نمي‌رسد.
    در ادامه اين نشست پرويز مظلومي در مورد اينكه وي با استقلال نتايج خوبي گرفته اما از سوي باشگاه به همراه بازيكنان كادر فني استقلال هم 10 درصد جريمه شد، گفت: اين تصميم مديريت باشگاه گرفته اما فتح‌الله‌زاده اعلام كرد اگر بازي امروز را ببريم جريمه‌ها بخشيده مي‌شود. حق بازيكنان من نبود جريمه شوند. وقتي من به استقلال آمدم شرايط طوري بود كه همه توقع داشتند سهميه آسيا را بگيريم اما اكنون همه ايراد مي‌گيرند در حالي كه تيم من مدعي قهرماني است.

مظلومي با بيان اينكه بازيكنان با غيرت بودند، گفت: در يك ماه گذشته خيلي دلگير شدم چرا كه حملات ناجوانمردانه‌اي به من شد كه بعضي از آنها خطي بود. نشريه‌ايي كه خيلي واضح عليه من خطي كار مي‌كنند و من متأسفم براي آنها مقاله روي مقاله براي من مطلب نوشتند اما وقتي پرسپوليس 5 باخت آورد يك مقاله هم عليه آنها نوشته نشد.
    وي افزود: اگر آنها خط گرفته‌اند و اين كار كثيف را مي‌كنند به خدا واگذار مي‌‌كنم. من چسبيده به اين نيمكت نيستم براي چسبيدن به نيمكت استقلال دست به هر كاري نمي‌زنم و آنهايي كه اين كار را كرده‌اند به خدا واگذار مي‌كنم.
    سرمربي استقلال تصريح كرد: شما نمي‌دانيد جمع كردن تيم استقلال چقدر سخت است شبها سختي مي‌كشم تا 11 نفر را انتخاب كنم بازيكنان از من توقع بازي دارند خيلي چيزها را نمي‌توانم بگويم اما اداره كردن استقلال كار آساني نيست. خوشحالم كه سال را با پيروزي تمام كرديم اما تاكيد مي كنم كه نوشته ها نبايد خطي و مغرضانه باشند.

مظلومي درباره تصميم كميته انضباطي در مورد مجتبي جباري مبني بر اينكه اين بازيكن را 35 ميليون تومان جريمه كردند، گفت: اين طور نيست كه پرونده جباري به چنين حكمي به پايان برسد. حالا نوبت كادر فني است اكنون ما تصميم مي‌گيريم كه جباري را ببخشيم يا نه اين موضوع به ما واگذار شده و ما خودمان تصميم مي‌گيريم. قبل از تمرين نشستي با فتح‌الله‌زاده خواهيم داشت جباري بازيكن خوبي است اما بايد مسائل حرفه‌اي را رعايت كند اين درست نيست كه هر اشكالي را به زبان بياوريم.
    سرمربي استقلال پس از گفتن اين صحبت‌ها با اين سؤال كه آيا از اين به بعد اگر به جباري پيتزا داده شود او اعتراضي نمي‌كند، گفت: او مي‌تواند نخورد. مسئله‌اي كه در اصفهان اتفاق افتاد ساليان سال است براي همه تيم‌ها رخ مي‌دهد. شب بازي‌ هوادار ما را دعوت مي‌كند و ما متعلق به هواداران هستيم و با مردم عادي فرق نداريم نبايد خودمان را بالاتر از مردم بدانيم اين كار جباري درست نيست. آن شب هم به دليل اينكه اتوبوس خراب شد و ما 45 دقيقه معطل شديم و نتوانستيم به منزل آن هوادار برسيم، آنها هم غذايي كه براي تيم در نظر گرفته بودند را به فرودگاه آوردند.

