Design & Developed BY Patira

صفحه 111 از 131 نخستنخست ... 1161101109110111112113121 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,101 تا 1,110 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه فتح الله زاده

ممكن است شعارها عليه مظلومى خطى باشد

فتح الله زاده: مصاحبه هاى جنجالى بازيكنان، درآمدزايى خوبى براى ماست!

سرپرست باشگاه استقلال از اينكه عده اى از هواداران عليه مظلومى شعار دادند دلخور است و اعتقاد دارد ممكن است اين شعارها خطى باشد.
    على فتح الله زاده در مورد اتفاقات ديدار مقابل سايپا و شرايط آبى ها صحبتهايى انجام داد كه در زير پيش روى شماست:

•استقلال در سومين ديدار پياپى ليگ متوقف شد نظر شما در اين مورد چيست؟

- بالاخره مى شد ۳ باخت آورد اما ما حداقل يك امتياز كسب كرديم. ما طى هفته هاى گذشته با مشكل مصدوميت بازيكنان هم روبه رو شديم. هوار محمد آسيب ديد به اين بازى نرسيد و مجيدى هم با وجود مصدوميت در ميدان حضور يافت.

•از داورى رضايت داريد؟

- ما مثل تيمهاى ديگر نيستيم كه به خاطر مسائل داورى جار و جنجال به راه بيندازيم. باشگاه استقلال همواره براى داوران احترام بسيار زيايد قائل هستيم. البته در بازى مقابل سايپا داور اشتباهاتى داشت و به خاطر عدم آوانتاژ مناسب يك موقعيت گل بسيار خوب را از ما گرفت. تصور مى كنم يك خطاى پنالتى روى شريفات را هم نديد.

•يعنى فقط اشتباهات داورى در توقف شما نقش داشت؟

- نه ما از موقعيتها خوب استفاده نكرديم و عملكرد مناسبى نداشتيم. برهانى و سيدصالحى موقعيتهاى بسيار خوبى را از دست دادند كه در صورت توجه بيشتر به گل تبديل مى شد.

•در دقايق پايانى حملات زيادى را هم انجام داديد كه منجر به گل نشد.

- در اين دقايق بازى يك گله شده بود و مهاجمان حريف هيچ موقعيتى نداشتند.

•در پايان اين ديدار هواداران اعتراضى هم به عملكرد تيم داشتند.

- هواداران ما هميشه حق دارند اما بايد به اين موضوع اشاره كرد كه پرسپوليس هفته ها با نتايج پرگل باخت اما هواداران از دايى و تيمش حمايت كردند تا اينكه سر و سامانى به اوضاع پرسپوليس داد و حالا نتايج خوبى مى گيرد. هواداران آن بايد توجه داشته باشند كه استقلال با چه شرايطى روانه مسابقات شد.

•به نظر شما شعارهايى كه عليه مظلومى داده شد، خطى بود؟

- ممكن است زيرا ما حالا در رده خوبى از جدول هستيم و شرايط مناسبى داريم. به آن دسته از هوادارانى كه شعار دادند مى گويم كه مظلومى در بدترين شرايط سكان هدايت تيم را پذيرفت و حالا انتظار حمايت دارد. اين انتقادها از مظلومى منصفانه نيست.

•چند هفته اى است كه براى بازيهاى استقلال تماشاگر زيادى به ورزشگاه نمى آيد.

- بله، همه به ما مى گويند هوادار داريد اما اثرى از آنها در ورزشگاه ها ديده نمى شود. هوادار اگر از ما برد مى خواهد بايد به ورزشگاه بيايد. ما با مشكلات زياد در خانه حريفان به ميدان مى رويم و در بازيهايى كه ميزبان هستيم انتظار داريم از اين امتياز به خوبى استفاده كنيم. هوادار اگر برد مى خواه به ورزشگاه بيايد.

•بسيارى معتقدند استقلال ليگ را رها كرده تا به جام باشگاهها بپردازد. نظر شما چيست؟

- به هيچ عنوان. اتفاقا عكس اين قضيه وجود دارد. ما با شرايطى كه داريم روى رقابتهاى جام باشگاههاى اين فصل زياد حساب باز نمى كنيم و به دنبال موفقيت در ليگ هستيم اما تلاش مى كنيم از ساير نماينده هاى ايرانى در رقابتهاى آسيا نيز عقب نباشيم.

•در آستانه ديدار مقابل النصر چه پيامى براى هواداران داريد؟

- از آنها مى خواهم كه براى ما دعا كنند. اين دعا قطعا روحيه ما را صدچندان خواهد كرد.

•اين روزها در باشگاه استقلال مصاحبه هاى جنجالى و حاشيه اى به يك رسم تبديل شده است.

- خوب است. اين مصاحبه ها براى ما درآمدزايى خوبى است زيرا ما هر بازيكنى كه حاشيه اى صحبت كند را از ۵ تا ۱۰ ميليون جريمه مى كنيم.

