Design & Developed BY Patira

صفحه 112 از 131 نخستنخست ... 1262102110111112113114122 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,111 تا 1,120 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه میداوودی

نمى دانم چرا هواداران استقلال به استاديوم نمى آيند

ميداودى: دوست دارم دو، سه سال ديگر در كنار مجيدى بازى كنم

ميلاد ميداودى مهاجم جنوبى استقلال بعد از پشت سر گذاشتن يك مصدوميت سخت كه خرد شدن استخوان هاى مچ پايش را به همراه داشت، حالا به شرايط بازى نزديك شده و قرار است در فروردين ماه تمريناتش را آغاز كند. او اميدوار است كه خيلى زود به ميادين فوتبال برگردد. ميداودى در مورد شرايط فعلى خودش گفت: خوشبختانه آسيب ديدگى ام رو به اتمام است و قرار است از اوايل فروردين دويدن را شروع كنم. پزشكى كه مرا جراحى كرد و همچنين دكتر نوروزى از وضعيت من به طوركامل راضى هستند و به اميد خدا تا چند روز ديگر دويدن را شروع مى كنم.وى در مورد نتايج ضعيف استقلال در هفته هاى اخير ادامه داد: اين درست كه تيم از لحاظ نتيجه گيرى چندان خوب عمل نكرده است ولى هنوز چيزى تمام نشده و استقلال همچنان يكى از مدعيان اصلى قهرمانى است. هنوز بازى هاى زيادى مانده و از حالا نمى توان در مورد سرنوشت قهرمانى حرف زد.ميداودى در مورد ناراحتى تماشاگران استقلال در بازى با سايپا و شعارهايى كه عليه بازيكنان و كادرفنى سر داده شد، خاطرنشان كرد: به نظر من هواداران استقلال از اين تيم نتيجه مى خواهند و با مشكلات زيادى به استاديوم مى آيند. آنها تا حدودى حق دارند اما بايد صبور باشند. در ضمن تعداد تماشاگران استقلال در اين هفته ها خيلى كم شده و من نمى دانم چرا آنها به استاديوم نمى آيند. ميداودى در پاسخ به اين سوال كه عملكرد مهاجمان استقلال را چگونه ديده اى، گفت: تمامى بازيكنان استقلال براى تيم زحمت مى كشند و فكر مى كنم همه مهاجمان ما تا به امروز عملكرد خوبى داشته اند و نهايت تلاش خود را انجام داده اند. فرهاد مجيدى كاپيتان آبى ها چند روزه پيش در مصاحبه اى گفت كه رفته رفته بايد به فكر خداحافظى از فوتبال باشد. ميداودى در اين مورد افزود: من نمى توانم در مورد تصميم شخصى آقا فرهاد حرف بزنم ولى دوست ندارم او خداحافظى كند. من دوست دارم حداقل تا دو، سه سال ديگر در كنار مجيدى فوتبال بازى كنم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه پورحیدری

پورحيدرى:تنها مشكل ما هواى سرد عربستان است

سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: تنها مشكل ما براى ديدار امروز وضعيت جوى و هواى سرد عربستان است.منصور پورحيدرى در خصوص آخرين وضعيت استقلال قبل از ديدار با النصر اظهار داشت: تنها مشكل ما سرما و باران است و انتظار چنين وضعيت جوى را در عربستان نداشتيم. سرپرست تيم استقلال با اشاره به ميزبانى خوب النصر تصريح كرد: روز يكشنبه در زمين شماره ۲ الشباب تمرين كرديم كه چمن اين ورزشگاه نامساعد بود و از همين رو زمين شماره يك ورزشگاه را به ما اختصاص دادند. يكى از مشكلات ما داور عمانى اين مسابقه است كه فكر مى كنم معمولا براى اين ديدارها از داوران عرب استفاده نمى شود. وى با تاكيد بر اينكه از نماينده عربستان شناخت كافى دارد، گفت: فيلم بازى هاى النصر را ديده ايم و ديدار گذشته اين تيم مقابل پاختاكور را نيز تماشا كرديم و با شناخت كافى در مسابقه فردا به ميدان خواهيم رفت. هرچند آنها بازى آخر ما مقابل سايپا را ديده اند اما براى كسب ۳ امتياز تلاش مى كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه طالب لو

