Design & Developed BY Patira

صفحه 112 از 470 نخستنخست ... 1262102110111112113114122162212 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,111 تا 1,120 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 19:26

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis هاشمیان: نمی دانم به پرسپولیس شوک وارد شد یا نه / پروین تاریخچه پرسپولیس است

مرجع خبری پرسپولیس :
    حضور 20 دقيقه‌اي در تركيب پرسپوليس براي وحيد هاشميان كافي بود كه بيشترين تاثير را در دومين پيروزي داشته باشد.

يك گل و يك پاس گل، كارنامه هاشميان در ديدار برابر فجر سپاسي بود. البته او درباره انتظارش براي حضور در تركيب ثابت با توجه به اين نمايش مي‌گويد وظيفه‌اش تنها تمرين در قبال پولي است كه مي‌گيرد و اين با سرمربي تيم است كه تركيب را انتخاب كند.
    شما به عنوان بازيكني حرفه‌اي احتمالا فراز و فرودهاي زيادي را در اين فوتبال به چشم ديده‌ايد. هيچ كدام از اين بالا و پايين‌ها با آن چيزي كه اين روزها گريبانگير پرسپوليس است، شباهت دارد؟
    يك زماني مي‌شود كه تيمي پتانسيل ندارد و روز به روز پايين‌تر مي‌رود؛ نمونه‌اش شرايطي كه در فصل آخر با بوخوم داشتم و سرانجام اين تيم به دسته دو سقوط كرد. اما يك زماني هست كه شما تيمي را مي‌بينيد كه پتانسيل دارد، اما به خاطر شرايط و مشكلاتي كه به وجود مي‌آيد نمي‌تواند در برهه‌اي نتيجه‌ بگيرد. در يكي از فصل‌هاي حضورم در هانوفر در هفته هشتم تيم هفدهم و هجدهم بوديم اما به خاطر اين كه پتانسيل داشتيم و تماشاگران هم به خوبي از ما حمايت كردند، آخر فصل براي رسيدن به جام يوفا تنها دو امتياز كم آورديم. پرسپوليس تيم كوچكي نيست. اسم بزرگي دارد. بازيكنان بزرگي در اين تيم بازي مي‌كنند. شايد در مدتي به خاطر اشتباهات خودمان، بدشانسي و مشكلات حاشيه‌اي نتوانستيم نتيجه‌ بگيريم، اما تيم‌مان به خوبي شكل مي‌گيرد و مي‌توانيم به بالاي جدول صعود كنيم.

* تغيير و تحولات مديريتي چقدر در پيروزي شما نقش داشت؟ فكر مي‌كنيد پيروزي مقابل فجر سپاسي تبعات آن شوك بود؟
    ابتدا بايد از كاشاني تشكر كنم. او در سه سالي كه در پرسپوليس حضور داشت، سه جام آورد و خدمات زيادي را ارائه كرد. او در شرايطي از پرسپوليس رفت كه به بازيكني بدهكار نبود و پول همه را داد و توانست ورزشگاه «درفشي فر» را براي پرسپوليس بگيرد. بايد ياد بگيريم تنها از افراد زماني كه بر سر كار هستند، تعريف نكنيم و بايد حتي وقتي مي‌روند از آن‌ها قدرداني كنيم. رويانيان هم سابقه مديريتي بسيار خوبي دارد. اميدوارم او با كمك همكارانش و پروين بتواند شرايط را براي پرسپوليس بهتر كند. اين كه آيا شوك به پرسپوليس وارد شده يا نه را نمي دانم. به اعتقاد من، ما تا بعد از بازي با ذوب آهن شرايط خوبي داشتيم، اما به استقلال با نتيجه‌ غير عادي باختيم.

* يعني شما معتقديد كه پرسپوليس تا بازي با استقلال روند مثبتي داشته است؟
    بله. پرسپوليس روند مثبتي داشت. در بازي با فجرسپاسي هم مهم‌ترين نكته اين بود كه گل اول را نخورديم. حتي شانس داشتيم بيشتر گل بزنيم. نمونه‌اش توپ نوري كه از روي خط بيرون كشيدند. فكر مي‌كنم با تجربه توانستيم در اين بازي به پيروزي برسيم.

