به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
کریمی پرسپولیس را از قعر جدول جدا کرد / پا قدم رویانیان برای پرسپولیس خوش بود.
مرجع خبری پرسپولیس : تیم فوتبال پرسپولیس موفق شد با پیروزی مقابل فجر سپاسی شیراز در ورزشگاه حافظیه از بحران فاصله بگیرد.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ سرخپوشان پایتخت از ساعت 18:30 دقیقه امروز در ورزشگاه حافظیه شیراز به مصاف فجر سپاسی که رفتند که این مسابقه در پایان با نتیجه 2-1 به سود پرسپولیس خاتمه یافت.
گل های پرسپولیس را در این مسابقه علی کریمی (90) و وحید هاشمیان (70) به ثمر رساندند. تک گل فجر هم توسط عیوب کلانتری وارد دروازه حقیقی شد.
کریمی پس از به ثمر رسیدن گل فجر به شدت بر سر بازیکنان پرسپولیس فریاد کشید و دقایقی بعد موفق شد دروازه تیم شیرازی را فتح کند. پس از این گل یکی از هواداران پرسپولیس با پرچم این تیم وارد زمین مسابقه شد.
خوشحالی کریمی بعد از به ثمر رسیدن گل پیروزی سرخپوشان هم از نکات جالب توجه این مسابقه بود.
به این ترتیب پرسپولیس به دومین برد خود در لیگ برتر یازدهم رسید.
علی کریمی کاپیتان پرسپولیس لحظاتی پیش از گلزنی بر سر بازیکنان پرسپولیس فریاد کشید و ظاهرا فریادهای کاپیتان جواب داد و سرخپوشان در حافظیه سوختگیری کردند و با 5 رده صعود به رده دهم جدول رسیدند.
علیرضا فغانی داور مسابقه به مهدی رجبزاده از فجر و علی کریمی از پرسپولیس کارت زرد نشان داد. پرسپولیس پیش از این بازی با شش امتیاز در رده پانزدهم جدول قرار داشت و فجر 9 امتیازی در رده دهم است.
ترکیب پرسپولیس: علیرضا حقیقی، شیث رضایی، محمد نصرتی، علیرضا نورمحمدی، مجتبی شیری، حمید علی عسگری( از دقیقه 68 وحید هاشمیان)، مازیار زارع، حسین بادامکی، علی کریمی، محمد نوری( از دقیقه 82 هادی نوروزی) و غلامرضا رضایی
سرمربی: حمید استیلی
ترکیب فجرسپاسی: سیروس سنگچولی، علیرضا جلیلی، محمدرضا پورمحمد، یونس شاکری، محمد حیدری، رضا حقیقی، مهرداد کریمیان، محمد جوکار، مهدی رجبزاده (4+90 و حید نعمتی)، محمد مهدی نظری( از دقیقه 46 ایوب کلانتری)، خالد شفیعی
سرمربی: علی اصغر کلانتری
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
اختصاصي از ورزشگاه حافظيه / جايگاه پرسپوليسي ها تكميل شد/ موضع گيري عليه ليدرها
مرجع خبری پرسپولیس : در حالي كه سه ساعت تا آغاز مسابقه تيم هاي پرسپوليس و فجرسپاسي باقي مانده بود ظرفيت جايگاه تماشاگران پرسپوليس تكميل شد.
به گزارش خبرنگار اعزامي مرجع خبري پرسپوليس به ورزشگاه حافظيه شيراز ، سه ساعت مانده به آغاز مسابقه پرسپوليس و فجر ظرفيت جايگاه اختصاص يافته به تماشاگران پرسپوليس تكميل شد. اين در حالي است كه تيم پرسپوليس هفته قبل برابر استقلال شكست سختي خورد.
شيرازي ها كه به دليل سقوط تيم هاي فجر و برق شيراز چند سالي از ديدن تيم محبوب خود از نزديك محروم بودند در هفته هشتم امسال بار ديگر به استقبال تيم محبوب خود رفتند. تماشاگران پرسپوليس از شيراز و كليه شهرهاي استان هاي جنوبي كشور راهي حافظيه شده اند.
بليط هاي اين مسابقه با قيمت 2 هزار تومان به فروش مي رسد.
ادم كوچولوها با لباس [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به مصاف تيم نونهالان فجر سپاسي با لباس سبز رفته اند.
تماشاگران پرسپوليس به تلافي تشويق دايي توسط فجري ها ،غلامحسين پيرواني را تشويق ميكنند.
حضور ليدرها با واكنش منفي هواداران پرسپوليس مواجه شد كه پس از گفتگويي كوتاه اين مشكل برطرف شد.