طالب لو: براى پيروزى آمده ايم

وحيد طالب لو دروازه بان تيم فوتبال استقلال گفت: بازى در خاك عربستان راحت نيست اما براى ۳ امتياز آمده ايم.او به نمايندگى از بازيكنان تيم فوتبال استقلال در نشست خبرى پيش از بازى دو تيم استقلال و النصر حاضر شد و پاسخگوى خبرنگاران بود. وى افزود: از مهاجمان النصر شناخت كاملى داريم و براى كنترل آنها برنامه ريزى كرده ايم. ما به رياض آمده ايم تا ابتدا يك بازى جوانمردانه را انجام دهيم و سپس با كسب پيروزى هر سه امتياز حساس اين مسابقه را كسب كنيم و به ايران بازگرديم. طالب لو ادامه داد: ما پرافتخارترين تيم ايران در آسيا و يكى از قدرت هاى آسيا هستيم، شناخت جامع و كاملى از حريف سعودى داريم و مى دانيم بازى در خاك عربستان آسان نيست، اما اين مهم دليلى براى عدم موفقيت استقلال در بازى سه شنبه نخواهد بود. ديدار تيم هاى النصر عربستان و استقلال فردا ساعت ۲۱ به وقت تهران برگزار مى شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مظلومی

مظلومى:با شكست النصر روحيه خوبى براى دربى مى گيريم

پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: براى شكست النصرآمده ايم تا براى بازى با پرسپوليس روحيه خوبى داشته باشيم.او در خصوص اظهاراتش در نشست خبرى مبنى بر متكى نبودن استقلال به فرهاد مجيدى گفت: مجيدى بازيكن بزرگى است و از مهره هاى تأثيرگذار ما محسوب مى شود اما استقلال امسال بدون او هم بازى كرده و نتيجه گرفته هرچند اگر حتى از بارسلونا هم ليونل مسى را بگيريد تاكتيك هاى اين تيم برهم خواهد خورد. اين نشان مى دهد كه مهره ها هميشه تاثيرگذار هستند.وى گفت: اميدوارم مثل بازى مقابل السد تمركزمان را از دست ندهيم و براى تك تك دقايق برنامه خواهيم داشت. ما براى شكست النصر آمده ايم تا براى بازى روز دهم فروردين با پرسپوليس روحيه خوبى داشته باشيم.سرمربى تيم استقلال با اشاره به امكانات و موفقيت تيم ها، گفت: امروز در باشگاه النصر حاضر شده ام و واقعا حسرت خورده ام. آرزو دارم تيم هاى استقلال و پرسپوليس روزى از چنين امكاناتى برخوردار باشند.مظلومى در خصوص آخرين وضعيت ملا محمد گفت: اين بازيكن دوران مصدوميت را پشت سر گذاشته و مشكلى براى همراهى با استقلال در ديدار امروزنخواهد داشت.وى در پايان با اشاره به بازى هاى آينده تيمش، گفت: روز ۲۹ اسفند با صباى قم بازى داريم اما تا بيست و ششم بايد در عربستان باشيم و به زيارت خانه خدا برويم. اميدوارم مسئولان سازمان ليگ به تيم هاى نماينده ايران نگاه ملى داشته باشند و رسانه ها نيز حمايت هاى كامل انجام دهند چون رسانه هاى عربى اينجا تمام امكانات را براى موفقيت تيم هايشان فراهم مى كنند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فتح الله زاده

