Design & Developed BY Patira

صفحه 11 از 50 نخستنخست ... 91011121321 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 495
    مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

بایرن مونیخ ⚽️ Bayern News / اخبار تیم بایرن مونیخ در فصل 2014/15 ⚽️

به نام خدا

اخبار و حواشی پیرامون تیم خوب بایرن در سال 2014/15

به امید سه گانه مونیخی ها

ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-13-2014 در ساعت 15:50

2. 4 کاربر از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده اند .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

پیش فرض پاسخ : اخبار و حواشی پیرامون بهترین تیم بوندسلیگا در سال 2014/15

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران
    ، کارل هاینس رومنیگه مدیر باشگاه بایرن، در طی کنفرانس خبری روز گذشته در شهر پورتلند، نکاتی را در مورد فعالیت بایرن در نقل و انتقالات مطرح کرده که در ادامه شاهد آن هستید.

سفر به آمریکا:

این سفر تا الان خیلی خوب بوده و ما توانسته ایم به تمام اهداف خود برسیم. تمام باشگاه های خوب باید راه خود را به تمام نقاط دنیا باز کنند و ما نیز باید وارد این جریان جهانی سازی می شدیم. هدف ما این است که به بازارهای معتبر مانند چین و آمریکا ورود پیدا کنیم.

برنامه ی توسعه ی باشگاه در سطح دنیا:هدف ما این است که برند باشگاه را در سرتاسر جهان ارتقاع دهیم. ما باید با برند خود پول در بیاوریم و من مطئنم که به این هدف خواهیم رسید. من فکر می کنم دیگر باشگاه های بوندسلیگا نیز باید به این سفرها بروند.

بازیکنان بایرن:ما تیم خوبی در اختیار داریم. پپ 18 بازیکن سطح بالا و 5 6 بازیکن جوان و مستعد می خواست. ما همیشه آمادگی داشته ایم که در صورت نیاز، هر بازیکنی را جذب کنیم، مانند تیاگو. اما مربی از ترکیب فعلی راضی است و نمی خواهد بازیکنان ناراضی از عدم حضور در ترکیب اصلی، در تیم باشند.

احتمال جدایی ژردان شقیری:ما درخواست هایی از چندین تیم انگلیسی و ایتالیایی در مورد فروش شقیری داشته ایم. اما تا کنون به هیچ کدام پاسخ قطعی نداده ایم. زیرا ما عقیده داریم که این بازیکن می تواند دوران موفقی را در بایرن سپری کند. او نیاز دارد تا بیشتر بازی کند و مربی نیز کاملا به او باور دارد.

هزینه های عظیم رئال در نقل و انتقالات:من در این مورد نگران نیستم زیرا حتی رئال هم می تواند تنها 11 بازیکن را هم زمان به میدان بفرستد.

رابطه با بروسیا دورتموند:به نظر می آید که بازیکنان دو تیم در مدت حضور در جام جهانی، با هم صمیمی تر شده اند و این خیلی خوب است. هردو باشگاه می خواهند که برای قهرمانی در آلمان مبارزه کنند، اما بدون شک ما برای هم احترام زیادی قائل هستیم.

منبع : وبلاگ هواداران بایرن

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

، ستاره فصل قبل بورسیادورتموند حرف‌های جنجالی زد و باوارایی‌ها را به خشم و خشونت با زردپوشان فراخواند.