انتهاي گزارش اختصاصي / امانت داري ، استفاده از اين با ذكر نام مرجع خبري پرسپوليس مجاز است
اختصاصي / حاشيه هاي پيش از بازي پرسپوليس - فجر /2حضور ضارب دايي
مرجع خبری پرسپولیس : نونهالان فجرسپاسي موفق شدند تيم معلولان آدم كوچولو هاي پرسپوليس را شكست دهند. مسابقه اين دو تيم پيش از آغاز بازي تيم هاي پرسپوليس و فجر در ورزشگاه حافظيه انجام شد.
![]()
بازيكنان دو تيم پرسپوليس و فجرسپاسي در فاصله دو ساعت به آغاز مسابقه هنوز براي گرم كردن وارد ورزشگاه نشده اند.
هواداران پرسپوليس با به راه انداختن موج مكزيكي حال و هواي خاصي به ورزشگاه داده اند. ظرفيت ورزشگاه به طور مساوي تقسيم شده اما تماشاگران پرسپوليس از تيم ميزبان بيشتر به نظر مي رسد.
ليدر ضارب دايي هم در ورزشگاه ديده شد.
علي پروين توسط تماشاگران پرسپوليس به شدت تشويق شد. آن ها همچنين با شعار استيلي با غيرت وي را تشويق كردند.
پس از ورود سردسته ليدرهاي پرسپوليس كه وبلاگي هم دارد تماشاگران پرسپوليس عكس العمل نشان داده و به شدت علي دايي را تشويق كردند.
وحيد هاشميان به عنوان اولين بازيكن وارد زمين شد و روي نميكت نشست . ميثاق معمارزاده نيز روي نميكت است. جواد كاظيمان به شدت از سوي تماشاگران تشويق شد.
كاظميان : بعد از دربي خواب راحتي نداشته ايم.
پرسپولیس اف سی : بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دربي روحيه تيم را پايين آورد اما به هر حال بايد همه چيز را فراموش كنيم و پرسپوليس را نجات دهيم.
جواد كاظميان بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس در گفتگویی افزود: باخت در دربي همه چيز را به هم ريخت و روحيه بچه ها را پايين آورد اما اعضاي جديد هيئت مديره تلاش مي كنند تا دوباره شرايط براي ما فرق كند.وي اضافه كرد: به نظر من پرسپوليس طلسم شده است چرا كه ما در تمرينات آماده هستيم اما در مسابقه شرايط فرق مي كند.كاظميان در پايان گفت: ايمان دارم پرسپوليس با حمايت هواداران دوباره به يك مدعي تمام عيار تبديل مي شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حشمت مهاجرانی : مدیرانی که با شورت ورزشی عکس داشتند چه گلی به سر فوتبال زدند ؟!
کانون هواداری قرمزته : من می بینم که بعضی ها می گویند مگر فلانی یک عکس با شورت ورزشی دارد. می خواهم بگویم کسانی که عکس با شورت ورزشی داشتند چه گلی به سر این فوتبال زده اند؟
حشمت مهاجرانی در خصوص انتقادهایی که از انتخاب رویانیان به عنوان مدیرعامل پرسپولیس می شود، گفت: من می بینم که بعضی ها می گویند مگر فلانی یک عکس با شورت ورزشی دارد. می خواهم بگویم کسانی که عکس با شورت ورزشی داشتند چه گلی به سر این فوتبال زده اند؟ اگر یک نفر مدیر باشد و قدرت هم داشته باشد من به شخصه او را به یک فوتبالی ترجیح می دهم.
او ادامه داد : ما یکی، دو رییس فدراسیون خوب داشتیم که فوتبالی بودند و اثر خوبی از خودشان به جا گذاشتند مثل دادکان و مصطفوی. یکی، دو رییس فدراسیون هم داشتیم که فوتبالی نبودند اما مدیریت را بلد بودند. من می گویم ملاک قضاوت داشتن یک عکس با شورت ورزشی نیست. البته اگر مدیری باشد که فوتبال را بفهمد، خب بهتر است.
این پیشکسوت و کارشناس فوتبال درباره ترکیب هیات مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس اظهار داشت: در هیات مدیره استقلال، جواد زرینچه و فرزامی فوتبالی هستند. در پرسپولیس، پروین و پنجعلی حضور دارند. اینها نماینده های جامعه فوتبالی هستند و می توانند مشکلات فوتبال را به دیگر اعضا انتقال دهند. به نظر من همین کافی است و نیاز نیست حتما دیگر اعضا هم فوتبالی باشند.
