سلام دوستان میشه یه نفر بگه چطوری میشه یه تیم خوب داشت؟ چون من الان بازیکنام نسبت به حریفام خوبن اما میبازم دلیلش نمیدونم چیه؟
من دیگه کم کم دارم امکانات لازم رو برای تغییر سیستمم مهیا میکنم! این سیستم 2-4-4 لوزی دیگه خستم کرده حس میکنم بازی هامو دیگه خوب بازی نمیکنم
میخوام برگردم به 1-5-4 و 2-4-4 خطی. البته اولویتم 1-5-4 هست. قبلا که اینو امتحان کرده بودم بد نبود
بین سیستم های پر کاربرد تا حالا فقط 3-3-4 رو امتحان نکردم! شاید یه روزی رو این سیستم هم کار کنم
من از اون آفرهایی که پرکردم تونستم حدود 28تا توکن بگیرم
الان هم دو تا بازیکن 18 ساله 5ستاره خریدمو واسه دوتاشون جمعا 18 توکن خرج کردم
و بنظر عالی میان هردوشون
الان تو لول 3 تو لیگ 4 هستم و اختلاف کمه و تو چمپیونز هم که تو گروه اول شدم و صعود کردم![]()
ببین دوست من
منم افرها رو پر کردم الان 170 توکن دارم یه هفتس که من 170 توکنم کم نشده بازیکنم خریدم حدود 6 تا اما برای هر بازیکن یه توکن الای نهایتش 3 توکن دادم همه بازیکنا دو پست بازی میکنن 5 و یا 4 ستاره هستن تازه برخیشون تخصص پاس یا ضربه کرنر هم دارن
1- بازیکن 18 ساله رو هم گرون میخری هم اخر فصل یه ستارش کم میشه یعنی در دو فصل بعد باید ردش کنی بنظرت ارزشش رو داره 18 توکن و کلی پول خرجشون کنی ؟
2- با همون توکن ها و پول میتونستی 6 تا بازیکن 5 ستاره بگیری با سن 25 به بالا
3- توکن رو بیخود از دست نده 7 صیح کسی نیست رقابتی نیست نهایتش دو توکن خرج کنی سعی کن مدیریت کنی رو منابع مالی و امکاناتت
دوست من
شما اگه یه بازیکن 19 ساله با قدرت 30 و یه بازیکن 26 ساله با همون قدرت رو ببینی کدوم رو میخری؟؟ به نظر خرید 26 ساله کاملا اشتباهه چون
تجربه نشون داده دربیشتر مواقع تیمی که میانگین سنی 26 به بالا داره بازنده هست
بازیکن جوان سال های بیشتری برات کار میکنن
بازیکنان جوان دوندگی بیشتری دارن
همیشه هم خوب کار میکنن
من خودم با جوانگرایی به تیمای واقعا قوی که میانگین سنی بالا دارن 4 5 تا میزنم و همچنین با جوانگرایی همیشه قهرمان لیگم
بازیکنان جوان همیشه نمرشون 7 یا 8 یا 9 هست و امکان نداره زیر 7 بیاد (حد اقل برای من)
در ضمن من توی زمین بازیکن بالای 23 سال ندارم و همیشه هم توی بازیام موفق هستم
در کل اگه پول داشته باشی خرید بازیکن جوان منطقی تر به نظر میرسه
اون دروازه بانم که گفتم یه مدتیه گل نمیخوره و نمره هاشم بالاست
ویرایش توسط aria2015 : 10-05-2014 در ساعت 14:25
دوست عزیز منظورت از سالهای بیشتر چیه ؟
هر لیگ که بالا میری یه ستاره کم میشه از و اگر دو لیگ بالا بری بازیکن دو ستارش از دست میده اگر نگهش داری تیمت ضعیف میشه مجبوری ردش کنی .
من میانگین تیمم 25 هست ولی هم میبرم هم خوب گل میزنم 12 صفر و 16 صفر هم زدم براحتی من اصلا اعتقادی به 18 ساله و امثالهم ندارم تو این بازی.
![]()
سلام دوستان
میگم من یه دروازه بان جوان و پر قدرت خریدم ولی به نظر میاد خیلی داره بد غمل میکنه و دروازه بان قبلی و ضعیف تر و پیر ترم خیلی بهتر بود. جالب اینجاست که دروازه بان جدیدم 18 سالشه و قدرش 33 هست! ولی دروازه بان قدیمیم 20 سالشه و فقط 21 ی قدرت داره !!!!
مشکل کجاست؟
احتمال میدم که قدش کوتاه باشه. گلر قد زیر 191 بدرد نمیخوره.البته بعضی بازیکنا کلا یکم دیرجا میافتن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)