[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
منم متصدی شرط بندی. هر کی باخت اول رمزو میفرسته واسه من بعد اگه من دلم خواست واسه برنده شارژو ارسال میکنم. این قانون مسابقه است ؛ من هم قوانین رو درست نمیکنم.
خلاصه از این چرت و پرتا بگذریم بازم دعا کنید که کل هفته امتحان داریم. سه شنبه امتحان حسابان داریم از جایی که هنوز درس نداده !
هفته بعدشم که خود امتحانا شروع میشن. با این وضع بهتون پیشنهاد میدم ریاضی نیاید اگه تحمل این همه امتحانو ندارید. منم نمیدونستم اینقدر امتحان قراره باشه وگرنه ...
از کل این این چرت و پرتا فاکتور بگیریم میبینیم چقدر سایت خلوته و خدا به سایت در طول امتحانا رحم کنه. البته من سعی میکنم که بیام .
LEGENDARY
آرمان قبول سر 2 تومن باهات شرط میبندم ولی آرمان تو هم قول میدی زیرش نزنی؟به شرف بارسا قسم بخور؟آرمان اگه نه یاس شد نه معین تقسیمش کنیم من بهت ۱۰۰۰ میدم تو هم بهم ۱۰۰۰ بده قبول؟![]()
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
جووووون من ؟
سردیتون نشه احیانا ؟
بگذریم
بله بله
راست میگن
ما هم یک اتفاق جالب برامون افتاده
معلم شیمی میخواد دوشنبه مورخ 27 آذر ، امتحان دی ماه ازمون بگیره
نامرد نگذاشت به دی برسه
ایول دمت گرم دو تومن بهتره ...آرمان قبول سر 2 تومن باهات شرط میبندم ولی آرمان تو هم قول میدی زیرش نزنی؟به شرف بارسا قسم بخور؟آرمان اگه نه یاس شد نه معین تقسیمش کنیم من بهت ۱۰۰۰ میدم تو هم بهم ۱۰۰۰ بده قبول؟![]()
منم نمیزنم زیرش ، شما نزنی ما هم نمیزنیم ...
ما بارساییا قولامون قوله (چه ربطی داشت !!!)
ولی جدا میگم قول دادم دیگه . ای بابا
ولی این ایده دوم زیاد خوشم نیومد
چون مثلا یاس سوم بشه و معین چهارم
بالاخره یاس به اولی نزدیک تره دیگه
یا برعکس
اینجوری حق طرف مقابل خورده میشه دو لپی
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
ویرایش توسط Arman.Leo : 12-14-2012 در ساعت 21:38
میترسم پشیمون بشم از انتخاب رشتمبا این وضع بهتون پیشنهاد میدم ریاضی نیاید
میگم شماها هم سره چه چیزایی شرط میبندینا![]()
آخه ی آرمان دلم برات می سوزه امتحان شیمی بدترین چیز تو دنیا
ما مامان معلم شیمی مون مرده نمی دونم میاد شنبه یا 15صفحه سوال بهمون گفته حل کنید بعد از هر نفر 5تا سوال می پرسم 2تاشو بلد نبود شوت میشه دفتر خدا کنه نیادددددد......
عاشق تیم قرن,رئال مادرید
ﻧﯿﻠﻮ ﺑﻪ ﻣﺎ ﮔﻔﺖ ﺍﮔﻪ ﺑﻠﺪ ﻧﺒﻮﺩﯾﺪ ﺍﻭﻥ ﺟﻠﺴﻪ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﺟﻠﺴﻪ ﺑﻌﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﮐﻼﺱ ﻣﺤﺮﻭﻡ ﻣﯿﺸﯿﺪ!!!
ﻭﺍﯼ نولو
ﻫﻤﮕﯽ ﺩﻋﺎ ﮐﻨﯿﺪ ﻧﯿﺎﺩ
آخه ی آرمان دلم برات می سوزه امتحان شیمی بدترین چیز تو دنیا
ما مامان معلم شیمی مون مرده نمی دونم میاد شنبه یا 15صفحه سوال بهمون گفته حل کنید بعد از هر نفر 5تا سوال می پرسم 2تاشو بلد نبود شوت میشه دفتر خدا کنه نیادددددد......شما دو نفر هم مدرسه ای هستین ؟ﻧﯿﻠﻮ ﺑﻪ ﻣﺎ ﮔﻔﺖ ﺍﮔﻪ ﺑﻠﺪ ﻧﺒﻮﺩﯾﺪ ﺍﻭﻥ ﺟﻠﺴﻪ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﺟﻠﺴﻪ ﺑﻌﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﮐﻼﺱ ﻣﺤﺮﻭﻡ ﻣﯿﺸﯿﺪ!!!
ﻭﺍﯼ نولو
ﻫﻤﮕﯽ ﺩﻋﺎ ﮐﻨﯿﺪ ﻧﯿﺎﺩ
چه جالب
بله واقعا خودمم همین طور
طرف اصلا درسا رو تموم کرده
میخواد دوشنبه امتحان بگیره
اگه به شانس ماست که یک امتحان هم تو خود دی میگیره
جمع میکنه ، معدل میگیره
خیلی نامردن
اااامیگم شماها هم سره چه چیزایی شرط میبندینا![]()
حیفتون نمیاد سر آهنگی مثل وقت رفتن شرط بندی کنین ؟
اصلا فاز دیگری داره
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
دربی نیز باز شد تبریک![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)