وي افزود: باشگاه استقلال چند ميليارد خرج مي‌كند يعني توانش نمي‌رسد به بازيكن شام دهد. بازيكن بايد ياد بگيرد ايراد نگيرد. فوتبال آنقدر ايراد دارد كه بازيكن به آنها بايد برسد.
    مظلومي در پايان درباره كوشكي نيز گفت: فتح‌الله‌زاده مسافرت است او برگردد در مورد كوشكي هم تصميم مي‌گيريم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal شايعه قهر پورحيدري و توصيه‌هاي مظلومي به آبي‌پوشان

شايعه قهر پورحيدري و توصيه‌هاي مظلومي به آبي‌پوشان

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال 5 روز قبل از دربي پايتخت در غياب منصور پورحيدري تمريناتش را پيگيري كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم استقلال كه روز دهم فروردين ماه بايد در دربي 70 به مصاف پرسپوليس برود از ساعت 17 امروز در زمين صنايع دفاع ورزشگاه نوبنياد تمريناتش را پيگيري كرد. در اين تمرين منصور پورحيدري براي سومين روز متوالي حضور نداشت تا شايعه قهر او از استقلال جدي تر شود.پورحيدري نسبت به بازگشت جباري به تمرينات استقلال معترض است و به همين دليل در تمرينات سال جديد شركت نمي‌كند.

*مجتبي جباري تنها به دويدن دور زمين مشغول بود.اين بازيكن پس از جريمه توسط باشگاه به تمرينات استقلال بازگشته است.

*هوار ملا محمد هافبك عراقي استقلال در تمرين اين تيم غايب بود.اين بازيكن براي حضور در اردوي تيم ملي عراق به كشورش سفر كرده تا مقابل تيم ملي اروگوئه در ديدار دوستانه حضور پيدا كند.

*شاهرخ بياني و رضا حسن زاده امروز از نزديك نظاره‌گر تمرين آبي پوشان شدند.

*در تمرين روز گذشته و در جريان فوتبال درون تيمي عمران زاده با صادقي بر سر يك توپ به هوا برخواستند كه موجب آسيب ديدگي جزئي صادقي شد.اين مدافع امروز با چشماني متورم در تمرين امروز شركت كرد.

*پرويز مظلومي قبل از شروع كارهاي تاكتيكي با بازيكنان استقلال صحبت كرد و از آنها خواست روي ديدار آتي مقابل پرسپوليس تمركز كنند.

*حدود 20 نفر از هواداران استقلال با حضور در تمرين اين تيم به تشويق بازيكنان و كادر فني پرداختند.

*محمد محمدي و حسين ترابپور به همراه فرزندان خود در تمرين شركت كردند.

*دويدن دور زمين، كارهاي تاكتيكي و فوتبال در نيمي از زمين از جمله تمرينات امروز آبي پوشان بود.

*در اواخر تمرين مظلومي از برهاني، سيد صالحي و شريفات خواست تا تمرينات چارچوب شناسي انجام دهند.

تيم استقلال فردا در يك نوبت تمريناتش زا جهت آماده سازي براي ديدار مقابل پرسپوليس برگزار خواهد كرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه پورحیدری

پور‌حيدري: شايعه تصادف مجيدي و قهر من تيم را اذيت كرد

خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: شايعه‌هاي اخير تيم را بسيار اذيت كرد.

منصور پورحيدري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره شايعه قهرش از استقلال عنوان كرد: پس از سفر به عربستان كمي دچار كسالت شدم و اين امر باعث شد به استراحت بيشتري بپردازم تا بتوانم در دربي پايتخت در كنار تيم باشم.
    وي با اشاره به شايعه تصادف فرهاد مجيدي، كاپيتان استقلال افزود: در هفته‌هاي اخير شايعات زيادي درباره استقلال مطرح كردند و اين مسئله ما را خيلي اذيت كرد. نه من از باشگاه استقلال قهر كردم و نه مجيدي تصادف كرده است.
    پورحيدري درباره خط خوردن مجتبي جباري از ليست استقلال خاطرنشان كرد: سرمربي تيم تصميم گيرنده است و وي تركيب تيم را انتخاب مي‌كند.