فتح الله زاده:مليت خودشان را فراموش كرده اند و عليه استقلال موضع مى گيرند

على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال درباره شرايط استقلال قبل از ديدار مقابل النصر عربستان اظهار داشت: شرايط تيم خوب است. خوشبختانه ديروز خوب تمرين كرديم و امشب هم در زمين اصلى تمرين مى كنيم. اميدوارم فردا بازى خوبى انجام دهيم.
    وى درباره نحوه نمايش استقلال و انتقادهايى كه به اين تيم بعد از بازى با سايپا توسط از سوى هواداران استقلال صورت گرفت، عنوان كرد: پرسپوليس در آخرين بازى خود مقابل شهردارى تبريز مساوى كرد. تساوى مقابل تيمى مثل سايپا آخر زمان نيست. همين سايپا در اصفهان مقابل ذوب آهن به تساوى رسيد. اگر قرار باشد در فوتبال همه تيم ها را ببريم كه بايد قهرمان شويم. آنچه مسلم است هوادار بايد تا آخرين روز ليگ از تيمش حمايت كند.
    سرپرست باشگاه استقلال ادامه داد: پرسپوليس در چند بازى مقابل تيم هاى ضعيف سه تا سه تا و چهار تا چهار تا گل خورد اما هوادار به پاى اين تيم ايستاد. ما نبايد فراموش كنيم استقلال چه طور آماده شد و در چه شرايطى بازيكن جذب كرديم. در جريان مسابقات مصدوم هم داديم. ميلاد ميداودى كم بازيكنى نيست اما از دستش داديم. با همه اينها هنوز بالاى جدول هستيم.
    وى تصريح كرد: هوادار حق دارد هر موقع بخواهد از تيمش انتقاد كند. ما هم به نظر هواداران خود احترام مى گذاريم اما فكر نمى كنم آن چند نفر هوادارى كه در بازى با سايپا شعار دادند، هوادار واقعى بودند. مگر ما چندم جدول هستيم كه بايد اين انتقادها را بشنويم. از رقيب خود بالاتريم و با تفاضل گل سوم جدول هستيم.
    فتح الله زاده در ادامه گفت: مى دانيم چه كسانى در آستانه بازى هاى ليگ قهرمانان آسيا مى خواهند استقلال را به حاشيه ببرند. آنها حتى مليت خود را فراموش كرده اند و حملات شديدى را عليه استقلال آغاز كردند. ما اين حركت ها را بى جواب نمى گذاريم. اگر اختلافى با سرمربى دارند، بايد بدانند استقلال براى سرمربى نيست. اين تيم براى ايران بازى مى كند. متاسفانه هر روز با صحبت هاى خود استقلال را اذيت مى كنند اما بچه ها با همه وجود تلاش مى كنند تا اين نامهربانى ها را جواب دهند.
    سرپرست باشگاه استقلال درباره حاشيه سازى براى دسوزا بازيكن برزيلى اين تيم مبنى بر اينكه وى مجوز كار ندارد تاكيد كرد: آنهايى كه چنين خبرهايى را منتشر مى كنند نبايد صحت اين خبر را از باشگاه ها بپرسند. بايد اين خبر را از كسانى كه مى خواهند استقلال را وارد حاشيه كنند، بپرسند؟ دسوزا اگر مشكل خروجى داشت چه طور با ما به عربستان آمده است. مگر مى شود با تعهد دادن كارى انجام داد. حتى اگر تعهد هم داده باشيم دسوزا اكنون پيش ماست. پس اين چه ايرادى است كه به استقلال و اين بازيكن گرفته اند؟
    فتح الله زاده با اشاره به اينكه پس از بازگشت از عربستان از رسانه اى كه اين خبر را منتشر كرده، شكايت مى كند، گفت: به طور حتم اين موضوع را پيگيرى مى كنم. اين جوسازى ها چه معنى دارد. چرا مسائل شخصى را به استقلال ربط مى دهند. اين اتفاق به ناحق است. ما يك قدم از اين قضيه عقب نشينى نمى كنيم چون قضيه دسوزا را بى جهت بزرگ كردند. براى من عجيب است كه چه طور يك سايت خبرى هر دروغى كه دلش بخواهد مى نويسد. آنها بايد در دادگاه جوابگوى دروغ پردازى هاى خود باشند. آنها حتى وطن خود را ناديده مى گيرند.
    سرپرست باشگاه استقلال درباره اينكه آيا از شركت هواپيمايى الامارات شكايت مى كنند، يا خير، اظهار داشت: من با مديريت اين شركت چه در تهران وچه در امارات صحبت خواهم كرد كه چرا چنين كم لطفى در حق باشگاه استقلال انجام داده اند به خصوص اينكه مدير شيفت آن شب اين شركت برخورد نادرستى با ما داشت.
    فتح الله زاده درباره ديدارش با سفير ايران در رياض و اينكه آيا بحث انگشت نگارى از كاروان استقلال مطرح شد يا خير، به فارس گفت: ما بحث انگشت نگارى را مطرح نكرديم. اين مساله در عربستان يك قانون است و اين قانون ۲۵ روز پيش تصويب شده است. همراه استقلال در اين پرواز از هر كجاى دنيا كه بودند، انگشت نگارى شدند. انگشت نگارى هم به اين معنا نبود كه استمپ بياورند و دستان ما رنگى شود بلكه با سيستم اسكنر و بدون معطلى اين اتفاق صورت گرفت. هر كشور قانونى دارد. بايد به آن احترام گذاشت و نبايد آن را به چالش كشيد.
    وى در مورد بازى امروز مقابل النصر خاطرنشان كرد: من به كسب امتياز در بازى امروز خيلى اميدوارم و اين مسئله دور از دسترس نيست.
    سرپرست باشگاه استقلال در پايان درباره اينكه نبودن مجتبى جبارى ممكن است به اين تيم مقابل النصر ضربه وارد كند، تصريح كرد: كادرفنى يك مسئوليت هايى دارد و وقتى تصميمى گرفته مى شود اگر قرار باشد آن را اجرا نكنيم، سنگ روى سنگ بند نمى شود. وقتى به سرمربى تيم توهين مى شود و توانايى هاى او زير سؤال مى رود بايد كميته انضباطى تصميم گيرى كند. بعد از برگشتن از عربستان براى جبارى و كوشكى به كميته انضباطى تشكيل مى دهد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مظلومی

