به نام خدا
در اين تاپيك اخبار و مصاحبه هاي مهم بازيكنان و كادر فني باشگاه قرار ميگيرد:
-خبر هاي غير مهم
-اخبار نقل و انتقلات
-بحث و تبادل نظر
-پستهاي كوتاه
حذف خواهد شد
با تشكر
به اميد جبران جام هاي نگرفته...
به نام خدا
در اين تاپيك اخبار و مصاحبه هاي مهم بازيكنان و كادر فني باشگاه قرار ميگيرد:
-خبر هاي غير مهم
-اخبار نقل و انتقلات
-بحث و تبادل نظر
-پستهاي كوتاه
حذف خواهد شد
با تشكر
به اميد جبران جام هاي نگرفته...
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
آرسنال در زمین تیم وستهم بازی را 3-1 پیروز شد و هزاران نفر در نظرسنجی پس از بازی شرکت کردند.
نظر آنها سانتی کازورلا بود که به او به عنوان بهترین بازیکن زمین رای دادند.این بازیکن اسپانیایی عملکرد درخشانی داشت و با زدن یک گل زیبا عملکرد خودش را تکمیل کرد.او 52% آرا را از آن خود کرده است.
الیویه ژیرو که اولین گلش را در لیگ جزیره به ثمر رساند 29% رای آورد و تئو ولکات که به عنوان یار جانشین واد میدان شد به دلیل تک گلی که زد با 7% در رده ی سوم ایستاد.
ملی پوش آلمانی آرسنال در پیروزی 3-1 این تیم مقابل وستهام نقش مهی داشت و پاس گل نخست توپچی ها را برای ژیرو فراهم کرد. این 3 امتیاز با ارزش برای توپچی ها بود و پودولسکی از بازی کردن در آپتون پارک بسیار لذت برده است.
لوکاس می گوید: " جو بسیار خوبی بود. هوادارن بسیار پرشور هستند و در اینجا دربی های زیادی را تجربه می کنید.
" در آلمان فقط یک یا دو دربی را تجربه می کنید اما اینجا 5 دربی دارید! من دربی ها را دوست دارم اما شکست خانگی مقابل چلسی خوب نبود.
" با این حال شکست وستهام به این معناست که بار دیگر به بالای جدول نزدیک شده ایم و فکر می کنم نتیجه مهمی بود.
" ما شاهد پیروزی تیم های صدر جدولی مانند چلسی و منچستر سیتی بودیم، بنابراین حیاتی بود که پیش از بازی های ملی این 3 امتیاز را کسب کنیم."
پودولسکی که خیلی سریع خود را با لیگ برتر تطبیق داده از دیدن نخستین گل ژیرو در لیگ برتر بسیار خوشحال است.
" همه از مهاجمان انتظار گلزنی دارند و این برای او آسان نبود. باید برای شانس هایتان منتظر بمانید، به مبارزه کردن ادامه دهید و در آن صورت گل ها خواهند آمد."
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این بازیکن فرانسوی با گلزنی در بازی هفتمش در لیگ جزیره پس از انتقالش از مونپلیه به آرسنال از زیر فشار ها خارج شده است.
با اینکه این بازیکن 26 ساله در برابر کاونتری گلزنی کرده بود ولی اولین گلش در لیگ جزیره برابر وستهم بسیار مهم بود.
"من بسیار خوشحالم که گلزنی کردم و ما توانستیم بازی را ببریم.این یک بازی سخت در برابر یک تیم خوب بود که در خانه عالی کار می کند."
"ما در نیمه ی دوم بهتر بودیم و به خوبی می توانستیم بین خطوط آنها حرکت کنیم.من فکر می کنم که ما بازی را بهتر تمام کردیم."
"من در حال حاضر احساس آرامش می کنم.این خیلی برای من مهم بود که در لیگ گلزنی کنم.حالا باید آن را حفظ کنم و ماجراجویی ام را در آرسنال شروع کنم."