هنوز مدت زیادی نیست که «روبرت لواندوفسکی» کارش را در تمرینات بایرن مونیخ آغاز کرده است. این مهاجم معروف لهستانی به مدت 4 سال در دورتموند توپ زد اما اکنون از خشونت علیه تیم سابقش حرف می‌زند.وی که اکنون همراه با «باوارایی‌ها» در تور آمریکا در پورتلند بسر می‌برد، در مورد رقابت‌ با تیم سابقش حرف‌‌های زد که به نظر می‌رسد با واکنش هواداران و بازیکنان دورتموندی مواجه شود.لواندوفسکی اظهارداشت: فکر کنم ما به این رقابت با دورتموند نیاز داریم. اساسا این مساله در ذات فوتبال است.اگر این رقابت وجودداشته باشد، آدم تحریک و با انگیزه می‌شود که از این طریق وضعیت بهتر می‌شود.وی که چهارشنبه هفته آینده در بازی سوپرجام آلمان مقابل تیم 4 سال قبلش به میدان می‌رود، با این حرف‌‌‌ها و همچنین انتقالش به مونیخ که از نظر هواداران خوشایند نیست، هیاهو ایجاد می‌کند.لواندوفسکی ادامه داد: مخالفتی با این موضوع ندارم اگر در بازی ما و آنها، ‌‌آتش هیاهو شعله‌ور شود. این موضوع اصلا بخشی از بازی است. باز بحث خشم و خشونت مطرح می‌شود که فکر می‌کنم ما به خشم و خشونت مقابل دورتموندی‌ها احتیاج داریم. اما همین که سوت پایان بازی به صدا درآمد، دست می دهیم و همه چیز تمام می شود.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

، هواداران فوتبال آلمان از طریق یک نظرخواهی به سرمربی تیم ملی کشورشان پیام دادند باستین شواین اشتایگر را به عنوان کاپیتان جدید ژرمن‌ها برگزیند.

پس از آنکه اواخر ماه گذشته در فینال جام جهانی 2014 برزیل، تیم آلمان با کسب برد یک بر صفر مقابل آرژانتین فاتح مسابقات شد، فلیپ لام از تیم ملی کناره‌گیری کرد تا راه برای جوان‌‌ترها باز شود.از آن هنگام تاکنون یکی از دغدغه‌های هواداران «مانشافت‌ها» (آلمان) این بوده چه بازیکنی به عنوان کاپیتان جدید تیم ملی به جای لام برگزیده خواهد شد.به همین منظور برخی از هواداران و علاقمندان این تیم با شرکت در یک نظرخواهی به یواخیم لو(یوگی) سرمربی موفق ژرمن‌ها پیام دادند، هافبک دفاعی با تجربه بایرن مونیخ را به عنوان فرمانده جدید تیم ملی معرفی کند.در رای‌گیری که یک نشریه مونیخی انجام داد، نظردهندگان اعتقاد داشتند «شواینی» (شواین اشتایگر) 29 ساله بهترین گزینه است. پس از وی بیشترین رای از آن مانوئل نویر، دروازه‌بان برتر جام جهانی 2014 برزیل از تیم بایرن مونیخ شد. وی برای این منظور 17 درصد رای آورد.بعد از وی ، ماتس هوملس، مدافع بورسیادورتموندی 15 درصد کسب آرا کرد.همچنین 3 درصد نیز به سامی خدیرا، هافبک دفاعی عضو تیم رئال مادرید رای دادند.در این رای‌گیری حدود 12 هزار نفر شرکت کردند.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

، بوندسلیگا به اعتقاد بسیاری از کارشناسان فوتبال یکى از جذاب ترین لیگ هاى فوتبال در جهان است، البته این رقابت ها نیز بی تردید همانند اکثر لیگ هاى دیگر فوتبال در سراسر دنیا از کم و کاستی هایى برخوردار است،‌ اما هرگز به چهره هایی نظیر خوزه مورینیوى منتقد نسبت به همه چیز، نیازی نخواهد.