مظلومي: بازيكنان مقابل النصر به‌وظايفشان خوب عمل نكردند

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: بازيكنان ما مقابل النصر به‌وظايفشان خوب عمل نكردند.

به گزارش خبرنگار اعزامي فارس از رياض، پرويز مظلومي پس از شكست 2 بر يك استقلال در ليگ قهرمانان آسيا مقابل النصر عربستان اظهار داشت: بازي خوبي بود. هر 2 تيم نمايش خوبي داشتند. استقلال مستحق شكست نبود و تا دقايق پاياني نيز بر روي دروازه حريف فشار وارد كرديم.
    وي ادامه داد: يك گل ناگهاني از راه دور دريافت كرديم و پس از آن گلي ديگر از روي ضربه ايستگاهي خورديم كه خط دفاعي ما متاسفانه خوب بسته نشده بود. اين برد را به تيم النصر تبريك مي‌گويم، هر چند كه تساوي در اين ديدار عادلانه بود.

مظلومي عنوان كرد: النصر در زمين خودش بازي مي‌كرد و تماشاگران تاثير خوبي را در بازي گذاشته بودند و بازيكنان اين تيم از نظر روحي شرايط خوبي داشتند. با اين حال ما بازي را تحت كنترل داشتيم و مهره‌هاي كليدي اين تيم را از كار انداخته بوديم كه اين موضوع باعث شد در نهايت سرمربي اين تيم دست به تعويض بزند.
    سرمربي تيم استقلال افزود: النصر فرصت گلزني آنچناني نداشت و اگر در دقيقه 90 مهاجم ما دروازه اين تيم را باز مي‌كرد نتيجه‌ ديگري رقم مي‌خورد.

