سلام میشه لطفا یه تیمیو بگید که ادم با عشق و حال بازی کنه؟
مثلا تا2-3نصفه شب پایمستر لیگش باشه و همرو سیم مچ نزنه و خودش بازیکنه و مثلا نره بارسا رو بگیره1000هزار با مسی و رونالدو بازیکنه بره استعداد یابی کنه
حرف اخر
یه تیم لطفا بگید که ادم با جون و دل بازیکنه و 1000ساعت بشینه دنقال بازیکن خوب بگرده و حوصلش سر نره
سلام
من سیو جدیدمو با بارسا شروع کردم
درجه بازی هم تاپ پلیز هست
بودجه باشگاه هم68هزار و603یورو هست
کلا بازیکنای خوبی داره جز خط دفاع
گلر درست و حسابی هم نداره:lبرای همین
براوو+18هزار و800دادم دخیا رو اوردم
بعدش رئال18هزار تا الوزوخرید
بعدش چون پولم احتمال میدادم کم بشه چون کلی من همیشه بازیکن میخرم واسه ذخیره نیمار یووتیچ84رو قرضی خریدم که کمتر پول بدم
6هزار و489هزار هم یووتیچ رو برای1فصل قرضی -خریدم
بعدش برای نیمار پیشنهاد اومد از طرف سیتی30هزار تا منم رد کردم:l
بعدش دانیلو83 که با رفتن الوز سمت راست خالی شده بود خریدم
21هزار تا
الشعراویم 81که برای ذخیره مسی خریدم 12هزار تا+ورمالن83دادم
ولبک 83خواستم برای ذخیره سوارز بخرم دیدم35هزار تا میخوان من کلا 29هزار تا برام مونده بود پشیمون شدم گفتم نه
مونیر هم1هزار و 300تا فروختم
بعد مسی95 رو هم پاریس 28هزار تا خواست منم گفم نه
سوارزم پاریس20هزار تا خواست منم بازم گفتم نه
بعدم ولبکم که نتونستم بگیرم عوضش یه مهاجم 82---20ساله از یه تیمی گرفتم 18هزار تا
بعدش قرارداد اونایی که نمیخواستم رو فسخ کردم از جمله دروازه بان سوممون
ماتیچ
DOUGLAS
SANDRO
اینم ترکیبم
واقعا انتخاب کردن شماره بین این همه ستاره سخته
دخیا 1
ال شعراوی7 شد پدرو22
دانیلو16یو
یووتیچ17
بعد از فصل نقل و انتقالات نمیدونم چی شد پولم از13هزار شد منفی1000
اینم ترکیبمه![]()
میدونستید اینیستا پستش توی پی اس هافبک وسطه توی هافبک وسط قدرتش89هست ولی بزاری هافبک هجومی 91میشه!!!!!!!!!
اینم تیم بنده البته یه مشکلی دارم بازیکنام رشد نمی کنن اونایی که پیرن به کنار جوون ها هم رشد نمی کنن البته زیاد بازیشون نمیدم از اونه ؟ من الان تیم سومم بازیکن جوونن و همچنین نیمکت نشینام اینا رو چیکار کنم قرضی بدم یا بفروشم یا نگهشون دارم ؟ البته موقعی که بازیکنام به تیم ملی دعوت میشن بعد بازی در تیم ملی به شدت انرژیشون میاد پایین طوری که نمی تونن حتی بدوون
این تیم ما هنوز یه فصل تموم نشده آخراش ـه
البته چند بازیکن مثل رونالدو و روبن و راموس و یحی توره یدونه قدرتشون کم شده با اینکه باهاشون خوب گل می زدم
دوستان ساکو و یحی توره و بنزما و دیگو کاستا خیلی خوبن برام به خصوص بنزما که داره عالی برام گل می زنه ، دیگو کاستا هم همینطور هر موقع به عنوان بازیکن جانشین فرستادمش گل زدم باهاش از بازیکن جوون هم وراتی خیلی خوبه تنها بازیکنم که رشد کرده ولی یحی توره با اینکه پیره ولی عالیه به خصوص شوتاش من بهترین گل های کریر پی اسم رو با شوتای یحی توره زدم
البته حدودا 10 تا بازیکن جوون خوب دیگه دارم که دیگه جا نشد تو یه تصویر حسش نبود یه عکس دیگه بگیرم
اسم پچمم البا پچ بسیار پچ خوبیه با نقل و انتقالات جدید البته اخرین ورژنش v3.0 که خیلی عالیه به همه پیشنهاد میشه قدرت های بازیکن ها هم طبق همین تصویر فقط وراتی 1 دونه زیاد شده و یحی توره و روبن و راموس و رونالدو 1 دونه قدرتشون کم شده
ویرایش توسط Schmeichel : 09-06-2015 در ساعت 03:07
سلام بچه ها چطوری مای کلاب بازی کنم و بازیکنای آکادمی و خیلی جوون کیا,خوبن؟
عااااااااقققققققاااا یکی ب داده من برسه![]()
چطور میشه قدرت بازیکنارو تو مسترلیگ pes2015 افزایش داد میشه بگین لطفا
عالی بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)