ذهن انسان در زندگی روزمره همیشه به صورت ناخواسته درگیر مسائل ریز و شاید بی اهمیت می شود که این خود سبب به وجود آمدن احساس دلهره و نگرانی می شود، نگرانی که شاید ناشی از عدم اطمینان شخص نسبت به انجام کار یا وظیفه ای به درستی باشد، چنین احساسی برای برگزار کنندگان، دست اندرکاران،‌ سران باشگاه ها و سرمربیان تیم های حاضر در بوندسلیگا همیشه پیش از شروع فصل نیز وجود داشته است،‌ البته در تابستان 2014 که برآیند این لیگ پویا، یکی از عوامل مهم قهرمانی آلمان در جام جهانی بوده است،‌ چنین احساسی کمتر به چشم می خورد.تا اینکه یکشنبه گذشته، خوزه مورینیو سرمربی پرتغالی چلسی، پس از باخت تیمش در بازی دوستانه مقابل وردربرمن با نتیجه 3:0،‌ با لحنی تمسخرآمیز از شرایط بوندسلیگا و کیفیت این لیگ انتقاد نمود و آن را لیگی خسته کننده، ساده و با کاستی های فراوان دانست:"لیگ انگلیس مثل آلمان نیست،‌ در بوندسلیگا از ابتدای فصل تکلیف تیم های اول و دوم مشخص است،‌اما در انگلیس برای مثال ما می توانیم اول و یا حتی ششم شویم. لیگ جزیره برعکس بوندسلیگا بسیار سخت است."، بعد از این صحبت ها به قول روزنامه آلمانی Bild،‌ همگان متوجه شدند که بوندسلیگا چه چیزی گم و کاست دارد،‌ شخصیتی همانند خوزه موزینیو یا همان آقای خاص.البته این اولین بار نیست که خوزه مورینیو چنین اظهار نظری در مورد کیفیت بوندسلیگا می نماید، در ژانویه 2013 نیز هنگامی که پیوستن گواردیولا به بایرن مونیخ قطعی شده بود، مورینیو در پاسخ به پرسش خبرنگاری اعلام نمود که وی هیچ گاه حاضر به قبول سرمربی گری تیمی در بوندسلیگا به دلیل کیفیت این لیگ نخواهد بود.بوندسلیگا از سال ها پیش به عنوان لیگی با ثبات شناخته می شود، لیگی که به بازیکن سازی اهمیت خاصی می دهد و از طرفی بازیکنان با کیفیت و سرمربیان بزرگ و با دانشی در آن فعالیت داشته اند،‌ لیگی که همواره از بیلان مالی و اقتصادی مثبت و پاکی برخوردار بوده که طرفداران فوتبال آلمان را 34 هفته مجذوب خود می نماید. در حقیقت به فوتبال در آلمان همانند یک صنعت نگاه می شود که باشگاه هایی برنامه دار و دارای فعالیت های روشن اقتصادی، چرخ های آن را به حرکت درمی آورند.در تاریخ پنجاه ساله بوندسلیگا همواره انتقادات سازنده و مثبتی در راستای پیشرفت فوتبال وجود داشته است، بوندسلیگا به منتقدینی نظیر اووه سیلر، گونتر نتزر، فرانتس بکن باوئر، ماتیاس سامر، الیور کان، فلیکس ماگات و یا حتی ورنر لورنت که در داخل این لیگ پرورش یافته اند نیاز داشته است ، اما همیشه بی نیاز از منتقدینی تخریب و تمسخر کننده و آنتی گواردیولایی نظیر خوزه مورینیو بوده است.شاید بیان نمودن مثالی در غالب مقایسه برای روشن شدن بحث کمکی بزرگ باشد، باشگاه بایرن مونیخ به تازگی دفتری را در خیابان لکسیگتون نیویورک بازگشایی نموده است، در مطبوعات آلمانی زبان و یا حتی در وب سایت رسمی این باشگاه همیشه از شهر بزرگ نیویورک با تمام معایبی که دارد، به عنوان شهری بزرگ یاد شده است. چون انتقاد از نیوریورک با توجه به میزان محبوبیت این متروپل کاری منطقی به نظر نمی رسد، حال شاید بتوان بوندسلیگا را با وجود تمام مخالفانی که دارد از لحاظ محبوبیت به نیویورک تشبیه کرد و در چنین لیگ محبوبی جایی برای اشخاصی نظیر خوزه مورینیو وجود ندارد. بهتر است آقای خاص فوتبال،‌ در لندن همان جایی که هست باقی بماند،‌ جایی که الیگارش های روسی،‌ میلیاردرهای آمریکایی و شیوخ عرب با پول شویی خود لیگ برتر جزیره را به تسخیر خود درآورده اند و باشگاه های حاضر در این لیگ هر بار قوانین داروینیسم را دوباره از نو تفسیر می کنند. خوزه مورینیو دقیقا به این شهر واین لیگ تعلق دارد، چون در بوندسلیگا همه باشگاه ها از کاستی های خود به خوبی آگاه هستند.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ اخبار بوندسلیگا آلمان در ایران،
    ستاره هجومی زنبورها در حال حاضر بر روی بازگشت از مصدومیتش تمرکز کرده است.
    به گزارش Goal بین الملل، مارکو رویس که در این مدت شایعه هایی مبنی بر جدایی اش از دورتموند به گوش می رسید، در مصاحبه با نشریه آلمانی Kicker گفت:

