Design & Developed BY Patira

صفحه 111 از 216 نخستنخست ... 1161101109110111112113121161211 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,101 تا 1,110 , از مجموع 2180

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

پیش فرض از هفته آینده در تمرین استقلال حاضر می‌شوم /

کیانوش: جای تیموریان در استقلال خیلی خالی است
    وقتی امیر قلعه‌نویی سرمربی استقلال شد خیلی‌ها تصور می‌کردند که او تمایلی برای حفظ کیانوش رحمتی نداشته باشد ولی او قبل از شروع فصل اعلام کرد که به کیانوش اعتقاد دارد. همین موضوع باعث شد تا رحمتی در استقلال بماند و نکته جالب این است که قلعه‌نویی در مصاحبه‌های اخیر خود اعلام کرده که منتظر بازگشت جباری و کیانوش است. رحمتی هم این روزها با روحیه زیادی تمرین‌های انفرادی را انجام می‌دهد و منتظر حضور در تمرین‌های گروهی استقلال است. او در موردوضعیت خودش و استقلال به سوالات پاسخمی‌دهد.
    کیانوش، وضعیت فعلی‌ات چطور است؟
    ‌‌‌ خدا را شکر شرایط خوبی دارم. مدتی است تمرین‌های نسبتا سختی انجام می‌دهم و کارهایی مثل پرش و تمرین‌های تعادلی در دستور کارم قرار دارد. در ضمن بدون مشکل خاصی روی تردمیل می‌دوم و حتی قرار بود از چند روز پیش در تمرین استقلال حاضر شوم.
    پس چرا سر تمرین نرفتی؟
    ‌‌‌ می‌خواستم بروم ولی دکتر نوروزی و خانم محمدی گفتند بهتر است که یک هفته دیگر هم در کلینیک تمرین کنم و سپس به تمرین استقلال بروم. به امید خدا از شنبه هفته آینده در تمرین‌های استقلال حاضر می‌شوم.
    چه زمانی می‌توانی فوتبال بازی کنی؟
    ‌‌‌ من قبلا هم تجربه پارگی رباط صلیبی را داشتم. الان شرایط خوبی دارم و بازگشتم به میادین فوتبال کمتر از دو ماه دیگر خواهد بود. من امیدوارم یک ماه و نیم دیگر بازی کنم. الان ۵ ماه از این مصدومیت را پشت سر گذاشته‌ام و تمام تلاشم این است که قبل از نیم فصل دوم یعنی اواخر نیم فصل اول بازی کنم.
    قلعه‌نویی هم گفته که منتظر بازگشت توو جباری است؟
    ‌‌‌ وقتی مربی یا مسوولان باشگاه در مورد بازیکن مصدوم اینطوری صحبت می‌کنند، آن بازیکن روحیه می‌گیرد. من از قبل خاطرات خوبی از کار کردن با قلعه‌نویی دارم و زمانی که سرمربی تیم ملی بود معمولا مرا به تیم ملی دعوت می‌کرد. او به من اعتقاد دارد و این باارزشاست، من هم دوست دارم که در استقلال کار کردن با او را تجربه کنم.
    راستی به نظر تو چرا جواد نکونام توقعاترا در این فصل برآورده نکرده است؟
    ‌‌‌ جواد در هفته‌های ابتدایی در شرایط مسابقه قرار نداشت و تمرین‌های پیش فصل را هم از دست داده بود. او رفته رفته شرایط بهتری پیدا کرده و آنقدر پتانسیل دارد که هرچه زودتر به دوران اوج برسد.
    برخی معتقدند استقلال آندرانیک تیموریان را راحت از دست داده. نظر تو چیست؟
    ‌‌‌ آندو خودش تصمیم گرفت به لیگ قطر برود ولی جای او واقعا در استقلال خیلی خالی است. من برایش آ‌رزوی موفقیت دارم.
    قلعه‌نویی گفته که استقلال قهرمان لیگ خواهد شد. نظر تو چیست؟
    ‌‌ با توجه به شرایطی که در لیگ امسال وجود دارد باید بگویم که شانس اول هستیم. استقلال حتی اگر بازی معمولی خودش را انجام دهد شک نکنید که قهرمانخواهد شد. من فکر می‌کنم در نهایت قهرمان شویم.
    ولی مثل اینکه مشکلات مالی بازیکنان را اذیت می‌کند؟
    ‌‌‌ استقلال متاسفانه همیشه مشکل مالی دارد ولی امیدوارم مسوولان رده بالا این مشکلات را برطرف کنند تا بازیکنان هم تمرکز داشته باشند.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