سرپرست تيم استقلال يادآور شد: بازيكنان فقط 2 نفر را در باشگاه مي‌شناسند. يكي مديرعامل است كه پول بازيكنان را مي‌دهد و ديگري سرمربي است كه تركيب را مي‌چيند، قهر و آشتي من خيلي تاثيري ندارد.
    پورحيدري درباره مصاحبه بازيكنان پس از بازي تصريح كرد: در فوتبال حرفه‌اي بازيكنان در تونل تعبيه شده براي مصاحبه اين امر را انجام مي‌دهند و در ايران نيز بايد چنين اتفاقي رخ دهد. سازمان ليگ حركت بسيار خوبي انجام داده و در اين بازي حساس دربي اين اقدام را انجام داده است.

سرپرست تيم استقلال در پاسخ به اين سؤال كه آيا تعطيلي مطبوعات و رسانه‌ها حساسيت دربي را كاهش نداده؛ اظهار داشت: ما در نبود رسانه‌ها آرامش خوبي داشتيم و تمرينات عالي انجام داديم، اما با اين حال شايعات مطرح شده در هفته اخير كمي ما را اذيت كرد.
    پور حيدري درباره نتيجه اين دربي عنوان كرد: اينكه مي‌گويند استقلال بالاتر از پرسپوليس است و سرخ‌پوشان نتايج خوبي كسب نكرده‌اند هيچ دليلي بر عملكرد در اين ديدار نمي‌شود. نكته تاثير گذار در اين ديدار آرامشي است كه از اول هفته بايد تيم‌ها داشته باشند. هر دو تيم براي كسب 3 امتياز مي‌روند و ما نيز براي نزديك شدن به صدر جدول تمام تلاش خود را انجام خواهيم داد.

وي در پاسخ به اين سؤال كه بسياري از افراد اين ديدار را مساوي پيش‌بيني مي‌كنند، گفت: شايد 2 تيم استقلال و پرسپوليس به علت حساسيت بازي محتاطانه‌اي انجام مي‌دهند و اول تلاش مي‌كنند تا گل نخوردند. استرس زيادي روي هر 2 تيم است، اما اميدوارم ديدار فردا جذاب و ديدني باشد و تماشاگران راضي ورزشگاه را ترك كنند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مجیدی

مجيدي: هيچ حاشيه‌اي نداريم و كاملا آماده‌ايم

خبرگزاري فارس: كاپيتان استقلال گفت: براي ديدار فردا كاملا آماده هستيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، فرهاد مجيدي در نشست مطبوعاتي پيش از بازي استقلال و پرسپوليس درباره حاشيه‌هاي به وجود آمده براي آبي پوشان عنوان كرد: من هم مانند مظلومي تعجب مي‌كنم كه مسائل حاشيه‌اي براي تيم را مطرح مي‌كنيد. استقلال هيچ حاشيه‌اي ندارد و براي ديدار فردا كاملا آماده هستيم.

وي ادامه داد: برخي بازيكنان استقلال مانند وحيد طالب لو، مهدي امير آبادي و امير حسين صادقي در استقلال حضور دارند كه تجربه چندين بازي دربي را دارند و اين مسئله وظيفه من را به عنوان كاپيتان تيم سبك‌تر مي‌كند.

مجيدي خاطرنشان كرد: از تمام تماشاگران درخواست دارم كه به ورزشگاه بيايند و فقط تيم خود را تشويق كنند.
    وي درباره مصاحبه منتشر شده در مجله‌اي مبني بر اتفاقات دربي‌هاي گذشته يادآور شد: من هيچ صحبتي با آن مجله انجام نداده‌ام و از آنها شكايت كرده‌ام.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مظلومی

مظلومي: به هيچ وجه از جباري استفاده نمي‌كنم

خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: به هيچ وجه قصد استفاده از جباري را ندارم زيرا حاضر نيستم تيم را فداي نظم و انضباط يك بازيكن كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي در نشست مطبوعاتي پيش از بازي فردا با پرسپوليس عنوان كرد: هميشه شرايط اين بازي حساس بوده و قبل از آغاز ديدار نيز فشار و استرس زيادي روي بازيكنان وارد مي‌شود كه باعث مي‌شود مسائل تاكتيكي و فني به نحو احسن در زمين اجرا نشود. به همين دليل است كه بازي قدرتي بر مسائل فني غلبه مي‌كند.

