همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
سلام من امین هستم کاربر جدیدم .اسم دیگه هم زیاد دارم ولی با امین راحت ترماهل قائم شهر استان مازندران هستم و طرفدار شدید رئال هستم سبک بازیم هم بین راموس و بیل هست ترکیب مورد علاقم 4-4-2 هستش و از 2007 طرفدار فوتبال شدم
خب حالا که اینجوری شد بذار ما هم خودمونو معرفی کنیم : من سروش هستم ملقب به سروش مادریدیسمو به علت تعصب زیادی روی رئال و توی سایت های معتبر ورزشی مثل ورزش سه ،طرفداری و .. منو به نام سروش مادریدیسمو میشناسن خودم فکر کنم از 4 یا 5 سالگی فوتبال میدیدم وعاشق زیدان بودم و بعدش با دیدن اسطوره رائول عاشق اون شدم از تیم های ایرانی هیچکدوم خوشم نمیاد تو مدرسه منو سرخیو راموس هم شده صدا بزنن به خاطر تکل های بسیار دقیقی که دارم خودم دفاع چپ و راست بازی میکنم و تکل خیلی زیاد میزنم و خیلی هم دقیق یعنی توپ رو میلی متری میزنم این کار رو ذاتی انجام میدم و اصلا تمایلی به حفظ توپ ندارم و تو زمین چمن که میبرن واسه ورزش بازی میکنیم و اخرین مدافع وایمیستم و توپ که از همه رد شد از من نمیتونه رد بشه و بلافاصله بعد از اینکه توپو گرفتم سریع پاس میدم البته تو لایی زدن هم مهارت دارم ولی خودم عشق دفاع و تکل و منهدم کردن هستم و چون جثه ی خیلی بزرگی هم ندارم خیلی دقیق میتونم با تکل خوابیده برم زیر پای بازیکن و راحت میتونم بین بازیکنا حرکت کنم و البته میتونم پاس های تو عمق و تو عرض بلند و دقیق هم بدم و من تو تیم مدرسمون پایه و اساس تیم هستم یه بازی نباشم نابود میشن. من از سال 2010 وارد اینترنت شدم و از اون موقع مو به مو پیگیری میکنم ولی خودم چون 15 سالمه از سال 2002 فوتبال میدیدم . آنچلوتی رو خیلی دوست دارم و عاشق کاسیاس ، راموس ،رونالدو و تک تک مادریدیستا و مادریدیسمو ها هستم ولی از اولتراسور ها دیگه خیلی خوشم نمیاد. از بارسا متنفرم و بهترین شوی فوتبالی ال کلاسیکو رو خیلی دوست دارم. برای اومدن عید و ال کلاسیکوی بعدی خیلی بی تابم.
مهدی هستم سلام دوست عزیز![]()
متشکرم که پاسخ دادی منم از بارسا خوشم نمیاد فقط بایرن مونیخ و اندکی مادریدی ها بازیکنان محبوب من مانوئل نویر و ارین روبن و توماس مولر ولوان دفسکی هستند ومربی ای که دوست دارم پپ گواردیولا هست
محمد هستم بچه جنوب شرق!!از دریای همیشه مکران!!!
26 سالمه!! ارشد شیمی هستم!!
سلام اسم من عرشیا هستش. من 13 سال بیش تر ندارم.امیدوارم روزهای خوبی رو باهاتون سپری کنم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)