ببین دوست من
قبلا هم تو پستای قبلی گفتم بازم برای شما میگم
1- اول ترکیبتون رو انتخاب کنید ببینید به چه بازیکنایی تو چه پستایی نیاز دارید
2- اگر مثلا بازیکن ml نیاز داری حتما بازیکنی بگیر که دو پست بتونه بازی کنه مثلا ml - aml تا همزمان دوبازیکن خریده باشی و توی توکن هم صرفه جویی کردی دفاع هم همینطور مثلا dc-dr یا dc-dmc اینجوری خیلی توکن جلو میفتی و صرفه جویی میشه و تو همه قسمتا چند بازیکن داری .
3- نیاز نیست بازیکن حتما 5 ستاره بخری که هم گرونه و هم مشتری زیاد داره 4 ستاره هم عالیه
4- همیشه ساعت های خلوت خرید کن مثلا 7 صبح خیلی خیلی خلوته من 5 تا بازیکن خوبمو با یک توکن گرفتم ظهرم فکر کنم خلوته تا حدی ساعت2 یا سه البته صبح بهتره
5- همیشه اگر اینترنت قوی و پرسرعت داری مثل 512 مبین نت به بالا یا ای دی اس ال رو ثانیه 2 بزن رو توکن و پیشنهاد بده اگر توکن کم داری مثلا5 تا و دیدی برای یه بازیکن 3 یا 4 نفر رقابت دارن قید اون بازیکن رو بزن بازیکن زیاده حتما که نباید ادن رو بخری
6- بازیکن جوان گرونه اگر پول کم داری هرگز سراغ زیر 25 سال نرو چون مثلا 25 ساله با همون مشخصات گیرت میاد 700 اما 18 ساله با همون مشخصات 4 تا 5 میلیون نهایتشم اخر فصل یه ستارش کم میشه در اینده هم بدردت نمیخوره که بگی اینده داره
7- اگر میخوای پولت زیاد بشه زمین استادیوم رو ارتقا بده تا گنجایش 1000 تا هوادار داشته باشه و قیمت بلیط هم بمرور زیاد کن بار اول 16 روز طول میکشه اما بعد کلی هوادار میاد و بهت پول میرسونه . صندلی رو زیاد نکن و ارتقا نده فعلا
اگر سوالی بود در خدمتم