همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
slm hamegii man arash 21 tehran :)![]()
سلام من امیرمحمد هستم.
من دانشجوی رشته ی پزشکی هستم.
24ساله.
بارسایی
سلام من محمد میلاد سورگی هستم.13 سالمه.از بیرجند.کاپیتان تیم خراسان جنوبی هستم.میتونید توی گوگل هم اسمم رو سرچ کنید.
عاشق فوتبال هستم پستم هم در تیم خراسان جنوبی هافبک راست است . من خیلی سانتر کردن روی دروازه رو دوست دارم .
طرفدار تیم استقلال هم هستم .![]()
سلام من علی هستم و عضو تازه و طرفدار چلسی امیدوارم لحظات خوبی رو کنار هم بگذرونیم![]()
سلام برشما دوستان عزیز.من مهدی احمدی هستم هفده ساله ودر تیم استیلا کویر یزد مشغول به بازی هستم .از همه ی شما دوستان می خواهم که برایم دعا کنید .موفق باشید
واقعا عشقی دوست دارم غیرت تو رو
سلام.امیر هستم کوچیک شما
عاشق اینتر و ایتالیا و متنفر از یوونتوس!
از جام جهانی 2002 فوتبال میبینم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)