ژیرو می گوید اینکه آرسنال در برابر وستهم در آپتون پارک پیروز شد یک امتیاز حیاتی برای آنها پس از شکست در مقابل چلسی بود.
"ما هفته ی گذشته یک مقابله ی بد در برابر چلسی داشتیم.این بسیار مهم بود که به جلو بویم و در بازی با آنها پیروز شویم."
"ما باید روندمان را حفظ کنیم و برای آینده با اعتماد به نفس باقی بمانیم.من فکر می کنم که ما نقش بسیار جالبی در این رقابت ها خواهیم داشت."
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولکات که تنها در نخستین دیدار توپچی ها فیکس بود در سایر بازی های این تیم نمیکت نشین بوده در دیدار گذشته آرسنال مقابل وستهام به عنوان بازیکن تعویضی وارد میدان شد و با به ثمر رساندن گل دوم تیمش نقشی کلیدی در پیروزی 3-1 مقابل وستهام ایفا کرد.
با توجه به پایان رسیدن قرارداد ولکات در پایان این فصل شایعات زیادی درمورد آینده او به گوش می رسد اما ونگر هنوز باورد دارد مرد انگلیسی تیمش قرارداد خود را تمدید خواهد کرد.
او در پاسخ به این سوال که به نظرش ولکات قرارداد خود را تمدید خواهد کرد یا خیر اذعان کرد: " به نظر بله اما نمی توانم چیزهایی که به من می گوید را به شما انتقال دهم.
" ما همواره در تماس هستیم. او ویژگی ای دارد که تمرکزش را حفظ می کند و می خواهد نشان دهد به طور صد در صد حرفه ای است و من برای این نوع نگرش احترام زیادی قائلم."
ولکات از ونگر درخواست کرده به او فرصتی برای بازی کردن به عنوان مهاجم نوک بدهد و رئیس اذعان می کند او هنوز می تواند این فرصت را به دست آورد.
" بازی تئو بر پایه حرکت با توپ، تنظیم سرعت و زمان و تمام کنندگی بنها نهاد شده است. او می تواند در جناحین و در مرکز بازی کند.
" درواقع این چندان مهم نیست. او در تمام کنندگی پیشرفت زیادی کرده است و حتی اگر در جناحین و یا مرکز بازی کند فرصت هایی برای گلزنی به دست می آورند
شالکه 3-0 ولفسبورگ
شنبه 6 اکتبر
شالکه با پیروزی برابر ولفسبورگ به مسیر پیروزی بازگشت. ابتدا جفرسون فارفان در دقیقه ی 33 شالکه را پیش انداخت سپس ابراهیم آفلای گل دوم تیمش را در دقایق ابتدایی نیمه دوم به ثمر رساند. رومن نوستادر نیز سومین گل شالکه را در دقیقه ی 58 وارد دروازه ی حریف کرد. با این برد شالکه با 14 امتیاز در رتبه ی سوم جدول و بالاتر از دورتموند قرار گرفت.
مونپلیه 2-3 اویان
شنبه 6 اکتبر
مونپلیه برتری 2-1 را با باخت 3-2 عوض کرد. صابر خلیفه بازیکن اویان در این مسابقه هت تریک کرد گل های مونپلیه را نیز استرادا و کامارا به ثمر رساندند. مونپلیه در نیمه اول با برتری 2-1 به رختکن رفت اما در نیمه دوم خلیفه دوباره اویان را پیش انداخت و اینبار تیم اویان از برتری خود تا پایان مسابقه محافظت کرد. مونپلیه اکنون با 8 امتیاز در رده ی پانزدهم جدول قرار دارد.
المپیاکوس 1-0 آستراس تریپولیس
یک شنبه 7 اکتبر
المپیاکوس با پیروزی برابر آستراس تریپولیس رکورد 100% پیروزی خود در فصل جدید لیگ یونان را حفظ کرد. خوزه هوله باس در دقیقه ی 44 تک گل بازی را به ثمر رساند. اکنون المپیاکوس با 3 امتیاز اختلاف در صدر جدول ایستاده است.