•تصميم نهايى شما در مورد كوشكى و جبارى چيست؟

- كميته انضباطى با استناد به قوانين باشگاه در مورد آنها تصميم گيرى خواهد كرد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مظلومی

حق با هواداران است اما صبور باشند

مظلومى: براى پيروز شدن حاضر نيستم جبارى و كوشكى را ببخشم

سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هواداران استقلال صبور باشند و بدانند نتايج خوب دوباره به اين تيم بازمى گردد.پرويز مظلومى در نشست خبرى پس از تساوى بدون گل استقلال و سايپا اظهار كرد: از نيمه نخست اين مسابقه راضى نيستم چرا كه تيم ما مشكلات زيادى دارد، ما در هفته ى گذشته شش هفت بازيكن مصدوم داشتيم و تيم ما به طور كامل در اختيارمان نبود و بر اين اساس تركيب را چيديم. فرهاد مجيدى تنها يكروز با ما تمرين كرد و در نيمه دوم اين بازى مجبور شديم از او استفاده كنيم. با اين حال در نيمه دوم نبض بازى را در دست گرفتيم و حملات خوبى را روى دروازه حريف ترتيب داديم. اما متاسفانه در چندين فرصت تك به تك ما كه بايد از سوى داور آوانتاژ اعلام مى شد داور سوت زد و خطا اعلام كرد. وى افزود: من نمى خواهم درباره داورى حرفى بزنم اما معتقدم اين داور برد را از ما گرفت. داورى (جهانبازى) كه در سطح آسيا قضاوت مى كند چطور نمى تواند يك آوانتاژ ساده را اعلام كند.سرمربى استقلال گفت: ما مى توانستيم دفاع سايپا را باز كنيم اما حملات ما به سد محكم دفاع اين تيم مى خورد. به هر حال آنها كارشان را خوب انجام دادند و از تاكتيك شان توانستند به خوبى استفاده كنند. مظلومى ضمن تشكر از هواداران استقلال خطاب به آنها گفت: هميشه حق با هواداران است اما بايد آنها مقدارى صبور باشند، به هر حال ما هم مشكلاتى داريم، مردم تنها ۹۰ دقيقه مسابقه را مى بينند اما ما هفت بازيكن كليدى مان نبودند. با اين شرايط در نيمه دوم تغييراتى انجام داديم و تركيب تيم را تهاجمى چيديم اما در ادامه محسن يوسفى آسيب ديد و نتوانست در سمت چپ حملات خوبى را ترتيب دهد. مظلومى با بيان اينكه تيمش پاسهاى اشتباهى در اين مسابقه داشت، گفت: اشتباه در اين پاس كارى ها زياد بود و ما نتوانستيم به خوبى از دفاع به حمله بازى سازى كنيم، به هر حال جلسات تمرينى ما بعد از بازى با مس بسيار كم بود. از طرفى فوتبال است و چنين اتفاقاتى پيش مى آيد، همچنين سايپا هم تيم قدرتمند و خوبى است و من هميشه گفته ام بازى با سايپا از نبردهاى دشوار ماست. مظلومى گفت: ما فرهاد مجيدى را براى بازى با النصر نگه داشته بوديم، پيش بينى مى كنم برخى از بازيكنان مصدوم تيم به بازى النصر برسند كه از جمله هوار ملامحمد است. فكر مى كرديم اين بازيكن عراقى بتواند در اين بازى به ميدان برود اما ديروز گفت كه مصدوم است و نمى تواند بازى كند. هواداران مطمئن باشند ما انشاءالله بعد از بازى بين المللى مقابل تيم النصر عربستان دوباره روند صعودى را در پيش مى گيريم. به هر حال همانطور كه استقلال ۴ تا برد پياپى داشت سه باخت پشت هم نيز كسب كرده است. وى درباره وضعيت جبارى و كوشكى گفت: قرار شد بعد از بازگشت تيم از عربستان كميته انضباطى جلسه اى بگذارد تا موضوع اين ۲ بازيكن حل شود، به هر حال بايد در تيم ما نظم و انضباط حاكم باشد و من به خاطر بردن تيمم همه چيز را زير پا نمى گذارم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal طالب لو: موفقيت تيم بيشتراز ركورد زدن براى من مهم است