حشمت مهاجرانی در پاسخ به این سوال که علی پروین پس از مدت ها به پرسپولیس بازگشت و فکر می کنید می تواند برای مجموعه سرخپوشان موثر باشد؟ گفت: علی پروین سند پرسپولیس است. پروین وصله تن این باشگاه است. آدم هایی هستند که از پرسپولیس جداشدنی نیستند و پروین یکی از آنهاست. من بازگشت پروین به خانه خودش را خوش آمد می گویم. با این حال امیدوارم پروین با گذشته اش زندگی نکند و تجربه هایش از گذشته را برای موفقیت پرسپولیس به کار گیرد.
پروين: مردم و زنده شدم تا برديم/2ميليون بار ديگر هم كاشته فجر گل نمي شود.
علی پروین اظهار داشت: بعد از اینکه نتوانستم همراه پرسپولیس به شیراز بروم کمی ته دلم ناراحت بود به همین دلیل چهارچشمی مقابل تلویزیون نشستم تا این بازی را ببینیم و خداوکیلی مردم و زنده شدم تا بازی تمام شد و پرسپولیس پیروز شد.
وی افزود: بازی خیلی خوبی بود، انشاءالله استارتی زدیم تا با کمک 100 هزار نفر در ورزشگاه آزادی به دیدار صبای قم برویم. آفرین به تعصب این بچه ها. آفرین به این علی کریمی و تعصب مثالی زدنی اش. همچنین وحید هاشمیان و کلیه بازیکنان پرسپولیس که واقعاً در آن شرایط خاص خوب دویدند و جنگیدند و نتیجه اش هم یک پیروزی دلچسب بود.
پروین خاطرنشان کرد: در خط دفاعی عالی کار کردیم اما یک مسئله را باید بگویم که اگر فجرسپاسی دومیلیون بار کاشته بزند آن طور که توپ وارد دروازه پرسپولیس شد، گل نخواهد شد. تازه اگر همه هم کنار بروند این اتفاق نمی افتد پس معلوم است حمید استیلی بدشانس است مگر می شود این طور توپ داخل دروازه شود اما به حمید هم تبریک می گویم چون تلاشی زیادی کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در مجموع همه خوب بودند این پیروزی مبارک تک تک بازیکنان باشد و انشاءالله استارتی زدیم تا به بالای جدول برسیم. من امیدوارم که هواداران پا پس نکشند و پرنگ تر از این پرسپولیس حمایت کنند. می بینیم که بازیکنی مثل علی کریمی چطور می جنگد تا پرسپولیس موفق شود. این یک دنیا ارزش دارد اما من بازهم به تک تک بازیکنان پرسپولیس و کادر فنی اش را تبریک می گویم یک خسته نباشد، هم به فجرسپاسی می گویم که واقعاً تیم بسیار خطرناک و جویای نام نشان داد.
پرسپولیس آزادانه در گرو با تجربه ها قدم میزند.
کانون هواداری قرمزته : جواهری به نام تجربه باعث شد علی کریمی و وحید هاشمیان با یک پاس گل و یک گل به داد حمید استیلی و پرسپولیس و بخصوص هواداران پرشمار این تیم بیایند تا روزنه های امید برای روزهای آینده به روی این تیم بسته نشود.
درست در شرایطی که هواداران پرسپولیس با تاسف و ناباوری، موقعیت تیم خود را در جدول (بعد از برد داماش) بررسی می کردند، پرسپولیس به گل دوم رسید تا این تیم صاحب 3 امتیاز حیاتی شود. امتیازهایی که این تیم بحران زده به شدت به آن نیاز داشت و حالا می تواند در تمرینات راحت تر نفس بکشد.
رتبه این تیم در جدول خود به اندازه کافی فضای کار در این تیم را سنگین می کرد. این تیم در 7 هفته تنها 6 امتیاز گرفته بود و این بازی می توانست به یک زلزله واقعی در این تیم منجر شود؛ اما علی کریمی و بازیکنان این تیم با جان و دل برای حمید استیلی بازی کردند تا این اتفاق نیفتد و این مربی از کنار آنها نرود.
حالا پرسپولیس با این نتیجه زنده شده و جان بگیرد و آن تیمی شود که هواداران می خواهند. بدون تعارف فوتبال ما بدون پرسپولیس و استقلال معنایی ندارد و اگر هر یک از این دو تیم بی رمق باشند، آسیبش به فوتبال ما می رسد. حالا پرسپولیس با کسب این 3 امتیاز امیدوارانه به آینده نگاه می کند.
