سلام ،مثل اینکه من ،فقط، سوال می پرسم![]()
این قضیه سر مربی که معلومه ولی این مربی بدنسازیا مربی مخصوص رفلکس دروازه بان و....چیه ،چطور میشه اینا رو فعال کرد یا خودشون فعالند؟
بعد چه کار باید بکنی که بازیکنات پیشرفت کنند ؟
،من اون کارت های مثلا شوت و... رو روی بازیکن می زنم همونجا یه علامتی روی شوت بازیکن می زنه که رفته بالا ولی فرداش که میام می بینم باز دوباره شوتش هیچ فرقی نکرده
اونا رو امتحان نکردم ولی فکر میکنم خودشون فعال باشن. ولی چه تاثیری دارن رو نمیدونم!
در مورد پیشرفت هم همون کارت ها که میزنید باعث پیشرفت بازیکن میشه...اما اینکه میگید فرداش دوباره برمیگرده به حالت اولیه اش رو تا حالا ندیده بودم !
اگه برمیگرده احتمال داره به صورت محدود این کارت ها اثر بزارن!
آقا اینا چکار میکنن که قدرت بازیکنانشون میره بالا؟
باید یه راهی باشه ،الان مثلا lamela قدرتش توی یوزر من 81 ولی یک جا دیدم 82 هست یا مسی قدرتش 94 ولی توی یک یوزر دیگه 97 بود (البته من مسی رو ندارم)
کسی نیست جواب بده ؟ اگه کسی انگلیسیش خوبه این سایتو بخونه بگه chemistry باید چطوری بشه که بالا بره یا یک بازیکن چطوری پیشرفت میکنه؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من برگشتم
چه خبرا ؟
از بعد از پایان ماه رمضان تا دیروز اینترنت من خراب بود!!! همون دیروز خیلی سریع اومدم اوریجین دیدم آپدیت میخواد.آپدیتش کردم، اومدم fifa world بازی کنم دیدم اونم آپدیت میخواد :|
الانم هر کاری میکنم آپدیت نمیکنه ارور میده! حالا خدا میدونه چقد باید بزنم رو آپدیت تا بالاتره آپدیتش کنه :|
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)