صبر هواداران كم شده است

طالب لو: موفقيت تيم بيشتراز ركورد زدن براى من مهم است

دروازه بان تيم فوتبال استقلال باز هم گل نخورد تا در دومين ديدار پياپى دروازه تيمش را بسته نگه دارد.وحيد طالب لو در مورد ديدار مقابل سايپا گفت: نيمه اول بازى خوبى انجام ندديم و ۲ تيم فرصت چندانى روى دروازه يكديگر ايجاد نكردند اما در نيمه دوم ما تيم برتر ميدان بوديم و سايپا حتى يك موقعيت گل هم روى دروازه ما ايجاد نكرد.وى افزود: البته ما همه ازموقعيتهايى كه ايجاد كرديم زياد خوب استفاده نكرديم و در صورت تمركز بيشتر مى توانستيم سايپا را با شكست روبه رو كنيم.دروازه بان استقلال در مورد شعارها عليه كادر فنى و بازيكنان اين تيم تصريح كرد: تماشاگران به ورزشگاه مى آيند تا پيروزى هاى ما را شاهد باشند و حق دارند كه وقتى تيم نتيجه نمى گيرد شعار دهند اما به اين موضوع اشاره كنم كه هواداران صبرشان كم شده.طالب لو ادامه داد: در هر صورت بازى با نتيجه تساوى به پايان رسيد و اميدوارم بتوانيم اين نتيجه را در ديدارهاى آسيايى جبران كنيم.وى در مورد بسته نگه داشتن دروازه استقلال در ۲ ديدار گذشته، گفت: وظيفه من حراست از دروازه استقلال است اما باور كنيد موفقيت تيم بيشتر از ركورد زدن براى من مهم است و اصلا به چنين موضوعى فكر نمى كنم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه هوار محمد

هوار ملا محمد: مصدوميتم را پزشك تيم تاييد مى كند نه رسانه ها!

هوارملامحمد درباره شايعاتى كه درباره مصدوميت او شنيده مى شود و برخى مى گويند اين مصدوميت تصنعى است، گفت: نمى دانم چرا برخى روزنامه ها هر چه دلشان مى خواهد مى نويسند. مصدوميت من مصنوعى نبوده و اين موضوع را دكتر تيم مشخص مى كند. مظلومى به خوبى مى داند كه مصدوم هستم و ۴ روز است كه روى رانم ليزردرمانى مى كنم. ضمنا مصدوميت مرا دكتر نوروزى مشخص مى كند و نه فلان رسانه.هوار صحبتهايش را اينگونه ادامه داد: من خوبى هاى باشگاه استقلال را به هيچ وجه فراموش نمى كنم. تا الان هم مديران و هم بازيكنان به من لطف داشته اند و هرگز به خودم اجازه نمى دهم خودم را بيخودى به مصدوميت بزنم.وى درباره اختلافش باپرسپوليس نيز گفت: واقعا نمى دانم باشگاه پرسپوليس به چه دليل از من شكايت كرد. من ۱۵۰ ميليون از قرارداد سال گذشته ام را از پرسپوليس طلب دارم اما نمى دانم پرسپوليسى ها جاى پرداخت اين پول چرا از دستم شكايت كرده اند. قرار بود به خاطر غيبت هايم مرا جريمه كنند اما دست روى قرآن گذاشتم كه به دليل نبود پرواز نتوانستم سر موقع در تمرينات پرسپوليس حاضر شوم. به همين دليل غيبتم موجه شد اما حالا نمى دانم چرا مسئولان پرسپوليس پولم را نمى دهند و تازه از من شكايت هم مى كنند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مظلومی

مظلومى: اعتراض هوادار ما را از خواب بيدار مى كند

پرويز مظلومى، سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: اعتراض حق هواداران استقلال است و بايد به اعتراض هاى آنها گوش كنيم تا در ادامه ليگ دچار مشكل نشويم. او افزود: در بازى با ساپيا و آخر بازى تماشاگران اعتراض زيادى كردند البته اين حق طبيعى آنها بود چرا كه از استقلال برد مى خواهند.وى اضافه كرد: برابر سايپا بسيار ضعيف كار كرديم چرا كه پاس هاى اشتباه بازيكنان ما در ده دقيقه پايانى بسيار زيادى بود و اين موضوع روان تماشاگران را به هم ريخت.مظلومى عنوان كرد: بايد براى بازى با النصر عربستان اين مشكل را برطرف كنيم تا برابر اين تيم با مشكل مواجه نشويم و بتوانيم سه امتياز بازى را كسب كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه طالب لو

طالب لو:سوهان روح هواداران شده ايم

وحيد طالب لو دروازه بان تيم فوتبال استقلال گفت: ما به راحتى از كنار امتيازهاى خانگى مى گذريم و اين موضوع باعث ناراحتى هواداران شده است.او افزود: نمى دانم چرا شرايط براى ما بغرنج شده است اما بايد اعتراف كنم كه مقابل سايپا باز هم هواداران را آزار داديم و با يك بازى كسل كننده و بى روح فقط يك امتياز را كسب كرديم.البته سايپا فقط به دنبال تساوى بود و با ديدار دفاعى كه در محوطه جريمه چيده بود، نشان داد كه دنبال تساوى هستند.طالب لو در پايان گفت: فكر مى كنم شده ايم سوهان روح هواداران. امتيازات خانگى را به بدترين شكل ممكن از دست مى دهيم. اميدوارم در ادامه ليگ شرايطى پيش نيايد كه حسرت اين امتيازهاى از دست داده را بخوريم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه آشوبی