همین که امید به پرسپولیس برگشته خودش غنیمتی است. پرسپولیس از امروز برای بازی بعد تمرین می کند با این تفاوت که دیگر در تمرینات این تیم بوقچی ها نفس کش نمی طلبند و تمرین را به هم نمی ریزند و آشوب به پا نمی کنند. حالا شرایط تازه ای حاکم شده. پرسپولیس با هوای تازه می خواهد نفس بکشد.
استيلي: در آينده بهتر از اين هم مي شويم/از پروين و پنجعلي مشورت مي گيرم.
کانون هواداری قرمزته : سرمربی پرسپولیس گفت: با وجود شرایط روحی و روانی که داشتیم توانستیم در شیراز پیروز شویم و در آینده بهتر خواهیم شد.
حمید استیلی گفت: مسابقه خیلی خوبی بود. بعد از شکست در دیدار با استقلال کارمان سخت شده بود اما روی بازیکنان از نظر روانی کار کردیم و توانستیم پیروز شویم. فجر یکی از دونده ترین تیم های لیگ است و به کلانتری خسته نباشید می گویم که تیم خوبی را ساخته و پرداخته کرده است. بازی در شیراز همیشه سخت است.
وی افزود: در نیمه اول دروازه بان ما یک بار هم زمین نخورد اما در نیمه دوم شرایط مسابقه فرق کرد و گل زدیم. بعد از آن که گل تساوی را خوردیم تعویض هایی انجام دادم که این تعویض ها خدا را شکر جواب داد و من شرمنده هواداران نشدم. باید تلاش کنیم که هفته به هفته بهتر شویم. از زحمات حبیب کاشانی تشکر می کنم ضمن اینکه از سردار رویانیان، علی پروین و هیئت مدیره نیز کمال تشکر را دارم.
استیلی تأکید کرد: در خط دفاعی تغییراتی داده بودیم و مدافعان ما وظایفشان را به خوبی انجام داده بودند با تعویض هایی هم که در نیمه دوم انجام دادم پیروز شدیم. بازی سختی را بردیم آن هم با شرایط روحی و روانی که داشتیم.
وی افزود: از تماشاگران خوب این بازی نیز باید تشکر کنم. هم تماشاگران فجر و هم تماشاگران پرسپولیس خیلی خوب تیم هایشان را تشویق کردند.
سرمربی پرسپولیس در مورد شرایط بحرانی این تیم گفت: از بازی اول شرایط بحرانی داشتیم و این کار ما را سخت تر کرد. وقتی پرسپولیس گل نمی زد هوادار صبر نمی کرد. من حق را به هوادار می دهم و از خدا می خواهم که شرمنده هواداران نشوم. به پرسپولیس اعتقاد دارم و می دانم که در باز ی های آینده بهتر خواهیم شد و یکی از بهترین تیم های لیگ می شویم.
استیلی یادآور شد: در نیم فصل می توانیم چهار جای خالی پرسپولیس را پر کنیم. اول فصل به دلیل محدودیت زمانی که داشتیم نتوانستیم این بازیکنان را جذب کنیم. هرچه شرایط روحی و روانی بازیکنان بهتر شود ما بهتر نتیجه می گیریم.
سرمربی پرسپولیس در مورد تغییرات در ترکیب تیم در بازی امروز گفت: تمرینات تیم پرسپولیس را تمام روزنامه ها پوشش می دهند اما ما از تمرینات فجر سپاسی اطلاعی نداشتیم. فجر هم تغییراتی در این بازی داشت و با تغییر سیستم به مصاف ما آمد. ما باید قوی تر باشیم زیرا تمام تیم ها برابر پرسپولیس انگیزه مضاعفی دارند و رسانه ها تمرینات ما را هم انعکاس می دهند.
استیلی در مورد بازی علی کریمی گفت: کریمی امروز هم در کناره ها خوب بازی کرد و هم وقتی که پستش را تغییر دادیم بازی خوبی از خود نشان داد. علی کریمی خوب بازی می کند البته بقیه بازیکنان نیز این فضا را برای خوب بازی کردن او فراهم می کنند. کریمی در اختیار تیم است و تیم هم در اختیار کریمی.
وی در مورد جذب مهاجم هدف گفت: ما در این پست وحید هاشمیان را داریم اما می خواهیم یک مهاجم که قدرت سرزنی بالایی داشته باشد جذب کنیم. ضمن اینکه نوروزی شرایط بهتری پیدا می کند و مهرداد اولادی در آینده نزدیک برای تیم بازی خواهد کرد با این حال سعی می کنیم در نیم فصل یک مهاجم هدف جذب کنیم.