* بعد از گلزني شما و كريمي بسياري از روزنامه‌ها اين برد را به خاطر "تجربه بوندسليگايي" شما دو نفر ارزيابي كرده بودند.
    كل تيم زحمت كشيدند. اين طور نبود كه من و كريمي دو به 11 مقابل حريف بازي كرده باشيم. يك توپ براي اين كه به گل تبديل شود، فرايند طولاني را طي مي‌كند. از ابتدا تا زماني كه گل به ثمر رسيد، بازيكنان زحمت كشيدند و من و كريمي تنها آن را به ثمر نشانديم.

* پيش از شروع فصل پيش‌بيني مي‌شد، شما يكي از بازيكنان ثابت پرسپوليس باشيد. اما مصدوميت دستتان شرايط ديگري را به وجود آورد. بعد از اين بازي و نمايش خوبي كه برابر استقلال ارائه كرديد، فكر مي‌كنيد بتوانيد به تركيب ثابت برسيد؟
    ببينيد من با پرسپوليس قرارداد دارم و زير قراردادم را با باشگاه امضا كرده‌ام. من به خاطر پولي كه گرفته‌ام بايد تمرين كنم و اين كار را انجام خواهم داد. اين ديگر با مربي است كه تركيب را انتخاب كند. بعد از مصدوميت دستم دو، سه هفته‌اي است كه تمرينات مرتبي را انجام مي‌دهم. اميدوارم تنها بتوانم براي تيمم مثمر‌ثمر باشم.

* تا به حال شما با علي پروين كار نكرده‌ايد. فكر مي‌كنيد با تجربه پروين پرسپوليس موفق مي‌شود؟
    پروين بخشي از فوتبال ايران است. او جزو تاريخ پرسپوليس است و اينجا خانه اوست. پروين بزرگ ما است و همه ما به او احترام مي گذاريم. او مي‌تواند به پرسپوليس كمك زيادي كند.

* در بخشي از صحبت‌تان اشاره كرديد كه پرسپوليس مي‌تواند به رده‌هاي بالايي جدول برسد. الان 8 هفته از ليگ گذشته و 24 هفته مانده. فكر مي‌كنيد پرسپوليسي‌ها مي‌توانند به قهرماني اميدوار باشند؟
    ما بايد بتوانيم نسبت به سال قبل روند بهتري داشته باشيم. بايد هم در ليگ و هم ليگ قهرمانان آسيا كيفيت بالاتري نسبت به سال گذشته ارائه كنيم. با تمركز مي‌توانيم نتايج خوبي بگيريم، اما اين كه بخواهيم قول قهرماني بدهيم، استرس تيم را بالا مي‌بريم.

* مي دانيم كه شما بازيكن كم حاشيه و آرامي هستيد. پيش از بازي با فجر خبر رسيد كه شما و شيث رضايي درگيري لفظي پيدا كرديد، اصل خبر صحت داشت؟
    در هر تيم و خانواده‌اي ممكن است اختلافي پيش بيايد. مهم اين است كه زود اين اختلافات تمام شود. سوءتفاهم كوچكي بود. همه ديدند كه بازيكنان پرسپوليس در بازي مقابل فجر سپاسي تلاش كردند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

!!! No Totti No Party

3. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

perspolis

رویانیان: پرسپولیس در بازی های بعدی هم موفق می شود / این پیروزی دلچسب بود .

مرجع خبری پرسپولیس : مدیرعامل باشگاه پرسپولیس هنگام استقبال از کاروان سرخ پوشان در فرودگاه مهرآباد گفت: اطمینان دارم در بازی های بعدی هم مثل دیدار با فجر موفق خواهید شد.
    تیم فوتبال پرسپولیس موفق شد در هفته ششم لیگ برتر با نتیجه 2 بر یک فجرسپاسی را شکست دهد. از همین رو محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در اقدامی جالب ساعت یک بامداد امروز به فرودگاه مهرآباد رفت و تا از بازیکنان و کادر قنی سرخ پوشان پس از بازگشت از شیراز استقبال کند.
    وی همچنین دقایقی با علی کریمی گفت‌وگوی اختصاصی کرد و از تلاش‌های وی تقدیر کرد. سپس با کلیه بازیکنان عکس یادگاری گرفت و دقایقی باآنها به گفت وگو پرداخت.