ظرى در مورد تشويق قلعه نويى ندارم

آشوبى: براى استقلال بد است كه در چمن مصنوعى تمرين كند

استقلال تهران در بازى هاى اخير از لحاظ نتيجه گيرى و تاكتيك فنى افت كرده اما فرزاد آشوبى هافبك دفاعى آبى ها چنين نظرى ندارد. وى گفت: خيلى ها معتقدند تيم ما افت كرده اما من چنين نظرى ندارم و معتقدم كه از لحاظ تاكتيكى مثل هفته هاى گذشته هستيم. البته گاهى اوقات مشكلاتى به وجود مى آيد كه نمى توانيم امتياز بگيريم و اين موضوع در فوتبال طبيعى است.او در پاسخ به اين سوال كه فكر نمى كنى شانس قهرمانى استقلال كم شده تأكيد كرد: اصلا چنين فكرى نمى كنم و زمان زيادى تا پايان ليگ باقى مانده است، فقط بايد تمركزمان را از دست ندهيم و بيشترين امتياز را بگيريم. آشوبى در قسمتى از حرف هايش به مشكلات تمرينى استقلال اشاره كرده و گفت: در يك هفته اخير از لحاظ داشتن زمين تمرين با مشكلات زيادى مواجه شديم و براى استقلال اصلا خوب نيست كه در چمن مصنوعى تمرين كند و من فكر مى كنم فوتبال ايران همچنان از لحاظ نداشتن امكانات ابتدايى فوتبال هم مشكل دارد و اين اصلا خوشايند نيست.آشوبى در مورد تشويق امير قلعه نويى توسط عده اى از تماشاگران استقلال به اين جمله كوتاه بسنده كرد: من چيزى نشنيدم و نظرى هم در مورد تشويق قلعه نويى ندارم. او در پايان حرف هايش در مورد بازى با النصر عربستان خاطرنشان كرد: بازى بسيار سختى است اما ما مى توانيم با گرفتن يك نتيجه خوب نتايج چند هفته اخير را جبران كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه پورحیدری

پورحيدرى: مظلومى برنامه خوبى براى ديدار با النصر دارد

منصور پورحيدرى در مورد ديداراستقلال مقابل النصر عربستان گفت: براى برد به رياض آمده ايم چون تيمى كه مى خواهد قهرمان شود نبايد يك برد، يك مساوى و يك باخت بياورد و پرويز مظلومى برنامه خوبى براى ديدار با النصر تدارك ديده است اما بايد ببينيم شرايط چگونه خواهد شد.پورحيدرى در مورد وضعيت بازيكنان استقلال گفت: به جز كوشكى و جبارى ساير بازيكنان استقلال به رياض آمده اند و محسن يوسفى نيز در ديدار با سايپا دچارمصدوميت شد و ساير بازيكنان وضعيت خوبى دارند. وى در مورد وضعيت جبارى و كوشكى با استقلال گفت: بعد از ديدار با النصر باشگاه در مورد اين ۲ بازيكن تصميم مى گيرد پيش از اين على فتح الله زاده سفرى به عربستان داشت و اكنون نيز همراه تيم به رياض آمده است. بعد از اين ديدار با استقلال در مورد انها تصميم گيرى مى كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه هوار محمد

گفت و گويى متفاوت با هافبك عراقى استقلال

هوار محمد: اگر عليه پرسپوليسى ها حرف بزنم استقلالى ها پيش خودشان چه مى گويند؟

با دروازه بانى در منطقه «حى الصدام» شهر موصل فوتبال را شروع كرد؛ بعد از آن به تيم محلى نينواى شمالى رفت و سپس توسط يكى از دوستانش بنام «صابر العسلى» به تيم جوانان باشگاه موصل پيوست تا فوتبال را به صورت رسمى شروع كند. نقطه عطف زندگى ورزشى «هوار ملا محمد» پذيرفته شدن در تست فنى باشگاه نيروى هوايى عراق بود؛ روزى كه «عمو بابا» مربى فقيد و بياد ماندنى فوتبال عراق، بازى هوار را تأييد كرد و از وى خواست تا بعد از دريافت رضايت نامه از باشگاه موصل به بغداد برگردد و در باشگاه معروف نيروى هوايى عضو شود. بعد از آن بود كه گوش چپ سريع اهل كردستان عراق در مسير پيشرفت قرار گرفت و بازى در تيم ملى، قهرمانى جام ملت هاى آسيا، بازى و گلزنى در ليگ قهرمانان اروپا و چندين قهرمانى در رده باشگاهى كشورهاى مختلف را تجربه كرد.«هوار ملا محمد» طى مدت كوتاهى كه در فوتبال ايران حضور داشته، به اندازه تمام دوران ورزشى اش با مسائل حاشيه اى درگير بوده و هست. حاشيه هايى كه خيلى از منتقدين وى را در آن ها مقصر مى دانند اما بازيكن فعلى استقلال تهران، نظر ديگرى دارد.گفت و گوى مفصل با ستاره محبوب عراقى ها كه به وى لقب «عقرب سفيد» داده اند را بخوانيد:

• يك سوال براى كسانى كه هوار را قبل از حضورش در فوتبال ايران مى شناسند وجود دارد؛ چرا بازيكنى كه در عراق به تعصب مشهور است، در ايران تبديل به يك بازيكن خبرساز و پرحاشيه شده است؟!