" با وجود قهرمان نشدن بایرن در فصل های بعد از جام جهانی یعنی 2007 و 2011، در فصل جدید باز هم همه چیز تحت الشعاع باواریایی ها خواهد بود، اما در دورتموند ما نباید همانند فصل پیش به راحتی امتیازها را از دست بدهیم و در نیمه راه قهرمانی را واگذار کنیم. ما در فصل گذشته بازی ها را خیلی خوب شروع کردیم و خیلی خوب نیز به پایان رساندیم ولی در میانه های فصل نتایج خوبی بدست نیاوردیم. "

وی در رابطه با شایعات جدا شدنش از دورتموند نیز اضافه کرد: "من فقط می توانم حرفی را که قبلا زده ام، تکرار کنم. من از حضور در دورتموند و بازی کردن برای این تیم خوشحالم. هدف فعلی من بازگشت در بهترین فرم است و موضوعات دیگر در حال حاضر برایم مهم نیست."

منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

در انتهای فصلی که بسیاری از ستارگان باشگاه بوروسیا دورتموند آلمان با مصدومیت های کوچک و بزرگ دست به گریبان بودند، اسون بندر، هافبک 25 ساله این باشگاه با مصدومیت از ناحیه لگن جام جهانی را از دست داد، اما امیدوار است با تلاش سختی که می کند فصل جدید را با قدرت آغاز کند.به گزارش وب سایت گل، بندر در مصاحبه با نشریه محلی Ruhr Nachrichten گفت:" تقریبا در حال شکنجه خودم در تمرینات هستم! تمرینات بسیار سختی هستند و من کمی در پا هایم احساس سنگینی می کنم (پس از بازی برابر کیه وو و به دلیل تمرینات بدنسازی) اما شکست دادن کیه وو واقعا نیاز بوداو درباره مصدومیت و سپری کردن آن ادامه داد:" من اکنون یک ماه است که وارد دوران ریکاوری شده ام و خیلی احساس خوبی از بازگشت به میادین دارم، حتی اگر بسیار سخت باشد."مارکو رویس، اسون بندر، تون سوبوتیچ، نوری شاهین و یاکوب بلاژیکوفسکی بازیکنان تاثیر گذار بوروسیا دورتموند هستند که در مقاطع مختلف فصل گذشته مصدوم شدند و کم در ترکیب بودند

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

مهاجم ملی‌پوش و لهستانی بایرن مونیخ راحت‌تر از زمانی که به بورسیادورتموند رفت، با فضای تیم جدیدش خو گرفته است.
    روبرت لواندوفسکی در پایان فصل گذشته از جمع دورتموندی‌ها خارج شد و به عضویت باوارایی‌ها درآمد. وی که سال 2010 از تیم لخ‌پوزنان کشورش به بوندس‌لیگا آلمان آمد، اظهار داشت: ‌درست است بایرن تیمی جدید من است اما یکسری از بازیکنانش را از قبل می‌شناسم و با آن راحت‌‌تر خو گرفته‌ام. اینجا شرایطی متفاوت نسبت به دو، سه سالی که در دورتموند بودم، دارد.