مظلومي در پاسخ به‌سوال خبرنگار فارس درباره اينكه چقدر شانس براي صعود به‌مرحله بعد ليگ قهرمانان داريد گفت: ما بدون شانس نيستيم. 4 بازي و 12 امتياز باقي مانده است و هنوز شانس صعود داريم. شك نكنيد استقلال مي‌تواند از اين گروه صعود كند.

خبرنگار ديگري از سرمربي استقلال درباره سيستم اين تيم در نيمه اول و دوم سوال كرد كه مظلومي در پاسخ عنوان داشت: استقلال در نيمه اول با سيستم 3-5-2 بازي كرد. وقتي كه تشخيص دادم كه مدافعان كناري النصر روند روبه‌جلويي دارند و زياد نفوذ مي‌كنند به‌فكر تغيير سيستم افتادم و زماني كه مي‌خواستم اين تغيير را انجام دهم متاسفانه گل تساوي را دريافت كرديم.
    وي ادامه داد: بعد از گل تساوي سيستم ما 4-3-3 شد و توانستيم نبض بازي را در اختيار بگيريم و خطرات زيادي را هم ايجاد كرديم.

مظلومي درباره اينكه چرا استقلال در نيمه دوم به‌بازي دفاعي روي آورد اظهار داشت: در نيمه دوم النصر چيزي براي از دست دادن نداشت. ما مي‌توانستيم از آشفتگي خط دفاع حريف استفاده كنيم، اما بازيكنان وظايف خودشان را به‌خوبي اجرا نكردند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مظلومی