پیش فرض از هفته آینده در تمرین استقلال حاضر می‌شوم /

کیانوش: جای تیموریان در استقلال خیلی خالی است
    وقتی امیر قلعه‌نویی سرمربی استقلال شد خیلی‌ها تصور می‌کردند که او تمایلی برای حفظ کیانوش رحمتی نداشته باشد ولی او قبل از شروع فصل اعلام کرد که به کیانوش اعتقاد دارد. همین موضوع باعث شد تا رحمتی در استقلال بماند و نکته جالب این است که قلعه‌نویی در مصاحبه‌های اخیر خود اعلام کرده که منتظر بازگشت جباری و کیانوش است. رحمتی هم این روزها با روحیه زیادی تمرین‌های انفرادی را انجام می‌دهد و منتظر حضور در تمرین‌های گروهی استقلال است. او در موردوضعیت خودش و استقلال به سوالات پاسخمی‌دهد.
    کیانوش، وضعیت فعلی‌ات چطور است؟
    ‌‌‌ خدا را شکر شرایط خوبی دارم. مدتی است تمرین‌های نسبتا سختی انجام می‌دهم و کارهایی مثل پرش و تمرین‌های تعادلی در دستور کارم قرار دارد. در ضمن بدون مشکل خاصی روی تردمیل می‌دوم و حتی قرار بود از چند روز پیش در تمرین استقلال حاضر شوم.
    پس چرا سر تمرین نرفتی؟
    ‌‌‌ می‌خواستم بروم ولی دکتر نوروزی و خانم محمدی گفتند بهتر است که یک هفته دیگر هم در کلینیک تمرین کنم و سپس به تمرین استقلال بروم. به امید خدا از شنبه هفته آینده در تمرین‌های استقلال حاضر می‌شوم.
    چه زمانی می‌توانی فوتبال بازی کنی؟
    ‌‌‌ من قبلا هم تجربه پارگی رباط صلیبی را داشتم. الان شرایط خوبی دارم و بازگشتم به میادین فوتبال کمتر از دو ماه دیگر خواهد بود. من امیدوارم یک ماه و نیم دیگر بازی کنم. الان ۵ ماه از این مصدومیت را پشت سر گذاشته‌ام و تمام تلاشم این است که قبل از نیم فصل دوم یعنی اواخر نیم فصل اول بازی کنم.
    قلعه‌نویی هم گفته که منتظر بازگشت توو جباری است؟
    ‌‌‌ وقتی مربی یا مسوولان باشگاه در مورد بازیکن مصدوم اینطوری صحبت می‌کنند، آن بازیکن روحیه می‌گیرد. من از قبل خاطرات خوبی از کار کردن با قلعه‌نویی دارم و زمانی که سرمربی تیم ملی بود معمولا مرا به تیم ملی دعوت می‌کرد. او به من اعتقاد دارد و این باارزشاست، من هم دوست دارم که در استقلال کار کردن با او را تجربه کنم.
    راستی به نظر تو چرا جواد نکونام توقعاترا در این فصل برآورده نکرده است؟
    ‌‌‌ جواد در هفته‌های ابتدایی در شرایط مسابقه قرار نداشت و تمرین‌های پیش فصل را هم از دست داده بود. او رفته رفته شرایط بهتری پیدا کرده و آنقدر پتانسیل دارد که هرچه زودتر به دوران اوج برسد.
    برخی معتقدند استقلال آندرانیک تیموریان را راحت از دست داده. نظر تو چیست؟
    ‌‌‌ آندو خودش تصمیم گرفت به لیگ قطر برود ولی جای او واقعا در استقلال خیلی خالی است. من برایش آ‌رزوی موفقیت دارم.
    قلعه‌نویی گفته که استقلال قهرمان لیگ خواهد شد. نظر تو چیست؟
    ‌‌ با توجه به شرایطی که در لیگ امسال وجود دارد باید بگویم که شانس اول هستیم. استقلال حتی اگر بازی معمولی خودش را انجام دهد شک نکنید که قهرمانخواهد شد. من فکر می‌کنم در نهایت قهرمان شویم.
    ولی مثل اینکه مشکلات مالی بازیکنان را اذیت می‌کند؟
    ‌‌‌ استقلال متاسفانه همیشه مشکل مالی دارد ولی امیدوارم مسوولان رده بالا این مشکلات را برطرف کنند تا بازیکنان هم تمرکز داشته باشند.

3. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

پیش فرض کادر فنی استقلال فیلم بازی مقابل فجرسپاسی را تماشا کرد

کادر فنی تیم استقلال به تماشای بازی این تیم مقابل فجرسپاسی نشست.
    به گزارش اوج نیوز،مربیان استقلال عصر روز شنبه با حضور در کمپ باشگاه ،فیلم مسابقه روز جمعه تیمشان با فجر را تماشا کردند.
    گروه آنالیز استقلال هم در این جلسه حضور داشت.

5. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

پیش فرض اکبرپور قرار نبود در ترکیب استقلال باشد

سیاوش اکبرپور،‌ مهاجم تیم استقلال که دربازی قبل این تیم در مقابل راه آهن محروم بود، قرار نبود در ترکیب استقلال مقابل فجربه میدان برود، این بازیکن دقیقه ۹۰ در ترکیب اصلی قرار گرفت.
    سیاوش اکبرپور در تمرینات این تیم، شرایط که مورد نظر امیر قلعه نوعی باشدرا نداشت، به همین دلیل جزو نیمکت نشینان استقلال در این بازی بود، اما سرمربی استقلال پس از جلسه نهایی با مربیان تیم استقلال به این نتیجه رسید که از اکبرپور استفاده کند اما در پایان از عملکرد وی نیز ابراز رضایت کرد.

7. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

پیش فرض فکری: فتح الله زاده اعتماد به نفس انتقاد از قلعه نویی را دارد؟/ رسولی نژاد کجاست تا پاسخگوی انتخاب قلعه نویی باشد؟

کاپیتان سابق تیم فوتبال استقلال گفت: در این فصل انتظاری که از استقلال و تیم قلعهنویی می رفت ، برآورده نشده است. روند استقلال ناامید کننده است
    “محمود فکری” در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، اظهار داشت: درکل انتظاری که از استقلال و تیم امیر قلعه نویی می رفت ، برآورده نشده و هنوز چیزی از این تیم ندیده ایم. نمی دانم ایراد کار کجاست و چیست اما استقلال ۸ هفته بازی کرده و آن بازی زیبا و روانی که انتظار داشتیم را ارائه نکرده است. نمایش استقلال مقابل فجر هم راضی کننده نبود و در کل از ابتدای فصل ناامیدکننده بوده است.
    وی افزود: شاید با یک یا دو برد استقلال به صدر جدول برسد اما نوع بازی استقلال راضی کننده نیست. کادر فنی استقلال به این دلیل عوض شد که بازیهای بهتری نسبت به فصل قبل ببینیم اما بازیهای فصل قبل به مراتب بهتر بود و در امتیازگیری هم بهتر عمل می کردند.
    پیشکسوت استقلال تصریح کرد: آقای رسولی نژاد که قبل از فصل قلعه نویی را به استقلال آورد، کجاست؟ الان کسی نیست از او بپرسد که دلیل آوردن قلعه نویی به استقلال چه بود و او هم در استقلال نیست که پاسخگوی انتخابش باشد. باید ببینیم فتح الله زاده قدرت ، توانایی و اعتماد به نفس انتقاد از قلعه نویی را دارد؟
    فکری در پایان گفت: فرهاد مجیدی در بازی با فجرسپاسی تشویق شد. هواداران حق اعتراض دارند اما اعتراض را خیلی منطقی باید به کادر فنی و باشگاه برسانند تا نوع اعتراض باعث نشود تمرکز تیم به هم بریزد و استقلال ضرر کند.

9. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

پیش فرض جان واریو:استقلال فعلی از ۸۷بهتر است

هافبک تیم فوتبال استقلال بر این باور است که تیم فعلی استقلال از تیم سال ۸۷ آبی پوشان که قهرمان لیگ برتر شدقوی تر است.
    فابیو جان واریو درباره بازی استقلال مقابل فجرسپاسی اظهار داشت:نمی دانم چرا در اینبازی به این شکل برخورد کردیم و به نظرمضای تیم تغییر کند.استقلال بازیکنان خوب و با تجربه ای دارد و به نظرم این تیم از تیم سال ۸۷ که قهرمان شد هم قوی تر است.
    وی ادامه داد:فجر تیم جوان و دونده ای بود که در طول بازی از لحاظ بدنی شرایط خوبی داشتند.ما باید تلاش کنیم در بازی های آینده دو امتیات رفته در بازی روز جمعه را جبران کنیم.
    جان واریو درباره تشویق فرهاد مجیدی از سوی هواداران استقلال عنوان کرد:با مجیدی همبازی بوده ام.او بازیکن خوبی بوده ولی در حال حاضر استقلال مهاجمان خوبی نظیر:آرش برهانی دارد که اگر موتور گلزنی اش روشن شود شرایط خود.هواداران هم نباید زود عکس العمل نشان دهند.هدف ما قهرمانی است و نباید ازاین هدف دور شویم.

11. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

پیش فرض فلعه نوعی از زوج دفاعی استقلال ابراز رضایت کرد

خط دفاعی تیم استقلال در دو بازی گذشته این تیم دچار تغییراتی شده و امیر قلعه نوعی از این اتفاق ابراز رضایت کرده است، از این رو وی نسبت به زوج خط دفاعی صادقی و منتظری خوش بین است.
    سرمربی تیم استقلال پیش از این از منتظری و عمران زاده در خط دفاعی بهره می برد اما این شرایط دچار تغییر شده و در حال حاضر سرمربی استقلال قصد ایجاد تغییر در شرایط فعلی را ندارد، به همین دلیل کار برای عمران زاده سخت شده است زیرا بازگشت وی به پست اصلی اش، با شرایط خاصی در تیم میسر می شود.

13. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

پیش فرض فتح اله زاده: با این وضع باید خودم به عنوان مهاجم بازی کنم

علی فتح اله زاده افزود:‌ چند بازی است که حنیف عمران زاده در خط حمله به کار برده می شود و قلعه نوعی سعی دارد که عمران زاده را در این پست آزمایش کند و هنوز مهاجم شدن عمران زاده قطعی نیست. باید برای رفع نقص خط حمله یک بازیکن گلزن را جذب کنیم.
    وی ادامه داد: میداودی نیز در روزهای آینده آماده بازی کردن می شود و باید به طورحتمی آسیب دیدگی اش رفع شود تا به بازی گرفته شود.
    فتح اله زاده خاطرنشان کرد: اگر مصدومیت های بازیکنان ادامه داشته باشد و بازیکندر خط حمله نداشته باشیم با این وضعیت باید خودم بروم و به عنوان مهاجم بازی کنم.
    وی در مورد رسیدن به صدر جدول گفت:‌ ما نزدیک به صدر جدول هستیم و فاصله آن چنانی با تیم های بالای جدول نداریم واگر امتیازات ۲ بازی دیگر را بدست بیاوریم به صدر خواهیم رسید.
    David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

در تمرينات استقلال چه مي گذرد؟/ وقتي خسرو به جاي سانتر، فرياد مي كشد!