سرمربي استقلال خاطرنشان كرد: تمام تلاش خودم را كرده‌ام تا اين فشار و استرس را از بازيكنان بيرون كنم و اميدوارم كه اين امر در بازي فردا محقق شود. به عنوان يك مربي توقع و آرزو دارم كه بازي فردا يك ديدار جذاب و تماشايي باشد.

وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا شكست در دربي آخرين حضورش در تيم استقلال خواهد بود يادآور شد: تاكنون چنين موضوعي را از سوي مسئولان باشگاه نشنيده‌ام. ما برابر النصر بازي خوبي انجام داديم و موقعيت‌هايي به دست آورديم كه متاسفانه نتوانستيم از آنها استفاده كنيم. در 20 دقيقه اول اين ديدار مي‌توانستيم 3 بر صفر پيروز شويم. استقلال خوب بازي مي‌كند اما نمي‌تواند نتيجه بگيرد. من به نيمكت چسبيده نيستم و تا زماني كه مسئولان باشگاه مرا بخواهند محكم و با نظم و انضباط به كار خود ادامه مي‌دهم.

مظلومي درباره حاشيه‌هاي به وجود آمده در تيم استقلال اظهار داشت: استقلال حاشيه‌اي ندارد بلكه برخي‌ رسانه‌ها دشمن استقلال هستند و در جهت حاشيه سازي براي ما فعاليت مي‌كنند. برخي با من و برخي ديگر با استقلال مشكل دارند و هميشه به دنبال مسائل حاشيه‌اي هستند. ما حاشيه‌اي نداريم و من هر بازيكني را بر اساس توانايي در تركيب تيم قرار مي‌دهم و همچنين با مسائل به وجود آمده در خارج از ميدان نيز برخورد مي‌كنم.

سرمربي استقلال در پاسخ به اين سؤال كه آيا اين تيم محتاط بازي خواهد كرد، يادآور شد، در دربي گذشته كه پرسپوليس‌ را شكست داديم روزنامه‌ها تيتر زدند، شهامت مظلومي باعث پيروزي شد. هر مربي بر طبق داشته‌هاي خود از تاكتيك مورد نظر استفاده مي‌كند. ما در برخي از بازي‌ها تدافعي بازي مي‌كنيم و با توجه به شرايط در برخي ديدارها نيز تهاجمي. اين داشته‌هاي تيم است كه شرايط را به وجود مي‌آورد.

وي افزود: تعويض‌ها و تغييرات با مشورت همكاران و كادر فني صورت مي‌گيرد اما حرف آخر را من مي‌زنم. اين درست نيست كه مي‌گويند استقلال پس از گل عقب مي‌كشد. ما بازي تهاجمي از خود به نمايش مي‌گذاريم و اگر جزء تيم‌هاي اول در رده گلزن‌ها نباشيم در رده‌هاي دوم و سوم جاي داريم. نمي‌دانم چگونه است كه برخي اوقات مرا با شهامت توصيف مي‌كنند و برخي اوقات با لقب ديگري نام مي‌برند.

وي درباره اظهار نظر سرمربي پرسپوليس مبني بر قضاوت داور تصريح كرد: من نمي دانم دايي چه حرفي زده است. ما بايد تمام تلاش خود را انجام دهيم و كمك كنيم تا داور ايراني بتواند سربلند از اين بازي بيرون آيد. در ديدارهايي كه به ضرر ما سوت زده شده اعتراض نكرده‌ايم. مثلا در بازي برابر سايپا كه پنالتي ما گرفته نشد و هيچ اعتراضي نكرديم. كار خود را انجام مي‌دهيم و توجهي هم به مسائل داوري نداريم. اميدوارم روز خوب داوري باشد و عدالت را رعايت كنند.