مظلومي: هم پرسپوليس را مي‌بريم و هم به انتقادات جواب محكمي مي‌دهيم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به هواداران قول مي دهم هم مقابل پرسپوليس پيروز شويم و هم پاسخ محكمي به انتقادات دهيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، سرمربي تيم فوتبال استقلال پس از پايان تمرين امروز و در آستانه ديدار با صباي قم در خصوص شرايط تيمش قبل از مسابقه هفته بيست و هفتم ليگ برتر اظهار داشت: متاسفانه در حالي كه مي‌توانستيم در عربستان برنده از زمين خارج شويم سه امتياز بازي را از دست داديم.
    وي ادامه داد: سه موقعيت صد در صد گل داشتيم. اگر سيدصالحي و برهاني آن توپ‌ها را گل كرده بودند با دست پر به تهران بازمي‌گشتيم. متاسفانه در نيمه اول موقعيت‌هايمان تبديل به گل نشد و آنها با آغاز نيمه دوم با فشار تماشاگران خود موفق شدند هر سه امتياز بازي را از آن خود كنند در حالي كه روي شوت‌هاي از راه دور به گل رسيدند.
    وي ادامه داد: يك تيم مگر چقدر مي‌تواند در عربستان موقعيت داشته باشد و آنها را از دست بدهد.
    پرويز مظلومي در ادامه صحبت‌هايش در گفت‌وگو با خبرنگاران تصريح كرد: شرايط استقلال آنگونه كه در رسانه‌ها مطرح مي‌كنند بد نيست و انشاءالله تلاش مي‌كنيم تا قبل از دربي حساس مقابل پرسپوليس از شرايط شكست خارج شويم. تمرين امروز نيز تمرين سنگيني نبود و حالت ريكاوري داشت و فردا نيز يك تمرين را برگزار مي‌كنيم تا به مصاف صباي قم برويم.
    مظلومي در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبني بر اينكه آيا قبول داريد يك سري انتقادات به بازيكنان استقلال به حق است و آنها در حد و اندازه‌هاي خود ظاهر نمي‌شوند، گفت: اين را هم بگوييد يك سري انتقادات ناحق است. متاسفانه چند وقتي است كه موجي در رسانه‌ها ايجاد شده كه عليه استقلال موضع مي‌گيرند و شرايط تيم ما را درك نمي‌كنند.
    وي در ادامه با اشاره به اينكه با نقاط ضعف تيمش آشنا است، گفت: يك سري اشكالات در تيم ما وجود دارد و ما آنها را مي‌دانيم. اين رابگويم كه بازيكنان استقلال ناراحت هستند و فشار زيادي روي دوش آنها است. آنهايي كه انتقاد مي‌كنند يادشان نرود كه ما در بدترين شرايط نتايج خوبي گرفتيم.
    سرمربي تيم استقلال در ادامه صحبت‌هايش در پاسخ به اين سؤال كه شنيده مي‌شود اگر در دو بازي آينده نتيجه نگيريد از كار بركنار خواهيد شد، پاسخ داد: از روزي كه به استقلال آمدم با خودم اتمام حجت كردم و با اين حرف‌ها بيگانه نيستم. نمي‌خواهم حرف‌هاي تكراري بزنم. من در شرايطي تيم را تحويل گرفتم كه كار خيلي سخت بود و استقلال شرايط خيلي مساعدي نداشت. به خاطر همين مسئله برنامه دوساله دادم و فرصت خواستم. و همه قول‌ها را براي سال آينده دادم. فكر تمام اين مسائل را كرده‌ام ولي نبايد زود گذشته را فراموش كرد و فكر مي‌كنم تقصير خودم است كه توقعات را بالا بردم. تيمي كه همه تصور مي‌كردند حتي جزو چند تيم ابتداي جدول هم نباشد، به مدعي اصلي قهرماني تبديل شده است و در جام حذفي جزو 4 تيم پاياني هستيم. همچنين ليگ قهرمانان كه هنوز هم در اين مسابقات شانس داريم بنابراين خودم توقعات را بالا برده‌ام.
    مظلومي در ادامه در خصوص صحبت‌هايي كه از قول او مبني بر بي‌عرضگي فرهاد مجيدي مطرح شده است، گفت: اصلا چنين مباحثي نبوده و متاسف هستم براي آنهايي كه اينگونه صحبت‌هايي از قول من نوشته‌اند. به هر تيمي كه مي‌روم به كاپيتان تيمم اختيار مي‌دهم و فكر مي‌كنم از صحبت‌هاي من سوءبرداشت‌هايي صورت گرفته است. فرهاد تلاش خود را انجام داده و مي‌دهد ولي از او انتظار بيشتري دارم و بايد تلاش مضاعفي براي موفقيت استقلال انجام دهد.
    وي در ادامه صحبت‌هايش در خصوص اينكه آيا با وجود مصدوميت مبعلي قصد ندارد از باشگاه بخواهد جباري و كوشكي را ببخشد، گفت: بارها گفته‌ام تا زماني كه در استقلال هستم، نظم و انضباط را سرلوحه كارم قرار مي‌دهم. قرار نيست به خاطر سه امتياز يك بازيكن بخشيده شود و تمام مسائل زير پا گذاشته شود. اين مسئله به باشگاه ارتباط دارد و آنها صلاح مي‌دانند كه چه تصميمي در اين خصوص بگيرند. شايد فردا در خصوص اين بازيكنان جلسه بگذارند و من هنوز در اين خصوص بي‌اطلاع هستم اما تا زماني كه باشگاه تصميم‌گيري نكند موضعم در مورد جباري و كوشكي همين مسئله خواهد بود.
    سرمربي تيم استقلال در پايان در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبني بر اينكه چه عيدي به هواداران مي‌دهي و قبول داريد اگر در دربي دهم فروردين ماه آينده برنده شويد ايرادات و انتقادات از شما كم مي‌شود،‌گفت: قبول دارم كه دربي سنگين و حساس است و ما به آنها قول مي‌دهيم هم دربي را ببريم و هم تمام انتقادات را محكم پاسخ دهيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مظلومی