- اين سئوال براى خودم نيز وجود دارد. سابقه ورزشى من كاملا روشن است. از بازى در ليگ عراق گرفته تا فوتبال حرفه اى در قطر و امارات و حضور در قبرس و بازى در ليگ قهرمانان اروپا و سال ها عضويت در تيم ملى؛ هيچ زمانى پيش نيامد كه مشكلى درست كنم و هميشه به تعهداتم عمل كرده ام. متأسفانه زمان حضورم در پرسپوليس مشكل كوچكى پيش آمد اما آن را بزرگ كردند و بعد از آن بود كه هر چه خواستند در موردم گفتند و نوشتند.

• اما يك مشكل كوچك كه اين همه جنجال به دنبال خود نمى آورد؟!

- من جنجالى ايجاد نكردم. يك بار در بازگشت به ايران تأخير داشتم و در بازى با سپاهان غايب بودم. بلافاصله جلسه اى با رئيس باشگاه پرسپوليس برگزار كرده و دليل غيبتم را توضيح دادم و به كاشانى گفتم اهل دروغ گفتن نيستم؛ اگر دلايل غيبتم را باور نمى كنيد حاضرم به كلام الله قسم بخورم كه تعمدى در تأخيرم نداشته ام. وى حرف هايم را شنيد و در نهايت گفت مشكلى وجود ندارد؛ به فكر جام حذفى باش و به قهرمان شدن پرسپوليس كمك كن تا بعد از فينال جام حذفى حق و حقوقت را پرداخت كنيم.

• طلبت پرداخت شد؟

- نه تنها طلب ۱۵۰ هزار دلارى ام را ندادند كه حتى پاداش قهرمانى جام حذفى را از من دريغ كردند. به آقاى كاشانى گفتم درست است كه قرارداد رسمى دارم و مى توانم از شما شكايت كنم اما اهل جار و جنجال نيستم؛ نه شكايت مى كنم و نه مصاحبه اى انجام مى دهم اما قانونا و شرعا به گردن شما حقى دارم. بعد از آن رفتم عراق و كلمه اى هم حرف نزدم اما متأسفانه مديران پرسپوليس نه تنها حق و حقوقم را ناديده گرفتند كه شروع به مصاحبه كردن و تهديد به شكايت عليه من كردند.

• شما هم بيكار ننشستى و به محض بازگشت به ايران، از خجالت آن ها درآمدى و گفتى در مسابقه دربى از پرسپوليسى ها انتقام خواهى گرفت!

- به هر چه اعتقاد داريد حاضرم قسم بخورم من اصلا زبان فارسى را بلد نيستم كه بخواهم مصاحبه اى انجام بدهم. از زمان حضورم در استقلال، تنها يك بار در روز عقد قراردادم خبرنگاران تلويزيون ايران آمدند و يك مصاحبه چند دقيقه اى در محل باشگاه استقلال به كمك مترجم با من انجام دادند كه در تلويزيون پخش شد. متأسفانه در اين مدت مى ديدم مصاحبه هايى از زبان من چاپ مى شود و مثلا مى نويسند كه در دربى جواب پرسپوليسى ها را مى دهم و با گل زدن انتقامم را مى گيرم و حرف هاى ديگرى كه حتى يك بازيكن كم تجربه نيز بر زبان نمى آورد؛ چه برسد به بازيكنى كه هفت سال در كشورهاى مختلف آسيايى و اروپايى به شكل حرفه اى بازى كرده است. من يك فصل عضو باشگاه پرسپوليس بودم؛ با همه بازيكنان و مربيانش رفاقت كردم و از هوادارانش نيز به جز محبت و احترام چيزى نديدم. چطور مى شود به پرسپوليسى ها بى احترامى كنم؟ اگر من بخواهم عليه پرسپوليسى ها حرف بزنم، استقلالى ها پيش خودشان چه مى گويند؟ آيا نمى گويند اين بازيكن فردا كه از تيم ما رفت، حتما عليه استقلال هم مصاحبه خواهد كرد؟!