در این میتینگ که بیش از 110 مهمان حاضر بودند ، برای اولین بار یک خانم طرفدار آرسنال در جمع حاضر شد ،هرچند که تنها دختر جمعیت 110 نفری بودند و 1% جمع را هم تشکیل نمیدادند اما به هرحال جو را کمی تغییر دادند.
مهمان دوست داشتنی ما ، دکتر صدر هم به همراه همسرشان در جمع ما حضور بهم رساندند و در مدت حضورشان همانند آنچه همه ی ما از روحیات ایشان میدانیم با جمع صمیمانه و گرم برخورد کردند و به گفتگو با بچه ها پرداختند.
در این میتینگ از همه مدیران سایت ، به ویژه اشکان دهقان و علی ارشدی ، همکاران قدیمی سایت به ویژه محسن ایرانپور و میثاق لقایی یاد شد و از زحمات آنها سپاسگذاری شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دلیل مواردی که قبلا پیش آمده است لازم است این مورد را متذکر شوم دکتر صدر لطف کردند ، قدم بر دیده ما گذاشتند و تشریف آوردند و بابت این حضور پرمهر خود که در شرایط بسیار سختی برایشان صورت گرفت بود ، هیچ نوع هزینه ای از کانون هواداران نگرفته است و حضور ایشان تنها بر اساس عشق و علاقه به فوتبال بوده است
ر
تئو ولکات در سال آخر قرارداد خودش قرار دارد و به نظر می رسد پیشنهاد قراردادی با دستمزد 75000 پوند در هفته را رد کرده است.
پیتر هیلوود رئیس باشگاه آرسنال در مصاحبه ای با دیلی استار در مورد وضعیت تئو گفت:
"ما یک ساختار دستمزد کلی داریم و در حال حاضر آمادگی این را نداریم که برای هیچ بازیکنی آن را تغییر دهیم. ما یک پیشنهاد دادیم و آن پیشنهاد به نظر او قابل قبول نبود، همین. به نظر ما آن یک پیشنهاد عاقلانه است.
" در حال حاضر با افراد او در حال مذاکره هستیم و امیدواریم قضیه حل و فصل شود، ولی از من نپرسید کی این اتفاق می افتد، چون من هم چیز خاصی نمی دانم.
" امیدوارم در نهایت او کوتاه بیاید و قرارداد را امضا کند، اگر اینگونه نشود یک افسوس خواهد بود ولی قضیه دستمزد فوتبالیست ها کاملاً از کنترل خارج شده و آنها اغلب مشاوران خوبی هم ندارند."
با توجه به شرایطی که ولکات و روند مذاکرات دارد به نظر می رسد توپچی ها نیم نگاهی به جانشینان احتمالی ولکات دارند و از ویلفرد زاها وینگر 19 ساله کریستال پالاس به عنوان اصلی ترین گزینه نام برده می شود.
زاها که سابقه بازی برای تیم ملی زیر 19 سال انگلستان را دارد حدود 12 میلیون پوند قیمت گذاری شده و گفته می شود پت رایس که هم اکنون به عنوان یکی از استعداد یاب های باشگاه فعالیت می کند هفته گذشته بازی او را در پیروزی 4-3 برابر برنلی تماشا کرده، زاها در آن بازی موفق به زدن دو گل شد.
به نظر می رسد استعداد یابهای آرسنال برای مدتی بازی او را زیر نظر گرفته اند و ممکن است در صورت عدم توافق با ولکات بر سر تمدید قرارداد ویلفرد زاها به آرسنال ملحق شود.
جنکینسون که در اولین فصل حضور خود در امارات شروعی شکننده داشت با آغاز فصل جدید عملکرد خیره کننده ای داشته است.
اکنون این بازیکن بیست ساله که برای جوانان فنلاند هم بازی کرده در رادار روی هاچسون قرار دارد. گری نویل فاش کرد آنها در آستانه ی دعوت کردن او به تیم ملی انگلیس برای بازی با سن مارینو و لهستان قرار داشته اند.