شايسته شكست نبوديم

مظلومى: شك نكنيد از گروهمان صعود مى كنيم

سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: بازيكنان ما مقابل النصر به وظايفشان خوب عمل نكردند.پرويز مظلومى پس از شكست ۲ بر يك استقلال در ليگ قهرمانان آسيا مقابل النصر عربستان اظهار داشت: بازى خوبى بود. هر ۲ تيم نمايش خوبى داشتند. استقلال مستحق شكست نبود و تا دقايق پايانى نيز بر روى دروازه حريف فشار وارد كرديم.وى ادامه داد: يك گل ناگهانى از راه دور دريافت كرديم و پس از آن گلى ديگر از روى ضربه ايستگاهى خورديم كه خط دفاعى ما متاسفانه خوب بسته نشده بود. اين برد را به تيم النصر تبريك مى گويم، هر چند كه تساوى در اين ديدار عادلانه بود.مظلومى عنوان كرد: النصر در زمين خودش بازى مى كرد و تماشاگران تاثير خوبى را در بازى گذاشته بودند و بازيكنان اين تيم از نظر روحى شرايط خوبى داشتند. با اين حال ما بازى را تحت كنترل داشتيم و مهره هاى كليدى اين تيم را از كار انداخته بوديم كه اين موضوع باعث شد در نهايت سرمربى اين تيم دست به تعويض بزند.سرمربى تيم استقلال افزود: النصر فرصت گلزنى آنچنانى نداشت و اگر در دقيقه ۹۰ مهاجم ما دروازه اين تيم را باز مى كرد نتيجه ديگرى رقم مى خورد.مظلومى در پاسخ به سوالى درباره اينكه چقدر شانس براى صعود به مرحله بعد ليگ قهرمانان داريد گفت: ما بدون شانس نيستيم. ۴ بازى و ۱۲ امتياز باقى مانده است و هنوز شانس صعود داريم. شك نكنيد استقلال مى تواند از اين گروه صعود كند.خبرنگار ديگرى از سرمربى استقلال درباره سيستم اين تيم در نيمه اول و دوم سوال كرد كه مظلومى در پاسخ عنوان داشت: استقلال در نيمه اول با سيستم ۳-۵-۲ بازى كرد. وقتى كه تشخيص دادم كه مدافعان كنارى النصر روند روبه جلويى دارند و زياد نفوذ مى كنند به فكر تغيير سيستم افتادم و زمانى كه مى خواستم اين تغيير را انجام دهم متاسفانه گل تساوى را دريافت كرديم.
    وى ادامه داد: بعد از گل تساوى سيستم ما ۴-۳-۳ شد و توانستيم نبض بازى را در اختيار بگيريم و خطرات زيادى را هم ايجاد كرديم.
    مظلومى درباره اينكه چرا استقلال در نيمه دوم به بازى دفاعى روى آورد اظهار داشت: در نيمه دوم النصر چيزى براى از دست دادن نداشت. ما مى توانستيم از آشفتگى خط دفاع حريف استفاده كنيم، اما بازيكنان وظايف خودشان را به خوبى اجرا نكردند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه هوار محمد