• چرا از طريق باشگاه استقلال و مدير برنامه هايت پيگير موضوع و مطالب مذكور نمى شوى؟

- مدير برنامه هايم يك ايرانى مقيم كشور كاناداست و در ايران حضور ندارد. از مسئولان باشگاه استقلال هم درخواست كرده ام براى چنين مطالبى پيگيرى لازم را انجام دهند. خواهش مى كنم بنويسيد كه هوار ملا محمد هيچ فردى تحت عنوان مدير برنامه يا مترجم در ايران ندارد كه بخواهد از قول من مطالبى به روزنامه ها بدهد. همان روز اول به مديران باشگاه استقلال تأكيد كردم كه من شخصا پيگير مشكلاتم مى شوم تا اجازه ندهم مشكلاتى همانند جريانات پرسپوليس برايم تكرار شود. به افرادى هم كه در يكى، دو سال گذشته پيگير كارهايم در ايران بودند، دستمزدشان را تمام و كمال پرداخت كردم و گفتم اگر مى خواهيد من راحت باشم و در آرامش زندگى كنم، اجازه بدهيد تنها باشم و مشكلاتم را شخصا برطرف كنم.

• آيا با باشگاه استقلال در اين مدت مشكلى نداشته اى؟

- من آدمى نيستم كه دنبال ايجاد مشكل باشم. در زمان حضورم در پرسپوليس هم به غير از يك نوبت تأخير در بازگشت از عراق مورد ديگرى نداشتم؛ خدا را شكر تا كنون در استقلال برايم مشكلى پيش نيامده؛ باشگاه به تعهداتش عمل كرده و من نيز بدون هيچ مشكلى در تمرينات و مسابقات حاضر مى شوم. فكر كنم يكى از دلايلش اينست كه خودم پيگير كارهايم هستم. باز هم تكرار مى كنم در كشورهاى مختلف آسيايى و اروپايى حتى يك مورد اختلاف با باشگاه هايم نداشتم و فقط در ايران با چنين مواردى روبرو شدم.

• اما در ايران خيلى ها اعتقاد دارند بازيكنان عراقى چندان تابع نظم نبوده و به مفاد قراردادهايشان و مسائل انضباطى پايبند نيستند.

- اگر اين طور بود كه بايد بازيكنان عراقى در ساير كشورها هم مشكل ساز مى شدند در حالى كه چنين چيزى نيست. من اتفاقا نظر ديگرى دارم؛ در ايران نه تنها بازيكنان عراقى كه اكثر بازيكنان خارجى با باشگاه ها به مشكل مى خورند. بعنوان مثال در همان باشگاه پرسپوليس آيا فقط هوار دچار مشكل شد يا اغلب بازيكنان خارجى با مواردى رو به رو بودند و كار به فسخ قرارداد كشيد؟! در مدت حضورم در ايران بارها ديده يا شنيده ام كه بازيكنان خارجى با باشگاهشان دچار اختلاف شده اند.

• يعنى اعتقاد دارى كه باشگاه هاى ايرانى در اين اتفاقات مقصرند؟!

- مهم ترين دليل ايجاد مشكلات، عدم اجراى مفاد قرارداد از سوى باشگاه هاست. هر قراردادى دو طرف امضاء كننده دارد؛ همانطور كه بازيكن تعهداتى دارد، باشگاه هم موظف به انجام تعهداتى است. در اينجا اگر بازيكن در يك جلسه تمرين كه جزو تعهدات قانونى وى است غيبت داشته باشد، به شدت مورد انتقاد باشگاه و مطبوعات قرار مى گيرد اما اگر باشگاه در پرداخت مبلغ قرارداد كوتاهى كند، همه چيز خيلى عادى تلقى مى شود و بازيكن حق اعتراض نخواهد داشت. من مى گويم وقتى باشگاه زير قراردادى را امضا كرده كه در آن نوشته شده مبلغ قسط اول بايد در زمان امضاى قرارداد پرداخت شود، اگر پرداخت نكنند اين قرارداد از اعتبار قانونى ساقط است. شايد بازيكنان گمنام از برخى كشورها بيايند اينجا تا يك مبلغى بگيرند حتى اگر بازى نكنند و صدايشان هم در نيايد، اما من يا اكثر بازيكنان عراقى كه در ايران بازى مى كنند، بازيكنان ملى پوش هستند و نمى توانند با اين مسائل كنار بيايند.

• اما از هوار كه وضع مالى مناسبى دارد و داراى تجربه بالايى نيز هست، انتظار مى رود با باشگاه هايى نظير استقلال و پرسپوليس كه مردمى هستند و طرفداران زيادى دارند، تعامل و همكارى بيشترى داشته باشد.

- اين انتظار منطقى است اما به شرطى كه صداقت بين طرفين وجود داشته باشد. اگر رئيس باشگاهى كه در آن عضويت دارم، بيايد با صراحت بگويد كه الان پول در حساب باشگاه نداريم و طلبت را ۱۰ روز يا ۱۵ روز ديرتر پرداخت مى كنيم، با كمال ميل قبول مى كنم اما اگر حقيقت را نگويد، نمى توانم كوتاه بيايم. اينكه هر روز بگويند فردا صبح بيا باشگاه تا پولت را بدهيم و روز بعد هم وعده پس فردا را بدهند و اين داستان هر روز ادامه پيدا كند، اعصابم را بهم مى ريزد و نمى توانم روى تمريناتم تمركز كنم. اينجا بحث حق و حقوق مطرح است و بازيكنى كه از يك كشور ديگر مى آيد اين حق را دارد كه طبق قرارداد حقوقش را مطالبه كند.

