Design & Developed BY Patira

صفحه 11 از 12 نخستنخست ... 9101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 116

Hybrid View

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 4 در 2 پست

یادم نبود!!!!! لینک ف.ل.ت.ر.ه میشه...

2. 2 کاربر از پست مفید saeid222 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    striker
    مربی مورد علاقه
    Guus Hiddink ♥ José Mourinho ♥ Roberto Di Matteo
    بازیکن محبوب
    King Didier Drogba ♥ All Chelsea Players ♥ Specially Frank Lampard And John Terry
    اسم واقعی شما
    Farid

EnglandChelsea

تشکر ها
    732
    تشکر شده 1,559 در 429 پست

اینم جدید ترین پچ pes 2010 برای کامپیوتر

PART 1 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 3 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 5 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 6 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

PART 1 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 3 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 5 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| PART 6 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

حجم = 530 مگابایت

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    «««««»»»»»
    ||[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]||
    «««««»»»»»
    ||[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]||

4. 3 کاربر از پست مفید Chelsea FC تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    1
    تشکر شده 1 در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط chelsea fc نمایش پست ها
    اینم جدید ترین پچ pes 2010 برای کامپیوتر

part 1 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| part 2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| part 3 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| part 4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| part 5 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| part 6 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

part 1 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| part 2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| part 3 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| part 4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| part 5 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| part 6 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

حجم = 530 مگابایت
    میشه درباره پچی که گذاشتی یکم توضیح هم بدی که چه تغییراتی رو ایجاد میکنه؟

6. کاربر روبرو از پست مفید avowunique تشکر کرده است .

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 2 در 1 پست

Bia Inja خیلی مهم در pes2010!!

سلام

بنده در مستر لیگ 2010 بازیکن خریدم و فکر کنم اضافه شده چون فلش انتقال اون بازیکن به داخل تیمم اومده ولی نمیدونم چطوری اون رو وارد بازی کنم و از اون استفاده کنم.

توروخدا اگه کسی میدونه پاسخ بدهد.

منتظرم

8. 2 کاربر از پست مفید mahdikp تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک میانه
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    مسی-ژاوی-اینیستا
    اسم واقعی شما
    حميدرضا

ArgentinaBarcelonaPersepolis

تشکر ها
    1,438
    تشکر شده 2,492 در 631 پست

Newww barcelon

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdikp نمایش پست ها
    سلام

بنده در مستر لیگ 2010 بازیکن خریدم و فکر کنم اضافه شده چون فلش انتقال اون بازیکن به داخل تیمم اومده ولی نمیدونم چطوری اون رو وارد بازی کنم و از اون استفاده کنم.

توروخدا اگه کسی میدونه پاسخ بدهد.

منتظرم
    به این ترتیب بازیکن جدیدت رو وارد بازی میکنی/1اولا باید فلش بازیکن جدیدت سبز رنگ باشه/2دوما باید صبر کنی تا نیم فصل یا آخر فصل تا بازیکن جدیدت به تیم بیاد/3در منوی مستر لیگ به قسمت کلوب هوس برو واز آنجا به بخش گیم پلن برو/4در این بخش در لاین آپ جای بازیکن جدیدت رو با بازیکن قدیمیه مورد نظر عوض کن.اگه هر سوالی راجع به پی اس هرسالی داشتی از من بپرس من توی پی اس یه فوق حرفه ایم .من نمیگم دوستام میگن
    راز باش
    ولي فاش نشدني!

ویرایش توسط messi1373 : 08-31-2010 در ساعت 11:02

10. کاربر روبرو از پست مفید messi1373 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    hafback
    مربی مورد علاقه
    van gal
    بازیکن محبوب
    ballack
    اسم واقعی شما
    pejman
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 5 در 4 پست

Newww

سلام دوستان کلا تیم بایرن مونیخ 2011-2010 رو میخوام تازه pes2010 گرفتم ولی بایرن نداره باید چه چیزایی رو دانلود کنم تا بیاد ؟؟؟چندتا فایل؟؟؟ورزشگاه چه طور الیانزارنا داره؟؟؟؟
    اگه کسی طریقه اشم بگه که چه طور میشه اجراش کرد عالی میشه!!!
    نقل و انتقال 2011-2010 اروپا تکمیل شه فوق العده میشه
    فیس یا همون قیافه های بازیکنان بایرن هم بدین بی نظیر میشه!!!!
    ویرایش توسط pejm@n0321 : 08-30-2010 در ساعت 20:55

12. کاربر روبرو از پست مفید pejm@n0321 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    hafback
    مربی مورد علاقه
    van gal
    بازیکن محبوب
    ballack
    اسم واقعی شما
    pejman
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 5 در 4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pejm@n0321 نمایش پست ها
    سلام دوستان کلا تیم بایرن مونیخ 2011-2010 رو میخوام تازه pes2010 گرفتم ولی بایرن نداره باید چه چیزایی رو دانلود کنم تا بیاد ؟؟؟چندتا فایل؟؟؟ورزشگاه چه طور الیانزارنا داره؟؟؟؟
    اگه کسی طریقه اشم بگه که چه طور میشه اجراش کرد عالی میشه!!!
    نقل و انتقال 2011-2010 اروپا تکمیل شه فوق العده میشه
    فیس یا همون قیافه های بازیکنان بایرن هم بدین بی نظیر میشه!!!!
    دوستان کسی نیست که به ما بایرن رو بده و طریقه ی نصب

خواهش میکنم
    تمنا میکنم
    ضروریه

14. کاربر روبرو از پست مفید pejm@n0321 تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا _ دائی
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی _ دل پیرو
    اسم واقعی شما
    آرشام
    تشکر ها
    11
    تشکر شده 78 در 23 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pejm@n0321 نمایش پست ها
    دوستان کسی نیست که به ما بایرن رو بده و طریقه ی نصب

خواهش میکنم
    تمنا میکنم
    ضروریه
    شما توانائی دانلود فایل 650 mb رو داری ؟
    اگه می تونی بگو واست یک پچ بذارم همه چیز به روز میشه و بوندسلیگا هم میاد .

16. کاربر روبرو از پست مفید arshamjoon تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    hafback
    مربی مورد علاقه
    van gal
    بازیکن محبوب
    ballack
    اسم واقعی شما
    pejman
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 5 در 4 پست

اگه تیکه تیکه باشه می تونم ولی اگه کلا 650 مگ باشه خیلی سخته!!!طریقشم؟

18. کاربر روبرو از پست مفید pejm@n0321 تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا _ دائی
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی _ دل پیرو
    اسم واقعی شما
    آرشام
    تشکر ها
    11
    تشکر شده 78 در 23 پست

6 تا 100 مگی و 1 دونه 30 مگی .

اگه خواستی من می تونم از لینک های FileFactory , RapidShare , GamingAccess , MediaFire یا Uploaded بذارم . حالا هر کدوم خواستی بگو .

20. کاربر روبرو از پست مفید arshamjoon تشکر کرده است .

صفحه 11 از 12 نخستنخست ... 9101112 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)