تيم هاي قلعه نويي هميشه به تبحر در نفوذ از جناحين شهره بوده اند اما به رغم اينكه مهره هاي مثل حيدري، حمودي و بيگ زاده را در اختيار دارد به ندرت صاحب موقعیت می شود

يكي از اتهامات هميشگي پرويز مظلومي در سال دومي كه هدايت استقلال را بر عهده داشت اين بود كه نمي توانست مثل دوران امير قلعه نويي از توانايي هاي خسرو حيدري استفاده كند. حيدري به عنوان يكي از اركان اصلي قهرماني استقلال در ليگ هشتم،‌ هرچند فصل پس از آن و در زمان سرمربيگري صمد مرفاوي هم درخشش هميشگي را نداشت اما در ليگ دهم و در سپاهان قلعه نويي به همان مهره كارساز هميشگي تبديل شد.

حيدري بخش مهمي از فصل گذشته را به دليل مصدوميت از دست داد و در هفته هايي كه در تركيب اصلي به ميدان رفت هم نتوانست نقش يك ستاره را ايفا كند. هواداران استقلال اميدوار بودند اين رويه در فصل جديد و با بازگشت امير قلعه نويي تغيير كند اما نمايش خسرو در هشت هفته گذشته هم نشاني از آن گوش راست سرحال سالهاي اخير فوتبال ايران ندارد.
    سئوال اين است كه سبك بازي خسرو حيدري چقدر با آنچه از آن تحت عنوان فوتبال نوين و روز دنيا ياد مي شود شباهت دارد؟ او در طول هر بازي بارها در زمين خودي صاحب توپ مي شود و يك تنه براي طي كردن تمام مسافت خط طولي و ارسال توپ روي دورازه استارت مي زند. تيم هاي حريف خوب مي دانند نفوذهاي حيدري يكي از مهمترين استراتژي هاي استقلال براي رسيدن به دروازه است و جاي تعجب ندارد كه لايه هاي دفاعي خود را در اين منطقه از زمين افزايش مي دهند. خسرو حيدري را اين روزها با پيراهن استقلال مستاصل تر از هميشه مي بينيم. او بارها و بارها به صف مدافعان پرتعداد حريف مي زند و وقتي در فستيوالي از تكل هاي بلند و كوتاه گرفتار مي شود، پايش را مي گيرد و از درد فرياد مي كشد.
    تيم هاي امير قلعه نويي هميشه به تبحر در نفوذ از جناحين و ارسال توپ هاي خطرناك روي دروازه حريفان شهره بوده اند. اين استقلال اما به رغم اينكه مهره هاي امتحان پس داده اي مثل خسرو حيدري، علي حمودي و هاشم بيگ زاده را در اختيار دارد، از اين كانال در طول نود دقيقه به ندرت صاحب موقعيت مي شود. به هر حال جذب ستاره هاي يك بحث است و گنجاندن توانايي هاي آنها در قالب حركات تيمي و تاكتيكي بحثي ديگر. زوج ها و تركيب هاي چند نفره كنار خط تيم قلعه نويي كجا هستند؟ آقاي سرمربي تا كي مي خواهد به اميد شعبده بازي حيدري و بيگ زاده در كناره ها و عبور آنها از ديوارهاي بلند دفاعي حريفان، كنار زمين بايستد و به علامت افسوس سر تكان بدهد؟ در تمرينات استقلال چه مي گذرد؟

16. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

قلعه نوعی رکوردار مربیگری در لیگ برتر شد

امیر قلعه نوعی سرمربی استقلال در بازی مقابل فجرسپاسی با شکستن رکورد غلامحسین پیروانی رکوردار مربیگری در تاریخ لیگ برتر شد. قلعه نوعی تاکنون 261 بازی در لیگ برتر به عنوان سرمربی تیم های استقلال اهواز، استقلال تهران، مس کرمان، سپاهان اصفهان و تراکتورسازی تبریز را هدایت کرده است و 135 برد، 87 تساوی و 39 باخت بدست آورده است. مجموع امتیازات ثبت شده در کارنامه او 492 است و میانگین کسب امتیاز او از هر بازی لیگ برتر 88/1 است که از همه مربیان لیگ برتر بالاتر است. قلعه نوعی در 52 % بازی هایش برنده از زمین خارج شده؛ یعنی بیش از نیمی از بازی ها.

18. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

صفحه 111 از 216 نخستنخست ... 1161101109110111112113121161211 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)