رویانیان خطاب به بازیکنان و کادر فنی گفت: من مطمئن هستم انشاءالله با حمایت هواداران و تلاش های مضاعف در بازی‌های آینده نیز موفق خواهیم شد و دل هواداران را شاد کنیم دست شما درد نکند در بازی زیبا و سخت پیروزی دلچسبی را به دست آوردیم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

5. 5 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

آشتی کنان شیث و هاشمیان و حضور درخشان در جمع پرسپولیسی ها

مرجع خبری پرسپولیس : با تلاش کادر فنی شیث رضایی و هاشمیان در فرودگاه مهرآباد آشتی کردند.
    در یکی از تمرینات هفته گذشته شیث رضایی و وحید هاشمیان برای به دست آوردن یک توپ با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند از همین رو مشکلاتی بین این دو بازیکن قبل از دیدار مقابل فجر سپاسی به وجود آمد.
    اما پس از پیروزی 2 بر یک پرسپولیس مقابل فجرسپاسی و با تلاش کادر فنی و محمد رویانیان و بازیکنان شیث رضایی و وحید هاشمیان در فرودگاه مهرآباد با یکدیگر آشتی کرده و با هم روبوسی کردند تا کدورت بین این دو بازیکن برطرف شود.

نکته جالب این بود که این اتفاق باعث شد تا عکاسان زیادی از آن استقبال کنند که در نوع خود جالب بود.

*هنگام ورود کاروان پرسپولیس به فرودگاه مهرآباد، به طور همزمان کاروان تیم فوتبال شاهین بوشهر نیز که با شهرداری در تبریز بازی داشت، وارد فرودگاه شد.

حمید درخشان، سرمربی فعلی شاهین و بازیکن و سرمربی سابق پرسپولیس به جمع سرخ پوشان اضافه شد و برای دقایقی با بازیکنان و کادرفنی این تیم گفت و گو کرد.

درخشان با رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس نیز برای دقایقی صحبت کرد. پرسپولیس شب گذشته در شیراز با نتیجه دو بر یک فجر را شکست داد.

7. 5 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

تمرين پرسپوليس تعطيل شد/ ذخيره‌ها ريكاوري مي‌كنند.

مرجع خبری پرسپولیس : با تصمیم کادر فنی تمرین امروز پرسپولیسی‌ها تعطیل شد.
    تیم فوتبال پرسپولیس روز گذشته موفق شد در چارچوب هفته ششم لیگ برتر با نتیجه دو بر یک از سد فجرسپاسی شیراز بگذرد. از همین رو با تصمیم حمید استیلی سرخ‌پوشان پس از بازی روز گذشته در زمین حافظیه شیراز ریکاوری کردند.
    با این حساب پس از جلسه کادر فنی پرسپولیس تمرین امروز این تیم تعطیل شد و فقط بازیکنان ذخیره پرسپولیس بعدازظهر امروز تمرین سبکی را انجام خواهند داد.

9. 5 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

پنجعلی : پروین دخالتی در كار كادر فنی نمی كند.

پرسپولیس اف سی : محمد پنجعلی روز دوشنبه در گفت و گویی اظهار داشت: پروین از بزرگان باشگاه پرسپولیس است و می تواند با رفتن به تمرینات یا حضور در سفرهای این تیم به بازیكنان و كادر فنی كمك كند.
    وی خاطرنشان كرد: هیات مدیره باشگاه تصمیم گیری درباره مسائل فنی را به عهده كمیته فنی گذاشته است كه اتفاق بسیار خوبی است زیرا زمانی كه افرادی با تجربه و دانش بالا تصمیمی بگیرند مردم راحت تر آن تصمیم را می پذیرند.
    كاپیتان اسبق تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با تعدادی از پیشكسوتان باشگاه مذاكراتی برای حضور در كمیته فنی پرسپولیس انجام داده ایم و به احتمال فراوان این هفته تركیب جدید اعضای این كمیته رسما معرفی می شود.