نویل مربی انگلیس می گوید:
"کارل جنکینسون در 12 ماه اخیر بی اندازه رشد کرده است"
"شروع او در آرسنال برایش بسیار سخت بود که علت آن تغییرات در دفاع بود و هیچگاه یک ترکیب ثابت وجود نداشت تا جنکینسون خود را در آن نشان دهد"
"اما به عملکرد کنونی او نگاه کنید، او در مراحل ابتدایی فصل برای آرسنال فوق العاده بوده است"
"انگلیس با وجود گلن جانسون و کایل واکر و دیگران در سمت راست گزینه های خوبی دارد اما مسلما جنکینسون هم دائما از جانب ما تحت نظر است او چشم ما را گرفته است"
استخوان نازک نی پای سانیا برای دومین بار متوالی در 12 ماه اخیر در بازی با نورویچ شکست و او را از فعالیت بازداشت.
سانیا در برابر ردینگ 61 دقیقه بازی کرد و می گوید از تک تک دقایق لذت برده است.
"برگشتن شگفت انگیز است، 5 ماه منتظر این لحظه بودم هدف این بود که برگردم و بازی کنم، ابتدا برای زیر 21 ساله ها. همه چیز خوب پیش رفت و ما برنده شدیم بنابراین من خیلی خوشحالم"
"به سختی کار کردم، زمانی را در مرکز توان بخشی گذراندم و سپس به سختی با مربی بدن سازی و فیزیوتراپ ها کار کردم تا برای بازی آماده شوم و موفق شدم"
"وقتی یک بار مصدومیت سختی داشته باشید آن را پشت سر می گذارید اما برای دو بار، کار سختی است. پیش خودم کمی ناراحت بودم اما در روز های بعد برای چالش قوی تر بازگشتن آماده شدم و امروز در مسیر خوبی قرار دارم"
سانیا برای بازگشت به ترکیب اصلی زمان مشخصی را در نظر نگرفته است اما او امیدوار است بهتر از گذشته به ترکیب بازگردد.
"هدفی ندارم[برای بازگشت در یک تاریخ خاص] اما قصد دارم آماده باشم و هر چه می توانم در اختیار تیمم بگذارم و مثل همیشه با 100% توانم بازی کنم"
سانتی که در ماه گذشته نیز همین عنوان را کسب کرده بود در ماه سپتامبر در پیروزی خارج از خانه 2-0 مقابل لیورپول پاس گل نخست آرسنال را برای لوکاس پودولسکی مهیا ساخت و گل دوم را نیز خودش به ثمر رساند. همچنین او در پیروزی 6-1 مقابل ساوتهمپتون و پیروزی 2-1 در لیگ قهرمانان مقابل مونپلیه نیز به تیم آرسن ونگر کمک زیادی کرد.
برخلاف اینکه ملی پوش اسپانیایی توپچی ها در نظرسنجی رسمی باشگاه در ماه آگوست با اختلاف زیادی نسبت به سایر نفرات در جایگاه نخست قرار گرفته بود این بار داستان متفاوتی داشت و کارل جنیکنسون تا پایان، رقابت نزدیکی با او داشت. به دست آوردن 21.4 درصد آرا نتیجه عملکرد خیره کننده کارل در دفاع راست بوده تا با 8 درصد اختلاف نسبت به سانتی در جایگاه دوم بهترین بازیکن سپتامبر قرار گیرد.
ژروینیو که در ماه سپتامبر در پست مرکزی جدیدش مقابل ساوتهمپتون، مونپلیه و چلسی 3 گل به ثمر رسانده بود با 15.5 درصد آرا سوم شد
سم بوت هوادار آرسنال برنده فرصت اهدای جایزه سانتی پیش از یکی از دیدارهای خانگی آرسنال در امارات شده و همچنین 2 بلیط برای آن دیدار دریافت خواهد کرد.
سانتی مقابل هر خط میانی ای که قرار گرفته ایم کاملا برتر بوده و سم درموردش می گوید: " او مغز متفکر آغاز فصلمان است."
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)