مظلومي خاطرنشان كرد: مسائل روحي و رواني در اين ديدار بسيار تاثير گذار است. ما در طول هفته به جزء انجام كارهاي تاكتيكي روي مسائل روحي بازيكنان كار كرديم و از روز سوم كه تمرينات خود را آغاز كرديم تمام اين شرايط را در نظر گرفتيم اما ناخودآگاه يك فشار و استرس بيروني قبل از آغاز بازي به بازيكنان وارد مي‌شود. دوستان و آشنايان و هواداران تيم با ارسال پيامك‌هاي خواستار پيروزي در اين ديدار هستند و اين خود فشار بر بازيكنان وارد مي‌كند.

وي افزود: فوتبال ما با بازي بارسلونا و رئال مادريد قابل قياس نيست. آنها از بچگي مسائل روحي برايشان حل شده و مي‌توانند اين مسائل را در بازي كنترل كنند اما ما نمي‌توانيم يك روزه اين مسائل را حل كنيم و اميدوار باشيم كه بازيكن فقط در زمين بازي خود را انجام دهد. در هر حال اميدوارم در بازي فردا فشار روحي و رواني، كمتر بر بازي تاثير بگذارد.

مظلومي درباره خط خوردن مجتبي جباري از ليست استقلال يادآور شد: من در گذشته حرف‌هاي خود را درباره جباري زده‌ام اما بار ديگر مي‌گويم كه او به علت مصاحبه‌هايش در اختيار كميته انضباطي قرار گرفت و كميته تصميم گرفت كه وي را جريمه كند. اخراج يك بازيكن در حيطه اختيارات من نيست و كميته انضباطي نيز تصميم گرفت كه با جريمه با او برخورد كند. او از سوم فروردين در تمرينات شركت كرد اما كادر فني تصميم مي‌گيرد كه چه بازيكني وارد ميدان شود. من به هيچ وجه قصد استفاده از جباري را ندارم زيرا حاضر نيستم تيم را فداي نظم و انضباط يك بازيكن كنم.

به گزارش فارس،‌ مظلومي ادامه داد: هر اتفاقي كه مي‌خواهد بيفتد رخ دهد اما در شرايط كنوني از جباري استفاده نمي‌كنم و او هم اكنون در اختيار بدنساز تيم است تا از شرايط بدني خارج نشود. در هيچ جاي دنيا بازيكن عليه باشگاه و كادر فني صحبت نمي‌كند و آنها را زير سؤال نمي‌برد. با نظم و انضباط كار خود را ادامه مي‌دهم حتي اگر در اين راه فدا شوم.

وي درباره قهر منصور پورحيدري از استقلال يادآور شد: همانطور كه خود پورحيدري تكذيب كرد هيچ مسئله‌اي وجود نداشت و او فقط پس از سفر عربستان كمي كسالت و نياز به استراحت داشت. قرار نيست هميشه سرپرست در تمرينات حضور داشته باشد، همان طور كه مي‌بينيد او در نشست امروز حضور داشت و هيچ مشكلي در اين زمينه وجود ندارد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فتح اله زاده

فتح‌الله‌زاده: بايد پرسپوليس را ببريم

خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: شرايط استقلال بهتر است و بايد پرسپوليس را ببرد.

علي فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره حضور در اردوي استقلال در شب گذشته گفت: اردوي استقلال جو خوبي داشت با بازيكنان صحبت كردم. بزرگاني مثل مژدهي، عادل‌خاني و حجازي حضور پيدا كردند و به بچه‌ها روحيه دادند.
    وي افزود: اميدوارم بازيكنان امروز بازي خوبي را ارائه كنند. ما بايد برنده شويم چون شرايط‌مان از پرسپوليس بهتر است.
    فتح‌الله‌زاده درباره پاداش ويژه به بازيكنان استقلال در صورت پيروزي در دربي گفت: پاداشي كه در نظر گرفتم غافلگيركننده است و فعلا صدايش را در نمي‌آورم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 113 از 131 نخستنخست ... 1363103111112113114115123 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)