![]()
سر آلکس فرگوسن همیشه از بازگشت کریستیانو رونالدو به باشگاه منچستر یونایتد استقبال میکند اما او اعتراف میکند که این مهاجم در حال حاضر غیر قابل خرید است.
بازیکن پرتغالی قبل از انتقال به باشگاه رئال مادرید در سال 2009، 6 سال را در ورزشگاه اولدترافورد گذرانده بود، جایی که که او در ادامه از موفقیت به صورت تیمی و بالا بردن جام قهرمانی لالیگا به دور از تیم بارسلونا لذت برده است.
هنگامی که در مصاحبه با تعدادی از روزنامه های بین المللی از سر آلکس فرگوسن سؤال شد که آیا همیشه دربها برای این بازیکن باز است، وی در پاسح چنین ایراد کرد:" من علاقه دارم به این امر فکر کنم، اما فکر نمیکنم چنین اتفاقی رخ دهد. شما در حال حاضر در حال صحبت کردن در باره مقدار باورنکردنی از پول هستید. آیا شما میتوانید به ارزش مالی او فکر کنید؟ او قطعاً غیر قابل خرید است. چه کسی استطلاعت مالی برای خرید او را دارد؟ شاید در اینجا حرف از روسها باشد، اما آیا شما فکر میکنید او به روسیه میرود؟ او در مورد آب و هوا در اینجا ( انگلستان ) شکایت داشت، تنها به اواسط زمستان در روسیه اجازه دهید!. او قطعاً ارزش خوبی برای باشگاه رئال مادرید دارد، اما او همیشه میخواست برای آنها بازی کند، این رؤیای بچگی او بود".