لواندوفسکی همچنین در مورد مصاف 13 اوت (22 مرداد 93 ) مقابل دورتموند یعنی تیم سابقش نیز عنوان کرد: بازی با بورسیا مصافی کاملا خاص است. به عنوان بازیکن بایرن به دورتموند سفر می‌کنم و می‌خواهم برنده سوپرجام شوم. با این حال احساس دیگری دارم. چون این بار به عنوان میهمان به دورتموند سفر می‌کنم.

ستاره 25 ساله افزود: چهار سال عالی را در دورتموند گذراندم و فکر می‌کنم بورسیایی‌ها یکی از اولین رقبای ما در جنگ بر سر قهرمانی بوندس‌لیگا باشند. این تیم همیشه خطرناک است. اصلا هم فرقی ندارد چه بازیکنانی از این تیم جدا شده باشند.

او همچنین در مورد وفق دادن خود با سبک بازی بایرنی‌ها بیان کرد: با مربی یعنی گواردیولا صحبت خواهم کرد که چگونه این یا آن کار را به خوبی انجام دهم. اما مهاجم هستم و باید گل‌های مهمی بزنم.

منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

مهاجم جدید بایرن مونیخ در صحبت هایی عنوان کرد که دورتموند بدون حضور او نیز یکی از تیم های مدعی اروپا است.
    به گزارش گل، روبرت لواندوسکی که یکی از ارکان موفقیت های دورتموند در چند سال اخیر بود، با جدایی از این تیم و پیوستن به بایرن مونیخ دوران جدیدی را در تیم ایالت باواریا تجربه خواهد کرد و دیر یا زود باید با تماشاگران و بازیکنان دورتموند در وستفالن دیدار کند، دیداری که قطعا بسیار احساسی خواهد بود.

بورسیا دورتموند در چند سال اخیر نوانسته است ستاره های خود را نگه دارد و تاکنون بازیکنانی نظیر کاگاوا، شاهین، گوتسه و لواندوسکی از این تیم جدا شده اند و بسیاری باور دارند که دورتموند شاید دیگر نتواند قدرت خود را بازیابد ولی لوی هنوز اعتقاد دارد که دورتموند حتی بدون او نیز، بسیار خطرناک است.

لواندوسکی در این مورد به بیلد گفت: "دورتموند همیشه خطرناک است. آن‌ها همیشه نشان داده اند که می‌توانند بعد از رفتن بازیکنانی نظیر شاهین، کاگاوا و گوتسه بازگردند. برای نوشتن چیزی برای آن ها پیش از فصل، باید بنویسم که آن ها بسیار خطرناک هستند. آن‌ها یک رقیب جدی برای ما خواهند بود. ما نیاز به یک رقیب جدی داریم و این جزئی از فوتبال است و این رقابت به شما انگیزه می‌دهد و باعث می‌شود بهتر کار کنید. ما به بورسیا دورتمند برای پیشرفت کردن احتیاج داریم."

لواندوسکی اولین بازی رسمی خود برای بایرن را روز 13 آگوست در بازی سوپرکاپ مقابل دورتموند انجام خواهد داد و انتظار دارد در این مسابقه بازی کند. وی باور دارد پنج ماهی که پس از امضای قرارداد رسمی با بایرن در ژانویه، در وستفالن گذرانده، او را از لحاظ ذهنی قوی تر کرده است.