وی درباره برتری پرسپولیس در آخرین دقایق بازی برابر فجرسپاسی نیز تصریح كرد: با این برد نفس راحتی كشیدیم و بدون شك شایسته كسب سه امتیاز مسابقه هم بودیم.
    وی افزود: پرسپولیس در تمام مسابقات خود در این فصل بازی های خوبی ارائه كرده است و تنها برابر استقلال هیچ نشانی از نام بزرگ خود نداشت.
    پنجعلی در پاسخ به این سوال كه در این صورت چرا این تیم نتایج خوبی در رقابت های این فصل به دست نیاورده است؟ گفت: به هر حال هیچ تیمی بدون ضعف نیست اما كسانی مثل من كه در تیم های بزرگ پرسپولیس و استقلال بازی كرده اند می دانند كه حاشیه ها می تواند چه بلایی بر سر این تیم ها بیاورد.
    وی ادامه داد: من فكر می كنم حاشیه هایی كه برای پرسپولیس در طول این فصل به وجود آمد دلیل اصلی نتایج ضعیف این تیم بود و امیدوارم مدیریت و كادر فنی باشگاه بتواند به خوبی این حاشیه ها را كنترل كند.

11. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

رضا شاهرودي : تاثير حضور پروين خودش را نشان داد.

پرسپولیس اف سی : بازيكن پيشين پرسپوليس تهران اعتقا دارد پيروزي مقابل فجر سپاسي ناشي از تاثير حضور پروين در مجموعه پرسپوليس است.رضا شاهرودي طي گفتگويي گفت: لذت بردن از اين كه ديدم پرسپوليس توانست فجر شهيد سپاسي را شكست دهد و به اوضاع خود در جدول رده بندي سر و سامان دهد اميدوارم اين پيروزي تداوم داشته باشد تا هر چه سريعتر به بالاي جدول برسيم وي ادامه داد: علي آقا سبب انگيزه است و قطعا حضورش در تمرينات اخير پرسپوليس همين روحيه را به تيم تزريق كرد.

وي ادامه داد: كريمي بهترين بازيكن حال حاضر پرسپوليس است و اي كاش جوانترها او را الگو قرار دهند تا همچون كريمي كارايي بالايي داشته باشند چون در ديدار مقابل فجر سپاسي به همگان ثابت شد در فوتبال سن و سال معنا ندارد چون كريمي و هاشميان فوق العاده عمل كردند.

13. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

جلسه كميته پيشكسوتان پرسپوليس به تعويق افتاد.

پرسپولیس اف سی : باتوجه به هماهنگی‌های انجام شده قرار بود چهارمین جلسه کمیته پیشکسوتان پرسپولیس بعدازظهر امروز برگزار شود، اما به دلیل مشغله کاری علی پروین و برخی از مسئولان طی این جلسه به تعویق افتاد.
    قرار است این جلسه فردا بعدازظهر با حضور علی دایی، دادکان، عابدزاده و سایر پیشکسوتان پرسپولیس که به این جلسه دعوت شدند برگزار شود.

علی پروین با هماهنگی با رونیان قرار است تسهیلات ویژه‌ای را برای پیشکسوتان پرسپولیس در چند روز آینده در نظر بگیرد که یکی از آنها حضور بزرگان قرمزپوش در تمرینات پرسپولیس است.

15. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

آشتیانی: این برد می تواند به پرسپولیس کمک کند.

مرجع خبری پرسپولیس : ابراهيم آشتياني مي گويد پيروزي مقابل فجرسپاسي در اين مقطع زماني به پرسپوليس كمك مي كند. او معتقد است سرخپوشان نبايد در باد اين برد بخوابند و بايد به فكر برطرف كردن نقاط ضعف‌شان باشند.

پيشكسوت تيم فوتبال پرسپوليس درباره پيروزي اين تيم مقابل فجر سپاسي در هفته هشتم ليگ برتر و عملكرد سرخپوشان در اين بازي، اظهار كرد: پرسپوليس به لحاظ فني هنوز بايد خيلي ضعف‌هاي خود را جبران كند.

در عين حال در اين موقعيت و پس از باخت به استقلال اين پيروزي از نظر روحي ـ رواني خيلي به پرسپوليس كمك مي‌كند.

وي ادامه داد: پرسپوليس نبايد در باد اين برد بخوابد و كادر فني تيم بايد به دنبال نقاط ضعف تيمشان باشند. پرسپوليس هنوز نقاط ضعف زيادي به ويژه‌ در خط دفاع خود دارد. در بازي شب گذشته نه نصرتي و نه شيري كه مدافعان كناري پرسپوليس بودند،‌ هيچ نفوذي انجام ندادند، در حالي كه در فوتبال روز دنيا مدافعان كناري و نفوذهاي آن‌ها خيلي حياتي است.

