یادم نبود!!!!! لینک ف.ل.ت.ر.ه میشه...
یادم نبود!!!!! لینک ف.ل.ت.ر.ه میشه...
اینم جدید ترین پچ pes 2010 برای کامپیوتر
PART 1 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 3 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 5 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 6 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
PART 1 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 3 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 5 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 6 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حجم = 530 مگابایت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
«««««»»»»»
||[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]||
«««««»»»»»
||[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]||
سلام
بنده در مستر لیگ 2010 بازیکن خریدم و فکر کنم اضافه شده چون فلش انتقال اون بازیکن به داخل تیمم اومده ولی نمیدونم چطوری اون رو وارد بازی کنم و از اون استفاده کنم.
توروخدا اگه کسی میدونه پاسخ بدهد.
منتظرم
به این ترتیب بازیکن جدیدت رو وارد بازی میکنی/1اولا باید فلش بازیکن جدیدت سبز رنگ باشه/2دوما باید صبر کنی تا نیم فصل یا آخر فصل تا بازیکن جدیدت به تیم بیاد/3در منوی مستر لیگ به قسمت کلوب هوس برو واز آنجا به بخش گیم پلن برو/4در این بخش در لاین آپ جای بازیکن جدیدت رو با بازیکن قدیمیه مورد نظر عوض کن.اگه هر سوالی راجع به پی اس هرسالی داشتی از من بپرس من توی پی اس یه فوق حرفه ایم .من نمیگم دوستام میگن![]()
راز باش
ولي فاش نشدني!
ویرایش توسط messi1373 : 08-31-2010 در ساعت 11:02
سلام دوستان کلا تیم بایرن مونیخ 2011-2010 رو میخوام تازه pes2010 گرفتم ولی بایرن نداره باید چه چیزایی رو دانلود کنم تا بیاد ؟؟؟چندتا فایل؟؟؟ورزشگاه چه طور الیانزارنا داره؟؟؟؟
اگه کسی طریقه اشم بگه که چه طور میشه اجراش کرد عالی میشه!!!
نقل و انتقال 2011-2010 اروپا تکمیل شه فوق العده میشه
فیس یا همون قیافه های بازیکنان بایرن هم بدین بی نظیر میشه!!!!![]()
ویرایش توسط pejm@n0321 : 08-30-2010 در ساعت 20:55
اگه تیکه تیکه باشه می تونم ولی اگه کلا 650 مگ باشه خیلی سخته!!!طریقشم؟
6 تا 100 مگی و 1 دونه 30 مگی .
اگه خواستی من می تونم از لینک های FileFactory , RapidShare , GamingAccess , MediaFire یا Uploaded بذارم . حالا هر کدوم خواستی بگو .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)