او در این مورد ادامه می‌دهد: "می‌دانستم که تا روز آخری که در دورتموند هستم باید منتظر هر چیزی باشم. چیزهای زیادی یاد گرفته ام. این تجربه مرا قویتر کرده است، بخصوص از لحاظ فلسفی و ذهنی. پنهان کردن هیجانم از پیوستن به بایرن سخت بود ولی من بهترین عملکردم را در زمین ارائه می‌دادم. اکنون در بایرن هستم و می‌خواهم تمام جام های ممکن را بدست آورم."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

سران باشگاه دورتموند نسبت به مصاحبه اخیر مدیر بایرن مونیخ، واکنش نشان دادند.
    به گزارش سرویس بین الملل گل دات کام، هنس یواخیم واتسکه با انتشار بیانیه ای در وب سایت باشگاه دورتموند، نسبت به صحبت های اخیر کارل هاینس رومینیگه واکنش نشان داد. مدیر باشگاه بایرن مونیخ در اظهار نطری عجیب، از 25 میلیون یورویی بودن مبلغ آزادسازی مارکو رویس در تابستان آینده خبر داد و به خبرنگاران نشان داد که مونیخی ها برای آوردن ستاره دیگری از دورتموند، نقشه هایی در سر دارند. اظهاراتی که با واکنش مدیران دورتموند روبرو شد. بایرن مونیخ پیش از این، ماریو گوتزه و رابرت لواندوفسکی را از تیم رقیب به خدمت گرفته است.

واتسکه در اظهاراتی کوتاه به وب سایت باشگاه گفت:

"باشگاه بروسیا دورتموند، صریحا از کج دهنی و اظهار نظرهای رومینیگه در مورد امور داخلی دورتموند که در طی سه روز اخیر و با ریتم خاصی انجام شده، ناراحت است. مطمئن هستیم که هر علاقه مند به فوتبالی از قصد و انگیزه پشت این صحبت ها، آگاه است. ما فرض می کنیم که رومینیگه از عمد روابط بین دو باشگاه بایرن مونیخ و بروسیا دورتموند را تخریب می کند. در هر صورت، ما مثل همیشه ادامه خواهیم داد و هیچوقت در مورد جزییات قرارداد بازیکنانمان، در عموم صحبت نمی کنیم."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

ستاره فصل قبل بورسیادورتموند حرف‌های جنجالی زد و باوارایی‌ها را به خشم و خشونت با زردپوشان فراخواند.
    هنوز مدت زیادی نیست که «روبرت لواندوفسکی» کارش را در تمرینات بایرن مونیخ آغاز کرده است. این مهاجم معروف لهستانی به مدت 4 سال در دورتموند توپ زد اما اکنون از خشونت علیه تیم سابقش حرف می‌زند.

وی که اکنون همراه با «باوارایی‌ها» در تور آمریکا در پورتلند بسر می‌برد، در مورد رقابت‌ با تیم سابقش حرف‌‌های زد که به نظر می‌رسد با واکنش هواداران و بازیکنان دورتموندی مواجه شود.

لواندوفسکی اظهارداشت: فکر کنم ما به این رقابت با دورتموند نیاز داریم. اساسا این مساله در ذات فوتبال است.اگر این رقابت وجودداشته باشد، آدم تحریک و با انگیزه می‌شود که از این طریق وضعیت بهتر می‌شود.

وی که چهارشنبه هفته آینده در بازی سوپرجام آلمان مقابل تیم 4 سال قبلش به میدان می‌رود، با این حرف‌‌‌ها و همچنین انتقالش به مونیخ که از نظر هواداران خوشایند نیست، هیاهو ایجاد می‌کند.

لواندوفسکی ادامه داد: مخالفتی با این موضوع ندارم اگر در بازی ما و آنها، ‌‌آتش هیاهو شعله‌ور شود. این موضوع اصلا بخشی از بازی است. باز بحث خشم و خشونت مطرح می‌شود که فکر می‌کنم ما به خشم و خشونت مقابل دورتموندی‌ها احتیاج داریم. اما همین که سوت پایان بازی به صدا درآمد، دست می دهیم و همه چیز تمام می شود.

صفحه 11 از 50 نخستنخست ... 91011121321 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)