آشتياني با اشاره به اين كه پرسپوليس تا تبديل شدن به يك تيم مدعي هنوز فاصله دارد، گفت: پرسپوليس در مالكيت توپ هم ضعيف كار كرد و هنوز نمي‌تواند يك بازي تركيبي خوب را انجام دهد. مطمئنا تيمي كه در دقيقه 90 بر روي اشتباه حريف به گل مي‌رسد، اگر بخواهد همين روند را ادامه دهد، به مشكل مي‌خورد. در حال حاضر تيم‌هاي جواني مانند نفت تهران و صبا توانسته‌اند خود را به صدر جدول ليگ برسانند و پرسپوليس هم بايد ميانگين سني بازيكنان خود را در بازي‌هاي بعد كاهش دهد.

كارشناس فوتبال درباره نقش هيات مديره جديد و مدير عامل در پيروزي پرسپوليس گفت: به هر حال اين تغييرات بي نقش نبوده است، وقتي گروهي جديد وارد باشگاه مي‌شود، بازيكنان اين انگيزه را دارند كه خودشان را نشان دهند. هيات مديره قلب يك باشگاه است و اميدوارم كه هيات مديره پرسپوليس بتواند به اين تيم كمك كند.

ابراهيم آشتياني همچنين درباره حضور علي پروين در پرسپوليس و نقش او در موفقيت اين تيم در هفته‌هاي بعد گفت: به هر حال پروين فرد با تجربه‌اي است و مي‌داند كه چگونه با بازيكنان كنار بيايد، چرا كه ورزشي بوده است. در عين حال بازيكنان پرسپوليس هم اگر از چندين سال قبل بحثي يا مشكلي را با پروين داشته‌اند بايد آن را فراموش كنند، چرا كه به اندازه كافي هواداران را عصباني كرده‌اند و بهتر است كه از اين به بعد فقط به فكر موفقيت پرسپوليس باشند.

17. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

خوردبین از بازی صبا به نیمکت پرسپولیس باز می‏گردد.

مرجع خبری پرسپولیس : بعد از چند هفته دوري، محمود خوردبين را از جمعه بار ديگر روي نيمكت پرسپوليس خواهيم ديد.
    خوردبين كه از سال 64 تا امروز سرپرستي پرسپوليس را به عهده داشته اين روزها به پايان دوره درمانش رسيده و برخلاف آنچه درباره قطع همكاري‌اش با پرسپوليس مي‌شنويم، قرار است روز جمعه و از بازي با صبا دوباره به عنوان سرپرست روي نيمكت بنشيند.

در اين چند هفته غيبت او، وظيفه سرپرستي پرسپوليس را محسن عاشوري به عهده داشت.

19. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

کمیته فنی پرسپولیس بازسازی می شود.

مرجع خبری پرسپولیس : اعضای جدید کمیته فنی پرسپولیس به زودی معرفی خواهند شد.
    آن كميته‌ فني كه اول فصل تشكيل شد و سرمربي را انتخاب كرد و پس از آن نمایش کذایی دیگر تعداد جلساتش حتی به انگشتان یک دست هم نرسید قرار است همچنان پا بر جا باشد اما به شكلي متفاوت‌تر.

در حال حاضر محمد پنجعلي، محمدرضا زادمهر و علي پروين تنها اعضاي كميته فني پرسپوليس هستند و به زودي 4 پيشكسوت ديگر به آنها اضافه خواهند شد براي كامل شدن اين كميته.

تمام مسووليت‌هاي فني باشگاه را قرار است همين كميته فني به عهده بگيرد و البته مستقل از كميته پيشكسوتان، به فعاليت خود ادامه بدهد.

از ديگر برنامه‌هاي مديران باشگاه براي تقويت پرسپوليس در بعد فني، انتخاب مدير فني است كه به گفته محمد پنجعلي – عضو هيات مديره و كميته فني – آن هم با نظرسنجي از پيشكسوتان و راي آنها صورت خواهد گرفت.

21. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

صفحه 112 از 470 نخستنخست ... 1262102110111112113114122162212 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)