استقلال در رياض بدشانس بود

هوار محمد: نيمه اول مى توانستيم كار النصر را تمام كنيم

بازيكن تيم فوتبال استقلال گفت: در نيمه اول اگر از فرصت ها به خوبى استفاده مى كرديم، مى توانستيم در ۴۵ دقيقه اول كار حريف عربستانى را تمام كنيم.
    هوار ملامحمد پس از شكست استقلال مقابل النصر عربستان در پاسخ به سؤال خبرنگار عربستانى در مورد تجربه او از سفر به باشگاه هاى مختلف اظهار داشت: اين سفرها براى من تجربه روى تجربه بوده است و خدا را شكر مى كنم كه با بازى در اروپا و حضور در تيم هايى مثل العين و الخور خودم را به عنوان يك بازيكن عراقى تثبيت كردم. هوارملامحمد همواره خود ملامحمد است و اكنون نيز با استقلال هستم و در آينده اگر فرصتى باشد در تيم هاى اروپايى خواهم بود. وى در پاسخ به اين سؤال كه خبر رسيده بود كه مى خواهى در ليگ عربستان بازى كنى اما اينگونه نشد گفت: اين موضوع به اختيارات باشگاه استقلال مربوط مى شود.
    مهاجم استقلال در پاسخ به اين سؤال كه آيا فكر مى كند استقلال به مرحله ليگ بعدى قهرمانان آسيا راه پيدا كند عنوان كرد: اميدوارم اينگونه شود و استقلال يكى از تيم هاى راه يافته به مرحله بعدى مسابقات باشد. خبرنگار عربستانى در خطاب به مهاجم عراقى تاكيد كرد؛ من از تو به عنوان يك بازيكن كارشناس اين
    سؤال را پرسيدم نه بازيكن معمولى و هوار ملامحمد پاسخ داد: اميدوارم كه اين اتفاق رخ دهد. در فوتبال چيز قابل پيش بينى نيست ما مقابل النصر در نيمه اول برتر بوديم حتى مى توانستيم كار را در همان نيمه تمام كنيم، شكست برازنده استقلال در اين مسابقه نبود، اما فوتبال قابل پيش بينى نيست. وى افزود: در حمله بارها از مدافعان النصر عبور كرديم اما بداقبال و كم شانس بوديم فرصت هايى خود را از دست داديم. مهاجم استقلال در پاسخ به اين سؤال كه آيا اين تيم در مقايسه با ساير تيم هاى ايرانى مثل ذوب آهن بهتر است يا خير گفت: تيم هاى ايرانى همگى خوب هستند و همه آنها براى قهرمانى آسيا تلاش مى كنند آنها با غيرت بازى مى كنند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه خرمگاه

فرهنگ فوتبال ايران بايد عوض شود

خرمگاه: استقلال به لحاظ روانى آماده پيروزى نبود

مدافع اسبق تيم فوتبال استقلال گفت: استقلال در ديدار با النصر به لحاظ روانى براى پيروزى آماده نبود.محمد خرمگاه در مورد بازى شب گذشته استقلال مقابل النصر عربستان و شكست ۲ بر يك اين تيم اظهار داشت: به نظر من استقلال بى تجربگى كرد. حفظ نكردن نتيجه و صاحب نبودن توپ يكى از دلايلى باخت اين تيم بود. اين عادت تيم هاى ايرانى است كه وقتى در زمين حريف گل مى زنند عقب نشينى مى كنند. اين عادت متاسفانه از سال هاى دور در فوتبال ايران وجود داشته است.وى افزود: بايد اين فرهنگ را از فوتبال خود دور كنيم. تيم هاى ايرانى به لحاظ روانى توان حفظ نتيجه در زمين حريف را ندارند. استقلال در بازى ديشب از نظر فنى بهتر از النصر بود اما نتوانست از شرايطش استفاده كند. در تيم النصر دو سه بازيكن به لحاظ فنى قابل نبودند.مدافع اسبق آبى پوشان ادامه داد: در ايران فقط چند تيم است كه به معنى واقعى بازى انجام مى دهند. براى اينكه حرف و حديثى پيش نيايد نمى خواهم اسمى از تيم بياورم. خودم را استقلالى مى دانم و شايد انتقادم كمكى به اين تيم كند اما حتى دلم هم نمى خواهد از اين تيم انتقاد كنم. چون دوست ندارم برايم حرف در بياورند. اكنون تيم در شرايط بدى است و نتيجه هم نگرفته و هر حرفى بزنيم شائبه به وجود مى آيد. در كل مى گويم استقلال براى اين بازى به لحاظ روانى آماده پيروزى نبود. ما بايد ياد بگيريم به لحاظ حرفه اى بازيكنان را آماده كنيم. علم روز و مسائل روانشناسى ورزشى چه مى شود? فرهنگ فوتبال ايران بايد عوض شود. ما در ايران فقط دو سه مربى داريم كه روح بردن را به بازيكنان خود تزريق مى كنند و اين مساله كاملا در تيم هايشان نمايان است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 112 از 131 نخستنخست ... 1262102110111112113114122 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)