• تفاوت اساسى بين باشگاه هاى قطر و امارات كه در آن ها حضور داشتى را با باشگاه هاى ايرانى در چه مى بينى؟

- در العين امارات و الخور قطر همان روز اول نيمى از مبلغ قراردادم را نقد پرداخت كردند؛ اين موضوع براى تمام بازيكنان خارجى وجود داشت. در روز نخست هر ماه مبلغ مربوط به حقوق ماه قبل را به حساب بازيكن واريز مى كردند. منزل و ماشين نيز در روز امضاى قرارداد تحويل بازيكنان خارجى مى شد؛ امكانات و اردوها نيز فوق العاده عالى بود و طبيعتا در آن جا بازيكن دليلى براى فكر كردن به چيزى غير از فوتبال ندارد. اگر هم بازيكن خارجى كوچكترين مورد انضباطى يا افت فنى داشته باشد، بلافاصله مورد مواخذه و انتقاد قرار مى گيرد يا با جرايم سنگين و حتى فسخ قرارداد رو به رو مى شود. در رابطه با ليگ ايران و وضعيت امكانات باشگاه ها و ساير موارد خودتان قضاوت كنيد تا به نتيجه برسيد.

• قبل از اينكه به ايران بيايى، به قبرس رفتى، ۵ روز آن جا بودى و ضمن عقد قرارداد با باشگاه آيل ليماسول در تمرين آن تيم شركت كردى. حتى مراسم معارفه ات نيز انجام شد و در نهايت بدليل عدم صدور آى تى سى از سوى فدراسيون فوتبال ايران به تهران برگشتى و با استقلال شروع به كار كردى! تصاوير حضورت در تمرين و جلسه معارفه ات در قبرس نيز موجود است اما دوست دارم خودت با صراحت درباره اين موارد توضيح بدهى.

- اين موارد را انكار نمى كنم. من همين الان هم تحت قرارداد باشگاه آيل ليماسول هستم؛ قراردادى به مدت يك سال و نيم با آيل امضاء كردم و مى خواستم در قبرس به فوتبالم ادامه دهم اما چون مدير برنامه هايم با استقلال قراردادى تا پايان فصل امضاء كرده بود، مجوز بازى ام براى قبرس صادر نشد. از آن طرف رئيس باشگاه آيل اجازه حضورم در ايران را
    نمى داد اما خوشبختانه با وساطت «استاد فريدى» رئيس عراقى باشگاه آپولون قبرس كه در فوتبال آن كشور فردى مورد احترام است، مشكلم بصورت موقت برطرف شد. وى توانست رضايت مسئولان آيل ليماسول را جلب كند تا من به ايران بيايم و تا پايان فصل در خدمت استقلال باشم.

• يعنى حضور پر سر و صداى هوار در ايران و استقلال تهران موقتى است و در پايان فصل به قبرس باز مى گردى؟!

- قرارداد فعلى ام با استقلال تا پايان ليگ امسال است. بعد از آن طبق قانون بازيكن باشگاه آيل قبرس هستم؛ اگر بخواهم در استقلال بمانم يا به هر تيم ديگرى بروم، مجبورم از باشگاه آيل رضايت نامه بگيرم. كسى از آينده خبر ندارد و دوست ندارم فكرم را مشغول اين موضوع كنم؛ فعلا بازيكن استقلال هستم و براى فصل آينده هم خدا بزرگ است.

• وضعيت تيم استقلال تهران در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا، خصوصا بازى با النصر سعودى را چگونه مى بينى؟

- در دو بازى خانگى مقابل مس كرمان و سايپا توپ هايمان گل نشد و امتيازات را حرام كرديم! اما شرايط بازى با النصر فرق دارد؛ همه بازيكنان مصمم هستند تا در اين مسابقه نتايج قبلى را جبران كنند و انشاالله مقابل النصر بازى خوبى ارائه مى دهيم و نتيجه مطلوبى مى گيريم.

• بعد از اين بازى و مسابقه مقابل صباى قم، دربى تهران از راه مى رسد. مسابقه اى كه تأكيد مى كنى تا كنون حرفى درباره آن نزده اى؛ اكنون نظرت را بيان كن.

- بازى هاى دربى در تمام نقاط جهان از حساسيت و اهميت ويژه اى برخوردار است؛ اين مسابقه ايست كه هواداران فوتبال در ايران مى توانند از آن لذت ببرند. مهم ترين موضوع در دربى، رعايت بازى جوانمردانه و احترام بازيكنان دو تيم به طرف مقابل است تا بتوانند تماشاگران حاضر در ورزشگاه و آن ها كه از تلويزيون بازى را مى بينند را از ديدن يك مسابقه فوتبال زيبا خوشحال كنند. فوتبال به هرحال برد و باخت دارد و مهم اينست كه حرمت ها حفظ شود.

