[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا تبریک به هر2تا تیم.بازی عالی بود.اولا اینو باید بگم که من نه تعصب خاصی رو رئال دارم و نه رو بارسا.پس اگه چیزی میگم جهت گیری نکنید!!!
اما به نظر من باید یک تبریک مخصوص به رئال و مورینیو گفت.بارسا که تعریف نمیخواد چون 3سال هستش که از بقیه جهان فاصله گرفته و وضعش معلومه و تعریف ازش تکرار واضحاته.
اما تبریک به رئال و مورینیو چونکه در مقابل بارسا(تقریبا با تمام ستاره هاش)عالی بازی کردند و به خوبی تا جای ممکن راه بارسایی ها رو سد کردند وحتی میشه گفت در مواقعی این بارسای مهارنشدنی با شانس تونست فرار کنه!
واقعا میشه گفتش که بهترین تیمی که تو این3سال تونسته بود با بارسا مقابله کنه سرشو بالا بگیره همین تیم دیشب رئال مادرید با سرمربی گری خوزه بود.
باز هم به هر2تا تیم تبریک میگم![]()
هروقت گواردیولا و مورینیو تونستن با بازیکنای دو سه فصل اخیر ارسنال هرسال جزو بیگ فور بمونند و یقیه تیمهای بزرگ رو بگیرند و شانس قهرمانی بشند بعدش میتونن ادعا بزرگترین مربی هستند
من قبل موقع قرعه کشی که بازی برگشت افتاد تو نیو کمپ می دونستم بارسلون قهرمان میشه ، واقعا تصور قهرمانی real جلوی 90 هزار تماشاگر بارسلونی غیر ممکن بود ، شاید اگر بازی سوپر کاپ تک بازی و تو یک شهر بی طرف بود الان جام دست بارسلون نبود ،
به هر حال قهرمانی بارسلونا رو به همه ی بارسایی ها تبریک میگم .
شاید ! شک ندارم اگه تک بازی و در زمین بی طرف بازی انجام می شد جام الان دست رئال مادرید بود.
کریف و دی استفانو اسطوره های بارسلونا و رئال مادرید هم نظرشون همین بود.
هردوشون گفتند در تک بازی ها رئال بهتر از بارسلوناست اما در بازی های رفت و برگشت این بارسلوناست که از رئال بهتره.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
فقط یکی از صحنه های بازی بود که دله منو خنک کرد.گل دوم بارسا رو بیاد بیارید.صحنه ی عقب دروازه رئال رو میگم.وقتی که سه تا از رئالی ها به دنبال کنترل مسی بودن.اولش فکر کردم مدافعانشونن.ولی یه لحظه دیدم رونالدو افتاده دنباله مسی بگیرتش.واییییی ببین مسی چیه که رونالدو افتاده دنبالش بگیرتش.گله رونالدو هم که الا بختکی بود.
راز باش
ولي فاش نشدني!
بارسلونا...ارباب جام ها
راز باش
ولي فاش نشدني!
fcb allways winner
راز باش
ولي فاش نشدني!
لیونل مسی بهترین بازیکن جهانه.حالا اینو حتی رئالی ها هم میتونن درک کنن.
راز باش
ولي فاش نشدني!
واقعا واسه مارسلو و خدیرا و ازیل و ژژه و در راسشون مورینیو متاسفم.اگه یه با شعور و یه با شخصیت تو رئال باشه فقط وفقط
ایکر کاسیاس
راز باش
ولي فاش نشدني!
ولی خودمونیم هیچکدوم از دو گله رئال روی حرکات تاکتیکی به ثمر نرسید و 2 تا گلی که زدن توپ به صورت تصادفی به بازیکنانشون رسید و دروازه ی بارسا رو باز کردن.
داش حمید دمت گرم خیلی دنباله این صحنه ی زانو زدن رونالدو پشت سر مسی بودم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
messi capità del Barça
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)