سرمربی تیم پرسپولیس در مورد بازی نکردن ابراهیم شکوری گفت: او مشکلات دانشگاهی داشت و به همین دلیل در ابتدای هفته روی مجتبی شیری برنامه ریزی کرده بودیم که او هم فوق العاده بود.
وی در مورد اینکه در پرسپولیس هدفگذاری داشته است یا نه، گفت: ما هدفگذاری کرده ایم اما نمی دانستیم شرایط ما اینقدر سخت می شود. شرایط روحی و روانی بازیکنان ما به هم ریخته بود اما اگر به آمار مسابقات نگاه کنیم درتمام بازی ها برتر از حریفان بودیم و در ادامه راه هم با کمک رسانه ها و مردم می توانیم موفق شویم. من نمی گوییم از ما انتقاد نکیند ما انتقاد را روی چشم مان می گذاریم اما تخریب نکنید.
استیلی افزود: من از شیراز همیشه خاطره خوشی داشته ام و در سال 86 با افشین قطبی در این شهر پیروز شدم. با استیل آذین هم در شیراز پیروز شدم امروز هم که شرایط سختی را داشتیم پرسپولیس برنده شد و من این را به فال نیک می گیریم. در ادامه کار پرسپولیس شرایط بهتری خواهد داشت.
وی در مورد اینکه از علی پروین و پنجعلی مشورت می گیرد یا نه، گفت: من از همه مشورت می گیرم. از علی پروین و محمد پنجعلی که عضو کمیته فنی هستند و حتی از هیئت مدیره هم مشورت می گیرم.
درگیری با پروین تکذیب نشد/ كريمي : احترام پروين براي من واجب است.
مرجع خبری پرسپولیس : علي كريمي گفت: با اين برد شرايط ما بهتر شد و بايد بازي به بازي بهتر شويم. به گزارش مرجع خبری از ایسنا ، كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به نظر من بازي در نيمه اول با وجود دوندگي زيادي كه تيم فجر داشت اما موقعيت گلي براي آنها نداشت. در نيمه دوم بعد از گلي كه ما زديم، فجر فشار آورد اما ما بازي را كنترل كرديم.
وی از ميزباني تيم فجر هم تشكر كرد و گفت: شرايط ميزباني بسيار خوب بود.
كريمي در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا كه آيا در سفر به شيراز با پروين درگيري لفظي داشته يا اختلاف پيدا كرده است؟ گفت: پروين عضو هيات مديره است. احترام او براي من واجب است و من به عنوان بازيكن وظيفه دارم در خدمت تيم باشم.
وي در پايان از نور ورزشگاه ابراز نارضايتي كرد. شنيدهها حاكي است صبح امروز درگيري لفظي بين كريمي و پروين به وجود آمده است.
رضایی: بدشانسی های پرسپولیس در شیراز به پایان رسید.
مرجع خبری پرسپولیس : مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس نتایج ضعیف این تیم در لیگ یازدهم را بدشانسی می داند و می گوید با پیروزی مقابل فجرسپاسی بدشانسی های این تیم به پایان رسیده است.
غلامرضا رضایی در خصوص پیروزی مقابل فجر سپاسی گفت: این دیدار برای ما از حساسیت بالایی برخوردار بود و باید مقابل فجر پیروز می شدیم. هر دو نیمه بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم و موقیتهای زیادی را از دست دادیم.
ولی با تعویض های خوب حمید استیلی تیم ما در 30 دقیقه پایانی حملات زیادی را روی دروازه فجر سپاسی انجام داد و در نهایت موفق شدیم در این دیدار خارج از خانه به برتری برسیم.
وی در مورد تیم فجر اظهار داشت: فجر فوتبال را خوب بلد است. بازیکنان سرحال و با انگیزهای دارد، اما ما خودمان را برای این دیدار آماده کرده بودیم و خوشحالم بدشانسی های پرسپولیس به پایان رسید.
مهاجم پرسپولیس درخصوص حضور علی پروین در جمع هیئت مدیره باشگاه اظهار داشت: علی پروین در این مدت با صحبت هایی که انجام داد، تیم ما را از لحاظ روحی و روانی در شرایط خوبی قرار داد و باخت دربی را به فراموشی سپردیم و امیدوارم در ادامه فصل بتوانیم هر چه زودتر به صدر جدول برسیم.
رضایی در پایان خاطرنشان کرد: هواداران منتظر پرسپولیس واقعی باشند. امیدوارم با حمایت آنها در مقابل صبا به برتری برسیم.
در حال حاضر 32 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 32 مهمان ها)