• با اين تفاسير بايد منتظر باشيم كه به رسم معمول در فوتبال ايران، براى على دايى و نيمكت پرسپوليس دسته گل ببرى؟!

- اگر لازم باشد حتما همين كار را مى كنم. من نه با على دايى و نه با هيچ يك از پرسپوليسى ها كدورتى ندارم.

• و حالا بدون تعارف؛ آيا دوست ندارى در دربى گل بزنى؟!

- هر بازيكنى در هر مسابقه اى كه وارد ميدان مى شود، حتى اگر مسابقه عادى و كم تماشاگر باشد دوست دارد براى تيمش گل بزند. طبيعتا هم من و هم ساير بازيكنان هر دو تيم دوست دارند گلزنى كرده و هوادارانشان را خوشحال سازند، در نهايت هم بايد ببينيم خدا چه مى خواهد و اين شانس را نصيب چه بازيكنى مى كند.

• هوار ملا محمد در فوتبال حسرت چه چيزى را مى خورد؟

- حسرت نرفتن به جام جهانى! من در كشورهاى مختلف بازى كرده و چندين قهرمانى را در عراق، لبنان، قبرس و ايران تجربه كرده ام؛ با تيم ملى عراق قهرمان آسيا شده ام، در ليگ قهرمانان اروپا بازى كردم و گل زدم اما مثل ديگر همبازيان فعلى ام در تيم ملى عراق حسرت بازى نكردن در جام جهانى را مى خورم. اميدوارم به جام جهانى ۲۰۱۴ صعود كنيم و بعد از بازى در آن مسابقات از دنياى فوتبال خداحافظى كنم.

• و چه موضوعى بيشتر باعث ناراحتى ات مى شود؟

- از دروغ و همچنين زير سئوال بردن شخصيت ورزشى ام خيلى آزرده مى شوم. در خانواده اى بزرگ شدم كه همه كردستان عراق آن ها را به خوبى مى شناسند؛ پدرم جزو بزرگان عشيره زيبارى و جايگاه خودم نيز بين مردم كشورم مشخص است. به همين دليل وقتى مى بينم يا مى شنوم كه به من تهمت بى نظمى مى زنند يا از زبانم عليه ديگران حرف هاى نادرست مى نويسند و از قول من به افراد ديگر بى احترامى مى كنند خيلى ناراحت مى شوم.

• در پايان اين مصاحبه، دوست دارى بيشتر كدام پيام را به جامعه فوتبال ايران برسانى؟

- باز هم خواهش مى كنم روى اين مسأله خيلى تأكيد كنيد كه هوار در ايران مدير برنامه، مترجم، سخنگو يا نماينده اى ندارد و عليه هيچ شخصى يا باشگاهى هم مصاحبه نكرده است. به خبرنگاران ايرانى هم بگوييد! كه حرف ساير اشخاصى كه از قول هوار صحبت مى كنند را نپذيرند و آن ها را باور نكنند!

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

20. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه یوسفی

يوسفى: حسرت زيارت خانه خدا را مى خورم

هافبك چپ پاى تيم فوتبال استقلال به علت مصدوميت همراه كاروان اين تيم به عربستان نرفت.محسن يوسفى در مورد شرايط خود گفت: در ديدار مقابل سايپا پس از مدتها در تركيب ثابت استقلال قرار گرفتم ولى متأسفانه شانس با من يار نبود يا يك بار ديگر دچار مصدوميت شوم.وى افزود: البته آسيب ديدگى من زياد جدى نيست و پس از چند روز فيزيوتراپى و آب درمانى به شرايط حضور در ميدان برمى گردم.هافبك استقلال در مورد عدم همراهى آبى ها در سفر به عربستان تصريح كرد: اگر به اين سفر مى رفتم نمى توانستم به طور كامل روند بهبودى را طى كنم و امكان داشت دورى من از ميادين فوتبال طولانى تر مى شد. با توجه به اينكه استقلال بازيكنان ۲ اخطاره زيادى دارد كه ممكن است محروم شوند. مصدوميت من نيز بارى مى شد روى دوش كادر فنى.يوسفى گفت: به همين دليل تصميم گرفتم در تهران بمانم و به فيزيوتراپى بپردازم تا بتوانم در ديدارهاى آينده به استقلال كمك كنم.هافبك استقلال در ادامه افزود: حسرت زيارت خانه خدا را مى خورم و دوست داشتم در اين سفر معنوى همراه تيم باشم اما خواست خدا بود كه در تهران بمانم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

22. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 111 از 131 نخستنخست ... 1161101109110111112113121 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)